Лондон иска ”да опази оперативната сигурност”

Британският вътрешен министър се подразни, че сведения за атентата в Манчестър изтичат в чуждестранната преса.

Обратно в новината

Коментари - Лондон иска ”да опази оперативната сигурност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ОТ КОГА БРИТАНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗАПОЧНА ДА КОНТРОЛИРА МЕДИИТЕ. ТОВА МИРИШЕ НА ФАШИЗЪМ. ...НЕ , ЧЕ НЕ ГИ КОНТРОЛИРАТ ОТ ПОНЕ 15-18Г НАСАМ. ВеРНО СИ Е - В БРИТАНИЯ ОТДАВНА НЯМА НЕЗАВИСИМА ПРЕСА. ТИЯ АНГЛИЧАНИ, КОИТО ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ С МЕН В РУСИЯ КАЗВАТ, ЧЕ ТУК В МОСКВА ДИШАТ СПОКЙНО. АЗ СЪЩО. В РУСИЯ СЪЩО НЯМА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СВОБОДА НА МЕДИИТЕ, НО ПОНЕ СЕ КАЗВАТ НЯКОИ ИСТИНИ...

Дамата изглежда толкова професионално надъхана,че някой може да си помисли,че нещо зависи от нея.А след като се опасява от изтичане на информация защо е побързала да обсъди ситуацията с американските колеги?Да докладва?

за сега е видно, че от "елемента на изненадата" се възползват едни други, но в никакъв случай не и британската полиция!

Въобще не вярвам, че е изтекла важна информация. Играе се театър, не знам дали в интерес на следствието (което е възможно) или в интерес на кабинета на Т Мей (което ми се струва по-вероятно).

наистина е дразнещо, че медиите не можаха да скрият от обществото, че е имало атентат някъде в европа. може би англичаните трябва да се свържат с хайко маас, който ще им напише един закон за забрана на разпространението на неодобрени от правителството и неудобни за властта новини... момент, казват ми, че такъв закон вече има, само че още е неписан закон.

Министърката няма какво да се дразни - след като еврогейците и специално британците се превърнаха в пудели на САЩ, след като допуснаха и не реагират на многобройните вече публични данни, че цяла Европа се подслушва и контролира от специалните служби на САЩ, какво друго да очаква?

В КОЙТО Е УЧИЛ САЛМАН РАЗКАЗВА БЪЛГАРСКА СТУДЕНТКА: "Кандидатстването изискваше резултат от TOEFL над 96 точки, ПРЕПОРЪКА и мотивационно писмо. След това трябваше да заснема видео, в което разказвам повече за себе си" ТОВА , ЧЕ САЛМАН Е ИНТЕЛЕГЕНТЕН НЯМА СПОР, въпроса е кой го е ПРЕПОРЪЧАЛ?! КОЙ ГО ПРАТИ ПО ПРОГРАМАТА "ЕРАЗЪМ" НА СТАЖ В ЛИБИЯ И СИРИЯ?! КОЙ АКО НЕ СЛУЖБИТЕ?!

Питам се дали говедото, което се гръмна, е осъзнавал какви беди ще донесе на останалите живи мюсюлмани? Всъщност това е целта му. Злината иска смърт на невинни. А никой на Запад не иска да повярва, че сме в състояние на война и високомерието на властниците се наказва скъпо. Прав е Карбовски, когато каза: "Никой не каза това няма да се повтори!" Всъщност страдат бедните, а няма богати, които някога да страдат. Техните деца не са на бойните полета, те самите гледат от висотата на властта и страдат за всяка загуба. А, когато всичко свърши, пак те не плащат репарациите. Цената се плаща обикновения човек. Няма за какво англичаните да се ядосват на друг освен на собствената си надменност. Те не са осигурили надеждна охрана, не са се интересували какво прави охраната, нали богатите си поръчват концертите у дома. От техните лайна милиони правят своята храна. Когато някой говори за справедливост, това не е друго освен жестока хладна пресметлива покана за саможертвата ти. И бедните ще продължават да умират с горди кухи фрази. Сега няма значение дали няколко самолетоносача ще изтърсят бомби над либийските градове, а пехотинци ще избиват либийски села в пустинята. Ако Западът продължава да се бави и не разсипе терористите, след години събитията ще са изцяло пренесени в Европа и САЩ, защото няма да има нищо останало в Близкия Изток. До днес никой не сочи вдъхновителите, а те са доста богати партньори и инвеститори.

