Почина жена, жестоко пребита при грабеж в София

40-годишна жена е починала след жесток побой при грабеж в столичния кв. "Люлин-1". Нападателят - 24-годишен мъж от Севлиево, осъждан няколко пъти, е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Почина жена, жестоко пребита при грабеж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ за такива нагли "вечни затворници" има доживотна присъда след третото попадане зад решетките ,а след това следва донорство за органи. А тука ще го храним манго и ще го лекуваме???

Това свободно движение на хора отвсякъде навсякъде................. Те се чувстват безнаказани. Дошъл от Севлиево, ама какво прави, къде му е адресът, никой не знае. Пълна СЛОБОДИЯ, за да се правим на големите демократи. Скапана работа.

Интересно, как за убитото в училище момиче, което почина февруари, аутопсията се бави повече от седмица, докато тук за 2-3 дена са установили причината за смъртта. Починала е на 22, а статията е от 25.

п-З... народ, с-а... държава!

Вече намразих 20-30 годишни некадърни комплексари ...... разни мишоци,които пребиват или убиват за жълти стотинки ....пещерняци с първобитни реакции. Не дай боже да стана свидетел на такова престъпление ........ на такъв ще му отсека дясната ръка... без значение дали е циганин или българин, просто ще го инвалидизирам за цял живот, за да го помни

Циганията в България е огромна

еврейски ценности.

bokluci ciganski

В пародията на държава тоя ще лежи макс 10 години и после пак ще трепе някой.

Има такава държава и тя е България, където престъпниците ги осъждат, но ги пускат на свобода, някои влизат в затвора, но за добро поведение лежат по- малко. Правосъдната ни система е пародия. Да почива в мир жената.

Прави впечатление, че извършителите на тежки криминални престъпления обикновено са добре познати на полицията, с излежани или условни присъди и все пак се разхождат на свобода. Въпросът пак опира до качеството на правораздаването. То най-често защитава извършителите, а жертвите нямат значение. Затова гледаме американски филми, в които "състави" в сянка раздават правосъдие и в това няма нищо чудно, при такава съдебна "справедливост".

И сега аз ви питам, ако този селянин от Севлиево си стоеше там в Севлиево както бе при соца..хора без работа не се шляеха из София и всеки бе принуден да се регистрира в МВР или ако този селяндур имаше работа в София щяхме ли да четем тази трагедия????

Аууу, горките столичани, пак обидени. В София няма престъпници, простаци и убийци - всички са културни и с по 2 висши образования, а. Направо Голямото Добро Утро. Я се събуди бе, пуяк.

Той си е признал т.е. съдействале на разкледващите, ще му дадат 5-6 год. и за добро поведение ще го пуснат след 2-3! Това е! Трябва пак да убива, но следващия път дано е роднина на съдия!

голяма трагедия, почти като с грамотността на журналията...

Да обере бензиностацията, а тази жена не е навреме там е дошла... спирайте тези шибани цигари! Давайте на цигани-изроди доживот преди те да повярват в това, че всичко е им позволено

Те вече са повярвали, затова има такава престъпност.

Мама ви мръсна! Да ви таковам и "Правната квалификация", това си е убийство!

- Арнаудова посочи, че той е осъждан шест, като по-голямата част от присъдите му - ШЕСТ ?! КРУШИ, ТАШАЦИ ?!

С ПОВЕЧЕ ОТ 2ПРИСЪДИ И ПУСНАТИ НА СВОБОДА, ИЗВЪРШИТЕЛЯТ /ОСЪЖДАНИЯТ/ БИ СЛЕДВАЛО ПРИ СЛЕДВАЩ СЛУЧАИ ДА СЕ ТЪРСИ СЪЩО СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА ТОЗИ ОРГАН, КОЙТО ПОЗВОЛЯВА МНОГОКРАТНОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ОСЪЖДАНИЯ....

причинена смърт по непредпазливост.... нещастен случай и айде на свобода....

между тези, които ги пускат и покровителстват и този психопат, те са съучастници

ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ ВСИЧКИ ИНСТАВЦИИ, ОСТАВЯЩИ ТАКИВА ИЗЧАДИЯ НА СВОБОДА!!! ЖИВОТНИ, КАТО ТОВА, ТРЯБВА ДА БЪДАТ УМЪРТВЯВАНИ С КАМЪНИ!!!ВЕДНАГА!!!

