Засега 8 души са задържани за атентата в Манчестър

Британската полиция задържа още двама мъже в рамките на разследването на атентата в Манчестър в понеделник, предадоха ДПА и Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Засега 8 души са задържани за атентата в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвам сред тях да има инструктори от ЦРУ и МИ-6.

Честити ви нови британци. До това води мултикултурализмът.

Пакитата от острова отдавна са го закъсали то е ясно. Само не разбрах за все са им виновни българите и румънците отишли на гурбет да изкарат някои паунд? Нали уж всички вече сме в един съюз и всеки може да работи където му харесва?

Много добра работа на американското и английско разузнавания! Чужд живот,щом не е на близък родственик, за тях не стува нищо.

веднага цялото семейство на тоя боклук вън от англия или на бесилото

Има нещо гнило в Обединеното кралство. На входа на залата в Манчестър не е имало никаква проверка нито на багаж нито на дрехите а за скенер да не говорим. Това го сподели българин, който е бил на концерта.

Трябва като по летищата да влизат голи в залата!!

Проверките и мерките не са взети преди концерта, особено пък, че публиката е тинейджърска. Какво ще обясни правителството и властите на народа си по темата??????? И забележете, пак на 22 число!! Масони, упражняващи сатанизъм и жертвоприношения????

Шило

Браво, ама е хубаво службите за сигурност да вършат това преди, а не след. И дано да разкрият максимален брой терористи и потенциални извършители на такива актове.

Ако почнат да го вършат преди, ще бъде сталинизъм.

Точно така,УРААА,ХВАНАХМЕ ГО!!! Помните ли тези истерични радостни крясъци!Продължавайте да "хващате" и "арестувате" следствието а не причината,драги глобалисти и неолиберални финансови акули,уважаеми американски и руски богаташи!За пред евроатлантическата и англосаксонска а и източноевропейска паплач тържествувайте че едва ли не сте победили тароризма.СМЕШНИ ТЪРЖЕСТВА!Защото причината за тероризма сте самите вие и това става все по-видно,но как ще си признаете пред овчото ви население?Затова го засипвате с победоносни крясъци след всяка касапница!

Ще стои,колкото да чуе какво ще им наредят американците!

Арестите срещу такива са безполезни. След събиране на информацията и то без много публичност трябва да намери решение в отстраняване на подбудителите. За да продължава толкова време терора, някъде има богат и силен вдъхновител, който е лице на злото.