Медии на Острова: Нападателят в Манчестър е британец

Извършителят на терористичното нападение в Манчестър е британски гражданин, съобщават централни медии във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Медии на Острова: Нападателят в Манчестър е британец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stamping out се прилага при опасни заразни заболявания,когато е невъзможно лечение.Тук също е наложително масово отстраняване на проблема.Защото те ни се качиха на главите.

Краварите сеят насилие и смърт по целия свят.Банална истина.Но истина.

Щом този манг.л е британски гражданин,тогава не можем вече да считаме англичаните за лордове,а за обикновени араби. Скоро крал ще им стане Хасан Мохамед Ибрахим. И кралят им ще носи чалма.

Отдавна е казано, че всичко това е с една цел. Ще дойде на власт след не дълго време един който ще забрани религията като първопричина за тези нападения. Доколкото знам името му ще е Ариман ...

Всичко ще бъде О.К.когато империята САЩ бъде занулена.В Историята примери бол. Трябва някой да я, ,занули". Въпросът е кой може да го направи? Вариантите са три: Русия, месните негри или природен катаклизъм. Залагам на единия вариант. Обзалагам се сам със себе си,да видим::)

Yellowstone ли ?

Тва ми беше недоизказано:)

САМО ТОЯ УИКЕНД СА ДЕМОНТИРАХА 4 ГОЛЕМИ ПАМЕТНИА (В ЦЯЛ РЪСТ БРОНЗ) ПРИ НАС - 2 НА ГЕНЕРАЛ ЛИ - 2 НА ДЖЕФЕРСОН ДЕЙВИС ... ЗА ДА НЕ ДРАЗНЯТ НЕГРАТА :)) .. ТАКА ЧЕ И БЕЛИТЕ МОГАТ ДА ПАЛНАТ ФИТИЛА :))

АКО ХОДЕШЕ НА КОМСОМОЛСКИ БРИГАДИ НА АРАБЕЛКАТА ЕДВАЛИ ЩЕШЕ ДА МУ ОСТАНЕ ВРЕМЕ ДА ХОДИ В ФЖАМИЯТА КЪДЕТО ДА ГО ПРОМИВА ХОДЖАТА ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ ... П.С. ВСИЧКИ ХОДЖИ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАВЪРШИЛИ УАХАБИДЖИЙНИЦИ В САУДИТСКА АРАБИЯ И КАТАР :))

трепайте ги бе, какво толкова му намирате кусури на Адолф Хитлер, пък ако сте толкова големи хуманисти и ги жалите поне насилствено ги качвайте на самолети и ги стоварвайте в Африка и Азия, от където са дошли, там сами да се оправят, кво ги мислите, ресурсите на планетата Земя не са неограничени, кое в крайна сметка ви е по-мило - чуждото или своето, ако почнете по принуда да ги депортирате за няколко месеца ще си разчистите собствения двор в собствената родина, после яко охраняване на границите и стрелба на месо по нелегални нарушители, посещения на чужденци само с издадена виза след щателно проучване кой кой е и за какво идва

мдааа толкова англииско звучи Салман Абеди , чист англичанин си е човека .

салман абеди - терорист във великобритания, рамазан кадиров - главорез и пръв приятел на путин в русия. Всичко звучи много убедително

И двата коментара са меко казано тъпи !!!! За Бога хора, има убити и между тях има деца !!! Засрамете се !!!! Атентаторът е роден във Великобритания, а на Кадиров и дедите му са от Чечня. Мир на праха на жертвите !

Същински трейспотинг

Такава е ценностната система на запада....да избиват деца и то от различни националности!

За тях няма наши няма ваши, всички под ножа, важното е парите в брой!

Вчера с възторг писаха за рекордната, историческа оръжейна сделка на тръмп. А сега помислете къде ще иде това оръжие и какво ще последва към нас "европейците"!

