Всички загинали при атентата в Манчестър са идентифицирани

Британската полиция заяви, че е установена със сигурност самоличността на всички хора, загинали при атентата в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Всички загинали при атентата в Манчестър са идентифицирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

мир на праха им, но това би могло и да не се случи ако англичаните не бяха толкова мързеливи и ако службите им се бяха сетили, че са държавна хранилка, все пак това не са ягоди и за брането им да наемат българи,щото са бедни и работливи,че и умни дори, това е мързелът - убива..

знаем ги жертвите в европа ,а колко станаха в ирак,либия,сирия ,афганистан и т.н ??? в ирак и сирия са повече от 2 милиона ,между които много деца и християни ,само дето не ги броят изобщо за хора .оон трябва да се разпусне или някой да се заеме с техните галени дечица .

ЛЕЛЕ , Боже , ела си събери "вересиите"... Ти в Европа ли живееш или си на "гъзъ" на географията ..или пък там ти е акъла... Не ги мисли ти в Африка или в Азия ..Мисли , какво ще стане с твоето мило и любимо гето , как малкото идиоти които сте останали там мислите не са себе си и за децата си- А ЗА НЯКОЙ СИ В АФРИКА АЗИЯ , ЛАТИНСКА АМЕРИКА И АВСТРАЛИЯ ;.)) ..ТЦТЦТЦ

ти си тъпанар няма значение къде са жертвите, щом са жертви на ислямската държава

Сега чакам да видя дали няма да гръмнат и някоя бомба след мача Ман юнайтед и Аякс. Аякс паднаха, а в Холандия има повече мюслита отколкото в Англия все пак !

Браво на Британската полиция ! Може да не са се справили навреме с атентата, но пък са се представили отлично с идентифицирането на жертвите ! Ето т'ва се казва полиция ! . . . даже започвам да си мисля, че са имали предварителни данни не само за атентатора, но и за жертвите ! Ето т'ва се казва разузнаване ! Интелиджънс Сървис, както им викат в баровете.

комунизмът убива и в манчестър и комунистите пишешти тук

Нека за всеки невинен загинал сириец, либиец и иракчанин пукнат също толкова т.нар. британци и американци!

Идиот си, без извинение!

идиоти сте вие, дебили, защото се кефите на двойния чифутски стандарт! значи живота на едни деца има стойност, а на други - никаква! да ви пикая у кухите кратуни

Идиот, даже СУПЕР - тикни си едно такова нещо в гащите и го активирай но само в центъра на ПРАЗЕН стадион, за да не се плодят повече такива СУПЕР ИДИОТИ като тебе!

тапанар

Но едно не мога да разбера как е могла Тереза Мей да обяви в английските медии преди около месе,че предпочитала пакистанци пред българи и румънци да работят в Англия?

Най-малко 16 цивилни са загинали при въздушни удари на водената от САЩ коалиция при град Ракка, столицата на Ислямска държава в Сирия, предава AFP, позовавайки се на информация от базираната във Великобритания Сирийска обсерватория за човешки права. Според данните на организацията, сред загиналите при бомбардировките, извършени срещу село Ал Буруда, намиращо се 15 км западно от Ракка, са и пет деца, пише агенция "Фокус".

случката в манчестер

Браво. Мир на праха им. Да забравим и напред до следващия "инцидент". Нали така ?

мир на праха им! писал съм го и пак ще го напиша,само дето писанието ми ни се вижда ,ни се чува-т.е. не иска да се чува от ония там по-горе. войната може да се спре веднага,само с единно изявление-решение на двамата президенти-американският и руският!!! за целта обаче се иска желание,но когато геополитическите и финансови интереси надвишават желанието,то...резултатът е на лице! не мога да повярвам,че тъпите политици на водещите държави не са осъзнали,че политиката която се води през последните 25-28 години е грешна! въртим се в омагъосан кръг,който се е превърнал във водовъртеж набиращ страшна сила-сила,която ще ни самопогуби! просто няма желание за спиране на войната-това е!!! защо война ли...ами щото на практика сме във война веднага след първата "пустинна буря",но нито един водещ политик не смее да го признае публично-само го въртят тоя проблем,като горещ картоф из устата си!!! след убийствата на Cадам и Kадафи светът завря. иде ред на Kим и Дутерте...и повярвайте ми скъпи съфорумци,че тогава вренето ще се превърне в кипене!!!

