Кралицата посети ранените деца в болница в Манчестър

Кралица Елизабет II посети болницата, в която са настанени пострадалите от терористичния атентат в Манчестър. Великобритания запази минута мълчание.

Обратно в новината

Коментари - Кралицата посети ранените деца в болница в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А гробищата с избитите от бомбандировките на училища,детски градини,болници от НАТО деца на Авганистан,Сърбия,Либия,Сирия,Ирак и пр. няма ли някога да посети!?Просто питам.

дано оцените авроатлантическите ценности тук във форума ...

Когато стана инцидента в Петербургското метро почти нямаше отзиви и коментари. Лицемерно обвиниха руснаците, че сами са виновни. А сега? Ситуацията не е ли същата - тези са владяли и колонизирали половината земно кълбо, експоатирали са народите му, правят го и сега по друга схема, отглеждат си разни резняци за да им работят на ниски заплати и сега ги съжаляваме, гасим светлини, оцветяваме емблематични сгради с цветовете на тяхното знаме... Съгласна съм, че не трябва да умира никой по начина, по който загинаха хората от концерта, още по-малко дечица. Но докога католиците ще ни показват, че за тях сме n-та категория хора, а ние ще им лижем задниците? Докога ще ни занимавате с техните проблеми - днес кралицата отишла в болницата, утре - Кейт, в други ден - Камила и т.н. Какво ни интересува това? Искам да напишете какво направи кралицата за да спре войната, какво направи Тереза Мей? Сега Тръмп ще похарчи трилионите, ще раздвижи американската икономика, а ние ще трябва да се справяме с последиците от войната им. И същите тези лицемери гласуваха и подписаха контрактите, а днес изказват съпричастност към пострадалите, които с действията си убиха и раниха!

браво момиче !

КАК НЕ ГИ Е СРАМ! ДОПУСНАХА ВОЙНАТА, А ПОСЛЕ ХОДЯТ ЛИЦЕМЕРНО! СЪЩО КАТО БЛАГОТВОРИТЕЛНИТЕ ИМ ФОНДОВЕ ПРОТИВ ГЛАДА. ПРОСИЯ И ЦИНИЗЪМ НА ВИСОКО НИВО.

Аууу . И сега умрелите ще възкръснат ,а ранените ще оздравеят в миг . Дреме им на близките на убитите ,а и на ранените ,че старата чанта се разхожда къде и е кеф .