Британската полиция извърши контролиран взрив в Манчестър

Британската полиция извърши контролирана експлозия при претърсване в южната част на Манчестър, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Британската полиция извърши контролиран взрив в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те службхите знаели, че въпросните хора имат връзки с ИДИЛ и ги следяли, но въпреки всичко атентата с факт! Как пък все така става! Как все ги знаят, все ги следят, па току гръмне някъде. Явно някой от "нашите" има интерес да се случва това. Иначе излиза, че тероризмът в Европа е като зимата в България- всички знаем, че съществува, знаем и кога ще се появи, обаче това не ни пречи всеки път да сме изненадани.

Абе тероризма настрана. Едно не мога да разбера, всичките са много "правоверни", пък се наливат като свине. Пълна пунта мара.

Въпреки, че ненавиждам държавата Израел и всичко еврейско, може да им се признае, че имат много добри тактики в борбата с тероризма. Една от тях е, че членове на семействата на терористите камикадзе също си го отнасят. Отнасят си го и всеки, който е общувал с терориста - няма значение дали е замесен или не в атентата. Такива ги уволняват от работа, спират помощи, гонят от общинско жилище, а ако са под наем - собственика ги гони, получават безсрочни черни печати ако не са граждани. Явно същите мерки трябва да се прилагат и в Европа. Така всяка фанатизирана чалма ще знае, че той ще е при девиците, но всички негови роднини и приятели ще си го отнесат.

тия същите "мерки" се прилагаха по нашенско едно време ... Научили ни бяха таварищите .... прилагат си се същите мерки и сега ... Израелците май от нас са се учили както изглежда ...

Този британец е срам за цялата държава! Как може да избиват невини жени и деца, мъжетя ясно кучета ги яли! Добре че се махат от европейският съюз тези британци, извършители на терористични актове! (Щом циганинът дето рита жена в гръб е Българин, значи този е британец!)

мюсюлманската общност по света не показва осъдително отношение към тероризма и създава впечатление че го подкрепя морално и идеологически което е неприемливо

а кои са тези цивилизовани западни държави, които осъдиха агресията в Ирак, Либия и Сирия?! няма такива, а напротив - включиха се в разрушаването им и з избиването и съсипване на живота на милиони в тях! ай чупка с двойните стандарти!

абе контролирано да си взривят цялата чернилско-алкохолизирана и ислямизираща се държавица барабар с крадливите рептили и това е!

Все някой трябва да го каже - Крайно време е, всички хаджита без висше образованите и стабилна работа да бъдатг натоварени на самолети и пратени обратно там, от където са дошли. Барабар с хлапетиите им. Мюслитата се делят на терористи и бъдещи терористи. Това е! Никой не ги иска тука!

Зная че се пише безскрупулен но не сме на матура тук по важно е смисъла на написаното което на теб явно не ти харесва

Той е тяхно момче, ИДИЛ са техни. Британските служби убиха 20 младежи. Санкции и томагавки!!!

Някои служби са го вкарали във въртележката на манипулациите и не са му оставили избор. Кои са заинтересованите да има напрежение - вие решете сами.

Номера е всички тези мерки да сте ги взели предварително и да се сведат до мин. нещата - за това ви се плаща , а не да съобщавате ,че талибана бил познат на полицията и имал незнам колко си дела , ама еди какво си ..........

Странни са внушенията "ходил в Сирия" , при положение че е свързан с ислямска държава . Уточнете ,че е бил при ПОДКРЕПЯНИТЕ ОТ ЗАПАДА сирийски ислямисти , щото те воюват с Асад . В друг материал четох, че англичаните ще ударели Асад заради взрива в Манчестър , което е малоумно щото точно разрушаването на Ирак,Либия сега и Сирия създава крайни ислямисти .

Даже учиндолския бастун започна да вдява че мулти култи нее за европа и олио и вода не могат да се смесят, и оная вечер след атентата се опита да намекне че трябва дд се сложи край на евролиберастията, да се спре потока от нашественици търсвщи икономическа изгода и лесен живот в европа без да се приемат европейските принципи и без да се интегрират. Ама не казва че това са и исканията на оплюваните от него патриоти? И вечерта интервюира един 20 годишен британски дришльо който разбира се не се съгласи със славчо и каза че този атентат нее причина да се сочат с пръст убийците и терористите и те /англичаните/ щели да приемат още повече незаконни имигранти и да им помагат още повече?!? Wtf не искам да казвам че британците си заслужават това което се сличва но тоя малкия го намекна!

Зад този подъл атентат стои разбира се Путин и неговата клика безмозъчни бояришници: те създадоха ИД и ислямският тероризъм като цяло, а сега с негова помощ тормозят останалия демократичен свят

Тия алчни колонизатори ще подпалят света . жалко за невинните жертви . имам лични наблюдения колко алчни и безкруполни са англичаните. В исторически план примерите са безброй

Добър си! Успя цели две грешки в една дума да направиш

На матура ли сме ?

Бас държа, 100$, Пенция, че тая Мей, че ми го бара

БРИТАНЦИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИДИОТИ И НЕ ЩАТ ДА ТРЪГНАТ ПО ПАРИТЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕТО НА АТЕНТАТИТЕ , ПОНЕЖЕ ЩЕ ГИ ОТВЕДАТ В АЛ РИЯД САУДИТСКА АРАБИЯ И ТОГАВА ЩЕ ТРЯБВАТ ДА БОМБАНДИРАТ "СЪЮЗНИК" :)))

И до по-високо ниво могат да стигнат, но все пак трябва да си пазят хляба (и не само).