аааа не такаааа ... като ни бомбихте с буш и ни убихте ви беше добре нали ... дано се задавите в кръв и петрол ...алчни гадове !

В Англия има най-много джамии. Ходжите от десетки години проповядват фундаментализъм. Спецслужбите им вербуват младежи, обучават ги и ги дават на ИД. Това им е политиката

При Нико Младич, еври- полковника, на Н.ПР.Ген. Бойно Борисов, Кумеца! Турнал го беше да заглавя външната политика, на Българската държава!?

Там, Тачършата ли вийба мамата? Потопи крайцер с 2000 морячета!

националнатА СИГУРНОСТ НА Р.Б. е т.н. пишман политици на 1-во мчсто тези от ГЕРБ === БСП или поименно : Б.М.Б Кърнелич и коо комуноиди, шоумени и прочие дами и господа другариййй

тая ми прилича на една от един порно сайт

Това, Кехлибарено Дупе ли е превода, или, както е в случая, Злобна Пръдла ?

По-добре да кажат на всички хора, че в момента Европа е Военно ПОЛЕ, ВОЙНАТА 3-та световна не се води в Окопите на Фронта(годината е 2017, а не 1917) Отколкото да казват на хората, че няма страшно, и ВСИЧКО ще е наред( Те щели да се СПРАВЯТ ) с, КОГО ЩЕ СЕ справите драги ЛИБЕРАЛ-СОРОСОИДИ ? С един враг, които е невидим и иска самия той да се САМОУБИЕ ? явно ТРЯБВА от тези 500 млн Европейци да взривят 250 млн човека, за да РАЗБЕРАТ, че трябва да се забрани с закон ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ, а всички Мисюлмани да бъдат изкарани с ВОЕННА сила от Континента-Европа, като бъдат върнати от където са дошли!

Не Ви ли прилича, на бясна, тая Великобританска кучка! Миро Мършата- Б.Б. кучкара, какво ще лавне, по въпроса?

Четете лаЙне, и, разбирайте, както ви хареса, от Лай, или от Лайно

УБИЕЦЪТ - Салман Абеди СТУДЕНТ В НАЙ ПРЕСТИЖНИЯ университет Салфорд в града.! Описван е като като тих и затворен студент. Ректорът на университета твърди, че ''типичен студент'' при тях няма. Тук приоритет е индивидуалният подход към всеки. Предлага се широк спектър от специалности, както и програмата Еразъм, по която студентите прекарват една година от обучението си в друга държава. КОЙ В УНИВЕРСИТЕТА Е ВОДИЛ ИНДИВИДУАЛНТО ОБУЧЕНИЕ НА САЛМАН АБЕДИ? В ЛИБИЯ ЛИ Е ПРЕКАРАЛ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА ПО ПРОГРАМАТА ЕРАЗЪМ?! АКО Е ТАКА ТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЯ ДА СИ МИСЛИМ КОЯ ОТ СЛУЖБИТЕ Е БИЛА НАЙ БЛИЗО ДО ОБУЧАВАНИЯ ИЗОБЩО ЗНАЕЛ ЛИ Е КАКВИ ГИ ВЪРШИ ЮНАКА И ПО ТОЧНО КАКВО СА ЗАМИСЛИЛИ ДА ПРАВЯТ С НЕГО?! МИСЛЯ, ЧЕ Е ОТИШЪЛ КАТО ТЕЛЕ В КАСАПНИЦА НЕПОДОЗИРАЩ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ НА НЕГО И НА ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО!! С КАКЪВ ЛИ ЕКСПЛОЗИВ СА ГО ЗАРЕДИЛИ, ЧЕ ПОРАЖЕНИЯТА ДА СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ?! В ТАЗИ КЛЕТКА НА ИДИЛ РАБОТЯТ НАИСТИНА СЕРИОЗНИ СЛУЖБИ ОТ ВИСОК КАЛИБЪР!

