Доналд Тръмп пристигна в Брюксел за среща на НАТО

Американският президент Доналд Тръмп пристигна вчера в Брюксел на първата си визита в НАТО и ЕС, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп пристигна в Брюксел за среща на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато в прицела е Иран, то какво е необходимо на владеещите щатите, за да го разрушат и превърнат от самостоятелна държава, в разкъсана на парчета и кървяща на картата рана - много неща са необходими и явно по всички се действа включително и от администрацията на Тръмп. Например трябва да се заблуди населението, че веднъж американците и въобще глобалета от цял свят да дойдат, няма да им отмъщават за назидание за широката поддръжка на независимата иранска политика. Всичко ще се подобри и оправи и въобще няма да е като в Пакистан, СА, Афганистан, Ирак, Либия и т.н.. Трябва и се прави, като непрекъснато се папагалства, че конфронтацията е само с държавните лидери, но към населението кандидат-нашествениците хранят най-топли чувства и всичките им проблеми ще се решат, а те трябва само да ги слушкат и според възможностите си, да осигурят цветята за посрещането. Ситуацията в това отношение се усложни допълнително поради неблагоприятните резултати от изборите в Иран, където Махмуд Ахмадинеджат, направил толкова много за иранската мирна атомна програма, но жестоко оклеветяван, че прави атомно оръжие /напълно безпочвено и доказано от непрекъснатите проверки и наблюдение на иранските атомни обекти/ не успя отново да стане президент, а сегашния президент събира овации и усмивки на Запад от това, че руши, изнася и разрежда постигнатото от Иран по времето на Ахмадинеджат, надявайки се на доброжелателност и удържане на поети взаимни ангажименти, ха-ха. Трябва също тотално /във военно, икономическо, миграционно и всяко друго отношение/ да се защити Израел - е и това се прави неспирно от десетилетия, общо взето нищо ново и може би вече имат пълна увереност. Трябва да се осигури консолидация и послушание по въпроса със съдействие или поне търпене и пълно непротиводействие на войната, въпреки всякаквите преки и косвени щети, от страна на съседи, регионални и други имащи значение фактори.

Тръмп проведе точно такова антииранско мероприятие в СА с ислямските страни, съпроводено със скандално нагли лъжи обвиняващи Иран в тероризъм и сега са наред териториите от ЕС, НАТО и въобще Европа. Трябват оръжия и войски в района вече има в изобилие, но ще докарат още повече, рекордно повече.

Вече преди самата интервенция е нужен поне някакъв претекст, колкото и да е безумен, защото е нежелателно оръжията да почнат да стрелят при пълно мълчание, без каквото и да обяснение за вече и така добре информационно обработеното население. Ето тука е и приноса на Тръмп и не просто принос, а изглежда изключително важна стъпка към война, която той направи в Израел заявявайки, че щатите никога няма да допуснат създаването на атомно оръжие от Иран. Подобно на Обама с неговата линия за употребата на химическо оръжие в Сирия, Тръмп беше лаконичен, не влезе в детайли и изказването му също звучеше някак извън съвременния контекст. Кой преди с нормален разсъдък, въобще допускаше и за секунда, че Башар Асад може да използва за нещо химически оръжия и какво атомно оръжие в Иран може да има, след като се изпълняват всички клаузи по разрушаване и минимизиране дори на мирната атомна програма. Кратко, непонятно, но записите са направени. Сега остава в необходимия момент да се появи изневиделица гадна фалшификация придружена с авторитетна констатация, безспирен медиен вой от 'експерти' и стари позабравени записи с ангажименти и разбира се с безспорни доказателства /усъмняването в които е излиза извън рационалното и е в сферата на скандала, предателството и аморалността/, че Иран е предприел нещо за създаването на атомна бомба. Следователно за спасяването на мира, хуманността, международното право, демокрацията, авторитета на Вашингтон и поради поетите през съюзници и пред цял свят задължения, е необходимо да се предприеме всичко необходимо за възпрепятстване на иранските атомни мероприятия 'Поради което наредих...'