Дали има възможност останалите живи от атентата да се срещнат с останалите живи от бомбардировките в Сирия ?

абе друго си е да кажеш - убити са 10 английски подантици, а какво са 100 убити сирийски деца например пред това и хиляди прогонени от домовете им! двойният аршин на западната демонокрация

След атентат,след разкриване на извършителя всички негови родственици да бъдат връщани в родината им.

По добре до стената. Зъб за зъб. Тогава ще се стреснат.

НеСлучаен

Ооо, да! Това със сигурност ще стресне атентатори-самоубийци!

еее.. да не преувеличаваме! Това са просто поредните няколко дузини поохладени или спечелили инвалидни пенсии, индивиди... - риск печели, риск губи! При това, даже и не се броят за хора щом пропускат молитвата, ходят без бурка, слушат неправилна музика, а и най-вероятно се тъпчат със свински наденици. Съвсем нормално е такива като бхк да не обелват и дума против тези, които регламентират нещата. В борбата за окончателна победа над неверниците и крайнодесните, радикализирани популисти, подобни случки са нещо нормално. Не трябва да ги наричаме "атентати" или с други думи на омрзата, лъжите и манипулациите, да бъдем толерантни!

а английските полицаи не носят оръжие по закон -докато не разберат какво и защо се случва няма да намерят начин на противодействие -а ова се случва заради масивната емиграция -това е само върха на айсберга но той е само там където има голяма маса отдолу и може да плува устойчива но западна европа е тъпа и глуха

Мобилизира ха армията която е въоръжена и има право да стрелят.

ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ДО ЕДИН ИЗПОВЯДВАТ ТЕЧЕНИЕТО НА СУНИТСКИЯ ИСЛЯМ УАХАБИЗЪМ .... И КЪДЕ ОЩЕ С ИЗПОВЯДВА УАХАБИЗМА - В САУТИТСКА АРАБИЯ Е ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО , В КАТАР И БАХРЕЙН СЪЩО Е ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ НА КРАЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА ... В БАХРЕЙН СА 90% ШИИТИ , НО КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО Е СУНИ КОИТО СА НА ВЛАСТ ПОНЕЖЕ В БАХРЕЙН ИМА ВКАРАНИ 12 000 САУДИТСКИ ВОЙНИЦИ .... А ИНАЧЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА УАХАБИЗМА В ТИЯ ДЪРЖАВИ СА КЪМ 20 МИЛИОНА ... ВИЕ КОМЕНТИРАЙТЕ - - АЗ САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ДОНАЛД ТРЪМП ИМ ПРОДАДЕ НА УАХАБИТИТЕ ОРЪЖИЕ ЗА 300 МИЛИАРДА ДОЛАРА :)) - И ЧЕ САУДИРСКА АРАБИЯ И ИЗРАЕЛ ОСОЧВАТКАТО ТЕХЕН ВРАГ НОМЕР 1 ШИИТСКИ ИРАН :))

вчера тръмпи нарекъл атентатора скапаняк,ама не му пречи да продава оръжие на скапаняците за милиарди,те на това му се вика ДЕМОКРАЦИЯ

той Тръмп е произнесъл фразата скапаняк мислейки за Путин бе луд от стадиона!

Я обясни какво общо има демокрацията с продажбата на оръжие?

Много общо имат-виж при американците това демокрацията на другаря Колт.

питай тръмпи,или ония дето гръмнаха на нашия полигон преди няколко години,нали се бори тръмпи за мир в близкия изток,що продава оръжие на скапаняците,а не продава на иранците,не е ли все едно на кой ще го продаде,все печели

опозиция на Кадафи,какво ли се чака от синчетата на опозицията су Асад!?Щеше да е смешно,ако не беше страшно!!

До кога ще се броят само жертвите и броя на пришълците.

Днеска в Манчестър, утре кой знае-може и в Мало Бучино.

Не беше ли по-добре всичките отгледани в Европа потенциални джихадисти да бъдат идентифицирани и с по един шут в гъ-ъ да ги засилят право по дупките от където са изпълзели родителите или дедиър им...