Лидерите на ЕС приеха Ердоган въпреки разногласията

Турският президент Реджеп Ердоган бе приет в Брюксел от председателя на Европейския съвет Доналд Туск и от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕС приеха Ердоган въпреки разногласията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е доктор Ахмед Доган за смъртното наказание. Правилно постъпва. През соца знаете ли колко невинни хора си отидоха. И сега с идването на демокрацията роднините им са съдии. ТВЪРДО НЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. Справка: съдилищата през соца.

ЕРДОГАН СЕ НАВРЯ В ГНЕЗДОТО НА ЗМИИТЕ И ОЧАКВА ДА МУ СЕ ПРЕДОСТАВИ МЯСТО ЗА ПОЛЕЗЕН ХОД???ЗАПАДНАЛИТЕ ИСКАТ ДА МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИЯ ЧРЕЗ МАРИОНЕТКИ,А НЕ ДА СИ ПАРТНИРАТ С НЕУПРАВЛЯЕМ ДИКТАТОР!!!

Всички които са писали по-долу явно не са имали вземане-даване със западноевропейци.. в Европа никога няма да забравят изказванията и действията му, ще правят мили очи, учтиво ще му говорят това -онова и ще му скроят шапката и Турция ще плати грешките на Ердоган. Западняците никога не заемат крайни позиции, имат здрави нерви, не бързат, не парадират, знаят че нещата се променят с времето и когато Турция е в слаба позиция ще я сготвят с ориз

Аз не виждам допирни точки, господин Доган се движи към все по-централизиран аторитарен режим и иска даже отмяна на смъртното накзанието В политическо отношение се движи в обратна посока спрямо либрално-демкратичните цености в политиката на ЕС. Ето примерно няма достъчна свобода на словото там, арестуват се журналисти и тн.

Браво на Ердоган ! Знае слабите места на ЕС и им бърка в гъза с финес . Той впрочем така бърка и на нашия премиер.

Има и друго Ердоган все пак не иска да къса отношенията си със ЕС заради една Русия.Не е чак толкова наивен.

gonzales

еврогейски мижитурки .... някой съмнявал ли се е , че няма да приемат турчина? на тях Турция им трябва - като "вилна" зона за мигранти и за работници за черна работа. и което е по-важно, Турция може да се справи , а може и да не се справи. ако иска.

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

И Вие ли виждате снимката като мен :Единият се хванал за главата , другият си бръкнал в г..за , а Ердоган се е изпъчил , все едно е Председател на ЕК и ЕС ?! Боже , в какъв бардак се навряхме ! Другото ви го оставям на Вас !!!

Мила картинка, Ердоган постави Европа в неудобно положение... а слабохарактерните еврочиновници се надяват турците да им влязат в положението, че и да им направят услуга като сами се откажат от ердогановия мерак Турция да влезе в ЕС;)

Лидерите на ес са п*тки.