Путин: Без двойни стандарти в световен мащаб

Руският президент Владимир Путин заяви, че не трябва да се показват двойни стандарти при решаването на въпроси на глобалната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Без двойни стандарти в световен мащаб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Излиза , че българите от соросоиден род освен щльокавица нищо друго не умеят....Те така затриха и езика български с простотията си и КИРИЛИЦАТА с гениалната шльокавица...Изглежда и ДИР е в релсите.

AbuTalib

Путин май че вкарва гол на управляващите у нас с това си изказване.Той чисто и просто ни порицава за дойния сандарт, тъй като този празник е известен с две имена.Ден на Славянската писменост и култура и с ден на българсаката просвета и култура.ДИР да каже, защо в две различни статии точно това прави- цитира и двата снадарта.

Смешно е Путин да говори за стандарти , независимо дали са двойни, тройни или по ГОСТ смешно е:) Кажете по кой стандарт на нова кола при инспекция от държавен глава дръжката на врата ще остава в ръката, по кой стандарт секретен разузнавателен кораб няма да види дясно стоящия тогоански овцевоз и ще бъде потопен, по кой стандарт шофьора на президентската лимузина ще загине в същата тази лимузина при челен сблъсък на централен булевард в Москва. Или може би има стандарт са самолетоносач с всичко на всичко 3 самолета два от които катастрофират? Дано повече никой българин си няма вземане даване с руски стандарти дано!

JMM®

"На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва. Голямата новина е, че благодарение на ветото на Гърция и Кипър руско-сръбското искане е пропаднало. Така в рамките на 48 часа дипломацията ни получи една добра и една лоша новина. Лошата е, че Русия и Сърбия не са наши приятели по македонския казус. Добрата е, че Атина и Никозия са наши съюзници (поне засега) в битката срещу македонизма."

Прочети за "кървавия божик" или за наградите на посланик Неклюдов и ще разбереш че това не са новини а традиции:(

ПРАГМАТИЧЕН,ДАЛНОВИДЕН,КОНСТРУКТИВЕН,ДИАЛОГИЧЕН,КОРЕКТЕН..........,ТОВА СА КАЧЕСТВАТА НА РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ,РАЗКРИВАЩИ ДОБРОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ!!!ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ РУСИЯ СЕ ВЪЗДИГА ОТ РУИНИТЕ НА"ДЕМОКРАТИЧНОТО"РАЗГРАБВАНЕ И РАЗРУШЕНИЕ!!!

ПутЯн "двойния" стандарт заяви, че не трябва да има двойни стандарти!?! Стига бе, верно ли??

Ей Путлер стига си раздавал акъл!!!

серем по муцината ботоксова на тоя мазен диктатор, който ограбва бедния руски народ и сее простотии по света

Забременях от усмивката и погледа му....Мъж съм...

Другарят Путин е слабо подготвен по въпроса! В Света има само един стандарт и той се нарича "Доларов стандарт"! Рублата не става даже и да се забършеш, е, може да и палиш папиросата!

Тоз пък, кой го брой за мнение, че изказва такова... Все едно Муамарата или Садам или Кимчето да се изказва!

путин отблъсна милиони българи от себе си и цялата дипломация не може да му помогне изказването от 24 май е неверно и недопустимо няма такива земи

"Изказването" го цитира дойчевеле. Да им вярваме ?! Не на нас !

Не разбрах това изказване на Путин, за кирилицата, опит да ни настрои с т.нар. македонци ли бе, от желание да ни натрие носа или от що. Нещо сме му трън за да ги бръщолеви врели-некипели.

Те си водят чифутска политика по отношение на Б-я , още от времето на Екатерина Велика. немкиня от еврейски произход. Самите руснаци са разделени в оценките си, за нея, половината я величаят другата половина я осъждат. Путин прави същата грешка. Загубиш ли сърцата на българите, губиш всичко!

