Среща на ”строител на мостове” и ”строител на стени” в Рим

Папа Франциск и президентът на САЩ Доналд Тръмп разговаряха по-малко от половин час във Ватикана.

Обратно в новината

Коментари - Среща на ”строител на мостове” и ”строител на стени” в Рим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито единият строи мостове,нито пък другия строи стени... и двамата само говорят празни приказки за пред хората,а всъщност вършат бели!!!

Омразата беше взаимна. Още минута, и върху единия щеше да се посипе божествен огън и жупел, а другиат щеше да го напсува.

...и папата е слуга на сатаната !...тои одобрява глобализацията ,чрез ислямизация !!!!

Не знам,какво да очакваме от Тръмп,нещо много се е нахъсъл срещу Иран.Надявам се,че няма пак да правим "Коалиция на желаещите".

папата има вид на злодей от холивудски филм! загледайте се в снимката! жестока е! заливам се да се смея!:-))))) не мога да се сетя на кой злодей точно ми прилича... аааа сетих се! прилича на ВРАБЕЦЪТ от игра на тронове! гледайте го внимателно! САЩИЯТ Е! Тава е Врабецът! :-))))

тръмп прилича на обикновено прасе от който и да филм

Тръмп ще се бори с ИД и за мир, като въоръжи джихадистите. Папата уж е против, но го приема и разговаря с него. И двамата са заслепени от блясъка на парите.

Какво изражение да има папата след като президента на САЩ на бърза ръка въоръжи до зъби арабите със цел да изтребят Европа?

На снимките ясно си личи хладното отношение на Папата към американския простак...

Светия отец срещна дявола.

след срещата тръмп искал да каже нещо умно и издъддорил: Той е нещо.

момчета, вашият патрон путлер го нямаше там.

AbuTalib

Светът ще кротне в Мир само при полежение, че се разреши на евреите да се завърнат в земите на дедите си.Там, където има много планини и долини и много реки.Някой да вижда такива в днешен Израел?Аз не мога да видя.А дано са обсъдили как ПО-БЪРЗО да стане това.горбачов не можа да предложи никакво разрешение на този изключително важен въпрос за мира по целия свят.Само дърдореше за мир...?!Съкращаване на раздел подводници и ракети не е МИР, а уверение за война с по-малко разрушителни последици.Така оценявам позицията на събеседника на папа Йоан Павел Втори, проведена също така в библиотеката на Ватикана.

Папата приема вся3067какви кретени, даже и тръмп

Колко ли пъти се е прекръстил папата след срещата си с Тръмп и какво ли си е казал, все пак той е много умен, образован и интелигентен човек. Като знае, че Тръмп не обича образованите и дори се гордее с това! Какво ли си е помислил и за Тръмп, и за подръжниците му? Някой да има някакви догадки?

папата си вика:да му измивам краката на тоз и да се приключва. а тръмп: и вие сте на мушка. една моя дума и край с ватикана. стига плямпа. какво ше решаваш ти, като немаш ядрени ракети бе?

Кой е истинският собственик днес на Банката на Ватикана?

ми банката на ватикана.... прадишния папа я беше довел до колапс чрез машинации преди и по време на кризата. обаче, продават индулгенции, влияние, изпълниха препоръки на билденбъргови и са си капитани. не е като спас русев да ти се води собственик на вивъком, апа истината да е: царя го върти това.

Не разбрах, а искам да узная най-сериозно папата погалил ли е "тацуващият с мюсюлмани" Тръмп поне веднъж по главата, защото ако не е ще съм много разочарован и раздвоен за тази среща.

да е пробвал дали е добре закрепена перуката

Какво ли са си казали?Тромпоцина е казал че е спечелил "НАЙ голямата" изборна победа и че е "Най великият" бизнесмен.Папата го е погалил по оранжевата перука и употребявайки старият БГ лаф " Боже колко мъка има на този свят ,Боже"

Циркаджийя който си мисли че може да направи всичко. Може да е голям бизнесмен , но не целия свят е устроен по модела с който той е свикнал да работи.