Да де, но ние имаме една много хубава поговорка за такива случаи - Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия се чупи стомната. Та нищо чудно накрая агресивната "демократична" коалиция да влезе в приключение и да счупи стомната! Още повече, че сценария вече е до болка познат и много изтъркан!

Тръмп значи иска да попречи на на ислямски и пр. терористи да влизат в САЩ, обаче европейските протестъри не са съгласни, въпреки кървавите атентати. Не е възможен друг извод, освен че тези, които организират протестърите са същите, които организират и финансират ислямо-джихадистката инвазия в Европа, а съответно и терористичните актове. И техни фактически поддръжници очевидно са съвременните европейски политици, всичките верни слугувници на Сорос, Клинтън, Обама и т.н. престъпници срещу човечеството, чиито действия няма как да бъдат тълкувани по друг начин. Е, не само европейските, ами и наш'те политици: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. И няма как тази бесепарска изява да е случайна, след като и други техни действия са в полза на организираната ислямизация: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед.

Изглежда по същество Тръмп и администрацията му досега почти нищо кой знае какво не направиха, освен да поддържат с явна пасивност и привидно неумение, безсмислени и дразнещо тъповати скандали. Всеки от декретите и решенията му или са без практически последствия или лесно могат да бъдат заобиколени или отменени в последствие. Но така изглежда, особено досега. По най-важния въпрос и основна задача за всеки американски президент, при чието изпълнение всичко останало, абсолютно всичко е лицемерно обратимо, съвършено незначително и се прощава от властващите, т.е. подготовката и провеждане на нови военни вмешателства и война, Тръмп има с какво да се отчете пред когото трябва. Това са продължаване и рязко интензифициране на започнатите от Барак Хюсейн струпвания на войски на източния фланг на НАТО; незаконни бомбардировки тип Нетаняху на героите, воюващи се с ислямистките терористи в Сирия и несъмнено продължаващата тяхна поддръжка, отчитайки съществуването и сега на менящите етикета си терористични банди и комплиментите му за регионалните каналджии на пари, храна, терористичен био материал, екипировка и оръжие произведено предимно в християнски за сега страни; поддържане на клинтъновия хаос и ислямистки ад в Либия и вероятно в голяма част от Африка, отчитайки мълчанието на големите идиотски медии по този въпрос; финансиране, въоръжаване, политическа и юридическа защита на фъшагите в Киев, съпроводено с фактическо палестинизация на руснаците в Украйна, поставяйки ги под пълно външно управление тип Коломойски, Нуланд, Байдън и компания, разорение и експроприация от международни, т.е. чужди корпорации, рязко влошаване на условията на живот на неолигархичната част от населението, цензура, езиково и културно преформатиране, редовни, но въобще не забелязвани от Запада обстрели на част от тях, разрушения, покушения и убийства на цивилни и деца в Донбас; продължаване на клинтъновото и обамово ислямизиране на Балканите, с акцент върху Македония и т.н..

За ужас подобни действия не предизвикват изненада и минават някак си, когато става въпрос за американски президент. Има обаче вече и такива подходи и действия на Пумпал Тръмп, от които възникват апокалиптични кошмари. Става въпрос, разбира се за Иран и подхода към него минаващ през Сирия.

защо няма протест срещу посещението на турския президент в Брюксел след безпрецедентните арести на журналисти, учители, магистрати, култртрегери и протестите на медиите и опозицията в страната

В заблуждение си.Никакви пацифисти и тем подобни не са.Хората искат мир.Знамената им,надписите-Invest in peace-Инвестирай в мир.... No Iran war-Без иранска война .

На плакатите им пише"Нато не е добре дошло"По света- Дутерте -Филипини ,казва това ,което света не смее да каже.В днешно време може да се разчита единствено на Русия и Китай.Запада показал на Филипините какво не трябва да се прави.Учат другите на мъдрост,а се отказват да противостоят на тероризма.Създават по вече проблеми на себе си и на целият свят.Запада не бил в състояние да изработи някаква логична с-ма за борба с тероризма.

До дни предстои да разберем на какво се е съгласил Радев на тази среща. Предишният път подписа за постоянен американски военен контингент у нас. ..сега освен да е подал молба да сме 51-вия щат..?

аман ,аман от тия еврейски номера ...

