Нивото на терористична заплаха в UK e повишено до ”критично”

Степента на заплаха от терористични нападения във Великобритания бе повишена на „критична“, обяви премиерът Тереза Мей.

Обратно в новината

Коментари - Нивото на терористична заплаха в UK e повишено до ”критично” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ся ако тъпия дир имаше опция за прикачване на картинки и видео, шех да кача вдругиден едно видео баш от ситито как се случват нещата. Ма тъпия дир нема редактиране на мнения, нема свесна кирилизация, нема атачмент на файлове, то ко ли има????? Утре съм у Тикенам, вдругиден у Ситито, Уайтчапъл.....и през Сохо, обратно у дОма.... нА, нека ви е ят сега, шехте да гледате репортажи от Роксана.....

Ама и по-зле ще става като изгонят източноевропейците и на тяхно место се напълнят с мюсюлманчета. Ама пада им се. Каквото и да им се случи, малко ще е.

Сетили се подир дъжд качулка да слагат.

Не започнете ускорено да връщате обратно в родината им всите муслими (особено брадатите и тези с изцъклен поглед), никакви мерки няма да помогнат.

В знак на съчувствие всички ние от харема ка си го преместихме от левия у десния крачол

Британците, каквото са си посяли, това и жънат.

Какъв идиот трябва да си за да не схванеш, че "борбата срещу тероризма" всъщност е подкрепа за тероризма? Откакто почнаха прословутата "война срещу тероризма" джихадистите са във възход.

Всяко чудо за трти дни и после пак същото....свиквайте хора, първо трябва да си променим мисленето спрямо бедните държави които са ограбвани столетия от колониалистите!

Оттук насетне заплахата за алчноста на богатите държави от терористични нападения ще е винаги критична, защото те нямат спирка в своята лакомия!

така е да,но защо деца??...защо не дебнат охранените соросоиди,който предизвикват световен хаос като поддържат терористи

Жалко за децата, те с нищо не са виновни....виновниците са техните деди и бащи които са били а и сега са алчни и защото винаги казват кое е право и кое не според тях, а не оставят останалите народи да живеят както разбират живота и според обичаите им! Та за това ги трепят и до ден днешен като мухи!

Тръмп заяви,че ислямският тероризъм трябва да бъде напълно изтрит от лицето на земята. В такъв случай не е ли меко казано дебилно да прави център в Рияд за борба срещу тероризма, при положение,че С. Арабия е е най-големия спонсор на джихадистите?

Това е защото всичко е само приказки, на здкулисието е съвсем различно! Краваро-ционистите винаги са били най-големите терористи в световен мащаб и са създавали и подкрепяли такива, когато това им е изгодно.

Дирааа, има ли смисъл да пишете само глупости, та всичко може да се оправи с помоща на желание от страна на самата държава...та Англия не е България, за какви терористи ми говорите, след като цялата система им ги подкрепя, начело с банки и военна индустрия, като налива оръжие в техните складове!

дкми

Много ги беше страх от бъларите и румънците - как щели да ги завладеят едва ли не. Е, честити им бежанци. Те първо ще ги избият, после ще ги завладеят.

Тия "нива на терористична заплаха", дето ги дигат, приличат на след дъжд качулка.

Нивата на заплаха са за будалите..всичко е пари, останалото е бла... бла... бла

Спомням си как, не много отдавна, точно англичаните ни клатеха пръст, че не си интегрираме циганите. После се "опариха" от циганите и млъкнаха. Не знам дали не трябва да ги нахокаме, че не могат да си интегрират "британските граждани", да им дадем акъл. Защото за циганин-камикадзе не съм чувал. Е, имаше един-два случая, но то беше от глупост, докато крадат желязо.

Не слагайте мечета, а се огледайте и вижте причината за всичко това....тя е във вашите политици, които искат да забогатяват за ваша сметка, като продават оръжията си на самите терористи!

Политиците са само алчни за власт и раболепни пионки, както и съответните тайни служби. Истинските бандити са банките и военната индустрия, които искат несметни печалби и тотален контрол над света!