повсеместно-натрапената ни лигава толерастия не се трогва дори от смъртта на невинните деца(eдната жертва е на 8!) и медиите си дрънкат обичайните неща-"кореняк британец", най-вероятно "в амок", щото е "депресиран" и "отритнат от обществото", което общество обаче ги хрантути на социалната хранилка. но, парадоксално, са прави-това са новите британци, това са новите европейци, това е бъдещето-агресивни, нагли, неинтегрирани диваци на име мехмед, мюмюн, салам, аман-заман и тям подобни "християнски", "европейски" имена. хич не преувеличавам-в Лондон най-популярното име за "англичанчета" е мохамед от години насам. което не пречи да рИват само срещу източноевропейците. ами, толерасти, сър!

Изобщо не е мюсолманин а фен на фашисткият отбор ман юнайтед МЮ. Човекът разделил отборите по 11 кто египетски жрец с достатъчно резерви и свирил края на мача на стадиона.

pompai

Няма оправдание за големите ,след като 10 000 ги правят на луди 4-години в Сирия. За мен Големите го правят нарочно ,но ще има и такива като в Манчестър и то доста.

....не не е !!!...не пишете подвеждащо !...напишете : терориста е отново мюсулманин !!!....защото това е истината !!! исляма води воина срещу христiянска Eвропа !!!

е и къв да е даже е на хранилка на МИ6

"... името на терориста е Салман Абеди, на 23 години." Вече съм го коментирал това при други атентати. Досега е нямало случай на атентатор-самоубиец над 25 г. Всичките са между 18 и 23. Явно на човек над 25 г му идва акъла и не би си жертвал живота за глупости.

Даа, извършителят е британски гражданин. Че и по името му личи, че е британски гражданин.

човек който не е приел начина на живот на британците не е британец. Само има паспорт.

В Западна Европа живеят повече салафисти от тези в Арабските страни. До ден днешен там в дзжамиите се проповядва свободно джихадизма. Службите ги толерираха, иначе откъде щяха да намерят терористите, които Западните служби изпратиха в Сирия и Ирак и те се нарекоха ИД

Горките хлапета ,гадно им развалиха купона и сега ще проумеят че войните не са само електроннни игри .Ние също си мислим ,че живеем на острова на спокойствието и за това всякакви призиви за военно обучение и дори обикновено движение под строй и организирано управление на група хора за постигане на обща цел се приема като ерес.Представям си до какви печални резултати поради пълна неподготвеност за оцеляване при екстремни условия би довела, , внезапна евакуация дори на един градски квартал.В нета има достатъчно материали за самоподготовка и ако мислите за семействата си гответе се и не чакайте заспалите ни политици да се размърдат и помислят за вас .В света няма вече такива места където да се скриеш .

вече ще знам, че Салман Абеди си е чисто английско име... Защо ли си мисля, че скоро и на острова ще им потрябва възродителин процес!

Аааааааа, Асенчо, а бай Тошо е бил лош а?

Никога ,ама никога един мусюлманин няма да се интегрира в християнско общество и обратното е невъзможно.Само немога да разбера управляващите ни това не го ли виждат?

Голяма трагедия!Да почиват в мир душите на загиналите! Как са го допуснали? И после тези кухи декларации ,че щели да се борят срещу тероризма...да им се изплюе в лицето човек!

ИДИЛ са тъпанари отврет,даже аз който изпитвях сантименти към тях,поради справедливата им кауза да се противопоставят на агресора САЩ, ги намразих! Как може да убиват деца?!! Няма ли толкова дипломати американци англичани в различни държави слабо охраняани ,даже и в България се разхождат на воля,да гърмят тях,защо деца? Абе дано Русия приключи или с ИДИЛ или с кравите,нопшанетата трябва да се успокои!!!

браво бе, серсем, ти се насра тотално.

Като спрат с бояришника , може и да обяздят кравите !!!

Честити ви нови британци. До това води мултикултурализмът.

Поредното доказателство че 1 дивак където и да е роден , при каквито и условия да живее си остава дивак. Никой не е в състояние да извади терора от гените на мюслемите , при тях това е заложено и спасението е само тоталното им прокуждане в пустинята /таам където им е мястото/. Евролидерите ще достигнат макар и късно до това заключение , въпросът е колко жертви са нужни за да проумеят очевидното.