Ако иска добро посрещане, да дойде у нас.Още от летището ще почнат да му целуват з...ка!

Тръмп е нежелан в Европа

Като гледам знаменцата 10000 педала кряскат под някакви прозорци..

И аз това забелязах на снимката..

...това малко като Тест на Роршах - кой каквото му е в душата, това вижда.. Хората протестират против антиглобализма и американското присъствие в ЕС, вас какво ви влече...

10 000 души протестират срещу Тръмп - пацифисти, лесбийки и гейове, виж "знамето", защото не ги понася като всеки нормален човек когато му се натрапват със своята "различност"

ВЪН! Готвите се да пролеете кръвта ни! А ние искаме да ЖИВЕЕМ!!!

loyola

Той уточни, че на мястото на новата централа при строежа са били открити четири неизбухнали бомби от двете световни войни. Ама забрави да уточни кой е пуснал бомбите ?

1000 платени зомбита на Сорос протестират срещу Тръмп - нищо ново под слънцето!

Финансовите групировки не се предават и се мъчат да снемат Тръмп който е представител на индустриалците. Така че Тръмп да действа и то бързо.

Предполагам искаш да кажеш, че се върти бързо и е като пумпал.

А защо финансистите ще се мъчат да снемат Тръмп? Да не би да са недоволни от назначенията които прави или да съжаляват, че го финансираха да стане хотелиер (относително дребен хотелиер за бранша, защото не разполага с глобална верига от хотели) и да сервира прекрасни шоколадови шедьоври, докато въоръжените банди на Федката, известни още като Пентагон, след кретенски приготвен фалшификат бомбандират по линиите определени (поне официално) или по-правилно обявени от Обама. Те също помогнаха всячески и финансово, и медийно и дори с фалшифицирането на изборни процеси, съперничка да му е престъпната Хилари т.е. една от най-непопулярните и дори мразена жена в щатите и света. Тръмп вече толкова пъти действа извъртайки се от празните си декларации и действайки като президент по същество като Обама и Клинтън, включително и в преселническата политика, като даже след ужасни терористични бомбардировки, вече дори и не спомена такива фундаментални предпоставки за тероризма в Европа, като провежданите от години интензивни мероприятия за изтриване и необратимо премахване на европейската демографска карта съществувала при учредяването на НАТО от Вашингтон, че отчитайки външния му вид няма накъде повече да ускорява въртенето, без да рискува да се разхвърчат изисканите деликатеси и прекрасните пастички в голямото му, разплуто шкембе - достатъчно би било за паралиите които го създадоха и инсталираха, само да поддържа темпото.

готина снимка. увеличих я, и я разгледах внимателно. та доло в ляво има трима, явно не от този континент, които трябва да ги арестуват преди да си са гръмнали бомбите. също доло, малко в дясно имая един много цветен а още по в дясно още един с червена тениска. по нагоре още трима брадати, и един на централно място като кръпка! дори никой не го наближава, стои сам в тарапаната! нагоре е същото, а най фрапиращото е , че 70 % от присъстващите са млади, и не толкова млади жени!?

Това за пореден път показва, че за всяка кауза можеш да събереш 10-20 хиляди и после да се пъчиш, че зад теб е народът. Комедия, ама в действителност е пълна трагедия!

Ако не беше другаря Путин, който вдъхна нов живот на НАТО, Тръмп нямаше да може нищо да направи! Така, че протестите трябва да са срещу Путин!

логично!! браво

Ми да, НАТО започна да се разширява само след като Путин се появи на политическия хоризонт и започна да върши мръсотии!

Американският президент Доналд Тръмп се бори да спаси страната си от политическия октопод на сорос който е пупил и контролира 100% от либералите както и половината републиканци заедно с 90% от платените фалшиви медии ...само Фокс нюз и локалните радиостанции са свободни ..въпреки фалшивата истерична пропаганда американците не се подведоха на лъжите и избраха Тръмп

не се стресирай,сорос е на 87г. утре ще умре, комунизма ще възтържествува,и светът ти ще се оправи!