Добре де,хубаво-ние сме европейци,изповядаме християнски ценности и т.н.,но какво заслужават изродите,които убиват беззащитни хора?? Това не е смърт при грабеж,това е целенасочено УБИЙСТВО-този циганин можеше за грабне чантата на жената и да бяга,но той я е ритал и удрял с цел да я убие-ЕМИ ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ,да му се не види!! Ето и днес някакъв циганьор убил с брадва старец в собствения му дом-на това трябва да се сложи край. Все пак ние сме българи,вегетираме в България и от къде накъде някакви изроди ще затриват хората и властта ще си затваря очите и ще спи-амо тях и техните родители ги вардят държавни гавази,а обикновените хора -да мрат.

Да бъде смелен на кучешка кайма, бавно и мъчително жив!

Незабавно да се възобнови урано-производството.Българският уран е с най-високо качество. Затворници с криминални присъди задължително да отработват присъдите си !И престанете с това досрочно освобождаване с цел икономия на средства,това е гавра с народа..

икономия на средства за страната с тези дегенерати е доживотен затвор с труд

Ще ги издържаме доживот. А пари за болните деца няма.

А циганинът в Любимец, претрепал 75-годишен мъж, колко ще му искате на него? Този и онзи са идентични, както и всички останали престъпници из страната ни- разминават се леко, но пък дават тежки рецидиви, които разни журналисти наричат инцидент!!!

Добре де тази система е малоумна. Този осъждан 6 пъти в затвора си е вече като у дома си. Ще прави какви ли не престъпления и хора ще страдат и този просто ще бъде връщан отново на познатото му място. Еми явно е че след 3-тия път този няма как да се оправи. Защо в САЩ третото престъпление става доживотно, ако ще и вестник да е откраднал? Това направо е потресаваща държава!

БРАВО. Велико народно Събрание се свиква за ден-два - промяна като в САЩ и готово.

Dopostimu e 4e nekoi druk e izvarshil obiistvoto. Samo hipotiti4no,de..

Например ти и целия ти квартал?

Абе и аз се почудих на талантливата, опитна, оперативна полиция, знае ли човек. Може и наемен убиец да е - пратен от бившия, който й е знаел нощните тютюнджийски навици на жената. И я е убил с бой, уж грабеж.

Има камери,а когато е задържан има и снимки, има отпечатъци, бе дрънкало

По-европейски ценности , не съм виждал .

В Китай дегенерати като този заедно с покровителите им директно ги разфасоват буквално

АКО СЕ ВЪВЕДАТ СМЪРТНА ПРИСЪДА за убийство и 20 г. КАТОРГА за други видове хулиганство - над 90% от органите на "реда и правосъдието" ще останат без работа, защото престъпленията на практика ще се неутрализират в зародиш.

Ти пък, вярваш ли, че ако има смъртно наказание, циганите ще спрат да ограбват или да пребиват? Ай, стига с това смъртно наказание. И в момента си имаме достатъчно тежки такива. 20+ и доживотна.

Ама ги храним през това време, пък и не лежат по 20 години, а за + да не говорим. С куршум е хем по-бързо, хем по-евтино, хем по-сигурно и полезно за обществото !

Бе, нека да си има ей така за всеки случай, пък да видим, а? Аз нямам нищо против дори да не ги спре - да си го получат и така като минимум повече няма да убиват. Ясно?

или не вярваш - ако направят присъдите по-дълги и затворниците работят за страната е много добре икономически. Половин милион опандизени работници и техните закрилници си е значителен доход

Някога работеха в уранови рудници, копаха канали, работеха в каменоломните и само срещу дневна дажба. А рече ли да избега и премине границата която му очертават - куршум в главата и никой не съди надзирятеля.

Тъкмо малко да видят АД на земята. А не така директно на небето в мир и покой.

Ключовия момент тук е - "12 грама злато" Значи: Приматът в бензиностанцията не е искал нито да я изнасилва, нито (първоначално) да я обира. Видял е обаче няколкото пръстена по ръцете ѝ, и това му е било достатъчно. Идеята му е била да ѝ свали златото, всичко друго е било покрай това. Жената в никакъв случай не я упреквам, но, жени, хора, правете преценка къде какво да носите! Ако знаете че ще се прибирате сами и късно, ами оставете бижутата у дома или си ги натъпчете в чантата преди да тръгнете бе!! Не виждате ли в какъв жесток, откачен свят живеем. Пазете се, доколкото можете!

слер 1989 се насрахте да гласувате за бсп/бкп, та и досега. и сега обвинявате "демокрацията", която си избрахте, путинска демокрация.

"Инцидент" и "тежък инцидент".....Така ли вече официално се наричат грабежът и убийството? Докато не започнем да наричаме убийството -"убийство", грабежът - "грабеж", присъствието - "робство", обръчите от фирми - "мафия", ние нямаме шанс като нация и държава (доколкото такава е останала изобщо)!

Как го пускат от затвора без да има мнение поправен ли е изобщо и може ли да се адаптира. Никой не го наблюдава дали е опасен. Що за простотия е това и кой я уби жената- май държавата...

