Осъдиха клошаря за пожара на тютюневите складове в Пловдив

Районният съд в Пловдив осъди на 4 години затвор Любомир Данчев, обвинен че е причинил пожар в един от тютюневите складове в града.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха клошаря за пожара на тютюневите складове в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали трябва някой да понесе вината. Човека е бил удобен.

МОЖЕ ДА ОСЪДИ БЪЛГАРСКИЯ СЪД.НА ТАКИВА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ НАПРИМЕР СТОИ МИРНО.КАКЪВТО СЪДА,ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА.

Само тази версия е, естествено. Сега някой заинтересован ще плати на клошаря разноските по делото. Той ще бъде прибран на топло и чисто, и хранен три пъти на ден. Пито - платено!

какво е написало вещото лице? Възможно ли е такива яки греди да се запалят от една цигара и някоилко вестника изхвърлени в кошчето, защото не е имало буклуци, човека макар и клошар е имал хигиенни навици, освен разбира се, ако не е била разлята запалителна течност от "някой добронамерен" и заинтерисован от пожара човек!

удобно само!!! И какво падение на прокуратура и съд!!! Човек, който няма дом, няма близки роднини, няма средства и очевидно не може да се защити адекватно е жертван , даден за курбан на ненаситната мафия. Да осъдиш невинен човек е наказуемо по Божиите закони и дано по-скоро се случи Божията справедливост!!!

И КАКВО, ЩЕ МУ ВЗЕМАТ..... "КЛОША"!?. СЕГА ЩЕ ИМА ЛЕГЛО, ХРАНА, ТОПЛО И ЗАЩИТЕНО МЯСТО , ОБГРИЖВАНО ОТ ДЪРЖАВАТА ПО ПОРЪКА НА ЕВРОПА....НЯМА ДА ИМА СВОБОДА ДА РОВИ ИЗ КОФИТЕ ЗА СМЕТ, НО КОЙ, ВСЪЩНОСТ ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА "СВОБОДА" В....БЪЛГАРИЯ?

Тотален срам и позор! Цяла България знае, че пращат невинен в затвора. Явно съдебнта ни система иска да стане известна и в Космоса. Светавната слава не и стига.

Не могат изглежда да надраснат провинциалния си уклон в отношението си към нещата (онзи паметник на Филип М. е типичен пример, и пр.). Тези складове нямат никаква с/ст и отдавна трябваше да ги няма, а не да се прехласвате по тях. На тяхно място може да се построят много полезни за хората неща (във всели случай не МОЛове и бизнес центрове!), които този хубав град да се гордее, като проява на мисъл и усет за нещата.

Минусчета, истината макар и често да ни обвинява, е тест за мъжество и доблест!

Човека ще лежи за да свети Господ Тотев,главния архитект умря за да свети Господ Тотев, да видим КОЙ ще е следващия изгорял за да свети Господ Тотев

d4

явно, че лешоядите адвокати нямат интерес от клошарите. иначе, щяха да чакат на опашка и Марковски и Лулчева и Цанова. а Ван дер Любе го гилотинираха за Райхстага. Клошаря има късмет...само 4 годинки...

И ДАНИЕИЛА ДОКОВСКА, И ДОКОВСКА...

имаше пара онзи дембель Марковски ще ше от 9 сухи дерета вода да носи само и само да напълни гушмака.

"клошари" това са хора изгубили всичко и отритнати от роднини и обществото. Разбира се че ще го осъдят него, а тези които убиват и газят хора по тротоарите са си на свобода. Нещастници.

братя, ДОКОГА?

Вярно пушенето убива,но едва ли един фас ще може да опожари огромни складове така все едно са били залети с бензин за броени минути.

за пожар по непредпазливост 4 г затвор, а за умишлено убийство - условна присъда!

А бе кви са тези фасове дето палят сгради за 12 млн, дайте и аз да си купя от тях.

В Булгаристан в днешно време спокойно може да бъдеш осъден за нещо което даже не си си и помислял да направиш. Мафията е с безгранична власт.

Това робство ли е, присъствие ли е...

Любо,4 г.няма да ровиш из контейнерите,храната сигурна,отоплението също.....

Хайда сега да видим като го е подпалил , какво ще построи на тяхно място ?! Ако на мястото на тези складове изведнъж се пръкне нещо голямо - дали ще има ''Проверки'' ???!!! Ще Ви кажа - НЕ няма да има . Просто ''Някой'' ще надебелее още-повече !!!

