Борисов: Да инвестираме в обучението на младите

Инвестицията в обучението на бъдещите поколения е един от основните ни стремежи днес, написа премиерът Борисов в профила си във "Фейсбук".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да инвестираме в обучението на младите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак я подкарахме по комунистически- Дайте това,дайте онова е докога бе джанъм ? Коминистите ни обещаваха все светло бъдеще и благоденствие за всички особено за някои! Сега същата работа- само че мене ми писна на фара да чакачм светлото бъдеще и инвестицийте!

ДАЙТЕ ДА ДАДЕМЕ , ДАЙТЕ ДА РАБОТИМЕЕЕЕ , ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМЕЕЕЕЕЕЕЕ

ПО - ДОБРЕ ИНВЕСТИРАЙ В ТВОЕТО ОБУЧЕНИЕ ЧЕ БАГАЖА ТИ Е КАТО БАЛОН С ХЕЛИЙ

Няма да е лошо и по-старите, като Борисов, да се пообразоват, но сами и за своя сметка. Задължителното образование е само до 16 годишна възраст.

Отново грешка бате. Инвестираш в образование и след това не даваш заплата и какво става. Образованите с български пари отиват да работят в Англия и САЩ. Заплати трябва да даваш,мойто момче. Нещата трябва да подредиш плавилно иначе все стигаш там дето не си искал. Значи така ти казвам като юрист- Двата крака на които ще се изправи държавата това са -Достойнни европейски заплати и работеща съдебна система. Ама наистина работеща и заплати наистина европейски. Иначе все ще си в тази кочина и можеш да образоваш колкото щеш,но образованите няма да има тук, а ТАМ. А дано си разбрал как да се подредят нещата. Приоритети има,но има и основни неща-база на която трбява да се построи една нормална европейска Държава. Ама това се учи в първи курс на Юрфака.

"Борисов: Да инвестираме в обучението на младите" Дайте да ДАДЕТЕ! ПАК, и ПАК, и ПАК! 4 милиарда от КТБ само не бяха никак зле за инвестиции в образованието например, но вие и тях ги пренасочихте "по предназначение" при останалите откраднати милиарди през годините на "демокрацията" ВИ!

мутра тъпа, ти в 3я мандат се сети..

Тъжно е, че от випуска на детето,ми 140 деца, 90 отиват да следват в чужбина. А колко ще се върнат....

Не се притеснявай, други ще дойдат. Все някой ще оцени условията в България. Китайците и индийците общо са 2,5 милиарда, да не прибавям Пакистан, Индонезия, Египет, Нигерия и др.

Не сме в предизборна обстановка. Борисов е премиер и неговата партия в момента не е в опозиция. Няма нужда от пдобни пожеляния. В негова власт и правомощие е да инвестира в образованието, колкото е необходимо.

Ама за какво обучение се фантазира тука?Образованието отдавна си е отишло,заедно с настъпването на демократичните промени.В учебните заведения трайно се е настанила евро-англо преднамерена некомпетемтност.Децата отидоха да учат в европейски школа с ниво най много професионално училище където им се пълнят главите с измислени фрази и клишета.В общи линии всички министри от сегашния кабинет който пропагандира просветлението на младежта са завършили подобни клети училища.И ще говорят лицемерно за качествено обтазование на българските младежи.?Може би трябва да прочета отново..."О Неразумни....Юроде..."

Захариева се разсърди на Путин 24.05.201782413 Външният министър Екатерина Захариева изрази недоволството си от изказване на руския президент Владимир Путин. Припомняме, че той обяви, че славянската писменост е дошла в Русия от македонската земя. "Научих, че руският президент Владимир Путин днес се е обърнал към македонския си колега Георги Иванов с думите: "Писмеността дойде при нас от македонската земя." Лидерът на нашата приятелска югозападна съседка отговаря, че светите братя Кирил и Методий са духовни учители на македонския народ, а свети Климент Охридски е най-известният македонски светец. Нека да направим няколко уточнения: Създаването на писмеността е станало по волята и с участието на българската държава и неслучайно българският владетел Борис Първи присъства във всички старославянски книги като цар Борис Михаил - Покръстител, въвеждащ вярата и писмеността. На 29-ти април 2012 г. Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил каза на президента Плевнелиев в София: Българите пренесоха книжната грамотност в Русия", написа Захариева във фейсбук.. "Не може да не ни радва, че вече и държавните глави на други страни си честитят взаимно най-светлия български празник. Това несъмнено е признание за приноса към европейската и световната култура на страната ни, където кирилицата е създадена и откъдето се е разпространила към други страни и народи", допълва тя.

