Жена загина на място при катастрофа

Жена е загинала на място при катастрофа на пътя Своге-Томпсън, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина на място при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва освен КАТ и друг орган да глобява по пътищата.

Мнозинството българи това искат - живот без правила. И скачат, като ужилени, ако случайно отнякъде се зададе опасност от налагане на такива.

Поправка. Всеки българин иска правила, но те да се отнасят за другите, не за него.

Прост и инатен народ. Не прави разлика между живота и смъртта, живее ден за ден.

Бог да я прости! В тая дивотия пак е бързала В Томпсън, Синковец с Кожени гащи, дереше по 3 кожи да пораснат Големите топки да ги хвали, пред Кака, си, и ГурмелиЗки а отскоро и на Филмови продоти*

Поставяйте повече камери на пътя и катастрофите ще намалеят.

Пътищата драги са ни под всякаква критика! А и когато живеяш в нашата кочина ставаш прасе без да искаш дори!

вероятно мАж е изпреварвал несъобразено и рисковано... жените РЯДКО изпреварват рисковано. някъде към 1:100 е съотношението... затава във франция застраховките за жени са значително по-евтини от тези за мАже...

статистиката на сайта на МВР показва, че преди магистралите, броя на жертвите по пътищата се движи около 1000-1200 годишно. Сега е около 500.

Ако погледнеш детайлната статистика, ще видиш как основният при жертвите е сред пешеходците. Това повдигнати пешеходни пътеки, подобрена култура на водачите да спират на тях, обновяване на автопарка с по-нов и по-безопасен (20-годишен таралясник вече е по-добър от нова Лада от 1980), увеличен брой отнети СУМПС за нарушения, камери... Магистралите имат принос, но съвсем не са само те.

Оправия! От оправям.

Управа произлиза от управление, а не от оправяне. Коригирай си познанията.

Какво да кажа? Страх ме е. Последният месец ми се налага няколко пъти да шофирам по този път. Всички масово шофират с минимум 120 и ако им се пречиш с 80-90 започват да ти присветват или да те изпреварват рисковано. Почти винаги има някой в отсрещното да изпревара на забранени места. Няма управия. Иначе, като видят патрулка намалят на 70 след това пак мръсна газ. От както Боко смъмри полицаите за корупция ги няма никакви а и защо да се бутат между шамарите като лекарите? Абсурдна държава си е България, няма управия.

Каквато управата такава и държавата!