Борисов: Терористичната заплаха за България не е минала

Нито рисковете са минали за България, нито опасността е малка, защото терористите удрят навсякъде, където могат да бъдат забелязани.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Терористичната заплаха за България не е минала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е ФЕОДАЛА!!!ДОКАТО Е НА ВЛАСТ,НАРОДА ЩЕ Е ПОД ЗАПЛАХА ОТ МАФИОТСКО-ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ!!!

Нема страшно г-н Борисов нали на всяко кюше има дюнерджийница с мангусти! Нема да ни посегнат ти си го казвал милион пъти!

А кой го допуска ? Защо се допуска безразборно пускане на всякакви бежанци-терористи в България ? ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ?

герб са крадци

Ще става по-зле.

и основно е да не крадете ,но сте свикнали на това да пилеете пари и крадете....

Според него световната общност и световната дипломация отдавна е трябвало да спрат войните в Сирия, в Либия, в Ирак, в Афганистан, защото там също гинат деца, също гинат хиляди хора. Стотици хиляди са жертвите, коментира Борисов. Еваллла за това изказване! Но защо ли не го правят?!! Да ги пита лично тях!

ЧЕ ГО ИМА БАЩИЦАТА БОРИСОВ. ГНИДИТЕ ЗЛОБЕЯТ, ЗАЩО НЕ ВИРЕЯТ ПРИ НЕГО НО ТОЙ ВЕЧЕ Е СТАНАЛ НАЙ ВЕЛИКИЯТ НИ ДЪРЖАВНИК В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Кандидат-еврокомисарят Мария Габриел (ГЕРБ) да обясни как е наела от общинско дружество за "стокиране" на багажа си апартамент от 128 кв. м. в луксозна сграда за невероятните 400 лв.

Каква терористична заплаха, та нали тук на всеки ъгъл има дюнерджийници?! Те ще ни пазят .... :))) след като ти унищожи и разузнаването и полицията и армията ..... сега ще чакаме на дюнерджиите!!!

Има време. Догодина сме председатели на ЕС в София. Тука ще е сборище на персоните от Брюксел. И тогава дано се опазим.

ББ явно го хваща алцхаймер и почва да го гони параноята. За България няма никаква опасност защото ние никога не сме били завоевателна държава, не сме имали роби, не сме имали колонии, не сме ограбвали чужди държави за разлика от Англия и УСА. Напротив считаме другите народи за равноправни и винаги сме се стремяли за братско равноправно сътрудничество.

Благодаря Ви за подкрепата. Използвам полето за име и за заглавие и възраженията Ви са основателни. Не съм съгласен с Вас, че съзнателно трябва да избягваме противопоставяне "по толкова важни за България въпроси". Противопоставянето е неизбежно. Подкрепата ми за тревожещото твърдение на г-н Борисов неизбежно е противопоставяне на успокоителните твърдения на политкоректните "анализатори". Няма как да е инак, уважаеми...

Като извръткаха България, тия, двамката, че се барат Нико Младич ибайко- Кума, и най- вероятно, в Затвора. И триенето ще продължава но, като се размени, ролята: ТРИЕЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДРАНИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗТРИЛИ

Телевизия Европа-най-гъзолизката телевизия, понякога в слагачеството си оставя далече назад и Дир.бг, стават и лягат с премиера Бойко Борисов и мазнене на краварите и еврогейовете,така че, заслужават си наградата и кинтите от банкянскиятх престъпник! Интересно, оня ден един дебел плондир, подвизаващ се сега като вицепремиер и министър, петриот, повтори по всички тв, че опасност за България няма, Пожарникаря друго говори....

Г-н Борисов,тя предстои във връзка с участието на НАТО във войната с ИДИЛ,където ще участваме и ние.Това няма да ни се размине без отмъщение.

не е господин селският цървул а трийте пак, за 4 път, подлоги герберунски ха ха

Съгласен съм!! Бих добавил, г-н Борисов, срещнете се с Президента и уточнете как да накарате онези пишман разузнавачи и контраразузнавачи в България, да почнат да работят, чрез вербовка на агентура и т.нар.разузнавателно проникване в арабски екстремистки организации! Само с Интернет и информация по линия на обмена с ъс структурите на ЕС, нищо няма да стане! Разберете, че всички западни държави най-напред гледат своя интерес и пестят важни оперативни информации каито получават от свои източници в арабският свят! Работтата по мигрантите на наша територия, не е полицейско задължение, а такова на контраразузнаването! Нека да понатиснат малко оперативно интересните лица и ще видите колко много информация ще се получи!

Стойте си в къщи разходете се в парка никакви спорни събития никакви концерти нищо. Г.лупавите евро ценности ни върнаха хилядолетия назад. ЧЕСТИТО,

Ежедневно го има и ни тероризират - от простата чиновничка и касиерка до.....Трябва да ни плащат вредни за търпението. Поне по едно кисело мляко да дават срещу вредните миазми.

Ах - балончета зад лидера !

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГАДЖАЛИТЕ ДА ГРЪМНА МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА С ПРОДАДЕНО ИМ ОТ СИК ОРЪЖИЕ :)))

Я, взе да му идва акъла.

Не е ли срамно хубсвия областен град в Югозападна България Горна Джумая, да носи името на основателя на комунизма "Благоевград"?

,но не толкова,колкото че мутра комунист ни е премиер,а физкултурник- милиционер ни показват всеки ден, по медиите и мрежата!!!Срамно е,че глутница ни управлява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е тоя как се развива в движение човеееккк

още близкоизтични мангали и им давайте българско гражданство срещу заплащане, давайте им помощи, имоти да си докарат целите фамилии тук, продавайте им калашници и български боеприпаси. .. После като всичко това се обърне срещу нас си посипете косата с пепел докато гледате как ни изпоизбиват в собствената ни държава. ...

