НАТО потвърди, че се включва в коалицията срещу ИДИЛ

НАТО днес ще приеме решение да се присъедини към международната коалиция срещу "Ислямска държава", но без да се включва в бойни действия.

Обратно в новината

Коментари - НАТО потвърди, че се включва в коалицията срещу ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нато С РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН ЛИ ЩЕ УЧАСТВА В СИРИЯ???МОЖЕ БИ ПО ПОКАНА НА СИРИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО???НАПРАВО ПРЕГАЗВАТ ВСИЧКИ ПРАВИЛА,ТИПИЧНО В ТЕХЕН СТИЛ И ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ВОЕНЕН СБЛЪСЪК С РУСИЯ!!!

Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner в YOUTUBE

От днеска вкарват и ЕС в борбата с ДАЕШ. Американци, руснаци, европейци трябва да смажат този тумор. Почти цял свят не може да смачка шепа мръсници. Как става това? Просто не са се разбрали, а е толкова просто, решаат ли за нула време ще ги направят на кайма.

се "прави на кайма" 1600 годишна империя с перфектна религия, пуснала пипалата си вътре в обществата на НАПРЕДНАЛИТЕ ПОСТТЕХНОЛОГИЧНИ СЪВРЕМЕННИ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ ... Ами, ако всичките "велики" взеха, че ужасно подцениха противника а????? Какво ще правим???

А досега защо се ослушваше?

НАТУ няма да участва, но всички страни членки ще участват. Няма такива тъпотии вече. Тия съвсем са изкукали.

Как така няма да се включват американците в бойни действия, та нали те създоха ИДИЛ. Как така заплахае Русия и срешу нея ще се организира жива сила, асрещу основната залха за Европа миграционния натиск и тероризма няма да се включат. На нас обикновените хора ни е ясно, че ще отворят нова война с Русия, но не ми е ясно, защо сме безгласни членове на този съюз за войни и агресия. Гаратирали мира, кой МИР господа главнокомандващи гарантирахте???? Вие сте виновни за смъртта на хиляди деца и жени по света.

и останалите Европейски колониални империи се развиват териториално за сметка на бившите халифати на огромната някога преди технологичния скок на европейците Ислямска империя унищожила Римската, Византийската, Персийската и ред други древни империи преди това ... Четете Историята ... В момента сме свидетели на предсмъртните конвулсии на огромния Ислямски свят поради изчерпването на петролните му ресурси и прекратяването на зависимостта на развитите световни икономики от въглеводородните му находища ...

имаше една песен на нло някога"малее страх"

Каква е тази история ??!! Хем се включва, хем няма да се включва в бойни действия. Това НАТО само за порно филми, за другото не стават.

От статията .Самолети цистерни за държавите от алианса-Нормалните следи от самолет Според популярната теория правителствата пръскат с неизвестни химикали, за да контролират населението и времето изчезват 1-2 минути най-много след самолета, докато при химическите следи (кемтрейлс) не само се задържат във въздуха,, но и самата следа се разширява. Тези следи (кемтрейлс) замърсяват почвите, реките, езерата и се нарушава баланса на цялата екосистема!.Значи не отричат ,че пръскат с химикали.В интернет има самолети цистерни .Те са за химикали ,контролиране на населението и времето.т.н.глобално затопляне.

конспирационна теория за малоумници на които главите им са пълни с руски ,,хемикалии"!

спуканият ръждясал катун НАТО няма да се бори срещу ИДИЛ тъй като не се интересува от тях, а ,само от говоронето в зали и пред камери за "агресивна русия" .Поради тази причини НАТО си е и ще си отане едно медийно спукано гърне-микрофон и нищо повече.Като пибавим и фака ,че и въоръжениеята на страните членки на НАТО не може да запали двигателите и се разпадант още на изхода картинката става за трагикомедия.

Да питаме ли руското пиянде което оцеля в Сирия дали самолетите на NATO не могат ,,да палят"?!Как му запалиха гъза с една ракета от F-16? NATO е най силният военен съюз на Земата,а Путин превърна Русия в развалина която не може да се противопостави въобще на NATO!

идилци се придържат към правилото:щом вас ви е страх да дойдете при нас ,ние ще дойдем у вас! И кво сега ако български части се смлатят с идилци - ние с руско оръжие ,а те с българско!Те това е глобализация ,чак сега вденах!

