Тръмп почете жертвите на Холокоста за рекордно кратко време

Президентът на САЩ Доналд Тръмп почете паметта на жертвите на Холокоста в мемориалния комплекс Яд Вашем в Ерусалим, но по-кратко от всеки свой предшественик.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп почете жертвите на Холокоста за рекордно кратко време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евреите, от са смъкна 100 милиарда, от вас колко? нещо не казвате. само церемониес, това, онова, сделки нема.... ше има антисемитизъм скоро, кат не развръзвате кесията.секи султан, като е на минус от раята я избива, че мързелива и лош матрял.

Абе той оня с мустачките е избил и бая цигани. Що няма циганокоста бе? Кога Тръмп ще дойде в Столипиново да ги почете? Докога ще се продължава с този фарс за евреите?

Холокост- организирано от Световния Ционизъм масово убийство на евреи, загърбили ционизма и започнали да се приобщават в обществата на страните, в които живея. Втора Световна Война- организирана от Световния Ционизъм касапница, при която свестни народи се избиват едни други, докато ционистите правят печалба. Ще кажете: "Много могъщ го изкара тоя Световен Ционизъм, бе!". Могъщ е, докато хората вярват в лъжите му- парите и медиите. Световният Ционизъм - това са банките и медиите по света. Хората вече спряха да вярват на вторите, остава да спрат да се кланят и на първите.

Това го е направил от куртоазия без много сантименти.Него го интересува далаверата а той я направи със тези визитиДругото е за публиката.

Дираджиите вчера отразиха посещението на Тръмп при стената на плача, днес - в музея на холокоста. И нито думичка за срещата на Тръмп с йерусалимския патриарх и поклонението му на Божи Гроб! Защо ли?!?

Разглеждала съм някои синагоги в Германия, в София-също. Нищо не трябваше да слагам на главата си.

Е да, ама резаните любеници са така.

Тоова е било само една от много то войни. Всъщност Хитлер е водил война срещу съседите си... А това че са убивали основно евреи, не ме интересува... И Сталин е убивал много, дори руснаци- предатели. Арабите трябва да бъдат избивани както евреите, защото те убиха руския посланик в Турция.. Всяка държава избива Престъпниците и предателите. Иначе изчезва държава... Арабите и негрите в Европа, трябва да ги избием за да я има Европа и да не помислят да взривяват бомби...

Т.нар. Холкост е измама! Това е доказан факт. Категорично отричам измислиците на ционистите. Застъпвам се за истината. Като начало можете да прочетете сборника от документи "Математика на Холокоста".

Моят дядо,рави Пенашвири,я измисли,та да направим кинти на гърба на Европа.Затриха само конкуренцията.

На всички им е ясен целият този фарс който се прави, жалко за истинските жертви на тези лагери. Имах в Полша съседка която е била в лагер- ужасно е било. Но евреите опорочиха всичко. Има една книга- Който спаси един живот- като я прочетох та не знаех какво всъщност е искал да каже авторът, който е посадил дръвче в гората на евреите заради това, че е спасил една еврейка, която е избягала по- късно в Америка. Вного фантазии има, но Хирошима и Нагазаки не са фантазия, а точно евреи измислиха дявола.

Какви 6 милиона жертви. Това са пълни лъжи. Доказано е, че жертвите са в пъти по малко, но еврейчетата искат цял свят да ги съжалява. Хубаво ги беше метнал Хитко, ама сбърка, че тръгна срещу руснаците. Много добре беше усетил пъклените планове на евреите, които в наше време де реализират.

Ами като са си измислили звезда с шест лъча говорят за 6 милиона.

Лицемерието е не само западно, тия, които ни трият коментарите са същите слуги наi марионетки !!

сега пак само з0 минути. това вече е за инпичмант.

Всеки влязъл в синагога или друго свещено или не толкова свещено за евреите място веднага, по задължение нахлупва eрмолката, още и кипа или кипа (традиционна еврейска мъжка шапка), а да сте видели някъде, по същите причини и съображения, еврейн да нахлупи например калпак, фес, тюбетейка, сламена шапка с широка периферия, сомбреро и други национални мъжки шапки?!

