Посланикът отказа ”Златен скункс” заради думите на Путин

Руският посланик Анатолий Макаров отказа да коментира директно думите на президента Владимир Путин, че славянската писменост е дошла в Русия от македонска земя.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът отказа ”Златен скункс” заради думите на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мурзилките масово коментират, как това било заслужен шамар за некадърните ни политици, без да си дават сметка, че вовчик се изходи точно на техните глави и божо освен да маже друго не прави. Чакаме някое американско "величие" да направи същото с платените клакьори от другия лагер. Белким и едните и другите се осъзнаят, че все пак са българи.

Това си е провокация, макар че е технически вярно. Само дето географското понятие Македония и измислената държава Македония нямат нищо общо. По онова време тази македонска земя е била в рамките на Българската държава.

На този руски посерко вместо скунск му трябва един як шут в задника и да се маха от България.

JMM®

Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България ! От тук и препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино".

на тези на соито не им харесват "господарите ..." да не ги гледат. Или имат руски телевизори, които не могат да превключват каналите? Гледайте си Славито с долната чалгийка, и не се тормозете излишно.

Веднага може да се измисли ответен удар! Преименуване на катедралата "Ал. Невски" на Св.Св, Кирил и Методий". Вече е правено, но този път за ВИНАГИ!

А не е ли по-добре първо да съборим съветската плюнка пред Софийският университет? На кой му се ще да гледа разни пияници с пушки да плашат врабците?

Беше доста гнусно поведението , на съществото опитващо се да "връчи" скунса на руския посланник.Наглата мупросташко-селяндурска постъпка сигурно е довела до оргазъм поръчителите му.Според мен има много , ама много други лица ,които в пъти повече заслужават този скунс

тъпо нахално и досадно парче тоя боби ваклинов ама и шефовете му тъпунгери ...вече навлизат в територия дето не им е работа да опитват "остроумията си"

Поръчка и нищо друго.Както казват лумпен -дегенератите ,"парица, царица".Някой от типа на агент Инджев от ПГУ/ първо главно управление/ ,е заделил някой и друг лев

Ей господарите защо не връчвате на Боко скунксовете си. Той по-ги заслужава, а пък вие хич не го уважавате. Що така бе хора.

а на господари на ефира кой ще връчи скункс???

ааа тъпанари на ефира магърдич мърлявия тъпанар а тоя малоумник нахален боби ваклину - алоооу плъшок да не се гъбаркаш със Божинов бе смешник - ти дори на Божинката немоиш вода да носиш , господари занимавайте се със шмекериите на българските измамници не правете излишни гафове около международното положение

ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА СА ПРОСТО ЕДНИ НАЙ- ДОЛНОПРОБНИ ПОМИЯРИ ,НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ ''БУТАТ'' НАВСЯКЪДЕ,ТОЛКОВА СА ПРОТИВНИ

За парии, за парии.Нема как да не са много коректно скроена шапка.

Не златен скункс, ами златен Чеп да му връчат, да си го завре там де слънце не го огрява!!!

Не е вярно бе огрява, как да не огрява, той краля слънце така хубаво го огря отзад с тия простотии, че му свети чак отпред.

Всъшност Кирил и Методии са измислили глаголицата. А Климент, Наум и Ангеларии по заповед на Борис 1 я опростяват. Кирилицата е кръстена на Кирил от Климент.

ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА. ТОЗ ПЪТ ГАФЪТ СИ Е ТЕХЕН. АМА ТЪЙ Е КАТО БЪРЗАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ГОЛЕМИЯ НАЧАЛНИК И ТРУПАТ ТОЧКИ, ПЛЮЕЙКИ ПО ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ !

Малко недомислено с тоя златен скункс....има си заслужили за тази статуетка, но в случая личното ми мнение е, че гаф беше точно това да го връчват, а не думите на президента Путин. Нека четем историята и да сме обективни. Най верни са думите на Божидар Димитров. Няма за какво да се сърдим,а ми да си гледаме интереса, каквото можем да развиване като отношение с тая необятна земя, както го прави Германия, например. На тях историческите факти не им пречат да си купуват газ например от Русия..., а ние все се правим на ощипана мома...

