Стрелба и арест на абитуриентски бал в Пловдив

Шофьор на бял джип хонда, който кара абитуриент за хотел “Санкт Петербург“ в Пловдив, стреля няколко пъти с пистолет във въздуха вчера.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба и арест на абитуриентски бал в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

voknid

А какво форсиране на мотори с изкормен ауспух пред входа на х-л "Тримонциум" (Ramada) пада..., все с тази цел - кеф, напук!

убий еврин, спаси цивилизацията!

На тоя му липсват първите минимум 20 г.

напротив!възпитан е по брестовишки!

дкми

Така го раздуват, все едно кой знае какво е станало! Гръмнал 3 пъти с пистолет с капси и вече света се свърши....

Това е оръжие, което не се използва по предназначение. Има закон! Или си над тези неща ?

нормални случки в краварските колонии .

абиторентите са сас повечко права но нее правилно и хоманно даса аристуват техните руднини. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не те разбирам. Пиши по темата.

Познах те полицай Крабтрий.

Може да си тръгнеш от селото, но селото не може да си тръгне от теб.

ционистки ценности на дойче велевци извън нета. и вие ми казвате за борба с маймуницата? дребнавици.

Не ги разбирам тези малоумни същества. Няма ли начин да се забавляват без да смущават общественото спокойствие? Или няма да е весело ако не изложат своя живот и този на околните на опасност? Как може някой да е толкова прост комплесар, ума ми не го побира. И в крайна сметка какво празнуват? Че се нареждат на опашката за безработни.

На този "ШОУМЕН " бих му плащал издръжката в затвора поне година.

и той може да си я плати ...

От 500 до 1500 лева глоба може да отнесе. Предпочитам да търка нара ей така респектиращо за следващия забавен "братчед".

Само му погледнете физиономията на този. Ето това е средностатистическият българин, който управлява настоящето и чертае бъдещето на дръжавата.

" ОБЯСНИЛ" !!!???? И какво е последвало от страна на органите на реда ? Само аз ли не разбрах. ?

Полицията само ги хваща. Работата трябва да бъде свършена от съдебната ситема, но тя е в КОМА. Иначе Чл.60 ЗАКОН ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ... от НК

Мафията не смее да направи това -колко ли е избил ..на клада.

бала е важна дата в живота на идиота !

Със стрелба ли се прави шоу, че що не извади калашника, че да направи още по-голяма забава. Отново грешно разбиране за веселба. След, като са го отвели в РПУ-то е направил истинкското шоу на братчет си.

Да приготви пари в брой,ще се споразумеят с пловдивските лайняни съди ,адвокати и прокурори!Така е навсякъде в България !

Евродебилизмът е в разгара си!

Не мога да разбера защо има хора, които приемат абитурентския бал като мега събитието. То не са бибиткания, то не са панаири, показност и кич. Завърших преди 7 години и си изкарах много хубаво,но без такива циркове. Макар, че и тогава си имаше тези изпълнения. Но винаги съм се чудила на такива "индивиди" жадни за внимание.. Жалки млади хора.

Амиии...бал е! Един единствен за цял живот...Защо младите да не се забавляват, с хубав тоалет, хубава кола... Обаче простаците и простотията по тези земи обезличават всичко. Като тоя селяндур в случая.

Илиян Илиев

И хубави силиконови цици :D

Ами как да ни покажат дечицата ,че вече са се научили да броят чаааак до 12 ?!! Малко постижение ли е? :-))))))

Този има ли разрешително за носене на оръжие и ако има да се търси отговорност и на този който му го е издал + проверка в психо диспансера кой е разписал справката за психическото състояние на дебила?

Селянинът си е пак селянин...

Селяндур , а не селянин ! По надолу съм обяснил разликата !

Няма по-прости хора от българите!

правете разлика м/у български селяндури и останалите

Цървул. Комплексар.

по прост народ от бг няма...срамувам се от всичко наше никога няма да се заварна в бг на каквато и да е цена

Ама обещавате ли ! Искаме да сме сигурни, че няма да се завърнете !

Не се притеснявай, Станкоу, скоро само такива дръвници като теб ще останат тук да реват защо намаляваме и кой ще изработва данъци и как безродниците бягали на запад! Бъдете "сигурни", ти и другите Станкоучета!

В БГ денонощно върви надпревара за приза "Простак на годината"!

Густо, майна, Филибето! Напоследък по баловете най-вече си мерят простотията - кой е по-по-най

Русофилка отвсякъде!

По принцип в нормалните страни полицията е въоръжена с Тейзъри. Вадиш оръжие и веднага те парализират с ток. След това те арестуват (не оказваш съпротива) и ти повдигат обвинение. Трябва и нащите полицаи да се въоръжат с електрошокови пистолети.

Чакай у щатско да те парализират с тейзър като извадиш оръжие. Директно ти вкарват половин пълнител без да се замислят.

Говоря за нормалните страни.

Като ги знам колко са компетентни при боравенето с оръжие повечето от полицаите, си представям как ще употребят тейзъра... Смях!

