Прокуратурата разследва ”концлагера” за кучета

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу собственика на незаконния кучкарник край варненското село Звездица. Вече са направени обиски на 5 адреса.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва ”концлагера” за кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А зоополиция за кучкари кога ще има? Да следи за спазването на закона от собствениците на кучета. Масово ги разхождат на забранени места и не почистват след тях!

животните. Затваряте го за 3г. и там чака всички други обвинения. Не били му повдигнати обвинения при този ясен казуз.Такива нахалнизи има,защото е такова правосъдието.

ало джурналистите , не се регистрират фирми за продажба на животни а ФЕРМИ , изрядните НПО-та подали страшното инфо нямат регистрация като ферма, а животинките се продават с договор и това е отчетния документ, тека е според българския ветеринарен закон, а пари за издаване на родословия искат " изрядните" НПО федерации и други , родословието е документ за произход ,не за качество , родословие от федерация не означава качество на породата!!!! К"во сеа един щърбел рита друг хърбел ИЛИ да насадим ОМРЗА ,да не вземе някой де си гледа дом. любимец и да стане по-добър чвек ,защото видите ли кви ора ги развъждат ,съз зраве изтриите ме ,ако искате , но повече измислени новини посаждащи префинена омраза нема да чета , защото незнам да пиша : ))))

За кучета може, но за хората не може. Още много трябва на българина.

Дайте го на прасетата този Франкенщаин , същите прасете , които са се спрявали с малките кученца...Светът е гадно нещо, но тъжното е , че човекът е най- върлият звяр от всички видове населяващи планетата. И докато всички други видове убиват по инстинг , то човекът го прави с разума си...

Не знам дали е за съжаление или това би трябвало да е поредният знак към всички НОРМАЛНИ хора в България , че НИЩО НЕ Е НАРЕД в тази държава и , ако НЕ рагираме , ще става и по-страшно ?! Мисля си като християнин , че само с добро '' Обърни и другата буза'' , НЯМА ДА станем нормална държава !!!! Со благо -со благо , но май си трябва и малко КЮТЕК , за да се знае , че и добрината си има граници !!!!! Безпорно този кучкарник е ужасно място , но такива са ни и Домовете за възрастни , и Детските домове и затворите и Психиатричните институции !!! Само летището ни лъскаво ,за да се покажем пред Другарите ''Началници '' от ЕК !!!! Мислете Българи , че май ще дишаме праха не само на Унгария , Полша и Чехия , но и Румъния , дето досега бяхме в една каруца !!!!

Това не е развъдник а поредната измамническа зооборса .Не мога да си обясня защо когато даден човек реши да си вземе куче първо не се информира за самата порода и кой са лицензираните развъдници.Моя позната си е взела куче от същият измамник ,който и е обещал че ще бъде с всички документи ,родословие и може да го води по изложби,но уви кученцето е само с паспорт.Аз я помолих да му се обади пред мен и да попита за родословието ,и резултата беше че тя трябва да заплати 70 евро за родословие (което ще бъде измислено).Радвам се поне че кученцето няма никакви здравословни проблеми. Хора моля ви се осъзнайте се и не пълнете джобовете на такива измамници и търгаши.Само при факта че ви казват че могат да ви доставят каквато и да е порода куче ,може да ви говори че това не е развъдник никакъв срам гарантира за здравословното им състояние.

Аз пък си мисля че е време друго да им правим , не да им пълним джобовете !!! Такива само от дума не разбират !!!!

ега ще ви разкажа при какви условия живеят стотици, невинни кучета. Веселин Лефтеров от Варна се занимава с развъждане на всякакви породи кучета. Милите животни живеят в клетки,по 3-4-5 кученца, поставени една върху друга. Болни от всевъзможни болести , умиращи от глад и мизерия. Фризери от които тече кръв... смрад и тъмнина. Женските се блъскат с хормони за да раждат повече кученца.... Ето така живеят горките животни... Този човек бълва и бълва болни кучета из интернет пространството и без никакъв срам гарантира за здравословното им състояние.

ДА ЛЕЖИ ПОНЕ 5 ГОДИНИ В ЗАТВОР ПРИ КУЧЕШКИ УСЛОВИЯ!

Да лежи ,ама не в затвора , защото там трябва да го хранят , а аз няма да плащам храната на такива !!!

Мисля че условията в собствения му "кучкарник" са идеални за него. А, да! И да не му се сменя диетата, да му се дава същия мухлясал хляб и да му се долива вода в същите изпълнени с изпражнения паници.

Добре,разбирам-гледа ги,продава ги...Ама жестокостта защо?Този е садист.Трябва да лежи в затвора 10 ина годинки..поне.

Първите оплаквания в нета от този изрод са от 2011 г. Сигурна съм, че и жалби са подавани. Но както винаги на нашите прокурорчета изобщо не им пука. Трябва някой да им издърпа ушите или да се вдигне шум, че да си размърдат задниците. А изрода да го набутат да гние в килия 2 на 2, да го карат сам да си я чисти на два-три месеца веднъж и да му дават дъждовна вода за утеха. Може би тогава ще му стигне до мозъка какво е причинявал на животинките. Всъщност, ако изобщо има мозък....

Правят бизнес в/у гърба на животните. Никакви природозащитници не са, гледат само да си напълнят джобовете. Единственият вариант е всичко да е на база доброволен труд, както е със Зоополициите по света. Самоиздържат се с глобите и има и за заплати, и за издръжка и лечение на животните. Но и не до безкрай, има определен срок, ако не са осиновени докато изтече се евтаназират.

От човека по-голямо зло на тази земя няма, срамувам се, че съм човек...

- ВЪЖЕ И НА ДЪРВОТО! - за назидание на други такива мизерници.

Не съм веган или природозащитник, но никой няма право да измъчва животинките - било то кучета, котки и т.н. Дано измъчените им душички намерят покой!

Няма нищо лошо в това да си веган и природозащитник..

Изрода, който държи въпросния концллагер за животни се казва Веселин Левтеров- небезизвестен. Напишете му името на нещастника в Google и четете.

Да лежи в единочка да му дойде акъла в главата - 8 годинки.

Собственика на кучкарника да се даде на кучетата! Или на прасетата. Все пак нека има право на избор.

се разследват прокурорите , които 6 месеца не са направили нищо. Пълно безхаберие. Пак някой трябва да върти някакви телефони за да се задействат тези мързеливци.

гусин прокурорчето Чавдаров за 6 месеца какво е направил по сигнала освен, че е получавал заплатка от нашите данъци?

нещо мирише ....

Побликувайте снимка и пълното име на този боклук!

Веселин Георгиев Лефтеров от Варна.

С малките кученца са били хранени прасета, които също се отглеждат на мястото?!?!?!?!?!!? А тея прасета после ги ядат хората в бог знае колко продукти!!!!!!! И защо чак когато един депутат се намеси прокуратурата почва да работи????????????????

Мисля, че яденето на прасетата, яли кучета е последният проблем. Първият е, че е давал кучетата на прасета. Иначе на всички е известно, че като ядат прасета, ядат всеядни животни. Нищо ново. Прасетата ядат всякаква храна, включително и месо, и риба, и боламач. Не знаеше ли това?