Кирилицата е създадена в Плиска в царския двор на Борис първи и е узаконена от него. Нали никой не си представя, че Климент ей така, ще тръгне и ще прави каквото си иска. Черноризци са пратени навсякъде не само в Охрид и Преслав, археолозите знаят най-добре. Сещам се, за манастира в с. Равна Провадийско, Във Варна има манастир-писалище,( много голяма сграда) местност Пчелина , и в днешна Албания също. Самото имение на Климент дадено му от Борис се намира в днешни албански земи тогава са били български. Руската политика напомня Византийската. Разделяй и владей!

досега съчувствах на русия за изолацията и санкциите, но непознаването на историята не е оправдание и изказването на путин на 24 май е неверно

Така нареченият "македонски въпрос" е създаден от Русия с откъсването на македонската област от България по време на Берлинския конгрес. Впоследствие Коминтерна и лично великият вожд Сталин измислят македонската нация и македонския език, разбира се, с дейното участие на нашите продажни комунисти, които след 9.09.1944 г пребиваха до смърт хората от Пиринския край, за да си признаят, че са македонци. А от тогава, та досега в Московския държавен университет има катедра по македонски език. Така че товарищ Путин просто продължава политиката на товарищ Сталин. А помним, какво ни донесе политиката на Сталин и неговите приемници: разстрели на невинни хора, концлагери, купонна система, тотално ограбване на България. Къде е днес уранът на България? Останали са само оглозганите уранови мини, подпочвените води от които се вливат в питейните резервоари. А България с природните си богатства можеше да бъде по-богата от арабските шейхства. Та какво ни предлага товарищ Путин днес - скъпи газ и нефт, и още по-голямо заробване в безумните им проекти. "Върви народе възродени ... "

какъв засмян монголоид.

Не е монголоид, от един карелски народ е.

Ха ха Путин и стандарт пък бил той и двоен са несъвместими понятия. Всеки може да направи справка как падат дръжките на уазките по ГОСТ или как секретния кораб не дава предимство на дясно стоящия тогоански овцевоз и бива потопен!

Браво на Путин ! Бой по натовските вампири ! Слава России !

И Македония е дала писмеността на русия. Е, да се надяваме, че след някоя и друга година, когато на руснаците им писне да са оскотели роби на един болен човекнещата ще си дойдат на мястото.

Руски рептил! Що не си седиш в боклучарника и там да ревеш?!

Дреме му на Ханс, ..Манс на манерката , къде е създадена кирилицата!

мдаа..

Този Путкин много мазен изглежда на снимката ,бе !

то и задника ти е мазен, но не казваш колко са го оправяли

Ти пък си Егаси тъпото руско парче.

Станахме трудни за манипулиране, а Путя ?? И за това се насочи към огромната Македония.. Ако си сложиш очилата и забиеш нос в българската история, май ще се наложи да се извиниш за при бързаните изказвания.. Защото Македония е българска територия.

Кво значи без двойни стандарти? Само руски ли стандарти да има? Сорри, не съм съгласен да пия "Боярышник", "Стекломой" или "Политура"! Да си пият и антифризите и течностите за чистачки сами!

На снимката дето са я сложили дира, на кагебееца Вова, не виждам нито славянин, нито викинг, нито евреин, виждам един русоляв, пооплешивяващ монголец!

съгласен съм с товарища.. ама ако няма двойни стандарти.. той трябва да разхлаби малко около гушата на подопечния материал.. щото не може само за неговите приятели да има а ватенките да жулят антифриз да им се оправя настроението

Ти по принцип си извън стандарта.

Никъде Путин не е споменал думата "Македония", а македонска земя. Както има македонска земя, има и тракийска, добруджанска, мизийска, влашка и т.н. Надявам се, че разбрахте разликата между Македония и македонска земя. А иначе с това си изказване президентът на Руската федерация нанесе мощно круше по управляващата ни продажна проамериканска върхушка. Няма как да очакваш нещо хубаво да каже за България, когато казахме от най-високия глас в държавата, че Русия е враг на България номер 1, че Крим е украйна, където 90% от населението е етнически руснаци... Сигурен съм, че Путин е отлично информиран, че македонската земя преди 1100+ лета е била в границите на БЪЛГАРИЯ...

