Атентаторът от Манчестър е идентифициран като Салман Абеди

Британските власти са идентифицирали предполагаемия атентатор от Манчестър като Салман Абеди, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Манчестър е идентифициран като Салман Абеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще направят един парад, ще кажат, че няма да се страхуват и готово. Медиите толкова са ги промили, че нищо чудно скоро сами да молят джихадистите да им режат зелките. Снощи имаше интервю с един младеж от Англия. Горкия въобще не можеше да разбере какво го питат и отговаряше, като робот.

Мултокултурализмът на които Запада робува беше отново взривен, но въпросът е кога ще гръмне!Тази идеология постепенно отива в миналото!Вижда се в Австрия, Франция, затягат се нещата в САЩ, а не може да се наложи в Унгария, Полша, Чехия дори Бат Бойко трябваше да приеме коалиция с патриотите с хитлеристки привкус!

да се провери тази група манипулираща милиони в момента за връзка с атентата в Ню Йорк/групата е антиараби/ имат бази в САЩ

Така като гледам коментарите, крайцерът "Аврора" е пуснал традиционния последен всеоглушителен залп...

Либийски демократ-хреволюционер, репресиран от тиранина Кадафи.

Нещо общо с един друг Салман от СА дето КРАЛ?

Въпросът беше не дали, а кога ? Инглизите отърваха коня в ряката.

Цял век се опитват да налагат насилствена демокрация в Близкия Изток ! Свалиха диктаторите ,които пазеха Европа от радикалния ислям и резултатите са на лице !!!!

Ц,ц Английската полиция как бързо го идентифицира. И всички вкупом повярваха.

Няма грешка там!

Спомнете си кампаниите срещу българи и румънци искащи да работят на острова. Говореха за нас така сякаш ще им разбием държавата. Спомняте ли си поне един път да е имало кампания срещу араби, африканци и други подобни. Даже им казват добре сте дошли. Еми пада им се, нека да ги взривяват, газят с камиони, убиват, колят , изнасилват. И пак лицемерие- не казват че е джихадист и мюсюлманин, казват ни че бил англичанин. Той е англичанин колкото фатме от столипиново е българка. Викайте си ги, хранете ги, обгрижвайте ги. Те знаят какво да направят с червендалестите меки китки. И после баба меркел ще ни хока че не сме приели достатъчно подчовеци. България може да е бедна държава, но е красив и хубава, не е западна кочина в каквато искат да ни превърнат.Българи не бъдете чуждопоклонници, нека отстояваме националния си интерес.

Ходете само на метъл концерти и няма да имате такива проблеми.. Кой бял ще отиде на Ариана Гранде, Азис и т.н. ?! Само мангали !

Каквато и да темата, определени писачи, замесват Путин и Русия. Като кучето на Павлов - ПЪРВОСИГНАЛНИЦИ! И обидите и ругатните задължително присъстват! Това ли са новите декократи!?

Ти лягаш и ставаш с мисълта за Путкин, а сега други ти виновни! Майната ви на всички диктатори и техните глупави и загорели фенки!

Чудесна илюстрация на казаното! Благодаря за подходящата реплика!

По имената ще ги познаете - чистокръвни, идеално интегрирани "европейци"! Сега имаме нови пълчища, чиито поколения ще продължат с "интеграцията"!

