След брата е арестуван и бащата на атентатора от Манчестър

Либийските сили за борба с тероризма арестуваха в Триполи и бащата на атентатора от Манчестър, предадоха Франс прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - След брата е арестуван и бащата на атентатора от Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете да чете БГ новини и ще разберете , че това е прах в очите. Има едно нещо характерно за ИДИЛ. След атентат те винаги предоставят кадри от него , а сега нищо.Защо ли ?!

Никой не може да ме убеди, че ако световните сили се съюзят няма да ликвидират ИД и подобни терористични създания за нула време. Въпросът е дали искат това...

ЩЕ СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИАТА И ЩЕ ГИ ТЕСТВАТ ???

А СЕГА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО,ЗО ВСИЧКИ БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ-ЦЯЛАТА РОДА

Каквото и да ви говорят знайте, че на някои им е много изгодно да има конфликти. Много е лесно да пратиш дрон за да взриви цяло семейство. И много вероятно оцелелите ще търсят възмездие.

известна тайна...мюсюлманите най-много се страхуват от мафията!Ако щете вярвайте.Живял съм в мюсюлманска страна и повечето не искат и да чуват за България,Румъния и Албания,защото сме имали мафия!В Европа им екстра заради "човешките права"и малоумните адвокати и неправителствени организации.Ама тук ги е шубе.Не е само,защото сме бедни държави..ясно им е ,че тук ще си получават,каквото заслужават и няма кой да им толерира извратената религия и обичаи.

...депортация до девето коляно......инак само трупове ще броим

Абсолютно сте прав, депортация както по вертикална, така и по хоризонтална линия, което ще ги принуди сами да контролират и да възпитават "бесните" си членове на рода да спазват цивилизационните норми на живот в Европа.

какво да коментирам способностите :Д Британският министър на вътрешните работи Амбър?!?

А ти кой-знае какво селско име имаш!

loyola

Преписват от др Сталин... Само се чудя къде ще ги пращат всички "прибрани" роднини и познати?

Турския ислямист Хюсеин Хафъзов ДПС/ ДОСТ. 27 април 2013 "Трябва да има висше учебно заведение по ислям. Религията трябва да присъства в обществения и социалния живот. Това каза във "Факторът Кошлуков" по TV7 кандидат-депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов.

А ПО ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ ИМА ЛИ ?

Да ги дадат на Рамзан Кадиров. Той знае какво се прави с терористи.

ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ!!!!! АКО ЕДИН МИ ПОКАЖЕ СНИМКА С НЕЩО РАЗРУШЕНО ПО ПОВОД "АТЕНТАТА В МАНЧЕСТЪР", ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯ!!!!!!!

ПИСВА МИ, НАВСЯКЪДЕ ТЕ ВЗЕМАТ ЗА МЕЗЕ И САМО СТРАХ ВСЯВАТ У ХОРАТА!!!!!

Европа се напълни с куковици изкудкудякали.

след,като са знаели,че брат му знае,за атентата,и от месец и половина са го следили,защо,не са го задържали преди,а сега след толкова убити и ранени,само говорят---следили,знаели,ала бала,преди това трябва да се деиства,а не след това да се оплаква...

При тази порода хора... семейната чест е всичко, ако искате да ги "надиграете" ... ударете ги там - имате камикатзе в семейството ... всички сте в кюпа, ВИНОВНИ ... или ставате РЕВНОСТНИ ХРИСТИЯНИ, или кой - от където е!!! Ако, това стане правило ... камикадзеда - ще са по-малко ... аман от толеантност!!!

Помните ли Осама колко го "търсиха"?! Всъщност неговото фемили си въртеше официално бизнес с бушмена! А около месец-два преди "атентата" срещу двете кули, Осама беше посетен в КА в болница, където се е лекувал поради бъбречното си здаболяване, от агенти на ЦРУ! Всичко това беше известно на френското разузнаване и стана и обществено достояние. Само че на дебилите това не им прави впечатление! После екипът, който беше изпратен след време да убие уж Осама, до един беше изпратен при св. петър - що ли?!?

Истината е, че на застаряваща Европа и трябва свежа кръв, млад народ, който да работи, създава поколение и внася осигуровки.Така, ама европейските лидери нещо не са познали нациите, които да са техните хора.Има да чакат араби да им работят и внасят в хазната...Кат толкова зор и мисъл за бъдещето, ами да си бяха вкарали китайци, филипинци и подобни, които от една страна са работливи, от друга в никакъв случай не са религиозни фанатици.Е, могат да завъртят някоя далаверка с търговия, да скатаят данъци, но поне сериозни зулуми няма да има.