Дава оръжие на сауди! ... В Ерусалим -става хаджия... .... Утешава хората--като нарича терористите-,,, лузъри,,,.. .... Кой печели?

Мелания Тръмп явно няма елементарни обноски. Така ли се облича човек на паметна церемония?! Като булка... А Тръмп с това "кепенце" на главата е направо циничен, след като вчера продаде на арабите оръжие за 110 милиарда долара, което те без съмнение ще насочат един ден срещу евреите и ще има Холокост 2!

евреите правят пари дори от смъртта си,важното за тях са милиардите,другото са дребни детайли!

оТ НАД 300 000 000 НАСЕЛЕНИЕ .... ОТ КОИТО ХИЛЯДИ МИЛИАРДЕРИ... МИЛИОНИ ...МИЛИОНЕРИ... ПОЛОВИН ГОДИНА ПРАВЕХА "ИЗБОРИ" МЕЖДУ ДВАМА ИЗКУФЯЛНИЦИ ... ДЪРТАТА Я БЯХ ОТКЛЮЧИЛ ...МИСЛЕХ СИ ,ЧЕ ТОЯ ,ПОНЕ КАТО Е СТАНАЛ МИЛИАРДЕР , И СИ ЛЯГА С ХУБАВА МЛАДА МАЦКА , ОТ НАШИЯ КРАЙ ,ПОНЕ ...ПОНЕ МАЛКО Е ПО СВЕСТЕН ....УВИ ...

Ква хубава мацка бе, тази е силиконовата му кукла.

Я попитайте Волен Сидеров дали има жертви на ХОЛОКОСТА? Разбира се, че според него НЯМА. Тези от патриотите които поздравяваха с фашиски поздрави отново са на власт. На власт е и МАЙТАПЧИЯТА от Бухенвалд. А в Стара Загора пък почетоха с паметна плоча ОСЪДЕНИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ. Кмета на града и депутати от ГЕРБ сведоха глави пред паметта им. Скоро ще настояваме и за поставяне на траурна плоча в НЮРНБЕРГ на осъдените на смърт фашисти!

много добре хитлер си е трепал евреите

Преди да бъдеш син, брат, баща, съпруг, дядо... ПЪРВООО... ТРЯБВА ДА БЪДЕШ Б Ъ Л Г А Р И Н !!! Това важи за всички пишещи тук. Българска кръв селекционирана с векове - ценна, стойностна се е ляла от Народния съд. С какво българските генерали и военни, спечелили Балканска, Междусъюзническа война и битки за България са били грешни, спрямо България и народа български, защото били съвременници на време, в което се подчинявали на цар???? А, тъпако???? Не ходиха ли българските възрожденци и хъшове- съратници на Ботев и Левски да обикалят царските европейски особи и дворове, за да търсят цар, легитимиращ държавността ни пред света??? Защото и те горките, живели в такива времена. Ти трябва ли да умреш утре, защото вчера си работил за България при Станишев, а днес при Борисов? ТОВА ПРАВИ ЛИ ТЕ ПРЕДАТЕЛ????? Аааа, гнидо, нещастна??? САМО народ, който отчита историческите си грешки е готов да продължи в БЪДЕЩЕТО И ЩЕ ГО ИМА! А тебе, простако, няма да те има никъде. Та даже си дошъл в ефир да одобряваш и ръкопляскаш на публичните убийства на едни от най-достойните българи, рискували живота си, за да го има днес твоя г-з! Не коментирам тук полицейщината, изповядваща фашизъм и убивала пак цвета на нацията, създавана генно с векове от природата. Същите убиха и намалиха рода ми наполовина. Хайде стегни се, глупако прост! Че имаш и поколения навярно и трябва да им завещаеш някакви духовни и национални ценности, за да оцелеят те и децата им. Иначе си оставаш просто предател български на род и родина. Ползвай, преди да се изкажеш!