Такова чудо като "етнически руснак" няма! В Конституцията на Российската Федерация се споменават всякакви етноси, от татари до чукчи, само "руски етнос" няма, това е пропагандна измислица! Що се отнася до Крим, дори названието му е турско - Kirim!

Вземи се ограмоти малко относно Крим! Преобладаващото население е това на кримските татари,които отказаха категорично да участват в референдума!

По твоя логика значи щом Кърджали 90% турци значи това е турска територия!! Глупако смотан! Крим е Украйна и ще остане Украйна, напук на Путлера!!!

Днес Охрид се намира в македонски земи ... От тези земи е тръгнал Климент Охридски И ДРУГИ КИРИЛО-МЕТОДИЕВИ ученици, да разнасят славянската писменост ПО СВЕТА. Стигнали са чак до Монголия ... Кво праим сега ?

А,бе , Балканякът под колко робства е бил до сега? .. Е, то туй ще да е от много акъл?!

Италианците и те зарязват латиницата и приемат ,,на въоръжение,, кирилицата и ще казват , че е създадена в ... Преслав! Шиши- отличник и по История

Отиваме да хвърлим един бой на Вла. ...Вл... заради азбуката!

Този форум е явно доказателство за двойните стандарти на еврогейската култура ! Жалко, че и тук еврогейците се прикриват като българи и петнят името българско !

...еврогераците , ба!

..еврэгеяците...

Крадеца вика Дръжте крадеца!

Президента на "великата" държава Русия, сам и по собствено желание се сложи в компанията "великата" държава "Македония":)))))))) Едните /македонците / са измислили всичко и са владели целия свят, а другите/руснаците/ са го взели от тях и после са си поделили света на две:))))))) Лика прилика:)

Двамата лика-прилика Като два стръка иглика :)

dsco@

След като прочетох 2 страници с излеяния на лизачите, от монголските корени на Путин (светла коса и очи) до заключението, че по-мръсни хора от руснаците няма (не сте виждали нигерийци или сомалийци), да кажем и две думи по темата. Всеки един от вас (нали сте US примати) може да прочете в Britannica, как е описано избиването на децата в Беслан и как е наречена самата драма - "насилствено превземане на училище от Чеченски сепаратисти". Това са двойните стандарти. Когато се избиват славяни, негри, китайци това е маловажен инцидент, но недай си Боже американец или да не дава Господ евреин го застелят, задето търси на майка си каделята на хиляди мили от дома - това е Световна трагедия.

си разбрал...малоценните нации и раси са затова..да мрат...руснаците са сред тях...по 50-60 милиона сами си избиват...очевидно е, че не са особено ценни дори в собствените си очи:))))) ми..да мрат:)))

На въпроса: Трябва ли българският парламент да реагира на бръщолевенето на московската ушанка възможните отговори у нас са: 1. Не, защото Русия е наш важен партньор и не бива да я дразним с непремерени емоционални реакции 2. Не, защото не бива да дразним Русия с непремерени емоционални реакции, тъй като тя е наш важен партньор 3. Не, защото непремерените емоционални реакции биха раздразнили Русия като наш важен партньор 4. Не, защото раздразнението на Русия от непремерените ни емоционални реакции би навредило на отношението й към нас като важен партньор и би провалило 429-я концерт на йосыф кобзон, 241-я на любэ, 386-ят на ансамбъла за пляски, шутки и частушки на НКВД-МГБ-КГБ-ФСБ, а също така Годината на балалайката, Месеца на таратайките, Модното ревю на кафтана, ушанката и сибирските валенки, Кулинарното десетилетие на пелмените, кваса , сельодката и водката, Седмицата на руската душа, Дните на московската духовност и Миговете на русофилските трепети. 5. Всичко изброено.