То зтова ще приемат Турция в ЕС. Но първо ще трябва да я омаломощят и да я докарат до просешка тояга.

Явно и ти си от заблудените. Единствената причина поради която анло-саксонците и техните деривати (Германия, Франция и т.н.) се заиграват с мюслитата е петро-доларът. Всичко останало е прах в очите.

.....депортирате всички мангали от Eвропа бе !!!...."многоумници " !!!....кои ми сра в гащите ?!!!

Няколко дена ни убеждаваха колко "свестни" били роднините на терориста, а сега к'во стана . . . арестувани ? Що така бе ? Няма ли кого да арестувате, че вече почнахте "свестните" да арестувате ?

Има нещо хубаво във всичко: Всеки атентат е пирон в ковчега на пасмината от Брюксел, /които покровителстват мама Меркел, татко Бойко и сие/, които ги возят в лимузини и живеят в палати, със заплати от 30 000 евро до над 100 000 евро. Мюслитата ще отприщат вълна на недоволство не само срещу себе си, но и срещу техните покровители с "налновидната" си политика. Стойте и гледайте!

*"далновидната"

А така европейци, следете ги внимателно диваците и като си забравят ибрика, влизайки в тоалетна им го подавайте, щото е толерантно и трябва да се грижите за тях. И навреме им плащайте социалните, детските и други пари, че да не се забавя производството на нови и нови пришълци. И след всяка касапница да има още по грандиозни шествия под наслов "Нас не ни е страх-не на терора". Ама без пиратки и фойеверки да не стане мазало, щото наистина не ни е страх. Само шествия ще ги оправят приматите, ама повече гей и ЛГПДХГФХБФЗК да са. Имаше и още някакви в съкращението, ама толкова още не съм попил от толерантната европейска култура за многообразието в любовта.

Ако брата и бащата действително бяха съпричастни, нямаше да чакат просто ей така да ги хванат. Или щяха да бягат или да гърмят по някого. А за службите е супер важно да кажат, че тоя им бил известен. Ми то сигурно поне още 500 са им известни. И за тях ли ще чакат да убият по 20 човека?

ги гледам все едно ги е изсрало мойто куче , да ава утрепките му да ава

ами аз без да съм експерт като ги гледам теиа и знаещи и следящи... едиственото заключение ми е те са го оставили нарочно да го направи... защото идват избори и народа трябва да е наплашен и да гласува за кукумявката

Западът ги развъжда, той е като магнит за тях има - жилища, манджа, социални придобивки, медицинско обслужване, религиозна свобода, във Великобритания джамиите са със сигурност повече от църквите. Накрая ще унищожат Европа. Дано да не пострадаме и ние този път дано да сме си минали от реда вече ама знае ли човек.

Знаели, следили... и пак ги изненадали, не знам какво правят правоохранителните органи напоследък и защо не си сътрудничат помежду си, ама след като се оказа че извършителите на атентатите в Париж и на брюкселското летище са свързани съответните полиции с половин уста пак си признаха че са следили извършителите ама не ги арестували щот си мислили че ония са дребни риби от криминалния свят.

Пак роден там. Кога евро тъпаците ще поумнеят и ще почнат превантивни мерки? Да създадат лагери и да вкарат десет хиляди резняци без да са извършили нищо. Ама не било демократично, демокрацията по дяволите. Умират бели хора.

а бе локърбийска му работа!

локърбийската беше дело на мосад и службите, оглавявани тогава от рептила буш! целта беше да се избият американски военни специалисти, за да не се разркиват американските престъпления в Ирак!

Ми вземайте пример от генерал Дегол. Той ги товареше на шлепове и след това в Сена за храна на рибите. Поне да има някаква полза от тях. Да не говорим пък за Сталин. В Русия ги товареха на вагони и след това офицери на КГБ ги разстрелваха като добитък . Та мисълта ми е вземайте пример от големите.

Ако искат да няма тероризъм в света, трябва веднага да арестуват Аллах и готова.

Знаели са.При мюсюлманите не се отива на смърт без да се сбогува със семейството.

След брата е арестуван и бащата на атентатора от Манчестър А баба му кога ще арестувате. Може би след още един такъв атентат.

Абе това е цялото семейство на терористите. Всички тези изроди веднага до стената ...