АМИ ДА ТИ ГО ОБЕСНЯ: ... ИМАМ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ ДВЕ АРАБЧЕТА : - ЕДНОТО ЗАВЪРШИ МАГИСТРУРА ПО ХИМИЯ -ПРИ НАС - ДРУГОТО МАГИСТРАТУРА ПО МАРКЕТИНГ ПАК ПРИ НАС ... НЕ БЯХ ГИ ВИЖДАЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ... И СЛУЧАЙНО ГИ ВИДЯХ В РАМКИТЕ НА 1 МЕСЕЦ : - ЕДНОТО РАБОТИ В АВТОКЪЩАТА НА БРАТ СИ ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ ГО ВЗИМА - ДРУГОТО НА ГАЗ-СТЕЙШЪНА НА БРАТОВЧЕД СИ ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ ГО ВЗИМА ... И ДВЕТЕ БЯХА УЧЕНОЛЮБИВИ ДЕЦА ... МИСЛЕХ СИ ЧЕ СА ИНТЕГРИРАНИ, ПРЕДИ АНГЛО-САКСИТЕ И НЕГРИТЕ ДАГИ АНТИ-ИНТЕГРИРАТ ... А НА ДРУГИЯ ПРИЯТЕЛ - РОДЕН В АМЕРИКА КИТАЕЦ ОТ ХОНГ КОНГ - СЕСТРА МУ НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЕ ОЖЕНИ НА 34-35 Е - ЧАРТЪРЕД АКОУНТАНТ С МАГИСТРАТУРА ПО ФИЗИКА ... И АКО НЕ БАЧКА ПО 14 ЧАСА НА ДЕН ЩЕ Я ИЗРИТАТ

"ИНДИВИДУАЛНИЯ ПОДХОД" при обучението не е клише , а цитирано едно към едно изказване на РЕКТОРА на университета. Разгледай профила на университета и ще констатираш, че там не сасъбрани от кол и въже както е при нас. Не сравнявай несравними неща - образованието в АНГЛИЯ и това в БЪЛГАРИЯ. ВИЖ ЦАРСКИТЕ ЮПИТА - типичен пример за поведение на един краен завършен продукт на една СИСТЕМА /не само образователна!/

В полза на кого? е тази жертва? Създай проблем - предизвикай реакция - посочи решение. ПРОБЛЕМА ГО ИМА , РЕАКЦИЯТА СЪЩО, остава да чакаме решението на КРАЛСТВОТО ! ЗАЛАГАМ, че то ще засегне НАТУРАЛИЗИРАНИ чужденци които не са от техните колонии! РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - стар и изпитан метод за управление на процесите.

ЕЙ ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ РАХАТ ЗА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ .... ШИИТИТЕ ОТ ХИЗБУЛА МОЖЕХА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ГРЪМНАТ НЯКОЯ СИНАГОГА ИЛИ ЕВРЕИН ОБАЧЕ НЕ ТРЕПЕХА НАРЕД .... ДОКАТО ЗА СУНИТЕ ВСИЧКО Е НЕВЕРНИК :))

Без да се обиждат жените феминизма може би е прогресивно и съвременно явление.Но в конкретния случай със атентата в Манчестър има много неприятен резултат.И тук вече твърденията на тази министърка и премиера Тереза Мей увисват във въздуха.Има несвършена работа.А когато се обърне колата пътища 300.

а английските полицаи не носят оръжие по закон -докато не разберат какво и защо се случва няма да намерят начин на противодействие -а ова се случва заради масивната емиграция -това е само върха на айсберга но той е само там където има голяма маса отдолу и може да плува устойчива но западна европа е тъпа и глуха

потопете островите и забранете английския... това ще подобри сигурността

Почерка е на полицейска мафия групи анти араби .. иска се медиен натиск преди срещата на NATo.. Цел ограбване на поне 190 000 000 000$ за нагло вредна античовешка техника рекламирана уж за "Сигурност"..Имат връзка с атентата в Ню йорк

Какво е това, в последното ти изречение? А, сетих се: Това е, .... ехти,спарено говно!

