Брат на атентатора от Манчестър е арестуван

Хашем Абеди, по-малкият брат на атентатора от Манчестър, е арестуван в Триполи по подозрение във връзки с Ислямска държава.

Обратно в новината

Коментари - Брат на атентатора от Манчестър е арестуван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...депортация до девето коляно......инак само трупове ще броим

Едно нещо е ясно- тия които убиват невинни не са мъченици! Те представляваха змиярник, който един ден щеше да задуши и унищожи цивилизацията. Затова смятам, че разбичкването на този змиярник накара змиите да се покажат навън и да се види , които са. Зад този атентат очевидно стои Ал Кайда, защото самоубиецът е бил при тях на обучение. Поемането на вина от ИД е комично, защото се вижда, че са други вдъхновителите. Още по- странното е, че дете на емигранти, избягали от терора на Кадафи се е радикализирало и е станало жесток убиец.

някой от службите да е арестуван? имам предвид такъв, който е бил майка и баща за поредния им служител, който служи за управление на стадото оффце, които да приемат още наблюдения и подслушвания на ционисткия биг брадър над направено послушно от медиите им население? евреите съвсем се самопобъркаха!

и каква фаида

Ние от България все слушаме как не ставаме за нищо, колко сме лоши и затова не сме одобрени, как поредното изключение е валидно за нас, защото не ни приемат за нормални хора и т.н. А какво излезе сега? Че въобще не ни трябват английските лицемерности! Че работим не само наравно, но и по-добре от редовите англичани! Че за пореден път някой ни яхва, като лицемерничи и си харсва тъмнозелените, вместо нас. Дори ни казаха в очите, да забравим, че ще имаме осигуровки, ако им работим -типично робовладелско отношение! Сега, след като службите са проспали този сценарий, някак си вместо да се извинят, тези хора за пореден път правят глупаците-самоубийци да изглеждат като герои!? Написаха им имената. Разказаха ни за потеклото им, навиците им и какво ли още не!? Що за морал? Що за ценности са това? Я да си стоят в мухлясалата Англия и да не ми повръщат повече в родината! Нали ние българите само бяхме над 12 милиона потенциални емигранти за английски ягоди и чинии?... мръсни, лицемерни използвачи.

Това, за което пишеш е само едната страна на нещата. А помниш ли турското робство? Затова е важно да си имаш свястна собствена държава, в която да живееш добре, а не да бъдеш емигрант.

още не са изкарали източно европейците виновни

между либия и англия няма ли граничен контрол как може тия радикални елементи да се разкарват свободно по света британското правителство е виновно и отговорно италианското също напълниха европа с престъпни елементари

Жена да му отрежа тестисите да му резнат зелката и да я наврат в свински г ,това да го качат в Тубата ще има поразителен ефект същото да се повтори с всички до девето коляно ,от 10 от нататъка със самолет в пустинята и хайде

Е, и??! Кво от това.? Решение на проблема едва ли ще се намери, дори и цялата му талибанска рода да арестуват. Единственото решение е, цялата мюсюлманска и еврейска сган да бъде разказана от Европа. Това е истината. Да си ходят в Африка.

Честно, писна ми от мангали, писна ми от американци, писна ми и от руснаци.

Най-ценното на Европа не са ресурсите, или построеното вече, или социалната система, а човешкият потенциал - мозъкът и разумът на белият човек ! След като още преди 17 години Англия, Швеция, Франция и Германия започнаха масов внос на друг биологичен вид подчовеци, промиха мозъците на населението си и тези подчовеци вече успешно се съешават с европейките, то всичко отива към краят си, ако не днес или утре, то след 30-40 години Европа ще бъде населена предимно с тъмни индивиди, неспособни да ръководят нищо и успешно манипулирани от еврейските банки, едни бъдещи слуги, раждащи слуги, живеещи и умиращи като слуги. Добре че няма да съм жив да го видя.

След дъжд качулка - българска поговорка . Да арестуват и вуйчо му и на вуйчо му вуйчото - полза никаква ! Къде са им прословутите МИ 5 ли са 6 ли са ? Служби които поглъщат милиарди от парите на хората и полза никаква ! Пълни некадърници ! А властимащите ? Те сурово осъждат , заклеймяват , решително ще отговорят на тероризма ...мерките които вземат са - увеличаване на хората които ги охраняват ! И успокоителното говорене , че това може да се случи навсякъде по света и че ще продължава да се случва ! Истината е , че сме управлявани от продажни малоумници , които пет пари не дават за нас !

абсолютно си прав дядо. спомням си на 11 септември след нападението на ,близнаците: еди алгирец ликуваше открито и потриваше самодоволно руце.муслимите са срещу нас и са в открита воина с цивилизацятаи дано на кухите глави от заоадна eвропа им светне

тоя като му гледам физиономията е от друг биологичен вид :))).

