Симеонов ще ръководи Националния съвет по етнически въпроси

Вицепремиерът Валери Симеонов ще бъде председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси (НССЕИВ) към Министерски съвет

Обратно в новината

Коментари - Симеонов ще ръководи Националния съвет по етнически въпроси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БУДА Искариотски....... !

Един циганин на висока позиция! Защо не?!

Първият ти удар трябва да бъде в устата на наглия турчин от парламента в Турция, че в България имало геноцид към изповядващите исляма. В България има български мюсюлмани /турци/, преобърнати българи в исляма, а не турци. Турците са в Турция, те са си заминали безвъзвратно и завинаги, тези наши сънародници са българи, но преобърнати във вярата по най-брутален и жесток начин . Жалко че хиляди от тях не го осъзнават и не се върнат във вярата. България им дължи това, сега и в бъдеще.

Хе-хе, етническите въпроси! С оглед скорошните му изявление за майтапчийски снимки из концлагери, дали сега няма да му се отдаде възможност да реши еврейския въпрос.:)

Чудно как още не са го назначили за главен мюфтия? Тия май ще изпреварят Орешарски и Пеевски по наглост.

Какви чудесни политици имало в Б-я. Честити да ви са.

ВСЕ ЕДНО ВЪЛКЪТ ДА ПАЗИ СТАДОТО С ОВЦЕТЕ!ТЕЗИ ЗА ДА СА НА ВЛАСТ СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ КОАЛИЦИИ.

само като му гледам гадната мутра на този намразвам цялата нация

Още едно доказателство, че Българската Поликолигарска Мафия има абсолютна власт, та прави каквото си поиска и както си поиска, без да се съобразява с избирателите си.

Рахатлък , ето кой ще е на топа на устата , Симеонов ще бъде виновният , а не аз. Симеонов е идеална мъша.

Куче влачи диря няма

Боко ако не е направил това назначение от простотия, значи е голям майтапчия и тарикат. Ха представете си какво ще се случва на зъседанията на този съвет. И какъв вой из европата и високо развяване на мръсните гащи на винкела ще има.

Поредната простотия на тиквата от Банкя.

След като тъпите избиратели не можаха да проумеят че БСП и ГЕРБ(мнозинството гласува за тях) са двете лица на комунистите,сърбайте им попарата. За благодарност наесен отново ще вдигнат парното и тока,а червената помиярка Фандъкова(преизбрана с 2/3 от гласовете на софиянци) ще ви зарадва с 2 лв за билетче.

Ха сега да видим кой е по-тъп? Гласувалите за ГЕРБ и БСП ли са тъпи, или тези, които вкараха В.Симеонов в парламента? Или предпочиташ да бяхме подкрепили небългарските партии ДПС и ДОСТ? Не, по-вероятно да си подкрепящ реформаторите, дето само крадат и много вожд, индианец няма, та се разпаднаха от самосебеси.

Както е казал народа "Те ти булка Спасов ден"! Ха, днес май наистина е Спасов ден....!

Какви чудни майтапчийски новини! Щеше да е смешно, ако не беше страшно. Лошото е, че никой не се интересува от мнението на "суверена", защото той е "лош матриал" и не ги разбира тези работи.

Проблемът май е, че националният фронт на Валерката няма друг човек за вице-премиер (по каквото и да е) а Сидеров с пробацията не е много подходящ за изпълнителната власт. И Бобо, какво да прави, крепи управляващото мнозинство. Сега ще е интересно да видим следващата изцепка на Валерката. Защото акълът и възпитанието му са предпоставка за нови подвизи,

щом винкела е най добрият "матриял"! Ужас и срам за БГ!!!

Накой наистина се чуди как да си уплътни времето и да си повярва че е ''професионалист''..Не ви ли писна бе алчни властващи да се чудите какви ''съвети'' и ''комисийки'' да си правите за да си хортувате за мангизи??? Това е направо цинизъм тоя да е председател по ''етническите въпроси'' след поредицата му изцепвания на етническа основа.. Искате май да си доказвате че ''не сте'' това което се показвате..

Много подходящо за националист: " председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси (НССЕИВ) към Министерски съвет"

е подигравка с човешкия вид. Бахти "държавата" с такъв "елит".

АКО ТОВА НЕ Е ПЪЛЕН ЦИРК !!!! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ВЛАСТА - ОТ ВЪЛК В ПУЯК СТАНА ВАЛЕРИ СИМЕОНОМ / НЕ ЧЕ НЕ БЕШЕ / МАЙКА Й ЖАЛНА НА ДЪРЖАВАТА !!!!! БРАВО НА Б.Б. - ЕЙ ТАКА СЕ ЗАТВАРЯ УСТА АЛЧНА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ....

Като ви гледам... не разбирате че Българите от давна сте малцинство!

Къде сега са ония "умни и красиви" протестъри?! Май се активират само когато им се плаща, а?!

Провокативно назначение. Обрича органа на неуспех !

да живее ДС, неграмотни доносници

Моля?! Ако това не е шега, тогава е някаква абсолютна пародия...

ха ха ха! Фашизоид-националист е сложен да управлява и ръководи етническите и интеграционни въпроси! Ха ха ха! Все едно да сложиш Хитлер да раздава храната на задържани в концентрационен лагер! Това вече не е смешно, а страшно!

123 -страшно е твоето мислене на не-българин,така мисли всеки продажник.

Защо да е не-българин, защото казва истината за Симеонов ли? Аз съм на съвсем същото мнение като него и се смятам за по-патриот от тази подлога Валери Симеонов.

Тоя беше най-подходящя за тоя пост! Адмирации!За тези,които са забhttps://link следния линк:

Сега ще видим какво ще стане със стадото, дето го пази вълк!!!

тоя селяндур кво търси там

Всички Българи са с РАВНИ права... Ако някаква фирма на определени хора искат, те да имат ПОВЕЧЕ права, трябва да им посочат пътя за Саудитска Арабия или Турция, или Индия, а може и Китай... Там да си търсят правата и да искат повече права от другите...

Ей, тоя Боко е голям шегаджия...! :)

Наистина успя да вкараш вълка в кошарата!!!

Ашколсун!

засто бб не го оцтрани?засто тази твар не си подаде оставката??засто осте се пане за власт тази твар гадно ухилена и нагла.заст0? каде сте балгари?тоя е за затвор .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.