Жалба срещу Фиат Крайслер заради манипулации

Американското правосъдие внесе жалба срещу Фиат Крайслер заради манипулиращия софтуер.

Обратно в новината

Коментари - Жалба срещу Фиат Крайслер заради манипулации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така се прави държавен рекет от големите! В БГ на прицел са малките!

Време е и Европа да предприеми подобни мерки спрямо американските производители, например срещу Microsoft за безбройните бъгове и недостатъчната сигурност.

МУДИС И ТЕ НАМАЛИХА ДНЕС КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ НА КИТАЙ :))))

Всичко, което не носи долари на янките е лошо, вредно, некачествено и трябва да бъде унищожено. Всеки производител трябва да се кланя на чичо ти Сам иначе банкрут и на боклука. Това, че техните стоки много често не отговарят на европейските стандарти не е важно.

Циците на Шерцингер

САЩ не подписват важни догори против замърсяването, но тряпат европейски производители един по един. Защо не вземат да осъдят Националната си агенция по сигурност, която изобрети софтуер, с който могат да причиняват катастрофи и по този начин да убиват.

аве чета коментарите и не мога да разбера кви са тея идиоти, които в новина за автомобили в САЩ, правят коментари за "Русия" и "комунисти". не знам колко промити мозъци трябва да са?

Не сте прав. В тази измама прозира участието на руските хакери, които искат да отровят въздуха на световната опора на демокрацията и да я компрометират,

...Ами ..."промити" ... Кажи го направо...БЕЗМОЗЪЧНИ СА !

Какво манипулиране толкова години се правят коли с компютри чак сег се сетиха . Нали диагностика за димност на колата се прави с външен уред - Слага се маркуча със сензора в ауспуха и се мери .

Нормално не се слага сензор в аспуха на модерните коли. Само се включваш към компютъра. Та затова могат да го излъжат със софтуера. По старите коли се тестват със сензора отзад :)

Имам Волга от 1968-ма.Правя компютърна диагностика и отивам да я тествам - сигурен съм че ще покрие стандарта ЕВРО 7!

Това Фолксваген вече го направиха.Макаронаджиите и краварите не могат ли да измислят нещо по-оригинално?

Как така не се сетиха да обвинят и моята любима марка Лада?! Ще ги съдя за морални вреди и причинени душевни страдания и дискомфорт!

СЛЕД ФОЛКСВАГЕН ПОЧНАХМЕ ДА ИЗНУДВАМЕ ФИАТ :))

не си купувай Фиат,защото ще те е яд.Ако искаш да се возиш комфортно като джентълмен,купи си Ситроен(с хидроактивно окачване разбира се).

Отвратителни са C5 (поне първите, ама чувам и по-новите). Никога френска кола повече!

Ами настана сеч. Иде ли делото в Калафорнията, на фераристите дупинката да им е яка. Разбира се това никога не може да се случи на Лада, защото в Раша никой не пипа ауспусите. А ако не ви харесва гледайте "Слави" - той не ебава либерализма, понеже цоца лицемерно и в същото време не му е готино да се дави от преяждане.

Краварите искаха да затрият VW ама не им се получи. Просто VW е номер едно и балъци нема А да се вържат на чиновнически номерца. Естествено, че сега ще покрият този случай, защото им е замесена местна компания.

тъй си е! виж как россия спря заз, москвич, волга, ваз, маз, щото не искаше да им манипулира софтуера!!

Se taia

Хах, софтуер за москвич и волга!!! Ще ми се да го видя това :)

Номер 1 е, само че сред селяците. Неслучайно се казва и Народна кола, щото е специално предназначена за пролетариите.....нека и те си поизбият комплексите.

Cyce

"Ауди" и "Порше" са в същата група и не ми се струват толкова народни. Е, разбира се ако не визираш и "популярните" в България 10 годишнии Кайени.