...Прозаично ясно е - Саудитска арабия е най-върлият враг на Асад. Интересно обаче, защо милиони сирийци бягат към Европа, а не се спасяват в СА?? Защо шейховете мълчат и се почесват...и говорят само за етническа толерантност към друговерците-бежанци?? Тия дни нещо все ми се набива в очи - СА купиха от САЩ оръжия за 100 милиарда долара. За сравнение,в нашата хазна има някакви си няколко милиарда. Можем да си представим за какво богатство става дума. Питам - защо тези милиарди не ги дадат за изграждане на селищна инфраструктура в пустинята, за градчета, които да приютят бежанците. Те те са техни братя по религия, обичаи, самосъзнание. С толкова пари шейховете биха могли да изградят прекрасни "вилни" селища, климата там позволява бързо да се построят хиляди къщички със сглобяема конструкция, към всяко селище да има басейн,магазини, болница и складове за храна. СА има огромна територия - незаселена. Да, това е пустиня, но пак казвам, с подобен бюджет биха могли да се направят чудеса! Вместо това, те, разбираш ли, ще ми правят арабска лига и ще воюват срещу "тероризма" ?! Ами където има оръжия, там има война, а където има война, там има и бежанци. Каква е идеята на СА и на САЩ, стоящи и дърпащи конците?? - все повече и повече араби да идват в Европа.Те простно ни ЗАВЛАДЯВАТ! Но никой от евролидерите няма топки да извика високо в Брюксел, че "царят е гол" Вместо това, сега из цяла Европа ще си слагаме надписчета "Аз съм Манчестър", балончета, плюшени мечета и прочее....до следващия взрив.... Винаги съм казвал - ако искаме да оцелеем като цивилизация и да не умират нашите деца по един жесток и варварски начин,трябва да се направи само едно - РЕКОНКИСТА. ТОТАЛНА. Вече издиша теорията на милозливите защитници на исляма, които ми твърдят, че видите ли, как така ще изгоним арабите, които са трето поколение "британци,французи, германци" ?? Ами ей така, щото този атентатор е точно поредният "адаптирал" се "британец".

Вече ще ни е страх да ходим на концерти!

Има нещо зловещо в това, което става в Европа! От една страна се насочват хиляди мюсюлмани-мигранти към Европа, а от друга масовите атентати озлобяват (естествено) европейците. Е, как ще се случи интеграцията? Това просто ще ескалира война!

ще издигнем паметник на мунчето

Атентатора или по скоро неговото семейство е емигрирало във Великобритания от Либия, защото Кадафи не е позволявал радикален ислям.

На края на статията, някой е написал "Организацията Ислямска държава", но се с спрял, защото може би се е сетил, че Ислямска държава, вече е истинска държава с установена територия, с парламент, полиция и всички атрибути на държавата.

Атентаторът от Манчестър - тих младеж, учел бизнес. Само дето, по три пъти на ден, за по пет минути, леко прекъсвал тишината си и ученето на бизнес и се занимавал с тероризъм.

Тази история много ми прилича на едни други подобни истории. Преди 15 - 20 години в София се бяха появили едни румънски крадци и джебчии, маскирани с рамки на очила за диоптър и стъкла без диоптър, за да изглеждат интелигентни и чели (къде сте виждали циганин с очила), облечени спретнато със сака и носещи чанти. После и нашите циганки джебчийки, които се виждаха от 100 километра, започнаха да се обличат различно и станаха неразпознаваеми. Не мога да се сдържа и да не кажа за една друга група събрана от кол и въже, която освен дрехите, прибави и служебни автомобили, и сградата на парламента, за да се маскират като управляващи политици. Тази последната група, заблуди и ЕС (които явно не е трудно да заблудиш) и са разпръсна и сред управляващия европейски елит.

Типично.Копи-пейст на атентаторите от Париж.Сиреч-трайна тенденция.Намерили убежище.После,младият идиотин се радикализирал.Къде и как?Ами много просто-вслед други нему подобни,в джамията.Резултатът на толерастията.Къде на Арабския полуостров има Черкви?В Сауди Арабия,Катар,ОАЕ????В Иран?Верска толерантност имаше в Сирия-всичко рухна там.В Европа-строеж на джамии и медресета.Един Бог знае,какво се проповядва там.И още колко радикализирани камикадзета се подготвят за нови взривове.

Църкви има в ОАЕ всякакви и стига си се зомбирал, всичко е заради петрола. Религията е прах в очите само, почнаха от както кулите близнаци рухнаха, създадоха си терористите та до ден днешен, само да имат причина да бомбят невинни.

Alex Todorov

Църкви, ама без кръстове и камбани. Освен ако изрично не знаеш каква е сградата, няма да разпознаеш, че е църква.

Демокрацията като форма на ДИКТАТУРА ! Така исках да си озаглавя коментара , но просто не се събра ... Без да съм ни най-малко фен на насилието , бих искал да кажа следното: Изключително много ми допадна една интерпретация която вчера видях по Руската телевизия ... Стои въоръжен до зъби НАТОвски войник , а до него - опърпано хлапе от Близкия Изток. Войника казва на хлапето : -Да ! Аз унищожих твоята Държава и избих твоите родители , близки и роднини ! Но за сметка на това , когато пораснеш , ще имаш възможност да се наслаждаваш на Демокрацията ! А хлапето отговорило така : - Когато порасна , аз ще направя атентат в твоята Държава и ще и ще убия твоите роднини , за да могат те да се наслаждават на Рая !!! Дано не съм обидил никого ...