Путин казва: буквите дойдоха от македонска земя. Исторически това е вярно Кирил и Методий са родени в Солун, а градът е част от антична Македония. Понятието македонска земя може да се тълкува от нас само в географски смисъл. Путин очевидно е бил наистина добре подготвен за срещата, свалям шапка на екипа му, подготвил т.н. опорни точки.

То реално гаф няма, те скункс дават и то когато има офанзива срещу медиите, че са поръчкови. Блестящ пример на независимите господари именно поради факта, че те излязоха най-зависими.

Арменски вкарай твойте маймуняци в рамките на нормалното ! Така и ограничено количество зрители ви гледат , защото има по това време стойностно предаване за всички слоеве на населението на Слави Трифонов ! Халваджан ли си Локумджия ли си , но направо се закривайте хората не ви гледат !

Каква вина има че му даваш скунс ! Много тъпи тези от НОВА ! Като почнеш от сутрешния блок до тяхната програма само ни заливат с тъпотия ! А този на фотото със скунса е тъпунгер и му е време да се прегледа и лекува !

НЯМА ГАФ,ЗА ДА СЕ РАЗДАВАТ СКУНКСОВЕ!!!

СтриктноПроцедурно : - Е ли Макаров ВечеЕкспулсиран ?

Преди минути излъчиха по "Господари..." целия цирк, който разиграха. Този път простотията им надмина всякакви граници. Жалко, че иначе талантливи актьори падат толкова ниско. А нивото на продуцента им не коментирам.

А съветският посланик падна ли или се повдигна?

Да обръщаш внимание на тези палячовци е унижение за всеки интелигентен човек, та какво остава за посланик на чужда държава? Естествено, че не им обърна никакво внимание.

дипломатичност или псевдотакава... Проблемът не е в Путин или Борисов, а в доктрини от години. :) Кога СССР е признала 24-ти май за празник? Никога! Поставяха някое цвете на паметници, за да не обидят "по-малките братчета"- НРБ /или по старите, но по-младши братчета-НРБ/ в кофти ситуация. Никога не са казали ясно "Ние сме били зависими от Вас и Ви дължим нещо" А, са били! Защото днес могат да четат и да пишат на роден език, за което ние пък, се мъчихме и бихме 200 год. по византийско, 500 год. под османско робство /иго, владичество/. Ние все пак пишем на кирилица и все пак говорим български, а не само шльокавица. Значи сме оцелели! Руснаците да му мислят- те са назад в създаването и съзряването. Не си спомнят горките как 2 века бяха провинция на Чингизхановите внуци? /Които пък впрочем се научиха да пишат :) /Спомнят си, но не върви на една Велика Сила с имперски амбиции, да каже, че е завладяна от номади! Как искате и американците да напишат, че пишат и говорят на английски, а не Америкънинглиш?Велика сила не е била колония, а "почти неоткрита земя". Как искате, първото богато хлапе от Хюстън да говори "американски", а не родният му, правилен, исторически "тексаски език". Защо смятате, че Македония ще прави друго? Първата и работа е да каже: "Това е наше, а не Ваше"! Разбираемо е. Хлапетата искат ВСИЧКО!

За мен проблемът е решим! Събират се на една конференция всички историци и дискутират. Може да е в Москва, Улан Батор, може в Скопие, а най-добре в независим Киев, който както е известно, не е подкрепян от ни една посока. Дискутират до пълно признаване или пълно самоизбиване /вътрешно, в учената група/. За масовото самоубийство могат да бъдат обвинени: предателите, националистите, сепаратистите, комунистите, фашистите, педалите, арабите в комплект с евреите, оптимистите, песимистите и най-вече мазохистите. Ако оцелее 1 бр. учен и каже- Вие пишете на ===== /руски, гръцки, македонски, сръбски, турски, старо-микенски или "ново аланоугрийски" , или каквото там каже/ веднага се съгласявам с него и започвам да пиша на посочения език. Ако искате и ако можете ме разбирайте.

Какви енергийни проекти? За газ и тръби- вече само при тато Ердоги. Той ще решава кому колко..