Какво празнуват абитурентите? Като завършат средно образование са доникъде-готови за сервитьори и шофьори-нищо повече.

Не всички:).Но имащите "подлъгват" нямащите и ТЕ ТАКА>

Ами като завършиш висше, за какво си готов? За безработен, или най много таксиметров шофьор. Това е жалката действителност в България.

Да му вземат оръжието и разрешителното. Как може такива типове да имат право на оръжие?

Тази педеруга на снимката ли е стреляла ?

Ех що не беше в Щатите тоя орангутан. Толкова олово щеше да получи, че нямаше да го познае дори майка му. Да вадиш каквото и да е оръжие пред униформени на масово мероприятие, това само тука може да се размине само с арест.

Още в момента, в който извади оръжие, е трябвало да го гръмнат, както си е редно. Пък после да видим колко ще му е забавно

Много филми гледате. Ако тук някой обикновен полицай гръмне подобен тъпак, ще му се стъжни всякак, особено като се окаже че въпросният помияр е рода с някоя мутра.

Много селяни припълзяха към градовете, за Пловдив да не говорим- като не са могли да се дотътрят до София и поне в панелка във Филибето са се набутали! Като се започне от Свиленград та чак до помашките села над Пазарджик и Велинград, от Карловско - простите кауни до родопските бабаити- комплексари!Тежко и горко на кореняците -фелибелийци, ще ги изядат с парцалите селтаците

Не селяни , а селяндури ! Селянин е хубав , скромен и трудолюбив човек който по цял ден е на полето.Селяндура е мързлеив идиот който по цял ден се чуди какво глупост да свърши.

Ей хора не се фюлмирайте. Какво толкова - направил го е действително за кеф, все пак това са млади хора, искали са да се позабавляват. Не приемайте всичко толкова сериозно, живота е хубав и трябва да му се наслаждаваме.

Ти сериозно ли?! Ако не - иронията ти си я бива. Ако да - такива като теб съсипаха цялата държава, възпитавайки децата си, че действията им не носят последици или тези последици не са "кой знае какво". Една стабилна държава тръгва от стабилно общество, а как да е стабилно, когато има вредни хора като теб и безполезните им деца?!

Особено ако го напълнят с олово, за кеф на сеирджиите - да има какво да коментират.

Просто нямам думи за нивото на интелект и възпитание, което имат повечето българи в момента! Пребил човек, защото "му се направил"; ритнал баба, защото "го погледнала злобно"; стрелял, "за да направи шоу"... Маймуните в джунглата могат да преценяват по-добре действията си от нас през 2017-та в европейска държава

Отговорът на всички тези неща е един: ВЪЗПИТАНИЕ.

толкова много простототия се шири по измъчените български земи че чак не е за вярване. само да вметна за стрелба /не регламентирана / врамките на населено място в западните държави те наказват със ефективно лежане в затвор.

Глупак! Служба КОС е тотално глупашка и срещу една сума и малко връзки с който милиционер трябва се издават разрешителни. Българите в голямата си 1аст са глупави диваци!

Така ще е. Щом се раздават разрешителни на Сульо и Пульо безконтролно, следващият път някой олигофрен ще изкара базука, за да направи шоу на братовчедка си.

Не на сульо и пульо, а на техни хора (е, едното не изключва другото).

Абе тоя Пловдив съвсем западнал. Не останаха ли нормални хора там. Явно обаче полицаите са се поразшетали. Решили са, че им е писнало да ги газят... Ама чак като опре ножа до кокала се сещаме.

адекватни мерки от правоохранителните органи - някакъв извадил пистолет - първо го застрелваш, после гледаш - газов ли е пистолета, боен ли е, с боички ли е

Без коментар

Гледам го с Английска регистрация.Питам го дали може да го направи това в Англия

От Слави ли се учи?

Егати новината сигурно става въпрос за газов пищол.

Иди и стреляй по онези 240 "абитуриенти" в София баце.

Пуцай куме!

Майнатаун е страшно селяндурски град. И напират да стават културна столица. Оправете си първо разбитите плочки на площада.

До :Бонд.Не знаем ти откъде си, но ако си от София би трябвало да знаеш,че тя е далеч по-селяндурски град от Пловдив.Защото не помня от кога не съм чула нормална реч в София,навсякъде ,всичко живо мяка и мяучи,чак свят да ти се завие.Пълно с прешълци отвсякъде - нахални и напористи.В Пловдив също се напълни със селяни , но поне са по-малко.....

Много си права за всичко,повече са явно в София защото е по-голям град но се чудя защо има и толкова много коли с пловдивска регистрация и като я видя и се пазя,че нещо напоследък станахте 1 по катастрофите

Всеки път като си мисля, че българското племе е ударило дъното, някой Ганю успява да открие как да достигне нови дълбини. Добре поне, че прирастът ни е отрицателен.

Бай Ганьоооо, как е в панделката ? Дивата селяния тресе майните !