Затварят парламента във Великобритания заради терора

Трима са арестувани в Манчестър във връзка с атентата, парламентът в Лондон затваря врати за външни посетители заради повишената заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Затварят парламента във Великобритания заради терора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак промитите мозъци обърнаха всичко на религиозна и етническа основа докато деца умират всеки ден в Сирия и Африка от войни и конфликти поддържани от САЩ и Европа.

Това ще е бъдещият живот на европееца!Страх,атентати,смърт!Ще има бум на атентатите,след като бъде разбита Ислямска държава и изгонена от сегашните и територии!Това ще е зестрата,от братята американци!

в същност защо се затваряте зад стени и заключвате зад врати? махнете стените, оградите и вратите! и се прегърнете с братята си по оръжие!

Иначе маститите политици навсякъде тръбят че ТЕ (терористите), няма да ни накарат да се страхуваме, няма да променят начина ни на живот, няма да променят мисленето ни, няма да...... и ред подобни глупотевини ...

Прави впечатление че всички боботят само за кодове на опасност , вземане на мерки но реално нищо не се прави. Единственото сигурно нещо което ще даде мир това е постепенното прокуждане на всички камилари там от където са дошли , начини за това има много но за съжаление никой не е започнал дори да ги обсъжда. Вместо това създават разни звена и организации в които наливат купища пари без да има абсолютно никакъв ефект от това , освен да се вдига медиен шум , да се отчита дейност и да се пълни с пари каца без дъно. Така и на децата дори става ясно че победа в тази война е невъзможна , не и по този начин.

Срещу тероризма,не може да се направи почти нищо!Не се знае кой,кога и къде ще удари!Скрит враг,вътре в държавата!

Как да не може? Може ми никой няма желание да действа. 1-во им спират всички помощи да гладуват , 2-ро полека започват да ги приканват сами да си тръгнат , който не иска с добро - кривака и налагане докато се усети. Изчисти ли се държавата няма вече никаква опасност докато не допуснат някой вътре. Просто сега на тези служби им изнася да се доят безгранични фондове с направление 'терор' и да се отчита някаква борба срещу невидимият враг.

У Нас за да нарушат Основния закон и да увредят тежко живота на всички деца в детските ясли им стигна само едно снимано исказване на лелка в ясла..Те наглите терористи веднага трябвало д а монтират терористични и педофилски камери в яслите за да "опазели децата" ..

Полицейската мафия е описана скромно от Ярослав Хашек . Там добрия войник Швейк има късмет.

отговора е в галерията на снимката с двамата полицаи

Да затварят и царкинята, като институция. Последния да гаси лампите, държавата се закрива, то се е видяло! Край!

Това пък тяхното ако е живот ! Да си трошат главите !

нямало е никакъв атентат, кризисни актьори и повече медии, всичко е лъжа и измама за постигане на цели

Хахахах, лицемерни параноици, нали разправяте на хората да не се поддават на страха, при положение, че всички знаем тия с каква охрана са денонощно...

Добре, че Булгаристан не участва с военни в Сирия и други страни. Ще спим спокойно.

Нивото на терористична заплаха в UK трябваше да бъде повишено до критично много преди атентата! А не след него! Пълен провал на правителството, на полицията и на службите!

Деба и тъпите ви западно европейци... Как можете да сте станали толкова тъпа и овча нация, та покрай вас и останалите задноевропейски държави. Няма ли да си набийте най накрая в ограниченият си мозък истината: 1. Няма добри мюслита. Всички са потенциални търористи. Това е записано в корана им. Да се убиват хората с друга вяра 2. Тяхната религия ги зомбира, без значение дали е дете, жена или младеж,без значение дали феса е инженер, студент или необразован. Няма значение от коя държава е - богата бедна или уж "светска" като турция. Прочетете корана и ще разберете.Стотици са фактите за деца и жени бомби самоубиици, който се взривяват, да не говорим за брадатите рязани глупаци.Така че най доброто мюсли е мъртвото мюсли. Но тьй като ценостната система в Европа не го позволява , то поне да се депортират всички мюслета от Европа. Да се приеме закон такива да не се допускат в Европа. За съжаление тъпите германци ги мързи да работят и наемат рязаните да им вършат мръсната работа, да мият улици, тоалетни и т.н. И ще си плащат за това.

Мюсли - това е зърнена закуска. На хората, които вярват в исляма, им казват мюсюлмани.

Не, че ЗЛОРАДСТВАМ, ама Англия е Основния виновник , заедно с Фащ, тяхната подводница отвъд ОКЕАНА ! Манчестър е било само началото, пред това, което нас ни очаква ! Така ще е, докато някой ден не ОСЪЗНАЕМ, че трябва НАСИЛСТВЕНО да изкараме от страните си ВСИЧКИ Ислямисти и терористи ! Този ден не е далеч, само съжалявам за РЕКИТЕ ОТ КРЪВ, които ще изтечат до този ден, докато дойде ! В Япония и доста страни Исляма е забранен, а там няма нито 1 атентат, тук от 7 години стана НЕЩО НОРМАЛНО !

Рептилите отиват да честват жертвите от атентата!

На тия им дай поводи да излизат в отпуск. Не че иначе нещо работят.

