Двама загинали и 2 ранени при тежка катастрофа

Двама души са загинали при катастрофа на пътя София-Варна край ловешкото село Българене. Други двама са откарани в ловешката болница в тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинали и 2 ранени при тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека всеки труп и кръв по пътищата тежи на съвестта на инструкторите корумпирани и на политиците, които крадат вместод а милеят да се направят пътища като в цивилизованите държави!

Заглавието е коректно! Съществуват две села с име Българене. Едното е по пътя София - Русе (Отсечката Обнова - Козар Беляне). Другото е близо до Микре на пътя София - Варна. Очевидно става дума за второто!

Да знаеш само колко си прав! Да добавим и това, че смачканите електорални единици си го избиват самочувствието на пътя, като не смеят да гъкнат на работното място. Въпросът, задаван с поклащане насам и натам е: "Ти знаеш ли кой съм?" И веднага налитат на бой. Затова ги оставете да се блъскат и тепат, да се пънкат да доказват нещо си. Така ще останат по-малко, но по-качествени хора. Щом дотам сме я докарали...

От Западна Евпопа внасяме скрап под формата на стари автомобили на висока цена, а изнасяве към същата Европа добития от тях скрап на ниска цена. Боклука от разфасоването на колите остава у нас като бонус за услугата която вършим за очистването на Западна Европа от старите й автомобили.

Скорост, дъжд, дърта кошница, гуми-галош и възпалено от остатъчен алкохол, мозъче е причината за инцидента с жертви. От край-време, бизнеса на скрападжиите се поддържа ритуално от "държавата"... А, че вътре в консервите има живо месо-на кой му пука?

Българене е ПЛЕВЕНСКО!!!!!!

в контейнер и БМВ само циганин влиза..

Пътят е София Русе, не че има значение

напротив , точно на пътя Варна София, малко след Български Извор е, ама кой ти чете географията

Е ,човека пътува най-често до Русе по този път. Аз пък твърдя ,че е на пътя София- Овча Могила! :-))))

То на всяка .Панорама. ако удряме чертата, ще излезе , че у нас всяка седмица е имало атентат .

Ба, за колко дни даваме жертвите от Баташкото клане?

Какъв светъл ден! ....

Сега съм двойно опечален! ЩОТО Путин е казал, че азбуката ни идва от...Макетата! !

Кирил и Методий са ВИЗАНТИЙЦИ. Ама никой не признава, че е така. Всички ги обявяват за Българи. Така че, Путин е на прав път, остава да разбере каква е истината. По него време в България никой не е знаел да чете (не че сега са се научили), нямало е Български пари в обръщение, а такива понятия като музика литература, изкуство и култура и досега са неизвестни.

Не ни трябва Ал кайда, не ни трябва нищо - сами си го хакаме дебелия и мазния всеки божи ден.

бе момчета и момичета.Направихте България на гробище:((

В Булгаристан се справяме добре и без атентати.

Отивай си в Туркестан, като не ти харесва България!

бегай прави като ветъра...