Арестуваха 4 терористи от ИД, готвили атентат в Москва

Агенти от руската Федерална служба за сигурност (ФСС) задържаха в Москва 4 членове на ИДИЛ, подготвяли терористична атака в руската столица.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 4 терористи от ИД, готвили атентат в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма страшно - 4000 други чакат само превода на "баксите" и после...............................!:)))

и тебе, ако те арестува кгб, ще си признаеш и за стрелбата по папата дори.

Арестуваха 4 терористи от ИД, готвили атентат в Москва Да не са задържали само братята Кирил и Методи, защото все пак те са "македонци".

Влязат ли в руски затвор, няма да преживеят и три месеца. Няма да ги спасят никакви НПО и други дяволски създания, ако ще да им зачислят и гей - охрана в леглата.

Никой не са арестували, ами си е чиста пропаганда и лъжа, да се вдига рейтинга на Путя и правителството му. Те и така говореха че унищожиха ИД и паради правеха, ама сега и "арестуват" членовете. То бива смешки и тъпотии от руската клоака, ама освен български русофилистик, няма кой друг да им се върже на лъжите

...путьо Марийкин ..! Иванчо и Марийчето ще те сготвят след малко на дроб-сърма!

Дупе да им е яко !

Такива след залавянето им трябва директно да ги копат,защото те са с промити мозъци и никога няма да се интегрират в обществото,затвора няма да ги оправи,само 2 метра под земята,това е..!!!!Друго спасение от тая адска измет няма!

И те се ,,спъват,, по бетонните стълбища още при първите разпиги!?

Руска партенка на Путлер.

В РФ ги арестуват, на запад ги толерират... Усетихте ли разликата????

Там не получават пари от Брюксел, за да ги хрантутят и подслоняват, затова.

ами фсс работи,а не като ми123456 които пак проспаха сигналите,идилската мърша няма националност,дали руска,дали краварска,дали саксонска,дали немска,тя си е мърша