Това каза и посланикът.

Господарите на ефира определено имат своите плюсове но антируските залитания на боса Халважиян определено се преиграват и стават вече смешни. Ами да бяха казали нещо за простотиите на Меркелица която покани ордите от Африка в ЕС и да бяха връчили един скункс на немския посланик?!? А тука за пропагандни цели са готови да ближат всеки задник само и само да се проповядва нещо антируско нищо че новината е базирана на слухове :)

Изкривено-побългареното предаване, нямащо нищо общо с оригинала, вече със затихващи функции/тридесет минути, от които десет реклама, пет-шест кълчене и поне пет тъп политически коментар/ реши също да се възползва от случая. Неведнъж по подобен повод са демонстрирали липса на мярка и наличие на пълна простащина. Такива изпълнения със сигурност няма да им вдигнат рейтинга и ма е време да отидат в историята или да се върнат към основната идея на това предаване.

После..... биели журналисти. Ами ко да прайми - що се закачат! Да правят реклами и няма да ги бият - хем някой лев ще изкарат....

Изключвайки този случай за да не изкривят нещата - страшно просташко изпълнение е връчването на този златен скункс . Мисля че връчващия също трябва да получи един .

Педалчетата от "Господари на ефира " чули не разбрали ,веднага тичат след интригата !?

Е, не се обиждай де!

Господарите този път грешат. Да си самовръчат скункса на самите себе си.

Я му подайте едно шише да видим дали няма да го вземе.

Гоше ти фес ли си баце? Шише е бутилка на турски ако не знаеш!

ТОЗИ БОКЛУК ОБАЧЕ НЕ СЕ ИЗВИНИ, КИРИЛИЦАТА НЯМА НИЩО ОБЩО С КИРИЛ И МЕТОДИЙ. ТЯ Е ИЗОБРЕТЕНА В ПРЕСЛАВ КАТО ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ АЛТЕРНАТИВА НА ГЛАГОЛИЦАТА. ДРУГ Е ВЪПРОСА ЗАЩО НАГЛИЯ ИБРИК МАКАРОВ СЕ ДЪРЖИ ТАКА.

За какво да ти се извинява Макаров бе Кончита. За това, че ни освобождаваха два пъти ли?

Два пъти?!?!

...си знае, че този гаф не е за златен скункс, а за истински - миризлив. Путин направи съзнателна провокация, което е част от политиката му към България. Иначе защо ще ни праща Решетников?

Посланникът какъв гаф е направил, че да приема скункс?

Скункса трябваше да му го връчите ана.но и той така да го предаде на Путя Невисокий!!!!

Руския посерко в София много се насра .

6te trqbva da mu se dadat kursove po moderna azbuka ....

Някой му вкара гол на Путин.Така загуби позициите си у нас.Аз също съм фил ,но сега съм по средата към фоб.

Дойчевеле вкара гол. Ама от засада. Защото засега само дойчевеле "цитира".

Ти мъж ли си, жена ли си или по средата?

"По темата за Путин и азбуката Борисов вече коментира, че историята се е произнесла и няма никакво значение кой откъде е минал." ОЯДЕНА ГЛАВА, ОТКЪДЕ И ДА ГО МИНЕШ, ВСЕ ПРОСТ СИ ОСТАВА!

По-умно нещо от него досега не бях чувал. Яко е наредил Путин!

Ако му бяха дали "Златна водка", със сигурност нямаше на я върне. Да ви ....... руска!

А филмът на Балджъ по малък гаф ли беше?

Къв златен къв скункс, да не би да е от злато че да го вземе, ако толкова искаха да го пробутат трябваше да дават към него поне две бутилки коняк:) Тогава щеше да е труден отказът:)

успее да вкара в България няколко банки, които дават кредити с европейски/световни лихви от 2-3% и ликвидира ЧСИ, сигурно е, че целият народ ще го благославя

пак всички ще го псуват, защото ние не понасяме подли гномчета които се опитват да ни пробутват АЕЦ на двойна цена и тръби за газ на тройна айде да си седи в евразия, че ако се появи тука ще яде хой

Каква е тази истерия. Никой не е отрекъул, че азбуката е създадена от Кирил И Методи (по-правилно от Климент Охридски, те двамата създали глаголица), но дошла от Македонски земи. Нали там работил Климент Охридски. А по онова време онези земи влизат в състав на българско царство. И Защо и Сидеров, и още един историк викат като луди.