Абе не горяха ли 2 склада едновременно . С 1 фас ???

4 ПИЧ КАТО ДАЖЕ ГИ РАЗДЕЛЯ УЛИЦА

= +/: ЛЮБЕ ДАНЧЕВ.

Как да се признае, като не е той?

какво значи да падне, то е било по-ниско, това без съд и присъда да убиваш само комунистите го могат

Очевидно и демократите.

Е, няма да осъдят мафията, ще осъдят клошаря.

Човекът ще лежи в затвора невинен, защото българският съд е корумпиран !

Е сега, ако бат Бойко наистина е мъж, ще се намеси и ще разнищят цялата далавера, ще осъдят виновните и справедливостта ще възтържествува! Ще освободят клошара, ще му намерят работа и ще му дадат висока пенсия по болест! Че и за повтарялите първолаци е ясно за кво става дума... НАПИСАНО С ИРОНИЯ И НЕ СЪВСЕМ....

А Сега да видим ще защити ли БХК - Българин ! Не, никога !

Няма - НЯМАТ ДАЛАВЕРА!

Аз бях брутално изнасилен от три манекенки,а в прокуратурата не пожелаха да приемат жалбата ми,а поискаха номерата на телефоните им,за да си уредят купон :(

... и ти ли, бруте?!?

voknid

Един въпрос към "многознайковците"- Бихте ли допуснали клошар в собствения си имот, за да го запали... ей така, от небрежност?

Е сега вече може да се похвалим в Европа !!! Мафията в Затвора ! За една година какъв напредък !

За клошаря разбрахме.А кога ще осъдят подпалвача?

измиха си рацете с вероятно невинен човек...

Непременно да обжалва! Абсурд!

Алелуя братя и сестри! Справедливостта възтържествува и виновните са в затвора.

Тоя е като Прометй с една цигара запали 1 декар постройки . Ако му дадат запалка може да запали цял Пловдив !

Дали е възможно българското правосъдие да падне по-ниско?...

ПО-НИСКО Е НЕРЕЛЕВАНТЕН ИЗРАЗ

Само за толкова ви бива - да осъдите един клошар , защото той не може да ви завлече дебелите задници до Страсбург и там да плащате като попове !!! Рано или късно и това ще свърши !!!! Има си и Господ и време за всичко !!!!

Така е, но с "времето" не знам дали да се съглася. Додето му дойде времето, на нашите пра-пра-внуци децата им ще са по на 40-50 години.

То и от Вас си зависи !

а за истинския виновник 0 и чиста строителна площадказа бизнесцентър с магазини :)

Този клошар е голям късметлия! Първо му платиха мутрите, за да каже, че е подпалил сградата, а сега ще има и подслон над главата си, медицинско обслужване и храна за 4 години напред. Сигурно ще се моли на Господ да не го освободят предсрочно.

Абе ясно е, че обира пешкира, ама поне ще има гарантиран покрив и храна. Няма да са луксозни, ама по-добре от спане във вестници.

Наемам клошари,за мръсна работа.Заплащам,и обещавам за дълго време покрив,храна и забавления,и то напълно безплатно.

Гусин Репталин Намсикой си, Моем ли да въ помолиме за служба щото сичко моеме. В Фиелибето има още ного за горещинка, палиме сичко! Шъ си струити и молове, и паркинги, и кащи!Щъ ви по дисятка на кило бинзин. Благодарско!

Я съда станал ''социалнислужби'' като гледам кого са осъдили явно да не е без покрив клошар и да има три пъти дневно храна:(((((

дано истинските подпалвачи изгорят в огън, "който нож вади от нож умира"!!!!!

Четири години покрив над главата и топла храна 3 пъти на ден. Това е наградата на клошаря за неговата лъжа.

Ха ха ха.. Също като при ктб чистачката да е виновна....Цацаратурата си е намерила необходимия ''виновник'' и готово...

цинизъм...

Интересно доколко Обществеността вярва на това развитие ...

Кога ги е вълнувало дебилите в случая по точно прокурорите дето са ''стигнали'' до това обвинение мнението на обществеността???

Ти да не мислиш, че на съответните властимащи им дреме какво мисли общесствеността, след като никой не им пречи? Въобще не си правят илюзии, че някой им се връзва. Само, че благодарят всеки ден на Господ, че са случили на народ, дето го е страх да им търси сметка.