Светът изпитва скръб и ужас, готов е за борба против терора

Днес е тъжен ден за Европа, коментира по повод атентата в Манчестър върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини.

Обратно в новината

Коментари - Светът изпитва скръб и ужас, готов е за борба против терора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брюкселски лицемери - ужасни и отблъскващи

Ама верно ли е готов ? Светът де? Той Доналд Т за това даде оръжие за 100 милиарда долара на камиларите, за да се подготвят войните на Нечестивия за борбата!

98.5% от терористите-самоубийци за 2016 са мюсюлмани. Официална статистика на ЦРУ, може да бъде открита на сайта им. Което прави този тип тероризъм вътрешен проблем на на исляма. Ходжите трябва да им бъде поставен ултиматум да си решат този проблем вътре в общността - НИЩО не става без тяхно знание. Ако не - исляма да става забранена религия, а всеки, който го следва - да си ходи в Саудитска Арабия, при пророка им. Без значение, колко "мирна" е тази религия. Просто е несъвместима с нашите общества.

Има реална опастност джихадистите да измислят 10 пъти по-мощна атака, след което Танте ще излети като ракета в някой старчески дом.

По всичко личи, че абсолютно всички европейски сили са сигурност са безпомощни при такива терористични нападения, в които има до 100 пострадали. Единственото което правят е последващо разследване, което е след дъжд качулка. Поканиха тероризма вкъщи, сега го разследват.

Трябва да се забрани на виновниците за всичко това да се изказват след атентатите. Обидно е да слушаш за съчувствие от хора, които живеят в своя си брониран и охраняем свят. И като капак продължават с безумната си политика и идеология на толерантността. Най-добре е да изчезнат завинаги. Тогава наистина светът ще е по-хубав.

За каква борба става дума свободна или класическа?Или това че се вменява например на Унгария какви ли не греховеТова също ли е част от борбата?

Паразитната организация НАТО се готви за война с извънземните, а такива като Могерини не стават за нищо друго освен да раздават меченца на прииждащата афро-азиатска сган. Пардон, може да организира и гей парад в отговор на терора.

Работата на полицията и на тайните служби не е да регистрират атентатите и да броят жертвите. Работата на полицията и на тайните служби е да предотвратяват атентатите. И на това място те се провалят тотално!

abasador

господа, управници на Европа и САЩ, нормално и човешко е да се изкажат съболезнования и солидарност към жертвите на атентата и техните близки, респект! Как да разбираме и до кога ще си пожелавате и обещавате, че ..." Ще подсилим обмена на информация в борбата с тероризма, заяви върховният представител на ЕС." Няма ли най-накрая НАТО с обща численост на населението близо 1 милиард! да се справи с безкруполните престъпници и убийци, обявили безочливо и ценично престъпната си групировка за "Ислямска държава"? Няма ли да потърсите сметка на великата международна организация НАТО, къде и за какво отиват парите на данакоплатците от 28 държави? Нима НАТО се страхува от 20 или 30 хиляди платени престъпници или не може да установи, къде са базите им и тренировъчните лагери, как и от кого си получават заплащането, кой се грижи за въоражението, облекла, храна и... и...!!! Лек ден.

Ех, колега, а от какво ще пълни гушите ВПК? Щатите как ще оцелеят? През ПСВ откриха златната мина на държавните военни поръчки и не могат да спрат! Парицата е царица, какво значение има нечие дете?!

Светът изпитва алчност и желание да разбие всяка друга държава. Само че много от тези хора пристигат във вашите държави и рано или късно ви го връщат. Няма ли шествие "Аз съм Манчестър"?

Да не забравяме, че в центъра на тялото е задника - така е и с Европа.

Каква борба бе дебили, та нали този терор вие го създадохте.

симо

ха,ха---излиза , че нашите права не ги орязват терористите!!!!Тях ги орязва нашият ЕЛИТ със законите , които приема.....

И как се борите бе,смешници,като пращате оръжие и си прекарате тръбопровода тайничко

симо

,,ЗЛИ НЕУДАЧНИЦИ,,!!!!!Ма разбира се те САМИ СА СИ ВИНОВНИ!!!!Ние само им унищожихме държавите и финансирахме групировките от ,,ОПОЗИЦИЯТА,,....Даже и България ,под мъдрото ръководство на ЕЛИТА ни даде своя принос....Кихнахме над 2 милиарда долара,и жертви дадохме за да сме,,НОВАТА Европа,, , за разлика от СТАРАТА,която нещо се дърпаше...Даже и оръжие редовно им давахме /за да е в разцвет икономиката/....Ма то това /да превърнем нормални страни в развалини/ няма нищо общо,нали....То тези тъпанари са просто,,неудачници,, и кво разбират те от американска мечта....Е сега остава да засилим драстично мерките за сигурност---това го можем ,както каза Могерини.