Тъй-наречените "братушки" във всеки един момент са си гледали интереса, което е разбираема политика на една империя. Проблемът е в нашите БЕСЕПАРИ-ПОМИЯРИ и ПЕТОКОЛОННИЦИ-МАЙКОПРОДАВЦИ....

Трябвада са Инвестира в готва4и на амфети инжинер химици дизанеири на дроги 4еврьсти опитни яхтсмени авто крадци шлосер монтиори правеши шперцове хакери разбиваши банкови пароли

намаляха водещите обучението щото много невежи мутри се нагласиха по върха и в министерството на "обучението".

И ти ли Тикво, полуграмотна, като "незабравимия" Тато от миналото, взе да се пишеш "културтрегер"? И ти ли ще издаваш многотомните си "трудове", преведени на английски?! Поговорката "Заекващият най-много плямпа" важи за тебе с пълна сила! Къде се буташ в шамарите като свинче със звънче и искаш да накараш простолюдието да казва: Ах, колко е умен този наш "новоизбран" Мин. председател! Жалко, че досега не сме го чули нито един път да произнесе някакво, дори елементарно, слово, освен тъпи шегички пред подмокрени каки и зомбирани тинейджъри, целуващи...ръката му!

а кво стана с магистралите в тях ще инвестираме ли ???

Скоро очаквам БСП-лозунга: НИЕ ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ЯДЕМ, подобен на един друг, неактуален вече. Друго нещо са си кебапчетата на Бузлуджа, осигурени от Гергов-Цума.

Вие ядете тикви ,а също така ближете сикаджийски подметки

В България образованието е безплатно и задължително, само че никой не иска да принуди циганите да ходят на училище, както и да се говори и учи на български в "смесените райони". Българският език в България е задължителен и докато се правим на "толерасти" няма да има никаква промяна. Всички видяха до какво водят криворазбраните "хелзинкски" простотии.

или социалните поощрения..

Държавата да се погрижи за праворадаване и справедливо наказание на престъпници. Това ще повиши стандарта на семействата, което автоматично ще доведе до инвестиции в обучението на децата. Другото, което и е работа и може да свърши държавата е да поеме към приравняване на финансово-счетоводните правила с международните - сега всички обучаващи се извън България в област икономика са с неприложими знания и умения в България, което прави завръщането им безумно, пречка е пред инвеститори и спъва бизнеса.

проклети да са всички кадри,симпатизанти ,членове и членки на ГEPП начело с плешивата дебела тиква до девето коляно

А-а, не така- клетвата винаги рекушира и се връща обратно върху тоя, дето кълне.

Спрете поне днес бе другари ,ПРАЗНИК е .Излезте от мандрите и чугунолеярните .Бъдете хора за един ден поне.

Кандидат-еврокомисарят Мария Габриел (ГЕРБ) да обясни как е наела от общинско дружество за "стокиране" на багажа си апартамент от 128 кв. м. в луксозна сграда за невероятните 400 лв.

Мурзилке, не прочете ли че апартаментът е бил в строяща се сграда, - недовършен.

Шъ,шъ, но първо да инвестираме в обучението на лумпенизираните ни депутати, че последните 10-тина години само простаци влизат в обществената говорилня. Нека да започнем с култивирането на питекантропа от снимката.

Този е неандерталец. Виж му само бицепсите!

Ако Пеещият свинчок---беше станал шеф на ДАНС---тоз тулум щеше да пише от зандана!:))) Язък, жалко,iazuk!:)))

Бате Бойко Три Манда, се разчуства! Подарява, своя скъп романс сВинетка, на Завода за боклука от селото Банкя

Абе оставете некое кокалче и на мене- разкостихте го и го оглозгахте, нищо не остана!