рептилията си е рептилия - кач бурда ба каракафа

Да ще реагират в българският парламент, като си свалят гащите и се приготвят за употркба. Дочувам някакво квичене и мрънкане , на един безсилен и безгласен палячо.хахахахв

КЕФИ МЕ ПУТИН :)) ... ПРЕДНАМЕРЕНО БРЪКНА С ПРЪСТ В НЕКОИ НЕОГРЯВАНИ ОТ СЛЪНЦЕ ПОТАЙНИНИ НА БЪЛГАРСКАТА ДУШЕВНОСТ И СЕГА ГЛЕДА СЕИР :))

а някой да предаде на кремълското джудже историческия факт, че всички руснаци са произлезли от монголски изнасилвачи най му личи на гномчето на снимката

ИСТОРИЧЕСКИ , В 1207 г. цар Калоян е пред вратите на Солун и е на път да превземе града, но е предаден от съпругата си, куманката Целгуба, и е убит от Борил. СОЛУН Е БИЛ В БЪЛГРСКАТА ДЪРЖАВА САМО ПО ВРЕМЕТО НА ЦАР ИВАН АСЕН ВТОРИ - ОТ 1235 ДО СМЪРТТА МУ. А ИВАН АСЕН ВТОРИ СИ ВЗЕМА КОРОНАТА ОТ ЧИЧО СИ БОРИЛ С ПОМОЩТА НА РУСКИТЕ ВОЙСКИ :)) Иска разрешение от княз Дончак да му даде за съпруга дъщеря си и той ги благославя. Ражда им се дъщеря - Мария-Белослава. През 1217 г. иска от тъста си разрешение с дружините, които той и брат му Александър командват, да отидат в България и с тяхна помощ да си върне бащиния престол.:))

А КНЯЗ ДОНЧАК ВОДИ РОДА СИ БАШ ОТ РЮРИК - ЛЕГЕНДАРНИЯ ОСНОВАТЕЛ НА РУСИЯ :)))

Путя, ти щом благодариш на македоците за кирилицата, аз пък искам да благодаря на уругвайците за менделеевата таблица!:))) Всички знаем, че тя дойде от техните земи и сме им благодарни!

Има право да краде земи, сваля пътнически самолети и разрушава сирийски градове Другото е двоен стандарт...,

Лайното на снимката заяви, че Българската азбука е измислена в Македония. Путкин- педераст!

Днес. От "Охридската книжовна школа".За наше съжаление Охрид не се намира в България.Защо се пените на Путин той казва от тези земи а не от вас македонците.

МАКЕДОНЦИТЕ КОВАРНО , КАТО ВЪВ ВМРО ЗАГОВОР ЗА УБИЙСТВО НА ВОЙВОДА НИ УДАРИХА С ОХРИДСКАТА КНИЖОВНА ШКОЛА .... А ОТ ИМЕТО НА ГЕРБ , ДРУГАРЯ ГЪЗОБАР ДИМИТРОВ ОТВЪРНА НА УДАРА : "ДА АМА ПЪРВАТА ЧОВЕКОПОДОБНА МАЙМУНА Е ПРОИЗЛЯЗЛА ОТ БАНКЯ" :))))

След като путкин беше натирен от всички възможни държави на Балканите, две останаха, където пропагандата минава - Македония и Сърбия. Щом е стигнал толкова ниско, че да лиже гъза на македонският президент, значи много го е заскъсало дребното зло кремльовско джудже. Опитва се да пуска нова пропагандна точка - че кирилицата била измислена в Македония (всъщност тя е създадена в Преслав, столица на България, дооооста далеч от днешна Македония). Няма да му мине номерът. Гнус руска долна, пак гледа да разделя балканите и да настройва народите ни един срещу друг. Русия е като тумор.

А ти що си се ,,впрегнал,, като вол за едното нищо, бе?