Що за народ сме, ако изобщо сме народ. Рецидивисти се шляят между нас и си търсят следващата жертва. Правосъдие, което е милостиво към такива изроди. Журналисти, които публикуват целите имена на изнасилените възрастни жени по селата, без да се смущават от срама им, но не и името на циганина, сакън да не нисе обиди, и накрая матриал, който ще прочете, ще помрънка, ще попсува, после ще льосне две ракии, ще надуе чалгата и ще забрави. Нищожества.

Арнаудова посочи, че той е осъждан шест...

сме се надявали на божията милост и помощ!Бог помага, когато и ти сам си помогнеш!А що се отняся до нападение над съдии и прокурори това трудно ще стане - те се движат с надеждни коли и са защитени от закона! Само ние не сме!

В САЩ за изброените престъпления, без значение е цветът на кожата, етническата принадлежност и т.н. престъпникът получава около 300 години затвор... у нас на 24 вече е на свобода...

Ако за побой даваха по 15-20 години, а за убийство по 50-60 без съкращения. Грабителите силно щяха да се замислят преди да бият. Само че те дават по 10 за убийство... ако дадат...

Умишлено убийство по особено жесток начин. Жената се е мъчила брутално. До ЦАЦАРАТУРАТА : обвинението ви е обида към целият български народ. Тоя направо я е смлял, дори не е метафора.

Като се има предвид, че магистратите са ни от старата БКП номенклатура... и полицията тоже... що се чудите, че такова е положението? Пък и производство Номер 1 на НРБ-то беше роми. От 100 хиляди при Царско на 1 милион в края на БайТошово през 1990-та!

Това се нарича : АМЕРИКАНСКА ''ДЕМОКРАЦИЯ'' + ЕВРОПЕЙСКИ ''ЦЕННОСТИ''. По-циганизирана държава не съм виждал.

Циганизацията на държавата се извърши от 1944 до 1989-та - 100 роми през 1944-та - 1 милион през 1989-та! Прези всички "демократични" години, когато БСП беше на влас 1990-те даваше всякакви допълнителни социални привилегии и по 10 лв на ром да гласува за тях!

Ти си боклук!

Да не забравите да го пуснете , след 24 часа !

По форумите всички се "пеним" обаче на улицата сме като невидими. Големи сме юнаци, в това чисро и аз, като сме на клавиятурата. Раздаваме правосъдие със пълни шепи и много пожелания към съд, полиция, прокуратура и т.н Т.е към държавата. Да ама ние сме тази държава, близките ни, децата ни. Смятате ли че някой от институцийте изброени по гора четат нашите постове. Забравете! Ако въобще някой обърне внимание то ще е само да го развесели. Те са защитени. Тях ги пазят, пазят и близките им. Да е чул някой да посегне към близките на Гл. Прокурор или шефа на полицията, например? Не! Мавгалите знаят на кой да налитат. На беззащитните хора. А ние само им се заканваме от компютрите, пък те дори не използват такива. Скоро гледах един репортаж от Русия, за техния ОМОН. Мангали от едно гето нападнали и пребили руснак. Онези от ОМОН, като се исипаха в гетото, във верига, и такъв бой им хвърлиха че мангалите скоро няма и да си покажат носовете от гетото. Просто като вълна минават онези пичове и прегазиха всичко живо. Това е мярката. Некакви съдилища, никакъв БХК и други простотии.

Виж как добре го каза. напдат слабите и беззащитните и как на онези дето ни ги вкараха цинанята с цел гасове не им пипат децата и родата. От това се налагат два извода. Да им пипнем ние децата и родата, да пипнем тях самите, а пък на циганята да им устроим един ОМОН без участието на полиция и прокуратура които нека си спят докато стигнем и до тях. Освен това беззащитните е доре да схванат че спрямо българите и мирните хора по земята е обявена воина и трябва да се държим адекватно като на война с всичките и "мирни" атрибути. Определено е време да схванете че срещу нас мирните хора се води къде тиха къде по шумна но истинска хибридна и мащабна война с цел унищожението ни, поробването ни на 100% и ако не ви е за вас то помислете за децата си и се стегнете и обзаведенете хакерски умения за да сте адекватни на информационната воина в интернет, с боини физически-тактически-оръжеини умения и "позволени оръжия" за да сте адекватни на всякакви улични цигански прояви, и не на последно място се учете на конспирации/антиконспирации и шпионски игри за да сте информирани от първа ръка като истински търсачи на истината зад истината и за да сте истински отмъстители когато се наложи и когато фактите сочат че някои от добра дума и дела не схваща нищо.

Избирател на БСПту?