може да се интерпретира и така: Кой уби майка ти и баща ти? -На Путин бомбите и на Асад войниците! -Аъз ще те защитя от на Путин бомбите и от на Асад войниците,а ти можеш да се учиш и да живееш при мен в Европа докато свърши войната!

Я кажи сега за бомбите на Путин в Либия , че нещо не се сещам за такива! А за Братска Сърбия нещо да кажеш ??? Щото там някой ИЗБИ повече от 2000 невинни дечица обсипвайки ги с Уран ... Ама кой беше той, да ми напомниш , че нещо не се сещам ?

ИСЛЯМ=РАК

В България, вече ако някой министър иска да взимат на работа чужденци- арраби и неггри, най- добре да го застрелят заедно с арабина... Министрите които Предават( Продават) България винаги са били Убивани... Сириици, афганистанци, иракчани да умират...

Трябва да разрушат всички Джамии по целия свят. Те са Знака на Арабите и от там са тръгнали 610 г от н.е., да нападат други хора и да ги убиват... А и да изгонят арабите обратно в Саудитска Арабия... Грозните, гнусни и заразни маимуни се въдят като скакалци и мравки, и трябва да бъдат убивани както скакалци и мравки...

Книга пета Мойсеева. ГЛАВА 7. 1. Когато Господ, Бог твой, те въведе в земята, в която ти отиваш, за да я завладееш, и изгони отпреде ти многобройните народи: хетейци, гергесейци, аморейци, хананейци, ферезейци, евейци и иевусейци, - седем народа, коит о са по-многобройни и по-силни от тебе, 2. и ти ги предаде Господ, Бог твой, и ти ги разбиеш, - тогава предай ги на заклятие, не влизай с тях в съюз и ги не щади; 5. Но постъпете с тях тъй: жертвениците им разрушете, стълбовете им разбийте и дъбравите им изсечете и истуканите (на боговете) им с огън изгорете; 16. и ще изтребиш всички народи, които Господ, Бог твой, ти дава: да ги не пощади окото ти; и не служи на боговете им, понеже това е примка за тебе. 23. но ще ти ги предаде Господ, Бог твой, и ще ги докара в голямо смущение, тъй че те ще загинат; 24. и ще предаде царете им в твоите ръце, и ти ще изтребиш името им от поднебесието: никой няма да устои срещу тебе, докле ги не изкорениш. . . . Има и по брутални редакции.

Ако Старият Завет водеше до прогрес на човечеството, то Господ нямаше да е нужно да се въплъщава в Сина Исус Христос и апостолите да проповядват Новия Завет.

КОГАТО НЕЩО СТАВА НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТ СТРАНИ ДОБРЕ ЧЕ ИМА И ЗАБРАВА И НЕПРИСТАННА ТИШИНА! ТОВА СТ-Е ЗА ЛЮБОВТА - НИЕ ТЪРСИМ КОЙ Е АТЕНТАТОРА А НЕ ТЪРСИМ ПРИЧИНАТА ЗА АТЕНТАТА !??!?!? И ЗАЩО ИМЕННО ТЕЗИ ГИ ПРАВЯТ - ЗАЩОТО КУЛТУРНИТЕ ЕВ-ЦИ ПОДТИКАВНИ ОТ ФАЩ СА ВМЕСТО БОГА - ЗАЩО НЕ ПИТАМЕ ЗАЩО УБИХМЕ КАДАФИ И МИЛОШЕВИЧ И Т .Н. ПРЕЗИДЕНТИ КОЙ И НИ Е ДАЛ ПРАВОТО ДА СЕ СМЕ БОГ!!! ВИНАГИ СЕ ТЪРСИ ПРИЧИНАТА А ТОВА Е САМО СЛЕДСТВИЕ - МАТИМАТИКАТА Е ВЕЛИКА НАУКА !!!! ЗАТОВА НЯМАМЕ И ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА

Точно и ясно

путкин сте на един акъл!И затова оставате неразбрани за останалата част на света!