Страните от НАТО бомбаНдират, обаче НАТО не участва! Много хитро!

Знаех си аз, че НАТО са пъзльовци! Могат да воюват само с деца и жени, за друго не стават ...

ХИТРИ ЙЕЗУИТИ СА ТЕ, НЕ ПЪЗЛЬОВЦИ. ТЕ НЯМА ДА ПРАВЯТ ХАРЧОВЕ ДА ИЗТРЕБВАТ ИДИЛ,ТЕ ПРОСТО ЩЕ ГИ ВЪОРЪЖАВАТ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ И КОГАТО РУСИЯ ВСЕ ПАК ИЗНЕСЕ ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ,НАКРАЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ ЗА ДА СИ ПРЕПИШАТ ЗАСЛУГИ.ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ С ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...КУЧИ СИНОВЕ

Господа, Ислямска държава воюва срещу нас, убива нашите граждани, а нашите политически елити и дори организацията, която би следвало да ни защити и изначално е военно - политическа, не желаят да воюват и да ни защитят. Те искат докато ни управляват само да приказват, само да ни поучават и то за техните си - непотребни нам и вече вредни ни "ценности". Редно е да се противопоставим и да ги принудим да изпълняват дълга си. Как ли? С референдум! Да поискаме не фантазми, а дължимото ни. То е: - управляващ политик, който по време на война срещу ни призовава за мир да бъде съден, осъден и наказан за предателство - сътрудничество с врага; - военнослужещ, който по време на война откаже да воюва да бъде съден, осъден и наказан като дезертъор. - ако за други въвеждане на смъртна присъда може и да няма, то за предатели и дезертьори е необходима.

"не желаят", ами не са способни, защото редовните армии нямат никакъв начин да се справят с подривни действия и саботажи на малки групи внедрени вътре в обществата диверсанти каквато е тактиката на Ислямския халифат откакто е създадена тая империя ... А две думи всичките ни железа с които досега сме водили традиционно войни помежду си не струват нищо срещу такъв противник и можем спокойно да ги дадем за скраб ....

Иска ни се да се борим против ИДИЛ, но нямаме желание. Идиоти!

По-скоро се опитват нас да правят на идиоти. Е, някои наистина се връзват, че нато се борят срещу терористите...

Е това нонсенс - кой ще стреля против себе си - нали са исие

И като се включат, без да участват в бойни действия, ще ги чакат да умрат от смях или от старх?

Бягайте по селата! И по горите! Спрете да сечете, трябва да залесяваме!

Путин е велик, най-великият Президент на света, само с едно мигване на окото набута Черна гора в НАТО, с още две мигвания и Сърбия и Украйна ще са там! Евала на Путин, няма друг такъв политик, който така активно да работи за разширяването на НАТО! Свалям му шапка!

Хубаво име си си избрал. А и бай Тошо може да завиди на гласуването в НАТО.

Можеше, а Путин, бащата на съвременния НАТО не завижда!

Черна гора и Украйна в НАТО!?? Ти си пълен кукундел,явно презобил предиобедно!

Сорри! Да беше следил новините, Черна гора вече е официално член на НАТО, а Украйна и Сърбия са кандидат-членове! Имате ли интернет там у ваше село?

Помните ли оня циганин в деня на последните избори като каза. - Исках да гласувам ама нямах желание. И при НАТО е нещо подобно.

ТА НАЛИ ВСИЧКОТО ИМ ОРЪЖИЕ Е ОТ ЕДИН СКЛАД И КОЙ ЩЕ РЪВОДИ ТЕАТЪРА !!! СТРАНННО Е ВСИЧКО ТОВА

И НАТО/САЩ/ и РУСИЯ , са агресори , но НАТО /САЩ/ изпреварват Русия , със ''хуманните'' си войни .

не е агресор ... Това са едно много мили и интлигентни черни симпатични маймуни, които не трябва да бъдат пипвани с пръст в никакъв случай ... Тяхната империя е била построена с локум и шербет раздавани на "присъединяваните" народи ...

НАТО ще се присъедини към коалиция срещу ИДИЛ, но... "но без да се включва в бойни действия." А какво именно ще върши НАТО?! Ще пуска листовки...?!

Не, ще продава оръжие на СА, която ще го транспортира на ИДИЛ.

Тези ги е страх май ? Ами къде са тръгнали ?