БЕЗСИЛИЕТО НА НАТО .... ... ЛЕТЕН СЕЗОН - БУМ БУМ БУМ И СЛАВА НА САУДИТСКА АРАБИЯ .... АМИ АКО ВЛЕЗЕ ЕДНА РОТА ОТ ВДВ ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧЕ МАЙКИТЕ БРЕ :)))

Чърчил--не е изтрезнявал от ужас от Червената армия!:))) Кво очакваш от тереза--...?:)))

е, защо сега такива работи?! нали дори се изсулиха брекзитно от евросъюза, само за да махнат източноевропейците и най-вече-българите и румънците. би трябвало всичко вече да е ок!!! особено в недосегаемото и некоментируемо присъствие на милиони дивашки тарамбуки...

а снимчицата е просто апотеоз на мулти-култи толерастията.бъдещото на Европа се шматка нагло пред настоящето й.

дали ще умреш от атентат, куршум, глад, каквото ти е писано. и в бг да си пак можеш да умреш, най вече от недохранване и много несправедливости. същото си е , както си беше при соца. вълкът козината си мени но нрава никога. със стари хора няма как да се получи промяната. те живеят в старият си свят, а младите са много , много по просветени, най-вече тези, които напуснаха бг,имат и те много негативни неща, а и си милеят за бг, но няма как, няма пари в бг, а само корупция навсякъде, където и да мръднеш, а за бюрокрацията нямаме думи. ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА И ЩЕ СЕ ОПРАВИ, там има правила...

Държавите , които бягат от готвения нов световен ред ще пострадат доста! Да си бяха сидели в еврогейския съюз и намаше да им организират атентатчета от братството на Циона!

Я ме светни, исторически и идеологически Маркс и той ли е евреин ционист или е от групата на евреите анти-ционисти? А Ленин?

Ние да не сме тук да ограмотяваме мързеливци като теб. В нета има достатъчно информация и за Маркс и за Ленин. Естествено, че и двамата са . . . . !

Абе, Булгаристан участва ли в някакви военни действия някъде по света ?

Участват в кревата на майка ти !!!

Гадни, надменни и алчни хора са англичаните, та ако продължава все така с взривове може и да се оправят някога.

Британците, каквото си надробиха, това и ще изсърбат.

И на техните дебили им е много мил живота като на нашите.. Тези същите дебили ни плямпат как ''няма'' да НИ уплаши терора ама май гледат как да си опазят задниците а за хората на които те стовариха на гърба ''плодовете'' на терора не им дреме..

чернилки, на са много работливи, издръжливи, нима в бг вече не е същото, кой в провинциалните градове харесва българина, бос и гол, айде, тези, които не са ходили, нямат близки нека замълчат. Както казва едно циганче, когато си дойде временно в бг. Боцкат се, а и точно затова и ние се притесняваме. Българските деца са изнежени, да учат, непрекъснато и продължават да ни натрапват тази мисъл и в днешният ден. Да, завършиха и какво от това, три години безработни и сега на запад работят заедно със Сливенските роми, с чернилките, индийци, пакистанци и пр. За разлика от вас платените тролове те не са на вашето мнение. Не делят хората, а и нямат това време, както вие стоящи по цял ден на столовете. Там яко се работи. Сам си, никой не ти помага, дори и да закъсаш за запи, никой бг от твоят град няма да ти помогне, най-много някой мюсюлманче от града, за което много им благодарим и от големите градове Варна, също едно голямо благодаря. А на комунист син никога не очаквай помощ. Няма смисъл да продължавам. Независимо от произхода ти, важно е да си добряк, да не правиш злини, да помагаш в трудни моменти, ако имаш тази възможност. Всичко е много относително. Нима при българите/християни всички са добри. Добри, но друг път. Дори по зли и от ромите - злобни, алчни, и гледат как да те обидят, наклепят, всеки да си гледа в неговата си комунистическа паница, не им искаме нито хляба, нито жилото, нито меда. Никой от хубаво не прави това. Наблегнете НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, а не само за вашият гъз, за вашите потомци, крадете и искате хората да не се самоубиват, да не крадат, направете нещо, но нищо не се прави, а само празни приказки. ЕДНИ НИЩО ХОРА ЖИВЕЕЩИ В РАЗКОШ, А ДРУГИ ?

Затварят парламента във Великобритания заради терора Ако може въобще не го отваряйте, защото именно грешно взетите решения през 90-те години в този парламент за участието на бастисването на Ирак , Либия , а сега и Сирия доведоха до тези атентати в Европа и смъртта на невинни хора.

Тия държави не бяха ли преди това с едни особени братски режими начело?

Ахъм, Муамар Кадафи слуша лекции в Английската кралска военновъздушна академия когато британците го пращат да оглави революционния съвет в Либия, а американците предупреждават Идрис Първи да не си вири гагата щото Кадафи вече е техния човек в Либия. Виж със Садам нещата са по-прости, той горкия още от 1958 година е на хранилка при американците които го използват за атентати и държавни преврати... И стигаме до това че точно политиците са тези които прецакаха добрата работа на военни и разузнавачии та накрая стигнахме до днешната ситуация в Ирак и Либия, която съвсем резонно рефлектира и в Европа.

затвориха фабриката заради това, че произвежда качествена стока !?

Милиони боклуци от пакистан и афганистан бяха довлечени в Англия за последните 70г а сега "Кой ми сра в гащите". Квот са си натопили, таквоз ше си сърбат. Хич не ги съжелявам!!!

Каквото сам си направиш , никой не може да ти направи -българска поговорка !

Тия се посраха от страх, да затворят и държавата си, то май там вече една трета вече са мюсулмани?!

sega след широко рекламирания пореден акт на полицейската мафия/антиараби/ ще последват оферти за нагло престъпна античовешка техника за десетки милиарди

абе направо да закриват тая клоака, пълна с чернилки, алкохолици и алчни рептили!