Нещата са още по-стари. Берат плодовете на имперската си политика, когато са грабили от половината свят. Те и сега се имат за велика сила, нищо че и по голяма нужда не ходят без разрешение отвъд океана. Жалко само за децата! Те най-малко са виновни за престъпленията на дедите си. Дано поне те не са толкова алчни и да оставят хората да живеят според разбиранията и ценностите си.

За съжаление всичко това е един цирк, за сметка на безащитните данъкоплатци, които биват избивани като животни! Та нима не могат да се справят с тероризма ли...смешници

Горко и тежко на простосмъртните, това ще продължава докато не спрете да въоръжавате самите тях....жалки сте и сте лицемерни!

UK на какъв език е? Справка: /на английски/ United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, съкратено United Kingdom или UK. /на български/ Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, съкратено Великобритания, разговорно Англия.

Белгия, Франция, Англия а вече и Германия са изтървани държави. Големите градове са се превърнали в огромни гета. Нама оправия. Източна Европа е все още сравнително чиста и ако иска да се спаси трябва да стои настрана от замърсяването....

Не се гаси туй що не гасне и не се интегрира туй що е мюсли!

ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ЦВЕТЯ И МЕЧЕТА!!! След цветята и мечетата трябва да се действа срещу мюсюлманските терористи!

Az misa Arabite dobri sastodenti,no dazhe duri imah liobov sas edin kolega od Avganistan,nosa mnogo potentni liobovnitzi.

Нали нямаш намерение да се връщаш след следването? Не че съм повярвал за аФганистанеца-стУдент, или че можеш да мислиш, но е по-добре да си стош там.

Братя островитяни! На всяко кръстовище по 4-5 въоръжени полицаи, които да наблядават трафика (авто и пешеходен), и видят ли типично неангл., т.е. муслим физиономия, веднага (особено ако е в отонобил) да се проверява. Вие ги оставяте да щъкат безнаказано и навсякъде, а след това броите жертвите и полагате цветя (както впрочем и на континента). Това безумие трябва да спре.

Да благодарим на баба Тереза Мей и на Дядо Тръмп, че продават оръжие за 110 милиарда на Саудитска Арабия (Ислямска Държава). Така много лесно ще се спре ислямския екстремизъм, защото като превземат света няма да има мюсулмани които да ги тероризират. Ето това се казва далновидност ! . . . . само да не стане пак с вашите камъни по вашите глави . . . !

НЯМА ЩО! УЖАСНО "ГЕНИАЛЕН МАНИАК" СИ ТИ! и даже си българин, или???

напълно оглупели и изкуфели.Тези мерки или поне 70%от тях,трябваше са бъдат взети доста преди този атентат от времето на първите размирици в Лондон и другите градове.Вместо това ,те като последните глупаци взеха и натъпкаха страната си с всякаква циганска паплач.И не само тяхната ами и цяла Европа.Сега изкуфялата баба Тереза Мей лае срещу ЕС, ама им за главата на всичките ингилизи.

Е така, де - джихадистите ще ни взривяват, колят и изнасилват, а ние ще мълчим, ще гасим лампи и ще слагаме цветенца... Голямо противодействие, няма що. И така, докато всички нас, европейските християнски народи, ни "загасят" завинаги в историята на човечеството.

Колко войни е водила Англия.? Империята загива. Колко убити има по света от английски бомби???? Къде не са участвали??? От Аржентина до Индия и Либия , Азия, Африка... Ние християните вярваме в божията справедливост. И за това ни мразят, до дъното на душата си.Това което ще кажа е , че не изпитвам жалост.

Сега в знак на протест направете по един гей парад...

Кончита ще е водача...... Слогана ще бъде: нас не ни е страх. Заповядайте!

Абе Фараже, защо сега не обясниш на англичаните колко са опасни българите и румънците? И как ти извади Великобритания от ЕС, противопостави я на общата икономика и на общата сигурност? Нали ти си пакистанец трето поколение, а убиецът второ? Нали това ти беше целта - от социалната система на Великобритания да се ползват само твоите роднини от Азия, а не нормални, работещи и образовани източноевропейци? Вземи си Брекзита под мишница и се похвали колко си печен. Ама нещо се покри, изпълни си задачката и се завря в миша дупка.