Помията изливаща се по путин който злонамерено ни обиди е напълно заслужена! Въобще цяла Европа и по специално Източна Европа и бившите съветски републики мразят и ненавиждат руснаците и особено путин който прави всичко възможно за да събира омразата и отвращението на милиони от неговата нагла двулична политика! Значи Българският Народ добре разбира,че Русия на путин е наш и на Европа враг!А мекерето Фьорге Иванов е отишъл в Русия да докладва за неосъществената гражданска война която се опитаха да разпалят руските агенти в Македония!

Има ли някой, който да вярва, че екипа на предаването "Господари на ефира", който искаше да връчи "Златен скункс" на посланика на Русия, мисли, че по този начин ще оправи едно недоразумение (ако въобще има такова)? Нееее.... целта е от това недоразумение да се направи нещо по-голямо, да се задълбочи, да се сее вражда. Момченцата и момиченцата от предаването много добре си вършат работата!

"Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева пък припомни, че руският патриарх е заявил още пред президента Плевнелиев, че кирилицата е дошла в Русия от България." Никакво противоречие няма.Кирилицата дошла от БГ, но създадена от гърци Кирил и Методи. Какво не точно е казано,че дошло от БГ. БГ след това разпространявала азбука.В това значение на БГ, но не в създаване.Стига истерика срещу истина.

Плюя на вашата коминтерновска измислена "истина". Путин нанесе страхотна обида на всички българи на връх 24-ти май! Нанесе я съзнателно и целенасочено, а сега ще обере плодовете си!

Кирил и Методий НЕ СА ГЪРЦИ, а българи. Това, че Кирил и Методий са българи е казано ясно в Успение Кирилово. Авторът Климент Охридски пише - Родното място на преподобния наш отец Кирил е многопрочутият и голям град Солун. Там той е роден. По род и рождение той е българин.

Алоо, по род са византийци.

Те и макетата бяха българи, ама видяхме какво стана!

Кирил и Методий (византийци от Солун) са създали глаголицата. Която се е загубила. Кирилицата е създадена от Климент Охридски (българин) и учениците му (българи). Климент "Охридски" е разбира се, от "македонската земя". Но от Охрид е самият Климент, а кирилицата, преводите на свещените книги са от Преславската школа. А Преслав е в България. Изобщо откъде накъде ще се караме, за радост на дойчевеле ?! Всеобщо достояние е славянската писменост и култура. Много съвременни православни народи имат заслуга за това ! И българи, и гърци, и македонци, и руси ! Не ги слушайте дойчевеле, те са доказани интриганти !

Неграмотник, по род са Българи- с имена Страхота и Цръхо, Кирил и Методий са аристократичните им имена!

путин отблъсна милиони българи от себе си и цялата дипломация не може да му помогне изказването е неверно и недопустимо няма такива земи

През цялата ни история след освобождението няма държава, на която така да и е пречила независима България. Нищо лично, просто страната ни е била на пътя на Русия към Проливите. В различни периоди сме били по собствена воля в съюз с Германия, Австрия, Румъния, Унгария, Япония, Италия. Доброволно и суверенно сме сключвали тези съюзи. Т.е. били сме приятелски страни за определени периоди от време. След това когато интересите ни са се разминавали отново сами и доброволно сме разваляли тези съюзи. Русия тук прави изключение. С Русия никога не сме били приятели и никога доброволно не сме били заедно. Никога. След руската окупация 1944 тя ни налага комунизма и управлението без това да е наше желание. България е имала съюзници и приятели, но не и с Русия, защото руските и българските интереси е невъзможно да съвпаднат стратегически.

Всеки истински българин първо е българофил а после русофил.

ако беше мъж и държавник вече да го беше пратил тоя в Москва!