ако такива, като могерини, имаха поне капчица човешко достойнство, то щяха поне да си подадат оставките, а не да ни заливат с ненужните никому техни поредни, безкрайни, лицемерия и "съжаления". сега пак ще се снишават до повода за следващите им "съжаления". гнус.

разбрах какво иска да каже Могерини! Младежите да продължат да се радват на живота и ако могат да се събират така, по-нагъсто....Там където вчера бяха 22-ма , утре да са 44...!

Музиката да свири, пък кораба нека си потъва!

светът е потънал в скръб. това ни го съобщават онези, които и до сега се бореха с тероризма, но уж само с онази част, която не е от "умерените бунтовници". за пореден път, атентаторът се оказва "познат на полицията". за пореден път задаваме въпросите: кои са съучастниците на атентаторите, освен охранителите на границите, полицията и тайните служби. по чии нареждания тези служби, създадени да ни пазят ни предават? по чии нареждания тези са се превърнали във врагове на европейските народи и подкрепят терористите най-безцеремонно, а в същото време се нуждаят от повече наблюдение и подслушване?

вашият свят, дами и господа либерал-фашисти и ционисти, не е готов да се бори с никакъв тероризъм, защото вие сте част от него.

Федеринке? Нали ти си тази , която най-много джавка мигрантите да бъдат приемани с отворени зад..., пардон , обятия и да им се помага всячески....?!!!!

Западняците, заслепени от злобата си към Русия, искат само със заклинания да се борят срещу тероризма. Тероризма, който те създадоха и отгледаха.

А,бе, какви са тези обществени сили в Афганистан, дето канят руснаците пак да влязат там? ... То сега на ръшите им е само до талибанчетата!

Не се знае кой го е замислил това! Може да натискат да сплашат ингилизите за Брекзита. ..преговорите започват!?

Да ева ку чката ти да е ва! Не обобщавай патку! Нито съм бил иракски и сирийски деца ,нито съм ги викал в Европа! Кочко спри американските бомбандировки и критикувай перхидрола Тъп зза оръжейнат а сделка със Саутскка арабия орео!!!

Светът НЕ Е ГОТОВ за тази "борба". И една от причините е съществуването на такива "ялови жени", като Могерини. Айде Меркел да я оставим "на страна", че то само уринирането остава при нея. Ще прескоча "западняшките педеруги" ... Колко ли още ДЕЦА ще си "отидат" от този Свят заради тази "Пасмина". Не ми се говори даже - тези ЧИСТИ ДУШИЧКИ отиващи към Небето...

Могерини е мозъка на тази. ,,интеграция,,ама излезе като ,,комунизма,,ДЕМАГОГИЯ,, ЩЕ МИНЕ НАЙ МАЛКО ЕДИН ВЕК И НАРОДИТЕ СЕ ПРОБУДЯТ,А МОЖЕ И ПО СКОРО ВЪВ ВЕКА НА НОВИТЕ ТЕХНОЛИГИЙ

Тези приказки ги чуваме след всеки атентат, така че вече загубиха смисъл. Никой няма намерение да се бори срещу тероризма истински и е жалко, че жертви стават все мирни хора или най-много редови полицаи. Кой е духовният и материалният стожер на тероризма, е добре известно и точно заради това не можем да очакваме радикални мерки за изкореняването му.

ква борба бе олигофрени. аз не моа разбера самолети, въртолети, подводници,крайцери, сухопътни сили и....ислямска държава. АЙ сиктир, брак шинди и фантастиката.

...Mеркел и Mоргени са вещиците на нашето време !...те са слуги на сатаната !

Терористите-това сме всички ние. Тероризираме земята с нашето скудоумие и безсрамие. Но скоро тя ще си отдъхне. Ние сами ще се изтребим.

Лицемерието е не само западно, тия, които ни трият коментарите са същите слуги наi марионетки !!