В западна европа живеят повече салафити отколкото в Близкия изток.

какво е англия сега - сборище на мургавите ! които не бил там само той не знае има ли въобще англичани в лондон !?!?! избраха манчестър които си е мусюлмански и мусолманин го прави !?!? второ поколение !!! а кръвта на вода не става и отмъщават и ще ...... никой няма право да се меси работите на други народи ! сърбите просто са меки славяни и не могат така да отмъщават а ТРЯБВА и тях да ги видим че са и живи

Това са маймунски глупости... Завист и егоизъм до омраза водят всички единаци до сега в убийство. Моля-я-я! И те си намират ниша - вярата, изопачена обаче. А в тази "Западна Европа" вярата от половин век е погребана - там вилнее друга ценностна система. И на това празно духовно и душевно състояние идват голите и обезсмислени...

Великата Китайска Стена не е построена случайно. Идва време за Велика Бяла Стена.

Масова екстрадация на мюслита! Моментално! Незабавно! На момента!

Били предупредени за него и пак атентат. Какво остава ако не са предупредени.

англия не я мислете, излезна от ес и това ще я спаси, ес, германия, франция - там предстои халифата.

И сега били предупредени, дори от роднините му. Май нарочно не си вършат работата.

Неслучайно откакто почнаха прословутата "война срещу тероризма" джихадистите са във възход. Официалната идеология в Саудитска Арабия е уахабизма и салафизма. Тя е най-големия спонсор на терористичните фондации и организации. Официално повечето терористи на 11-ти септември бяха от С.Арабия. И в същото време Тръмп прави център в Рияд за борба срещу екстремистките идеологии?!

Абсолютно точно.И не само прави Център.Продава им оръжие и логистика за рекордна сума.Познай как,ще се превъоръжат салафитските и уахабитски милиции в Региона.

По протокол се прави така. Службите им работят под пара. Ефективността.....частична. Има някаква превенция,но краткосрочна и на парче.Няма как да бъде обхваната цялата милионна общност от мюслита.А и се вижда как се случват нещата-роден там,в един момент се радикализира и тръгва на джихад.Същото е в цяла Европа. Ловецът е винаги с крачка напред пред набелязаната жертва. Нещо много дълбоко и стратегическо трябва да се промени. Иначе се въртим в омагьосано кръгче.Лондон,Париж,Мадрид......кога и къде пак ще има взрив?

A, откъде започна всичко???? Kой, им разби държавите на тези "мюслита", както ги наричаш?? Kой, им срина със земята и икономиката и домовете?? Tе, си живееха мирно и тихо от векове по техните земи!! Kой, им внесе "уж" демокрация, а избива невинни жени и деца?? 3атова сега, отмъщават по всякакъв начин, защото повече няма какво да губят, те всичко им взеха и разрушиха!! Tова е,.. за жалост.....

По същата логика, би трябвало да има много сръбски атентатори, но нещо ги няма. Няма оправдание, избиването на невинни хора и деца!

СЛЕД КАТО НА ЕДИН СВЕТОВЕН МЕГАПОЛИС, КАТО ЛОНДОН, Е ИЗБРАН ЗА КМЕТ ПАКИСТАНЕЦ МУСЮЛМАНИН, НЕКА АНГЛИЧАНИТЕ НЕ СЕ УЧУДВТ И ОПЛАКВАТ СЕГА.КЪСНО Е ВЕЧЕ.

МЪ ТЕ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПРАВИТЕЛИ ЩЕ СТАНАТ МУСОЛМАНИ БЕ БЪЛГАРИНО . АНГЛИСКИЯ НАРОД Е ТЪП не говори на своя роден език (незабравяите че аристократите им са говорели на френски !!! срам и позор а евото и булгаристан тачат тия

пиян мужик?