Мислех, че си тук, отгоре? Да ме пазиш, сега ще завалят минусите!

че светът е станал разграден двор - за какво разузнаване и секретност може да става дума? И още нещо - арабският език е много труден, не е като английския, поставя езикова преграда, почти непробиваема. Иди ги разбери за какво си пишат в интернет и за какво си приказват. Докато европейските езици са ясни. Това с владеенето на езика е много сериозен проблем. По-сериозен от глупостта да изтича информация във вестниците. Журналистите наливат вода в мелницата на терористите и нямат грам мозък да го правят.

UK се управлява от шайка бездарници, Калинките ми изглеждат като корифеи в сравнение със сбирщината на онова чучело Тереза, дето иска да е като Маргарет Тачър, ама всъщност е като мистър Бийн.

и сега поради издънките на ми123456789 ще наритат наште и румънските гастарбайтери и ще си оставят чалмите и негротата понеже сме се издънили

Нищо НЕ МОЖЕТЕ да контролирате. Вашите британски /лондонски/ граждани станаха НАЙ-ГАДНИТЕ Главорези на ИДИЛ. Сега следва и Метрото Ви, като най "историческо" в Европа. Карайте го така и след това се питайте "кой ви сра в гащите".

докато dw вече започнаха да копират опорните точки на ердоган и ким, покровителка на терористите говори за "оперативна сигурност".... пълен т.шaк

Айде да приемем че някои факти и обстоятелства около разследваното престъпление може и да се крият с цел установяване на всички съпричастни... Обаче и тук споменават че атентаторът е преминал през Сирия, а самите англичани твърдят че са засекли над 850 техни граждани отишли в Сирия за да трепят сирийци,от тия засечените към 500 са се върнали в Англия, и даже 100-на са привлечени под съдебна отговорност, та се питам защо британското правителство, вместо да заплашва че ще отнеме английското гражданство на Асма ал-Асад, не се погрижи и за тези които бомбят мирните английски граждани при условие че още през Февруари тази година ВВС разпространи снимките на повечето английски граждани които се бият в Сирия, опитали са се да влязат в Сирия или са били убити в Сирия.

Добре, но искам и намордник, през устата. Без тази Екстра чукам абаут за 900 евра. Веднъж една, от тая раса, ми го захапа!! Наибая Накимура, Японецът Мъшкара

Ъхъм. Славните британски служби, а! Я ся, г-жо Амбър или ако предпочитате в превод - Кехлибар, да ни светнете, що се сърдите на американците? Щото пуснаха снимки, как 4 (четири) часа преди атаката в 6.30 р.м. ваше време, джихадисти в Телеграм и Туитър пуснаха хаштаг #manchesterarena и отдолу писаха: Нима забравихте нашите предупреждения? и Чакайте още атаки/смърт? това е паказателно, колко сте "оперативни" - както и гадничките факти, пак разкрити от безсъвестните американци и британските им приятели, че същият този терорист само дни преди атентата се е върнал "от Либия", че е бил известен с това, че ходи по улиците и скандира молитви на арабски, цитати от Корана и сипе заплахи? Или това не е толерантно - към вас, кехлибарена г-но и вашите толерастки служители?

Те децата не опазиха, загрижили са за "оперативната сигурност" ! Т.е за доносниците си. Че да мрат, като не се справиха !

ЩЕ ХЛОПВАТЕ КЮПЕНЦИТЕ И НИКАКВИ ЕВРОПЕЙСКИ ДОГОВОРЕНОСТТИ ЗА МИГРАНТИ ПОВЕЧЕ. НАШИТЕ И РУМЪНСКИТЕ ГАСАРБАЙТЕРИ ОБРАТНО В БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ. ЧИСТКАТА Е НЕИЗБЕЖНА!

Ми - гласност и перестройка, ма.