Нелепо е "Неандерталецът" нарекъл Народа си " Материал" или "Прост, като мен" да произнася речи на 24-ти Март. Повече от Обидно е, не само към Живите, но и към Мъртвите Българи.

малко като албански реотан!?Може да загрее някога, ама най-вероятно никога!?Някой му е подшушнал, да позагрее малко тоя път!? И че е добър пиар да кажеш някоя и друга лъжа, уж в грижа за бъдещето на младите!?Всъщност, изобщо не им трябват добре образовани, информирани и със самочувствие в областите на човешкото научно познание, млади хора! Това значи млади хора с независимо и гражданско мислене, а не талази от днешните чалгаджии, славещи и умилкващи се около всеки политически, лъжлив подлец!?Лъжещ ги на провала, че ще им се дават пари, без да работят!?

Много се зачудих къде изчезна любимото на тиквата АЗ АЗ АЗ пък то се оказа че ставало на въпрос на инвестиции т.е. да се бръкне в джоба и затова използва НИЕ... Тиквата няма начин какъвто и да е празник да не го оскверни със словоблудството си.. Кажи си боко колко инвестира от джоба си десетилетия на ред в родата си???като бъдеш така добър да кажеш ВИЕ балъци осигурихте родата ми до пето коляно поне до сега..

Народът прост, животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче. И трябва да се бориш неуморно, и трябва да си страшно упорит, за да изтръгнеш от зъбите на туй настръхнало, вбесено псе парченце хлеб. ПРИЛИКАТА МЕЖДУ ПСЕТО ЗАКОЕТО ГОВОРИ ВАПЦАРОВ И МУТРАТА ОТ СНИМКАТА СА СЛУЧАЙНИ!

Като гледам и слушам Борисов и не мога да не се сетя за друг всеизвестен заклет самовлюбен популист и патологичен самоповярвал си егоцентрик, когато се изцепи самодоволно публично, че НЕ ОБИЧАЛ ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА (американци) И ЗАТОВА ТОЛКОВА ДОБРЕ СИ СЕ РАЗБИРАЛ С ПРОСТИТЕ:) Не че това бе тайна за някого и преди да си го признае...

Някой видя ли двете статии в бивол.бг за скандала с наема на Мария Габриел? Просто не е за вярване.

Meрси за инфото. The

Кое точно не е за вярване при кадър на герб??Това че използват всячески хазната е очевадно от много време.. Понеже тая ''няма'' пари толкова години цицане от еврогейския та за това ще плаща нищожен наем за луксозното си голямо жилище в София за да си държи някакви боклуци.. Ами във Варна не разбрахте ли как са в жилища големи за крайно нуждаещи се заместниците на кмета, шефове на данс и мвр и всичките видите ли ''изненада'' кадри гербераски

чудно в какво ще инвестира, от абитуриентите половината се записват в западни университети и остават там за по-висок стандарт, другата половина са роми, които скоро може да поискат властта като мнозинство.

Бат Бойко с твоите умни мисли май ще закриеш държавата както е тръгнало! Младите хора търсят реализация, а в България трудно се намира!Само мутрите си живеят царски в държавата!И да вземеш да прочетеш още една книга освен Винету и някой чужд език да научиш няма да е лошо не заради друго ами да не си останеш толкова прост!

Мнооого късно Ви идва ...акъла....-чак на третия мандат ..прозряхте..,че най-важното за един Народ е ИНВЕСТИЦИЯТА В МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ...!?Вие как инвестирахте до сега ...затворихте хиляди училища ...,никакви приоритети в социалния стандарт в подкрепа на семействата ..за развитие на таланта на подрастващите .и инвестиране в обучението им...!?Къснооо...,Баце....

Написах за истинските "Инвестиции" на Борисов и ме "скриха". Тях всички ги знаем, те са Явна "тайна". Но сега ще кажа - този празник, НАЙ - БЪЛГАРСКИЯТ не е Празник на такива хора, като Борисов и Цветанов. Само им погледнете Оскъдния набор от Български думи с които боравят. Като щампи, заучени в Симеоново и коридорите на Милиционерската "власт". Обида за Нашия 24-ти Май ... Борисов и Цветанов и цялата тяхна говоряща с междуметия Камарила ... ------------------ Докато ме изтриете, поне 2-3 ма ще са ме прочели...

