Кирил Добрев напусна Народното събрание

Депутатът от БСП Кирил Добрев напусна Народното събрание, потвърдиха за Дир. бг негови колеги.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Добрев напусна Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсни комуняги, всички вън!

Да му се отнеме паспорта.Ще духне от БГ ,някъде по света да си харчи парите на Бг

да не забравиш да си вземеш куфарчето на Позитано, щото защо мислиш Курнелия те прави свой заместник - ами да ѝ пренасяш парата от приватизацията на Запад и през океана за сина ѝ.

КУРНЕЛИЯ СЕ ОБЗАВЕДЕ И С ЧЕНЧБЮРО НА ПОСЕРАНО!

Мъка. Голяма мъка

тоя е мръсник за утрепване, е такива ви яхат още от 44 година

Ние не сме забравили баща ти - светла му памет! Ти май си го забравил - жална ти майка...

След тази дата ,майката н таткото на един днешен "ГРАФ" запяха: -"Девет милиона мишлета..." - Днес след 28 години ...МАЙ МИШЛЕТАТА НАМАЛЯХА НА ...има -няма ...6-7 милиона.... Голяма част от тях измряха... Една успя да се спаси от "потъващият" кораб със скок зад борда... А тези дето се раждат все още ...са ГМО било по цвят на кожата , мозъчно съдържание или с ДНК близко до приматите... Е, как няма да намалеят МИШЛЕТАТА при наличието на такъв ...МИШЕЛОВ ,не само по нрав го докарва ...но и по излъчване ... Де да беше само той ... Цяла гора от гнезда са си свили ...във върховете на дърветата в нашата гора... А ние мишлета ...сама цвърчим ...бегаме и се грием под шумата ,в тъмнината, молейки се за още една ЗОРА ...да доживеем !

Сега, след като напуснете парламента, ще застанете на "равен" старт с ограбения пролетарият и ще започнете заедно да развивате бизнес.

мутра червена камък ми падна от сърцето Ураааааааааааааааа Макар , че има най-важното ПАРАТА. А В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПАРАТА ПРАВИ БОРБАТА. НА ЗАПАД СЕ ПРОДАВАТ ЗАМЪЦИ КИРЕ, ПОБЪРЗАЙ ДА СИ ЗАКУПИШ. ХАЗАИНА ПРОДАВА В МАНЧЕСТЪР 30 ОГРОМНИ КЪЩИ. НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАСЕЛИШ ТАМ ЗАВИНАГИ

Hо не отговори ще взема ли парите или не.Tипичен червенодрешко но в тази насока с нищо не се отличава от останалите дупетати

Спокойно... не го мислете тоя. Те всички по върха на партиите в БГ са закърмени от малки в кражба. Все има откъде да напълни джоба с тайни срещи и кафенца...

Поредният смрадлив червен милионер ще провежда социална политика.....но докато има оФце социалисти ще има и оФчар вълк!!!

В сградата ще вони една степен по малко

Толкоз е изпростял народа,че не виждам в блезките 50 години как ще се оправим.Чета небиввалиците които пишете,крепете банкянския глупак и пак ще бъдем най-бедната страна в Европа.

и Куьович излиза.....

Гледам го този хубавец на снимката и си мисля за кой ли път, защо путатите имат такива тъпи физиономии. Веднага се познава ниската интелигентност, познава се елементарния и малко учил човек.

Тоя допълнително е ходил и на курсове !

ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ПО МАЛКО В ПАРЛАМЕНТА.

Дедите им и бащите им крадоха така както турчин не ни е грабил, прокудиха над 2,5 милиона българи на гурбет по света поради мизерия и липса на алтернатива, за 45 развит социализъм + 28 години преход / от какво към какво ???/ превърнаха Майка България в най-бедната страна на континента Европа и то без да водим нито една война за тези 45 + 28 години. Затова имат такива като този.

Аууу, как може да говориш така за Бате Бойко!

НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА ЧЕ НАПУСКА ПАРЛАМЕНТА.ПРОТИВНА ЛИЧНОСТ.