Е стрига вече платени мнения.Какво общо има Путин с това.Защото не се намериха оръжията на Садам,защо не се намериха химикалите на Асад,и защо ядеш за закуска ГМО,което явно ти вреди на мозъка и ставаш полуидиот,като тази тенденция се задълбочава.

Докато ЕС и Америка не обявят исляма извън закона, не изгонят всички ислямисти от страните си и не хвърлат няколко ядрени бомби над Ирак, Сирия, Иран, Саудитска Арабия, Йемен,, терора няма да спре изобщо

...опа ..другият път като видите в морето лодка с бежънци тичайте през глава да ги спасявате...

И какво ? Май проблема не е в бежанците, а в 2-то или 3-то поколение "англичани". Докато червените носове плюеха по българи, румънци, поляци и руснаци отгледаха хората, които ще ги убиват. И продължават да твърдят, че проблема са им бежанците.

проблема е че арабите имат войнстваща религия и че са толкова отблъскващо невежи и недодялани като ганьовците

много си наивен, а и си непоклатимо убеден че си прав...

abasador

подкрепям, колегата 66 от 00:53 ч, но предлагам друга теория т.е. прочит на един от великите пророците на исляма Мойсей и неговото Петокнижие (първата и основна част на Библията, това са петте Мойсееви книги): Левит 3-та книга, глава 24 20 "строшаване за строшаване, око за око, зъб за зъб: както направи повреждане на человека така да се направи и нему." Та накратко, на убиеца Салман Рамадан Абеди (за когото някои казват, че бил англичанин, почти такъв е тъй като ... по-английско име не можем да си представим) да бъдат избити 22 ма от рода му и още 60 приятели леко и тежко ранени пратени в болници. Като е ислямист, нека по законите на исляма да бъде съден за делата си. Лек ден.

сега е нощ бе, зевзек недоклатен

abasador

тък, където живея е ден бе идиот. Ай да ти е... лек деня.

Предлагам на уважаемата аудитория следната теория: когато човек умре, причинявайки такова ужасно нещо на други хора, душата му не намира покой, скита се около земята, обзета от мъки, мрак, страхове, вина...докато не й разрешат да се роди пак. Но тя се ражда в тяло криво, грозно, болно, с увреден мозък,а съдбата на този човек е да бъде убит, както той е убил някога. Ще има ли тогава кандидати за атентати, революции, войни и пр.? А казват, точно така било. Никакви девици, но и изобщо никакъв рай, докато не станеш като ангел- след много, много праведни прераждания на земята. За някои, това е само една безумна теория.

при хората няма прераждания но евреите са му намерили цаката, на близките роднини на терориста им събарят къщите, та следващия предвариелно да знае какви злини ще причини на най близките си

истината е че англичаните а и европеиците като цяло напразно се опитват да асимилират чааветата,това няма как да стане,трето поколение вече и всички си живеят в едно затворено общество женят си се по стари обичаи,демек родителите женят децата както си го правят в техните даряви и се размнояват като заици напук на всички опити да ги ''демократизират''с времето те стават все по силни и задружни

това се случва в глобален мащаб, ролята на имигрантите е да спомогнат европейските народи да получат имунна защита към заобикалящите ги пълчища, и да бъдят готови да устоят на духовния и физически сблъсак на цивилизацийте

И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от ислямския тероризъм. И са готови да дадат живота си за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?

Шилo

Имаме си прекрасна поговорка за такъв случай: "Храни куче да те лае!". Англичаните са приели този изрод, дали са му убежище, дали са му възможност да работи и да живее добре и спокойно, дали са му възможност да създаде семейство и да създаде деца, но идиота вместо това избива една сюрия невинни дечица. Такъв бих до убил с камъни! Май е време цивилизования свят да преразгледа отношението си към Корана и Исляма. Да, има много добри мюсюлмани, но някак не е нормално в днешно време да съществува легално и наравно с другите религии такава, която проповядва насилие и ненавист, и лъже най-нагло децата, че като се самоубият, ще получат някакъв брой девици на "оня свят". За такава религия - само забрана и гонене до дупка. Да, ще бъде дълга и трудна борба, но накрая цивилизацията неминуемо ще надделее над малоумието.