Ами защото сте ''издали'' държавна тайна и сте ''застрашили'' националната сигурност и стабилността:))))))

Да.

Бойко, не ги образовай, че сам ще си вкараш автогол. Добре си е така матряла, не го барай!

Горкия- оглозга го форумът до шушка. Верно, не е интелектуалец, ама за нула време дръпна и им скри шайбата на половината доморасли соцномеклатурчици. Е, ще го мразят, естествено- не, че той е направил нещо особено, но нима те направиха? А, да знам- великият им фалирал псевдосоциализъм за наследствена употреба на куцо, кьораво и сакато. Е, свърши.

Надеждата е,че ставате все по-малко и все по-тъпи

Едно си знае Бойко едно си бае, абе Бойко това правило важеше по твоето време(20 век). " Учи мама да не работиш". Те не напразно хората говорят навсякъде, че ти държиш за богатите. И сега разбрахме, че за тройка се плаща 300 лева, а преди години , както са ни разказвали за тройка се е давало 150 лева. Не сме давали, и много често дори ни публикуват дипломите ни, но поне имаме знание(сами да си похваля детето). Яви се на конкурс, с отличен 6, завършили в свищов, във варна не можаха една задача да решат и сега с връзки работят като

СМРАДливият Гьобелс пропагандира нещо , което зависи от него , но не го прави!!! Това го казва , ПРИМИТИВ в чиято "библиотека" НЯМА КНИГИ. САНИТАРИ, моля!!!

Защо забравяме грандиозният скандал със "стокирането" на кандидата за еврокомисар Мария Габриел? Той е симптоматичен за упадъка на нравите.

Бойко пичлеме,инвестирай в полиция и прокуратура! Населението страда от висока престъпност,най вече ц иганска! Освен тях сс председателството на България ще дойдат и джихадисти! В нашата Родина ще има предпоставка за атентати,най вече в София! Циганите са най податливи на обработка,понеже са неграмотни,мързеливи и обичаши лесните пари! Вземи мерки Боце,защото Банкя е в България!

ББ днес, 24 Май: "Инвестицията в обучението на бъдещите поколения е един от основните ни стремежи днес" ББ утре "Инвестицията в магистралите е основен стремеж към...." ББ в други ден: "Санирането е приоритет за...." ББ всеки ден: "Държава ни е стабилна и затова няма пари за пенсии и заплати..."

Бойко,три са нещата в които трябва да инвестираш! Младите, престъпността най вече битовата,здравеопазването! По желание,ама ти го нямаш щото си от тях незаконно забогателите и корумпираните в затвора! Нали Боце знаеш колко политици трябва да затвориш?

Хората не са спрели да инвестират в децата си за да ги изпращат по живо по здраво в чужбина, за да получават достойно заплащане и спокоен живот. Така че благодарим г-н Борисов за мъдрите ви изпразнени от съдържание думи.

А в асвалтЪ ?

Колкото повече инвестираш , толкова повече , нищо не става .

Мъдрия български народ отдавна инвестира само в най великия държавник и владетел -Бойко Борисов и сега с охота бере богатите плодове на своите инвестиции- кома на червената чума,опандизени кумунярски шайки,магистрали,мостове тунели,паркове ,метро,енергийна независимост,собствен шелф - китна и красива евронатовска България!

Браво! Ставаш за главен редактор на в. "Работническо дело"! Жалко, че вече май не излиза, но щом прочете поста ти Вождът най-малко ще те назначи за някой зам. министър на културата! Да го прославяш в годините на...развития капитализЪм и просперитета с голямата баданарка!

Борисов с е ползва за ограбване на стотици милиарди живи левове от народ оставен без доходи за оцеляване.МИлиардите се перат през нагло престъпни корупционни обекти..

ДОБРЕ, ДА ИНВЕСТИРАМЕ, ЧЕ УТРЕ САМО МУТРЕТА ЩЕ ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА