Мобилна книжарница ”Думи на 4 гуми” ще обикаля страната

Мобилна книжарница за съвременна българска литература "Думи на 4 гуми" започва от София обиколка из страната.

Обратно в новината

Коментари - Мобилна книжарница ”Думи на 4 гуми” ще обикаля страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕЛИ РЕЙСОВЕ ПЪЛНИ С ,,ВИНЕТУ"

Разсмя ме с глас!!!!!!!!

това са , ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА организирани от КРАДЦИТЕ В ОБЩИНАТА

И сега какво - с една обиколка на страната и един лозунг ще накараме селските комплексари да четат и малко да си събудят гранясалите мозъци ли? Силно се съмнявам - който си е прост, няма желание да се образова! Неслучайно кучетата се обучават още докато са малки!

те сега разбрах защо младите не четат живите български автори! нямало от къде да си ги купят! сега обаче има, и ще започне едно четене....

Напротив, младите хора, четат много повече отколкото преди 15 години.

Много жестоко, бе! Четенето е тежък труд, дори по тежък от физическия ...

ДЕЦА , И ПРИ СОЦИАЛИЗМА ИМАХМЕ ТАКИВА КНИЖАРНИЦИ .... САМО ДЕТО БЯХА В ГОЛЕМИ АВТОБУСИ И ПОСТОЯННО ИМАШЕ КАМИОНИ ДА ГИ ЗАРЕЖДАТ :))

И на 10 гуми да е книжарницата благодарение на Великата западна демокрация, българите затъпяха и не четат нищо освен вестници. Сами се потурчиха след 1989 г. праскат кючеци под звуците на циганските чалгии

пере, що не идеш да се переш с мана.фите??

как да се вреди от такива като твоя милост..!?

Кажи бе венерическо изобретение на Анадолските манафи

На затъпелите Българи, все някой ви е виновен. Днес книгите са по достъпни от всякога. Можеш да си изтеглиш електронни и да четеш на демократичния си компютър дори. Ама желанието и възможностите при някои са различни. Искате си изтока, ама със заплати от запада е не става. Става де, все пак дъщерите на путин и лавров са на запад, а синчетата на нинова и кадиев са в САЩ. Това на фона, че серГЕЙ, който се гушка с местан на орлов мост топли местенце в ЕВРОпарламента :)). Като не четеш книги ти куцат фактите другарю :).

За тебе май не съществуват големи и малки букви!