Баща му и Първанов продадоха навремето мандата на Костов.Подписаха 75% ликвидация на икономиката, т.е. на България и 25% приватизация/Предложението на Световната банка/

Тази партийка БСП съвсем ще се провали с такова ръководство. Председател "Костовата приватизаторка" - Курнелия, зам.-председател - видния контрабандист Киро куфара и още плеяда айдуци като тях!!!!

Абе Тъпунгероф, ББ беше измекяр на бай Тошщо бе.... Реформаторо-блокски гей смръдлиф

Май не ще да подава декларации за имоти и доходи и напуска. Неприятно е да си толкова прозрачен

"Загуба всечеловеческая..." би възкликнал Вазовият Хаджи Ахил.Как се стъмни хоризонтът ми - как да се помиря с такава загуба...господи.Как ще ми липсват риториката, изящното слово и безупречната стилистика на човека от картинката!Збогом, Кире, на коя митница ще се видим?Ох, ами кой пич сте стъкмили на празното място???

Този говори нечленоразделно.Наял се,благодарение на компартията си-без покритие и си въобразява.

Този ''социалист'' не си знае парите. За какви заплати го питате? ХАХАХА.

Добър или лош, така е по-правилно. Нека и други да се облажат, а не като дъртите пръчове от БСП, които след като им предложиха да си гледат старините и да си спят в къщи, а не в НС, озверях и за малко не получиха инфаркти!

Много важно, този не става за народен представител, много е самоуверен и нагъл. Да си гледа бизнеса и да спонсорира партията си, да определя политиката на социалистите, което не знам докъде ще ги докара.

Един червен боклук по малко.

най-после нещо нормално да се случи. Този наглец доста години го хрантутим и му слушаме интригите и голословните думи

Мъкааааа... . Какво е ще гледаме вече в парламента.Така добре и изразно се изказваше,такава ерудиция,култура,възпитание и смисъл.Тежък ден за българската демокрация.Другарю,вечно ще те помним от изказванията ти от парламентарната трибуна.Беше голям... ПИЧ/това е от твоята езикова стилистика./.

ВЕЛИКИЯ БОЙКО БОРИСОВ ДА СИ СПОМНИ ПЪРВОТО ОБЕЩАНИЕ ПРЕД НАРОДА ПРИ Б-1- ПЪЛНА ЗАБРАНА НА БКП/БСП И ПОГОЛОВНО СЕЧ И КЛАНЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ДОБИТЪК!

Уж нови лица слагат, а то едни и същи хора.Само началника се сменя.

кажи на своя електорат как се става богат , как се печелят "други доходи "та белким и електората ти замогне ! Това ще бъде "обмяна на опит" както обичахте да казвате някога ! Впрочем и шефката ти може да стори същото , вие сте си лика-прилика !

Да можеше и останалите 239 паразити да напуснат кенефа...

И сега ката зам.-председател на БСП, ще отговаря за сектор "митници и куфари".

"Кирил Добрев каза преди време, че има и други доходи освен тези в парламента" Ама знаем ги ние тези куфарни доходи.....

Това се знаеше още преди време когато раздухвахте какво недоволство имало от това в БСП.. Незнам защо не се напънете и да давате реални новини вместо да пускате едни и същи недоносчета за да претопляте някаква ''манджа'' за някой лев..

Кирил Добрев напуска Народното събрание Ако този тарикат напусне и държавата , ще бъде едно добро начало в почистването на политическите "обори".

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е КОНТИНГЕНТ НА ЦАЦАРОВ.

то и драгалевския мангал и оня патриота дето се кри в турското посолство също ама на, не са!!!

Защо всичките са толкова грозни?

Да не го видим на сръбската граница значи?!

От злоба го ядете за тези сакове с пари! Човекът ясно каза - това му било портмонето. Стига завист, бъдете човек и признайте заслугите му!

Голяма загуба за българския парламентаризъм... Ще ми липсва младежкия му чар, яростната му борба с бедността и социалните неправди. Ще бъде завинаги запомнен със създаването на богатата ни средна класа, десетките възродени заводи, щастието в очите на пенсионерите. Надявам се някой ден отново да се завърне в Парламента.

а мене ме сърбят ташаците че ще има един червен айдук по малко в парламента

Поне го извикай да ги почеше.

и ти можеш да я свършиш тая работа,като гледам не ти е чужда