Дрогиран пациент нападна лекари в Бургасмед

Жертва на насилие от страна на пациент станаха двама лекари и част от персонала на МБАЛ "Бургасмед", съобщиха от лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран пациент нападна лекари в Бургасмед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да беше поискал. Щеше да се знае точно за какво става дума, а сега сипеш абсолютно висящи във въздуха обвинения. По същата логика- ти си го убил!

ЗАЩО има официална охрана на съдебната власт, виждали сте колите на тази охрана. Пазят съдебните изпълнители , а лекарите и сестрите са оставени ей така, да ги пребиват ?? Искаме охрана в болниците, адекватна и 24 часова. Искаме полицейски патрул , пътуващ заедно с линейките на неотложна помощ !! Това са не повече от 50 патрули, които ще осигурят поносимо дежурство на екипите. И защо лекарите да нямат права ?? Не могат да се защитават ? Имате ли бегла представа какъв процент от пациентите са супер агресивни и си знаят всичките права, но не знаят нито едно задължение ?

Нямат нито едно задължение, вкл. и да се държат човешки. Влиза, а още от вратата виждаш в очите му агресията, преди да е казал "добър ден", преди изобщо да е установе какъвто и да е контакт го избива на скандал. За тях медицинският персонал не е от човеци, а от врагове, априори. И за това медиите имат основната вина с вечното настройване на едни хора срещу други.

Предлагам на екипа на линейките да се дава по един пистолет. Щом се появи такова бясно животно да ги напада- да стрелят направо. един- два пъти така и ... край на побойниците.

Дааа, както и да пуцат по тия дето протестират, като ги оставят по пътищата и въобще да стрелят по всеки, който смее да ги повика.

и со малко кютек

и аз имам горчив опит от болница където се наложи да викам и блъскам вратите... беше 2 през ноща,лекаря отиде да спи ,каза ми да си ходя,сутринта да се върна за информация за състоянието на мои близък които беше откаран с линеика...

Кандидат-еврокомисарят Мария Габриел (ГЕРБ) да обясни как е наела от общинско дружество за "стокиране" на багажа си апартамент от 128 кв. м. в луксозна сграда за невероятните 400 лв.

Нападнал - глупости! Сензация някаква искат да направят с тази новина.Пациента е нетрезвен или дрогиран. Той не съзнава какво върши. Заповядайте в Пирогов или друго спешно отделение на зазоряване, след 2-3 часа да видите какво е борба с пияни и дрогирани, които не знаят къде се намират. Или побойници обезобразени и подивели, които продължават да се бият въпреки, че са докарани в спешното.Не сте ли си задавали въпроса - защо мед. сестрите са толкова едри?

зависи с какво е дрогиран, видимо не е пушил само трева.кетамина дава много енергия, амфетамините също. съзнава какво прави но му кипи от вътре.ако са го подразнили с нещо се е ядосал.

Как кой дежурният лекар от МБАЛ "Бургасмед".

Добре, няколко въпросчета - кой го е довел този пациент? Отначалото ли е бил буен или е станало нещо; в първия случай как са го приели без да викат полициял във втория случай какво го провокирало? Полицията след колко време се е появила на мястото - тоя 15-20 минути ли е раздавалл юмруци или след като е набил един в корема на лекаря се е кротнал? каква е процедурата на болницата за приемане на нетрезви и буйстващи пациенти, следвана ли е? Лекуван ли е пациента след като е бил озаптен, ако да, къде? Какво е развитието след като е изтрезнял - тръгнал ли си е, давал ли е обяснения, платил ли е нещо?

Пиле, няма стандартна процедура за буйстващи пациенти. А охраната обикновено е съставена от чичко-дядковци, много често и те къркани. Както казва един колега- " в длъжностната им характеристика сигурно пише - алкохолик".

Меден рудник?!

май софиянец се оказа БАТКА ;)

Бас държа, че на тоя пейзан ние му плащаме лечението. Затова вилнее. Ако го споходи след инцидента 1 сметка за десетина хиляди, както е в нормалните страни и му я наложат със съдия изпълнител и полицай, ще му се изпразни правото черво на изтривалката

d4

нали направиха промени в НК?? к,во чакат прокурорите и "магистратите"? по бързата процедура и в "академията". там поне дрога лесно се намира...

- Що не ловят, Цаца? - Пичелят си от меда!

Говедата не свършват!

Бой и дефибрилация за такъв примат. Дефибрилаторът на 300 J докато се разтресе като наденица на ел скара.

оставете ги да мрат тези дрогирани и алкохолизирани дегентерати!

Да не забравяме, че това е болницата в която едно тв предаване констатира грубо източване на здравната каса. Заради което един зам министър бе уволнен, часове след встъпване в длъжност.

Пациентите са овце, които се търгуват и са третирани по съответния начин от търгашите. Няма никакъв смисъл да разчитате на здравната ни система. Правете застраховки, осигурявайте се в други страни кой, каквото и както може.

Цитираха една глупост, само и само да омаскарят някакъв човек и да пробутат нагоре " удобен" кандидат А всичкото това няма общо с пияницата, дето е буйствал

ГЛУПОСТ ?!?! документи с невярно съдържание подписани от лекари в болницата са глупост !?!? Май и вие сте за лекар :).