Карадайъ: Цинизъм е назначението на Валери Симеонов

Като цинизъм определи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ решението Валери Симеонов да ръководи Националния съвет по етнически и интеграционни въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Цинизъм е назначението на Валери Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ. Такива "българи", ни докараха САЩ, UK, Брюксел, за ГОЛЕМИ НАЧАЛНИЦИ. Владимир Зографов- ДОСТ не е в парламента. Мустафа Карадайъ е подире му.

Българка съм, но съм против подобни боклуци като винкела от Бургас. Подобни шизофреници не трябва да са в управлението на България, при това вице на тиквата.

те пак говорят български, а ние една дума не знаем на турски. и какво му е хубавото. в бг навсякъде вратите ни са затворени за работа, а поне в Германия само да знаеш турски веднага започваш работа. Имах една позната след развода беше много зле, не можеше да ходи, дори ходеше с два бастуна, беше само на 36 години, отиде на 40 години в Германия и сега ако я видите не можете да я познаете. Здрава, щастлива, работлива, има пари, със самочувствие, а тук , айде вие драскачите платени по-малко с обидите. Ние сме дошли на тези земи, а те са си винаги били тук , в сегашна бг. Не можеш да ръгаш, биеш възрастен човек, той е същият, не ми е приятен, Волен е много по добър от Симеонов. Има си бизнес, да ходи да работи, ама с държавно в частно лесно се правят пачки.

След 28 години "Анти" ДПС , най-накрая ОП ... О-твратителните П-редатели... ме докараха да стигна до единомислие с ДПС и нейният лидер ... Жалко че се подиграха с "гласа" ми през годините ,с който "глас" подсигурих от партийните субсидии поне няколко дози с "бело" за ....Перхидроления БОКЛУК .

цинизъм е, че съществуват партии като ДПС и ДОСТ!

Да съгласен съм да дпс и дост, но съм против такъв идиот да е вицепремиер и шеф на разни идиотски комисии. А подобния идиот назначен за областен на София????

По-любопитното е, че преди тъй наречените Движения за права и свободи и не по-малко измислените ДОСТО-ве си живеехме мирно и дружно и никой не се напъваше да се нарече българин или турчин, ходехме си на гости, почитахме си празниците - ние техните, те нашите, и нямахме нищо против някой да е турчин, а друг - българин. Откакто ДПС се излюпи, за да ни светне, че сме различни и че имаме различни интереси, нещата се промениха, но отношенията ни не се промениха, ако не ни казват непрекъснато, че българите са калпави гяури и че ние сме по- и най-. Още по-гиздави станаха отношенията ни откакто един много мазен гъз на Турция рече да сме по-важни от най-важните и да си вземем България, щото тя била наша. Защо ни разделят и ни пречат да си живеем сиромашки и без да берем карез на комшиите, както сме си живели и досега? Повече от стотина години си другаруваме с комшиите, помагаме си и си се имаме, ама тия учените ни викат, че не може така, ами трябва онака, щото после - иначе. Всички си мизеруваме еднакво, вие си дебелувате различно и трябва да ви помагаме да дебелувате различно, нали така? И който не слуша, няма торба с брашно, олио и ориз? Нямаме нужда от вас, не ни помагате и не ни пречете, но устите ви са големи и само вгорчавате отношения, които никога преди вас не са били горчиви. Защо никой не разбира колко вредни и опасни са и ДПС, и особено ДОСТ?

Че бълг. народ ви търпи, а не ви е измел в изт. посока.

"Атакист участвал в атаката на НАТФИЗ е назначен за областен управител на София" Това е много по-притеснително и за реакция от пошлото "остроумие" на руския диктатор.

Абе... що не си седиш на ... То и назначаването на Прасето на ДеПеСе-то за шеф на ДАНС беше цинизъм, но вие ни го сервирахте! И имамите на ДИАНЕТ-а, платени от Турция са си цинизъм, но колко години трябваше да минат и едва, когато Ердоган развали достлука с хидроинженера, започнахте да обръщате палачинката! Искам с една дума да ти кажа, че хора, омазани до ушите в лай.а нямат право да са особено придирчиви към чуждата хигиена!

Я, този напет башибозук Карадайъ! Нацисти значи не може, ама за турските главорези и имами - проблем няма! Че да не би аз да разделих българите на българи и турци?

Че г-н Симеонов има за какво да бъде упрекван е истина! Но пък вие още не говорите свободно български език!!!

Много добро решетие! Какво лошо има в това , един наш човек, от боята.. да го оглави?

Ами то гета няма. В Русе например циганите ги разселват из целия град и то в централните част, в сгради на Жилфонд.

Дай ,Боже, всекиму !