Шило

Боце узря. Сравнявам с казаното от него за дюнерджийниците.

... и зелена и зряла, тиквата си остава тиква

Едно мъдро изказване! Едно сериозно предупреждение ! Респект !

ПОКЛОН,на мутрагеньо!!!

има,така е. това че го плюете е друга работа.но за заплахата- така е.

по голям терорист от тебе няма, разгони мамицата на милиони жертви

ако се сметне на глава от населението ние имаме повече бежнци от Сирия

"Борисов: Терористичната заплаха за България не е минала" Най-голямата терористичната заплаха за България е от мафията с червен ДС-КГБ генезис която ограби и прогони народа и раздипа държавата и държавността най-вече чрез прокуратурата, МВР и службите, и чрез неработещата съдебна система.

...ти точно да малчиш !!!....кои даржеше и продалjaва да се даржи за полата на "мама Mеркел "- главната виновница за днешното положение в Eвропа и на Bалканите !!!

Смешко, На нашият гръб си правиш игричките и резултата е видим бедност, мизерия, престъпност и беззаконие.

Чичо Бойко има Черен пояс като на Коконда Не се вижда, увил се е край Третия му манда

НАЛИ В ПРАВЕЦ МИНИСТЪРА ТИ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ БАБУВА ПО СЪЗДАВАНЕТО НА ТЕЗИ ТЕРОРЕСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ. ТЕ СА НАШИ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ ЗАЩОТО ГИ СНАБДЯВАМЕ С ТАКОВА , А ВОЕННИТЕ НИ ЗАВОДИ РАБОТЯТ ЗА ТЯХ ДЕН И НОЩ. СТИГА С ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ.

Като извръткаха България, тия, двамцата, че се барат Нико Младич ибайко- Кума, и най- вероятно, в Затвора. И триенето ще продължава но, като се размени, ролята: ТРИЕЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДРАНИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗТРИЛИ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А Бащицата е лицето от снимката...

наливат оружие в саудитска арабия за 400 милиарда долара те гасят пожара с бензин амин

и ние като най верен сътрудник създадохме антихриста досега краварите и ние не сме нападани щото ние сме създателите и баце

на какъв език говорите и пишете нищо не се разбира какво искате да кажете и за кравари не ставате

предупредени сте значи сте въоръжени

като няма леб яжште дюнери беееее

Господа, според мен, преценката на г-н Борисов е вярна и обосновавам мнението си.. Европейската и американската пропаганда обявява вече обявената от Ислямска държава война на нашата цивилизация война за "тероризъм". Тази заблуда цели държавите им да не воюват. Решението да се воюва не само налага отговорност, но и пренасочва всичко в държавите към една основна цел - победа над врага. Тази цел налага на управляващите елити да се лишат и от печалби, и от удобния им начин на живот. Те не признават Ислямска държава за държава и световна сила за да не в воюват с нея и я обявяват за шайка терористи. Но Ислямска държава е не само държава, а държава - основа на цивилизация, воюваща с нашата цивилизация. Във война предпочитаните цели за удар са слабите - всяка неочакващата удар цел е слаба и желана от врага. Сега много невоювали никога (а от 72 години България не е воювала!) налагат мнението, че България е малко вероятна цел на врага. С това те правят България желана цел. за врага. Затова Г-н Борисов е прав да предупреждава и желая да успее да действа. Естествено, елитите - и наши, и чужди няма да му простят това, но те и досега нищо не са му простили. Елитите са важни, но са обикновено тъпи и тъпо бъркат желаното от тях с истината. Истината е, че има война, а не тероризъм и в нея не бива да сме смазаните.

то дюнери на всеки ъгъл ама они пари искат да ни правят дюнери да ядем глад голем доиде с тия дюнери боко ша требва и пари да ни даваш да поръчаме

асанчо, знаеш ли нещо за кухата леика? говори се, че е "фанала" от мигрант и е на задържане

ела сретене да ни отървеш от тъпунгера

Изблея, че не може да се понася като Бил Гладен!? Мисля че изперка, а и без това, не върши работата! Утре ще викна комшиата, от него ножа от мен прча После, си догововриме, за бирата, с Дърта пастърма! Така става! баба Тодорка.

като нация трябва да решим вие от герб сте го решили да ни довършите до крак както турчин и фашис не го е правил брато

абе куме иване нали на всеки ъгъл дюнер правихме що ша ни трепат беееееееееееееееееееееее

Опедерастена Европа няма как да се справи с Надъханите до Крайност Чалми. Това не е Епидемия, това е Пандемия. Путин рече - само Задружни Усилия ще е Лечението. Ама как да говориш на "обърнати" и " лесбийки".

Само да напомня ,че същият този човек ни разправяше лакардии ,че на всеки ъгъл имало дюнери и ние сме в безопасност. Който иска да му вярва. Жалко,много жалко . Заслужаваме си съдбата.

Рекетьорът от Банки......мутра безподобна. Това е Борисов и нищо повече. Ако ще още сто години да управлява....той не може да бъде повече от това, което беше. А това, че го "четкат" педеругите като Рампой ще е до едно време.

Не разбрах каква е тази награда на ТВ " Европа".Днес взехме купата под носа на Гела,но тази награда не я знам.Помагайте!

Тя е специална. Получават я само другарки на кмета на Симитли.

За Дундук 2 ли говори този