20-годишен уби с брадва пенсионер в дома му

20-годишен е задържан за убийство с брадва на 75-годишен мъж в Любимец. Престъплението е извършено в дома на жертвата на 23 май.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишен уби с брадва пенсионер в дома му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно такива случаи има описани в "Под игото"...

Познайте КОЙ е той? 1. В статията никъде не се споменава името му (в изпълнение на директива). 2. Крадец, който се разхожда на свобода, тъй като правосъдие за него няма (в съответствие с еврогейските ценности). 3. 20-годишен, който е убил своя благодетел (това е характерно за етноса на убиеца). 4. Убиец, който ще бъде оневинен със съдействието на антибългарския хелзинкски комитет (съгласно директива на задокеанските ни господари). Хайде познайте от КОЙ етнос е убиецът. Мислех да каже, че е циганин, но после се отказах, тъй като цензорът веднага ще ме изтрие (и за това си има директива).

Няма съмнение, че убиецът е циганин! Защо не се споменава това!? И защо на други убийци, не - цигани, се пишат едва ли не целите автобиографии, само на тия, лилавите - не!??

Циганин е убиеца! Но ако няма справедливост, то защо да няма възмездие? При 1000% сигурност, че задържаният е убиеца, как ще живеят всичките му близки... с вина за несвършеното...

Изродии..

Историята показва колко прав е бил Хитлер.

Стига вече с тези тъпанарски сравнения! Хитлер не е убил нито един крадец, нито един убиец, напротив! Убивал е обикновени хора - домакини, деца, търговци, възрастни хора, гейове и т.н.

За този няма да има правосъдие! Следствието не е установило с коя ръка е държал брадвата и с какъв сап е била!

Не знам с колко процента официално, според МВР, е "спаднала престъпността", но за днес само това е третата новина по темата! И това при положение , че като % финансиране от бюджета спрямо БВП,България е на първо място по разходи за МВР! По брой на полицаите сме на 2 или трето! Какво става бе, г-н министър на вътрешните работи? Баце - МВР , дето ти е на "ръчно управление", нещо хептен се смарангяса! Цецероне - още ли твърдиш, че "по време на управлението на ГЕРБ престъпността спада"?!

Етноса на убиеца?

Орка от с. Мордорско.

Няма нужда - ясен е!

Въпросът ти дава по-добър отговор от който и да е отговор.

Върнете веднага смъртното наказание. Само то респектира изроди.

Вероятно в Лудниците се живее по-здравословно, отколкото в българските села и градове ...

Кой написал азбуката

Време е да си признаем - двама братя гърци. Повтарям, гърци.

Човек никога, ама никога не бива да се занимава с цигани. Нито да им търси помощта, нито да прави с тях търговия. Винаги са готови да ти забият нож в гърба.

Откъде го измислихте това "чл.115 ал.1 от НК" ?!?! Квалификацията на деянието е чл. 116, ал. 6 и 7

Разни убийци,крадци и психари се разхождат свободно.Питам тия 240 които мислят уж законите??Кога ще престанат да мислят само за собственото си благополучие?Кога законите ще станат такива ,че тая сган ще бъде прибрана където и е мястото.Май е необходимо смъртното наказание.За смърт-смърт.

Законите сами по себе си не правят държавата. И без това никой не ги спазва. Обществото е гнило ...

Докато тъпото племе гласува за изродите в Парламента от ГЕРБ-БСП-ДПС-ОП-ВОЛЯ все така ще е

Пак ли убийство?! За какво хрантутим хиляди полицаи и хиляди правосъдни паразити?! Кога някой ще си свърши работата?!Докога?!

пенционери -1, кумунисти -1, демокрация +1

Цензора, защо присъства тук постоянно това същество?

Защото очевидно съществото е със забавено умствено развитие и се страхуват да не му накърнят правата. Има няколко такива, които редовно пълнят сайта.

името и показването на убиеца е класифицирана информация и следственна тайна.Абе тайна-майна...по български.Нашата милиция ни пази.

циганин.Сигурно някой афганистанец или пакистанец,може и българин,но никога циганин.

Какви са тези безумни новини?! Трето извратено убийство за днес! Къде живеем?! Каква е тази лудост?! Какво е това самоизяждене и самоизбиване?!

А защо изобщо е нужно да се коментира?Уж науката е много развита, пък генетиката изостава...

Убивате бащите си, убивате майките си, убивате и децата си, защото храните крадци и защото полицията и политиката на законодателя ги толерира! Храните ги по затворите, пускате ги и те пак крадат и убиват. Така живеят на гърба на смъртта на българите и на данъкоплатеца. СМЪРТ за рецидивисти! СМЪРТ!

Някой швед ще да е...

Добре са новините, за днес 3-ма загинали при катастрофи и трима убити при грабежи.

.Не са съобщени самоубийствата.

"Назначени са множество експертизи, а работата по документирането на тежкото престъпление" Еагси и съденбата система...

Обзалагам се че "много добър и работлив български гражданин от ромски произход"

Ти пък ако мислиш,че българите са стока.

Продажни политици, избрани с гласовете на прости българи, заиграват с малцинството заради гласовете му, които го настаняват около кацата с мед. Електоратът е просто средство за грабене и залъгване в "евроатлантически " ценности. Не ви ли е срам, бе българи, вие ли сте най-страхливото племе на света? Нещастници.