Туск: Не постигнахме обща позиция с Тръмп за Русия

ЕС и САЩ имат разногласия по отношение на Русия, съобщи Доналд Туск след срещата с Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - Туск: Не постигнахме обща позиция с Тръмп за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарят Путин е велик! Успя да изманипулира американците така, че да си изберат тоя олигофрен за президент! Само че др. Путин може само да забави процеса на собственното си изхвърляне от сцената на историята а не да го спре. А до няколко месеца ще сме свидетели и на ипийчмънта на руският шпионин Тръмп ;-)

Не прекалявай с опиатите!

Инфантилна работа.

Ако така е говорил Тръмп , той е прост човек ! Туск си е много надскочил себе си , сигурно докато са чакали Тръмп са си пийнали с Юнкер щом и той ги плямпа едни простотии !

Преди години имаше един дето взе властта в Българи, без да може да каже и две думи. Всички си мислехме, че това е един много дълбок човек, който просто малко говори. А то било така, щото той изобщо не можел нито да мисли, нито да говори. Че и тоя клоун. С едно this is great стигна до белия дом. Сега ще поговори малко глупости и по целия свят. Може да се окаже, че позицията му е чисто церемониална. Без реална възможност да прави каквото и да било. Great shit.

Тъжен ден за атлантистите... :))

Курнелия,Жоржи Ганчев и Болен ага по едно си приличчат с Тръмп. БРЪЩОЛЕВЕНЕТО НА ГЛУПОСТИ

вчера ТРЪП е бил при папата добре но на въпоса как е било отговорил и това хУбава СТРАНА Е ИТАЛИЯ !?!?!?! А И ТРЪП ПРАВИ ЛИ НЕ ПРАВИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВАТИКАНА И ИТАЛИЯ - ПОНЕ ЗНАЕЛИ КЪДЕ Е БИЛ

Еврочиновниците пак не са си написали домашното... сигурно за това и Тръмп повечето време ги е занимавал с това какво е договорил с тия които посети до момента, белким и на тия от Европата им светне че евроценностите са бошлафове които не важат пред американските ценности... мерени в доларов еквивалент, то и затова не са се разбрали и за Русията за която още по време на предизборната си кампания Тръмп каза че може и да се разбере с Русия стига руснаците да се сетят какво могат да му предложат;)

Тоя полски картоф от къде пък си е внушил , че той ще решава съдбата на Русия. Него и поляците го нечат.

От написаното се разбира, че Доналд Туск се е напил сам пред огледалото :) "ЕС и САЩ имат разногласия по отношение на Русия, съобщи Доналд Туск след срещата с Доналд Туск.

Има си хас поляк да постигне съгласие за Русия със сърбин!

или импийчмънт или нещо подобно което се случи в Далас през 60-те години на миналия век.

Папата е адски страхотен. Истинска страхотия!

Само да му се видят изразите ;като на пъпчив седмокласник.Няма как да се разбере със зрели хора.А и любовта му към кремълското джудже също е отблъснала натовците.Да изчакат ,скоро ще го "lock him up"

та кои са великите лидери освен папата бе тръмпи?

Четка чаршафите от СА, че някой трябва да купува дълговите книжа, които вече не са интересни за напр. Китай и Япония.

камиларите са по велики от папата