Много интересно протестират срещу нарушаване правото на мързеливите араби да си ходят където искат и да живеят на гърба на тези които работят. Но не протестират срещу сделката със СА за над 300 милиарда, което означава че протеста е добре платен от някой. Вече със сигурност може да се каже че няма протести които да не са добре платени от заинтересованите.

А, тук в България се събират по 10 000 да протестират, че няма стена, и че искат НЕЛЕГАЛНИТЕ мигранти да ги изкарат от България-Пример беше Харманли, имаше над 20 протеста за 1 година, да не изброявам и В София и т.н! Така, че нас ни устройва да пратим всички мигранти в Белгия, а ако вземат и нашите цигани, Брюкселци, направо ще направят за ЧЕРПЕНЕ !

Тръмп трябва незабавно да бъде подложен на психолечение. В монархична и деспотична Саудитска Арабия бе посрещнат с най-големи почести. А в просветена Европа - С ПРОТЕСТИ. Как да се разбира това ? В СА сключи 10-годишен договор за военни доставки на стойност 400 лилиарда щ.д. 80% от саудитите са неграмотни и бедни, а властта се предава по наследство. Кой ще контролира, срещу кого и как ще използва американското оръжие, не се спомрнава, но е ясно? В Европа Тръмп ще се опита да изтрьска джобовете на бедните источноевропейски държави за евроатлантическата солидарност. Българските управници са съгласни предварително, без дори да знаят условията ... и т.н. ...

само да знаеш че твоята простотия е нелечима освен ако не си платен пдофил или сляп че Тръмп бе посрещнат с най-големи почести и от евреите а така също и от най-големия лицемер папата

Папата даде Тръмп на късо ... отдели му 30 мин. рано сутринта. А най-голямата изява на Тръмпи в Израел бе, че плака на Стената на плача

това не е гласа на европейците а пропаганда платена от сорос ...обама за осем години по нареждане на кукловода си сорос прибави 9 трилиона долара дефицит на Америка а парите отидоха за войни и проекти за глобализация в цял свят както и заливане на Европа с ислямисти под формата на бежанци

арабите и евреите показаха изключителен респект към Тръмп и за първи път има надежда за мир от което са бесни както платените медии така и платените протестъри на изчадието сорос

и в брюксел гонещат малоумника тръмп.

малоумник е тейко ти че не те е фърлил на рогозката ...вижте наш ганйо с кенефа на двора нищи веке брюксел и Тръмп

За това пък Сорос и НАТО са? Това според храненичетата на Сорос. И помежду другото протестът е срещу войната, не срещу Тръмп.

A воината кои я води,да не би баба ми от Kаспичан.

войната я почнаха слугите на сорос лауреата за мир Обама и килъри а тия платени демонстранти са пак пратени от същият сорос както и платените фалшиви медии

Цитат: "Имаше съмнения в политическата воля на Вашингтон за отношения с Европа, но американският президент показа желание да поддържа силна оста Европа - САЩ, каза Мишел." Абе коя е тая Мишел?!?

Протестирали пацифисти, феминисти и антикапиталисти все такива като нашите русоРОБИ

ами изглежда са им малко атентатите,

Оставете ги да взривяват и газят с камиони. А те ще правят шествия, с лозунги нас не ни е страх, ще слагат плюшени мечета и ще им викат заповядайте. Хахахахаха

Абе много странно!Прегледах снимките в няколко сайта-на лозунгите на протестиращите пише "Не на войната!" и "Инвестирайте в мира" и НИТО ДУМА ЗА ТРЪМП! ВИЖТЕ САМИ!!! Някой пак ни будалосва!

Kак така позна от една снимка,ако беше там щеше да видиш че има и плакати против Tръмп.

Този индивид посещава сега едно след друго почти всички места, които наруга като кандидат за мекия стол. Бърза да се реваншира или му светна, че сам е за никъде? Хубаво, да ходи тогава, че да намине и насам, към Балканите, че и тях нещо ги недолюбваше. Жив и здрав.

кой е наругал ве ганчо ? арабите и евреите го посрещнаха като бог само тия платени соросоиди и промити мозъци реват на умряло а баба ти меркел гледа като наакана

Суадитска арабия - онези с парите....същите, които финансират ислямистите - първи дружки на Оранго.