Вашингтон призовава правителството на премиера Виктор Орбан да прекрати прилагането на поправките в закона за висше образование, поставящи дискриминиращи и силно затормозяващи изисквания към институции в Унгария, които са акредитирани от САЩ, и заплашващи академичната свобода и независимост !!!

Накратко, папата е обяснил на Тръмп, че евреите са минавали през Червено море, а не през п* си майчина...и го е пратил на Мачу пикчу из кукурузите заедно с гейташката му сбирщина.

си помислил атентаторъ самоубиец, изврекал аллах акбар и се взривил.

"...папа Франциск и Доналд Тръмп си размениха подаръци." -- това ми изглежда главния резултат от срещата.

А,бе,Тръмп!Наш Бойко,папата три пъти го е галил по главата,ти се срещна с него един път и вече си голяма работа!Ами ти си три обиколки след наш Боко,бре!

Три папи по един път

Тръмп е комедиен актьор, който се вживява в ролята си на президент, за къв уй влачи семейството и всичките си роднини по света, американския народ да им плаща масрафа?

Ами точно затова.

Предателят на Иисус и поредният му зомбиран продукт с факел в ръка. Така е било още от времето когато са се срещали до кладите. Само физиономиите се сменят.

мен ме интересува, дали този папа е галил бойко по главата?

По какво си приличат Тръмп и Папата ?! Единия тъпче мюсулманите с оръжия и пари, другия им целува краката и ги тъпче в Европа.

Кви оръжия бе - компютърни и противоракетни системи. Ташак.Това си е жив откуп на арабите. 100 милиарда долара ,принципно - за ядрено оръжие ще стигнат.

Tи ли питаш дето ги бoгословиш твоите господари.

А, че то и във Ватикана имало. .. буки? ...!

За коя българска делегация питате?? След изгонването на отец Паоло Кортези мислите ли, че някой ще ни покани във Ватикана??? А и да ни покани - не искам да си мисля какъв леден ще е тона!!!

На тебе спицялно ли требва да ти се обЯсни, че вероизповеданията по Българските Земи са КОНСТАНТИНОПОЛСКИ, а не ромски? Отивай, бегай по кортеза!

Папата сигурно е сатанист щом приема човек направил сделка с дявола.

На 24 май не трябва ли да посреща българска делегация? Защо Бай Дончо така нагло се прережда за среща с папата?

Вчера ви писах за папата и перуката- папата се възмутил от името на килимената, пък перуката отишъл да подпише как да я достави- майката де- а се сещайте. това са двама лицемери и нищо повече. Единият е маймуната, а другият малката шапчица на главата- само не знам защо Трумп си я е махнал.

Кратка среща. Протоколна. Папата няма да купи оръжия за 300 милиарда.

Срещата с Ердоган също продължи 30 минути. Носи се слухът, че Тръмп има тотални проблеми с концентрацията и и поради това срещите му продължават максимум 30 минути

Той вече е на възраст, човека. За какъв * му трябваше да се забърква с това президентво?!

Тръмп няма проблеми с концентрацията - до 12 секунди. Точно затова екипът му, когато трескаво са му подготвяли материалите, които да прочете преди пътуването си извън Америка и срещите му, и в самолета СА ВКЪКВАЛИ ВЪВ ВСЯКО ВТОРО ИЗРЕЧЕНИЕ ИМЕТО МУ. Това е по съвет на експерти, вкл. психиатри и психолози, защото са установили, че заради патологичния му егоцентризъм поради дълбоките му комплекси МОГАТ ДА ЗАДЪРЖАТ САМО ТАКА ВНИМАНИЕТО МУ ВЪРХУ ТЕКСТА. И това не е шега. Възможно е и подобна да са причините, поради които Мелания не живее и не .... с Тръмп, но това са лични работи, макар че като става въпрос за президента на САЩ...