Същества, като това недоразумение, наречено "върховен комисар" поканиха терористите в Европа и превърнаха терора в постоянна реалност. Назначаването на съществото Могерини показва липсата на интелект, на мъжество и отговорност на Брюкселската партокрация. Защото на тази паплач там не й пука за европейците, които загинаха и за съжаление ще загинат след терористични атаки.

Лицемерието на такива като тази на снимката няма край!

Скърбим всички, но това не помага!!!! Уважаеми европейски политици помислете защо ни случва това???? Вие ни доведохте до тук, защото сте марионетки на американските военни индустрии и на агресивната им политика и на истеричното им желание да хегемонстват!!! Вие нашите политици трябва да поемете отговорност за унишожаването на Европа!!!! Вие трябва да спасите Европа, като предприемете действия за прекратяване на конфликта в арабския свят

Абсолютно, но много се съмнявам,че посланието ти ще бъде чуто там където трабва!

....тази веднага да бъде обесена !

след всяка атака едно и също, сълзи, сополи, мечета и свещи. Действия НИКАКВИ. е* ти и "лидерите"

Чичо Джо сабуждай се ти си единствената надежда на планетата Земя

кой е този чичо ,чувал сън за чичо Сам и дяд Иван ама този тряя да е някой нов.-2цента за този нескопосан коментар.

Не спряха с тези кухи декларации! Ако Обединена Европа поиска,пустинниците за една седмица са леш! После местят там придошлите в Европа емигранти да си строят новата държава!

Както точно ще се бориш с ислямския терор. Като продължавате да приемате всяка таранбука и политкоректни тъпотии няма да стане. Докато целувате задниците на тези дето финансират строежа на джамии и проповедниците също няма да стане.

точно па тая недоклатената говори за скръб,нали като беше на разходка по балканските страни и след нея се разбудиха шиптърите а сърбите я замераха с камъни,то бива цинизъм дебелоочие ама тия надминаха сичко

ВОЙНАТА Е МИР СВОБОДАТА Е РОБСТВО НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА

обаче глупостта е глупост, откъдето и да я погледнеш

Nqkoj si

"...Тази порочна идеология трябва да бъде унищожена, напълно заличена", заяви Тръмп." Ами заличете я де... вместо да "биете" Асад в Сирия удряйте по Ислямска държава... след като се "справите" с тези "плъхове" тогава се занимавайте с Асад...

Слагайте антихриста на власт,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ!

Изведнъж се появи удобна причина за появата на атентатори. Мюсюлманските и арабските общности били притиснати до стената,системно отхвърляни,лишени от перспектива. Сигурно,всичко е било наред с тези общности,те са били приобщени и социално обгрижени преди 20 март 2003год.,когато "Коалицията на желаещите"нападна Ирак. И нямаше атентати преди тази дата.

Баба Меркел какво ще се изходи по проблема с ислямския тероризъм.

Това е госпожата Магарини, която била влюбена в исляма. Колко ли мангала е приютила и обгрижва в дома си?

Ужас от терора изпитват всеки ден възрастните (и не само) хора в селищата с преобладаващо циганско население, но тук малко се отделя внимание на този проблем. Иначе на света му е през световния за постановката в манчестър.

Терора идва от Москва - там търсете виновниците. Там са хората, които се съюзиха с ИД срещу Европа. Враговете им са едни и същи - и в Сирия, и в Украйна и в Европа. Тези хора в Москва имат сметка от хаос и несигурност в Европа.

Никой няма интерес до оградата му да стават пожари. Затова погледни малко по-далече от Европа.

Изпя ли си рефренчето? Хайде сега отиди да си получиш центчетата за дюнерче и биричка копеле гнусно.

Мама забрави да ти ги даде тази сутрин.....

само не е ясно ти така ли си се родил неорентиран или скоро си се забъркал и ръсиш глупости

Тези изроди от ИДИЛ преминаха граници атакувайки целенасочено деца и подобно зверство може да се сравни само с атаката на училището в Беслан. Да убиваш деца е издевателство, което следва да пробуди поддръжниците на ислямския тероризъм, защото ИДИЛ не би просъществувала без подкрепа. И всичко се знае - кой, кога, как и защо ги създаде, изгради, подсили и издържа. Нима не видяхме достатъчно ... с нечовеци не може

Айде бягай в Америка и Канада с този номер 911.

продължава да вони. време е да се пусне водата! идете следобед на пристигащи на терминал 4 на хийтроу и гледайте какво пристига от азия!