кажи ми българино защо ти е ника чужд - от тъпотия и така е и с анличаните които винаги са биле против българите !!! не можете да разберете какво е ценост за народа ти за един народ които винаги е бил против всичко българско

Напоследък въобще не ми се ходи по екскурзии из европата. Не толкова че ме е страх от атентати, въпреки че и това може би има някакво значение, но основно не ходя защото: Не искам да гледам черни , араби, африканци на талази. Не искам да виждам забулени пингвини и малките им бъдещи атентатори. Не ми се гледат тежко въоръжени полицаи с автомати, паркирани спец коли на полицията с решетки и ролбари. Последно мислехме да ходим към дисниленд с децата в париж. Като гледам ще пропуснем.......България е хубава и красива страна. Това имаме това трябва да си уважаваме, все оше не кочина като западните ни господари. Тази европа нещо не ми се нрави, а всички чуждопоклонници нека си я харесват - с кончитите им, гей парадите им, педофилите им орките и корупцията естествено. Нали не мислите че ние българите сме измислили корупцията.

Европа не е същата каквато беше, благодарения на мекотелните европейски управници.

И КАКТО ВИНАГИ -ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ НА БРОЯ МИЛИЦИЯТА ЛИ ! ИЛИ МИ-6 ЩЕ ПРЕДОПРЕДИ ЗА НОВ АТЕНТАТ КАТО ТОЗИ КОИТО СА ГО ЗНАЕЛИ Е БИЛ В ТЕФТЕЧЕТО ИМ НО НЕ УСПЕЛИ !!!!!!!!!!!!! А ЗАЩО ИМ АТ ПЛАЩАТА КАТО СА ЗНАЕЛИ А ХОРАТА УМРЯХА ПРОСТО ПОРАДИ ЛИПСА НА АКЪЛ В МИ-КОЕТО СИ Е ПРИСЪЩО ЗА ТАЗИ КОЧИНА

Какви са причините за атентатите е известно на всички, ама никой не говори за изкореняването им, защо ли?

САЩ създадоха ИД, като средство за сваляне от власт на сирийския президент Башар Асад, а пък Ал Кайда беше наследник на спонсорираните за борба със СССР пак от цру афганистански муджахидини, това са факти, съвсем ясно доказани. Отделно от това пак същите САЩ и западноевропейските им васали разрушиха цели държави и ги превърнаха в пълни с хаос и насилие развъдници на фанатизирани самоубийци, примери колкото искате: Ирак, Сирия, Либия и Сомалия са повече от предостатъчни. Тоест СЪЩИНСКИЯТ извор на световния тероризъм не са Близкият Изток и Африка, а именно САЩ...

И КАКВО СТАВА СЕГА В СИРИЯ СЪЩО АТЕНТАТ !!! И НИТО ЕДНА ДУМА ЗА УБИТЕ НЕВИННИ ХОРА А ЗА ТИЯ ПРОТЕСТАНТИ НАВСЯКЪДЕ - КАКВО Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕВИЖДАЛИТЕ СЛЪНЦЕ АНГЛИЧАНИ И БЛАГОРОДНИТЕ СИРИИЦИ СЪС СТОЛИЦА ДАМАСК - ИЗВОРЪТ ПРОСТИ НА ХРИСТИЯНСТВОТО - ИЛИ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОТЕСТАНТИ КАТОЛИЦИ ? НЕ ПРОСТО СА ПРОСТИ И ТО МНОГО

Това се нарича опит за управление на хората чрез страх, или диктатура на страха. Не е тайна че строители на Вавилон създават тероризма под фалшив флаг, за да предложат своите решение срещу тероризма, които ще ограбят свободите на гражданите (включително и вярата им) и ще се опитат да диктуват съвестта им в името на "общото благо " каквото и да значи това в сатанинската риторика. Ще бъдем върнати отново в гъстият мрак на тъмното средновековие, когато вавилонската блудница (римокатоличексата църква) е упражняла своята сатанинска власт чрез измама и насилие.

.....роден в Манчестър..... Защо не е интегриран? Защо меркел покани половин Африка,без да има идея за интеграция на тези хора?Похарчените пари за тях биха били по-добре вложени там,при тях,на място.

ни е правилно и разюнално всеки арабин даса утаждиствява сас фондаминталис. повечето арапски граждани са сас прогресивните становища. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно време имаше един лаф: един арап - един чорап, два арапа - два чорапа.

Без проверки по джамиите няма да стане, ама уви, Терезката предпочита милиардите на саудитците, а заедно с тях вървят и имамите им.