Кажи ми моля те къде си видял добър мюсюлманин да ида и аз да го зърна Мюслитата са племе лукаво и гадно Те се правят на мирни и добрички само когато са с чатала на врата Как малко им дадеш да вземат въздух веднага ти хакват ножа в гърба Не за друго просто така ги учи моролюбивата им религия Колкото повече неверници затриеш толкова по големи бонуси ти дава техният бог

В шоутона Слави, бяха поканили Карбовски. Ковори много истини... След това един младеж от Англия. Така и не разбра, защо да не сме толерантни. Даже се съгласи, че трябва да приемем повече "бежанци" и да им покажем добро отношение. Все едно говореха на един език с противололожни значения.

Това шоу не го гледам от 10-15г. Ако ще извънземен да поканят за гост, ще пропусна. А ти и други като теб гледайте, поумнявайте и се подписвайте за референдумите.

Работата на полицията и на тайните служби не е да регистрират атентатите и да броят жертвите. Работата на полицията и на тайните служби е да предотвратяват атентатите. И на това място те се провалят тотално!

Предопредиха за Швеция...., но за концерта забравиха... Този атентат и следващия се знаят. Старите кули трябваше да се бутат и как така никой не се надигна и да каже истината за първия атентат 11 септември... Всички са в играта :( жална ни майка на обикновенните хора. Атентат в парламент и банка срещу богати и влиятелни няма и няма да има

Всички сме обикновени-който не го застига атентат, а пък има нещо вина, тежка болест го застига или пък нещо друго. Няма лабаво в природата. Само глупавият смята, че в света цари хаос и, че няма кой да дръжи сметка за нещата. Има.

глупи, цари хаос защото на хората им е дадена свободна воля, непредвидими са в грешките си и си пречат един друг, упрекват се и се мразят, широк е пътя който вди към погибел ...

Гошко, Гошко-о-о, при това в деня на славянската писменост и култура!!! ПредОпределиха, но...предУпредиха!!! "ПреобразОвателят преобразУва!" "Език свещен на моите деди", ама не и на твоите!

А стиа беее?!?! Не е ли бил Путин?????

тая мантра като я видя разбирам че пак някой глупак се е докопал до компютър

Джагалите винаги са вървели към Европа с нож, но са клали само в покрайнините. Европа събори стените и сега джагалите могат да стигнат до самото ѝ сърце.

КАКТО ВИНАГИ МИ-6 ЩЕ КАЖЕ НИЕ ГИ ЗНАЕМ ТЕ СА НИ В ТЕФЧЕРЧЕТО - НО ТУКА ИМА НЕЩО КАТО ОТМЪЩАВАНЕ ЗА ТОВА КОЕТО се прави в масул а именно убиват се невинни деца и жени - а тука младежи от 8 до 68 - намерете разликата или приликата = МИ 6 ФАВАКИЮЮЮЮ

волготлад , жена камикадзе, 14 загинали 44 ранени. 13 септември118 загинали в жилищна сграда в москва. общо293 души загиват при 5 атентата в русия между 31 август и 16 септември. 23 октомври, театър дубровка, 800 заложници, 130 жертви, избити от ..спасителите им. 5 юли 2003г двоен самоубийствен атентат на рокконцерт в москва 15 жертви, отделно двете терористки. 5 декември, влак в русия,поел отговорност шамил басаев,46 жертви. 6 февруари московското метро, 41 жертви, отговорност групировка гозотан мурдаш. 24 август 2004г две жени камикадзе се качват и взривяват два самолета москва и южна русия, 90 жертви 1 септември, меслан, училище, 100 заложници,330 загинали при щурма . 27 ноември 2009г.атентат във пътнически влак москва санкт петербург 28 жертви. 29 март, двоен самоубийствен атентат в московското метро, 40 жертви. 9 септември, кола бомба, владикавказ 17 жертви. 24 януари 2011г. летище домодемово 35 мъртви и 46 ранени. 4 май, дегестан 14 убити и 120 ранени при двоен атентат с коли бомби. 28 август, пак дегестан, жена камикадзе, 7 жертви. 20 май 2013г.8 убити в махачкала. 21 октомври, жена камикадзе, 6 студента в автобус , волгоград. 29 декември, волгоград14 убити, десетки ранени, жена камикадзе! такива ми ти работи, иванушка дур.ачоко наш!