Жалко за хората но та нали САЩ и АНГЛИЯ са главните виновници за нагорещтената обстанов в света та а както виждате тръмп как раз сключи зделка за 100 милиарда$ именно тези които подържат терористите и ги създават като зади всичко това сттоят САЩ и АНГЛИЯ а сега плачат и страдат невинни хора царство им небесно на загиналите .Путин е бил прав като им казваше да думкат ида л а не срийската армия

Страдат обикновените хора!!! Сащ Великобритания Франция заслужават възмездие,но какво са виновни децата? Тъпите атентатори да ходят да гърмят в Белия дом или Даймънд стрийт,защо бомбят деца? Да гръмнат перхиддроленото чучело дето въоръжи терористичната държава номер едно Саудитсска арабия!! Глупаци!!!

А иракските и сирийски деца какво са виновни? Бушмена и лъжеца от острова за колко погубени деца са виновни с лъжите си?

Що врякате?! Нашият престолонаследник се казва: Симеон- АСАН Сакскобурготски!!!:))) Ко не е ясно?:))

Спомнете си кампаниие срещу българи и румънци сякаш сме някакви примати и ще им унищожим държават. Сега си помислеъе дали е имало подобни кампании срещу орките. Няма такива даже им викат че са добре дошли...... Заслужават си го, сега да викат и скандират нас не ни е страх, аз живея в манчестър и други подобни лицемерни лозунги. Хранеъе си ги, канеъе си ги, помагайъе им, Може да сме бедна държава но хубава и красива, а не западна кочина. Въпреки че се опитват и нас да направят меки двуполови кончити. Българи бъдете горди и не бъдете чуждопоклонници.

ми6 го е одобрил

САЩ Британия Русия Франция си имат ракети и самолети а азиатците си имат камикадзета кой с каквото може

Изконно Британско име. Горд поданик на короната. Колкото нашите цигани са Българи.

Ей сега , го слушам този киликанзер Тафров. Това било форма на протест,нямало нищо общо с религията и религиозния фанатизъм. Много удобно!!!

Яяяяяяяяя, какъв чист британец.

Ако се случи нещо подобно в БГ ще има линчове на политици и бежанци. Просто казвам ... :).

Те си знаят, ние знаем, ама всички мълчим, нали...Капитализъм в криза, млади хора, нямащи перспектива за интеграция и достъп до развитие... Навсякъде има тези предпоставки, само че капитализмът в Обединеното кралство и другите силно развити капиталистически страни произвеждат това насилие. За да няма коментари от типа "комуняга", да Русия е от ченгеджийския тип капитализъм, този дето и у нас.

ФАНАТИЦИТЕ СА ГЛУПАЦИ! Развратът няма да се премахне с атентати срещу такива пошли концерти. Всичко което е писано в КНИГАТА ще се сбъдне.

Като не искаш да ти гори къщата не пали къщата на съседа ! Разчекнаха се да насаждат демокрация в Ирак Либия Сирия и т.н. избиха сума ти народ а сега к"во стана

Как пък нито един терорист на острова досега не се оказа българин или румънец , а все кореняци британци ?

важното е че са го знаели отпреди.. и това е нещо! Даже много важно нещо!

ако преди са имали някакви съмнения, сега вече нямат

Хахахах този е чист британец. Салман Малей как яко ще го сърба целият ЕС. То не си играш с огън ако не искаш да си запалиш чергата.

Ма, верно ли британец ?! Аз си мислех, че е индианец !Айде, живи-здрави ! И другия път да слушате Др.Путин !

Чист британец! Не се научиха с тъпите си еврогейски ценности, че тия примати си остават завинаги с такова съзнание, без значение кое поколение са?!

"Доказано е, че взривното устройство е било самоделно." Само питам - има ли фабрични устройства за терористи? Освен в ЦРУ, Мосад, ФСБ и други подобни! Разбира се! Ааааа, загрях, казват - не, не е нито една от организациите изброени по горе!

Англичанин бе !! Англичанин е извършил покушението безчовечно !! Не ме интересува от каква народност е , защото е от техните колонии !! Да си връзват гащите !! Не ми дреме как ?!

Чист британец.синеок.салман и т.н мюсюлманин по религия.без коментар.