британците са спали не са гледали

Има,има.на места има,на места няма.не ни обичат и не е свободно съчинение.

мюслита, дефект в кухите кратуни!

Глупостта или тенденционата манипулация на общественото мнение владеят англосаксонската част на света.Продължават да се стараят да се борят със следствията а не с причините за този иначе отдавнашен феномен който наричат "тероризъм".НИЩО НЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ ДОКАТО РАЗУМНИ ХОРА НЕ ОВЛАДЕЯТ И ЗАМЕСТЯТ АЛЧИТЕ ФИНАНСОВИ АКУЛИ НА НЕОЛИБЕРАЛИЗМА И ГЛОБАЛИЗМА!!!

грозен, тъп, неграмотен, мързвлив, некадърен ислямист, без 1 ден трудов стаж и с IQ на павиан! Това са ислямистите от ИД!

не,това са всички мюсюлмани...

Да си бдителен , но без да се притесняваш?Някой може ли да даде пример?

Много от коментиращите нямат хал хабер от много неща и пишете само глупости

А други, като теб имат много хал и много хабер, само дето не знаят за какво!

Садаме, толкова си умен, та чак прост. Сигурно имаш 2-3 висшета, ама си толкова тъп че пак работиш за 500 лева и даже приятелка не можеш да си намериш, или е някоя кривокрака дебелана продавачка на хранителни стоки в квартала ;))

Всяко мюсюлманско семейство получава помощи, ако " отдаде" едно отроче на джихада - грижат се за него, докато го повикат за самоубийствена мисия. Тов е - за да има другите какво да ядат.....

Никога няма да разбера защо западна Европа мразят източноевропейците като мюсюлманите ги взривяват през 2 месеца.

От 1999 живея в Австрия, където и учих, и никога не съм усетил някой да ме мрази, защото съм от България! Никога! Имам много приятели и австрийци, и немци, и французи, и българи... и никога не съм усещал негативни настроения, така че не пиши свободни съчинения!

да, така е. от 19 години съм в германя и никои ме ме дискриминира. не чакам на социaлни помощи, а си работя по професята (преподавам немски език на мигранти) и плащам данъци.

Логично е да мразят източноевропейците повече, защото повече от 60 години ги облъчват със заплахата от комунизма??? /той никога не е съществувал/. А "голямата ЗАПЛАХА" от мюсюлманите взеха да я вдяват едва от няколко години. Освен това западняците обичат да се правят на велики, на добрички, на идеалисти и също така живеят по-охолно и получават доста повече от всички останали хора по света - всичко си е съвсем нормално. И те имат много да учат, доста са след нас в някои аспекти на мисленето!!!

както е тръгнало, скоро ще стигнат и до главния терорист в кремъл.

До твоя мозък, обаче, никой не може да стигне.

Щото го няма.

Добре си ги държеше Кадафито чернилките...

Не се ли пише с пълният член-братът на атентатора ?

Да - ако е единствен брат, и не - ако не е.

не,не се пише,с пълният член,защото може и да има,повече от 1 брат,за това е написано,само,брат на атентатора

в момента коментираме ислямскя тероризум, не правопис и граматика.в момента актуалното е ,че има ислямски тероризум,а не пълни непълни ,големи и малки членове.трагичното е,че точно такива ;членове; като този на снимката ни правят луди

И освен това, когато пред думата от мъжки род ИМА ПРЕДЛОГ ("с" е предлог), тя НЕ Е ПОДЛОГ и НЕ СЕ членува с пълния член (в случая "ят"), а с краткия - "я".

Няма кратък член, има непълен такъв.

Демокрацията /както между впрочем и комунизмът/ са за хора, които имат СЪЗНАНИЕ и са достигнали до ниво на мислене, което за съжаление се среща при много малко хора, независимо от религията и държавата в която живеят. В човешката същност преобладава агресията и затова много по-лесно се възприема ЗЛОТО. ДОБРОТО е като нежно цвете, което го има тук там и линее ...

Se taia

Този само като му погледнеш муцуната, и можеш да кажеш, че е комплексар от класа. Той затова и се вързал на обещаните девици, че така парашута му ще се отвори в шестък...

Направо го застреляйте ! Няма нужда от разследване ! Всичките са в кюпа !

И баща му да хванат за оная работа----- се тая. Извода е , че много синчета и дъщерички има по спец службите на големи заплати и само фъчкат зъзъ. В цял свят е едно и също. В Америка са на Клинтън, в Русия на Путин, в Германия на фрауто....

британски гражданин нали ?

Сетила се Мара да се побара.....Като се обърне колата пътища много....