Ужас.

расъждението е нивото на рептилията И КАКВО ДА ЧАКАМЕ ОТ ТИЯ КОЙТО НИ ЗАРОБИХА СТРАНАТА (НЕ ТОЙ А ТЕЗИ КОИТО БРАНИ

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДИТЕ В ЕВРОПА ДА СЕ ВДИГНАТ НА БОРБА СРЕЩУ НЕОЛИБЕРАЛНАТА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО УНИЩОЖИ ЕВРОПА. ИНАЧЕ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТОЛИЦИ. --------------------------- ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ.

Днес умря една легенда - Джеймс Бонд. Истината се оказа доста неприятна. Високи заплати, пиячка и п..чки и резултатът - непредотвратен атентат. Щото е кофти да се вреш из арабски кафенета, пакистански чайхани и турски халваджийници за да знаеш какво се готви. Може някой да те наръга, ей-така изпомеждудругото. Пък и как се учат пустите му езици - урду, арабски, пащу. :)

ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗАЩО БЯХА СВАЛЕНИ КУЛИТЕ - ЗА ДА СЕ БОРЯТ ПРОТИВ АТЕНТАТОРИТЕ - НО СТАНГА ОБРАТНОТО ! УВЕЛИЧИХА СЕ В НЯКОЛКО ПЪТИ - НАМЕРИХАЛИ КОЙ СВАЛИ КУЛИТЕ - И КОЙ ХРАНИ УМЕРИНИТЕ ВЪВ ЦЕЛИЯ СВЯТ! ИЛИ ВСИЧКИ СТАВАТ ТЪПИ КАКТО МИ-6 ПРИ АНГЛИЧАНИТЕ !!! АНГ-НИ И РАЗУЗНАВАНЕ !!! ПРОСТОТИЯ ОТ ПРОСТАЦИ. СИГУПЕН СЪМ,ЧЕ ЩЕ ПРИ ТРЪП ЩЕ ИМА НОВО ИМЕ НА ТЕЗИ КОИТО СЕГА ГИ НАРИЧАМЕ ИДИЛ(ЗАЩОТО ПРИ ВСЕКИ ПРЕЗИДЕНТ ИМАТ НОВИ ИМЕНА НА ТЕРОРСТИЧЕСКИТЕ ГРУПИ ЛТ АЛКАИДА (БЕН ЛАДЕН ) И ДО СЕГА ИД

ЧЕ ХИТЛЕР, ЧЕ РУСИЯ, ЧЕ АНГЛИЯ, АТЕНТАТОРА Е 22Г. С ЛИБИЙСКИ ПРОИЗХОД И НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ, /НИТО АТЕНТАТОРА НИТО ТЕЗИ КОИТО СА ГО ВЪПИТАВАЛИ, СА ОТ ВИСШИ ОБЩЕСТВА / СА ОСНОВНИТЕ ОТГОВОРНИ ЗА АТЕНТАТА, НЕЩО КОЕТО СЕ ВИЖДА И В ДРУГИ СТРАНИ В ЕВРОПА И ГО ВИЖДАТ ВСИЧКИ ЕЖЕДНЕВНО

от арабеските, заселиха се в европа, а сега и да стават вик специалисти или зидаро-мазачи, те си знаят:продаваме петрол и останалите по света да "бачкат"

ти па за кои се зимаш бе? ние вика)) кои сте вие бе? като се исчерпа ислъмистката фикця, ше земат православните намушка и тех ше направят терористи. ислямисткя тероризъм существува само на теория и за задоволяване на западни политически интереси

Пак ще гледаме жалкото представление - Айфеловата кула, Катедралата в Кьолн и някой кенеф в Амстердам ще бъдат осветени в цветовете на английското знаме, ще има поход "Не на страха"( само някой да не хвърли пиратка, че ще се изпотъпчат в бягство), някой ходжа, ще каже, че това не е истинският ислям... И така - до следващата касапница.

Трябва всички граждани да спазват реда на държавата в която се намират, независимо дали са мюсюлмани, християни или каквито и да било други.

вече и магаретата у маалата разбраха че тероризмът работи за западняците! мюсюлманите не развиват нито наука, нито технологии нито им се мре!