Задържаха мъж в Лондон, заподозрян за тероризъм

Пътник, отправил се към Турция, е задържан тази нощ на лондонското летище "Станстед" от британската антитерористична полиция.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж в Лондон, заподозрян за тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задържат някакви льольовци а кукловодите на тероризма са недосегаеми.

английските инбреди подържаха терористите заедно с дружките си срещу Асад, а сега ревът кой ми сра в гащите:) до 30 години ще бъдат претопени от последователите на пророка от бившите си колонии:) браттятя ционисти ако си мислят , че и тях ще ги подмине се лъжат:)

"След дъжд качулка" - българска народна поговорка.

той пак бил британски гражданин,пътуващ към турция...

А тази странна снимка какво ли пък значи?!

ижода е един: ван мусулманите от европа и америка. даваш мъ образование и свесен живот а то говедото оубива децата ти. един процент са атентатори а 99 процента са логистика

zeddd

Задържайте ги... скоро те вас ще задържат...

Някой от пишещите тук, знае ли какво искат ИД от света...защото аз не знам и се замислям по някои въпроси???

И защо Америка ги създаде и продължава да ги въоръжава!?

Явно Америка по този начин разделя и владее света....останалото с мечетата и цветята е лицемерие, за сметка на избитите мирни хора!

Това добре, но не е достатъчно. След като напускаха толкова много потенциални криминални и терористични елементи от Изтока към Европа, сега трябва да намерят кардинално решение на проблема. Да ги ловят поединично и после да тръбят за това, си е чисто замазване на очите ни.

Защо ни е необходима подобна информация точно в тоя момент? Не е ли за да покаже, че все пак службите, допуснали атентата в Манчестър, вършат някаква работа, за която получават огромни пари от данъкоплатците си. Но както знаем, "като се обърне колата, пътища много". Мен лично не ме интересува и фактът, че терористът е установен и е загинал в атентата! По-добре би било да е жив, да е арестувам и да няма атентат и жертви, а не да се вдига шум сега за нищо! Ама за това трябват превантивни действия, а не сега! Интересно, къде са Шарлитата в момента? Защо не истърсиха пак някоя от глупотевините си по повод събитието?

Да не би случайно да е с арабски имена?

100% СУНИ МЮСЛИМ :))