Ботевият ”Хаджи Димитър” се появи на блок във Враца

В навечерието на Ботевите дни, сграда във Враца бе изписана със стихотворението на великия поет "Хаджи Димитър". Идеята е на кмета на общината Калин Каменов.

Обратно в новината

Коментари - Ботевият ”Хаджи Димитър” се появи на блок във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом го махат от учебниците, ще се появи на стените. Ако го забранят, през нощта деца ще го пишат със спрейове. Не се гаси туй що не гасне !

Стореното е страхотно и аз само бих подкрепил подобни начинания! Поезията носи емоции, а тези стихове на Ботев - вечност!

Ами сега, като почнат тъпи агенти с турско самосъзнание, да слагат надписи из селата в които безчинстват? Като онази бухча тъпата, дето махна елхата на хората, че да бъдела коректна ...

Това ми се струва политически некоректно, ще съдим България, че е раждала герои.

Това ми напомня подигравка с началните текстове на Междузвездни Войни. Та там пишеше, че ако виждате какво пише в дъното, то нямате нужда от очила. ;) Интересно кой може да го прочете? Съответно ако не могат, какъв е смисъла?

Ида го прочетеш , излишно е . Няма да го разбереш,не се мъчи!!!

Явно някоя рекламна агенция ще гушне бая пари за тоя винил. След един месец, тоя трансперант ще е на боклука. А народа ще разчисти сметката за около има, няма 9,10хил. лева, които някой е лапнал. Остава да си отчетат комисионната на кмета и всичко е пито-платено. Ей на това му викам аз патриотизъм.

..дано от коли, жени и футбол да разбирате повече ;))

да си красная да си кухая да си лейка ама ако си жена

Дано да не е така.

иванчо бе,ако беше стария кмет нямаше да ги плямпаш тия дивотии нали????????????????? липсва ти очилатия

ето нещо дето стопля сърцето.

ох, не знам! не ви се вижда да е в съответсвие с евро-атлантическите ценности. нашите съюзници от нато- турците- са представени в неблагоприятна светлина, а и цялото стихотворение ми намирисва на ислямофобия. да се замаже веднага с вар и да се сложи някой цитат от корана, иначе ще сезираме прокуратурата, европейския съд, ОССЕ и офиса на лейди гага!

що ме отряза, бе дир, точно си е по новината, само дето трябваше да добавя, че след разходка по улиците на Враца, може да легнеш до Хаджи Димитър и ако можеш да му обясниш че раните не са куршумлии или от саби френгии

Доживях да видя нещо смислено от врачански чиновник! Браво г-н кмете! "Червена точка" в досието.

поради броят на черните, ще е нещо като черна калинка с една червена точка. но пък, "Мутира но не умира!" - нов девиз за комунягите.

Тоя кмет си нема друга работа.Дупките да оправи,че е лунен пейзаж!!!

а що не ги оправи предишния дето ги завеща и избега у парламента а,а сегашния веме втора година рине комунистическите лайна завещани му