Отново блъснаха полицай в Пловдив

Пътен полицай с мотор е бил блъснат от шофьор на лек автомобил "Мерцедес" на кръстовище в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Отново блъснаха полицай в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

австрията и германията ще ни вкарат в гражданска война! вън европата от балканите! да живее балканската федерация!

Това,че кара мерцедес,не значи,че е умен и в мерцедеса,простака си е простак.

абе ходете блъснете полицай в Щатите да видите дъжд от куршуми и после дали ще си помислите да го направите пак..

Май_ните нямат спиране ! По системата за оценка на риска в т.ч. и честотата на събитията може с много голяма вероятност да се предвиди кога във Филибето ще бъде следващия подобен инцидент !

За съжаление не са майните, кюлиите от околните села са. Ама ние страдаме заради тях....

Има едни Духовни закони. И те действат независимо дали ги познаваме или признаваме. Много жалко!

Къв знак стоп бе, човека е с Мерцедесо си...кат не знайте кой управляаа България, ша ви бласкат бе!

Това е постижение на Кретенизма в КАТ. Ако не размахваха Слънчогледите за подкупи, не продаваха книжки на поразия и не регистрираха всякакви трошляци България щеше да е далеч по добро място.

gonzales

абе хубаво би било да има и хора не даващи подкупи. на теб ако ти поискат подкуп даваш ли ?

gonzales

за колко лева гаранция ще пуснат шофьора след 72 ч. ?

А защо въобще трябва да го задържат ??? Станал инцидент, няма загинали, виновният да бъде наказан според закона. Това е....

Ясно е че става въпрос за умишлено избиване на полицаи, а те седят и гледат.

Време е да се блъскат депутати-народпи любимци на пешеходни пътеки и да им се обяснява че са виновни защото не са съоб.азили скороста на идващото ППС

Нещо често взеха да ги трепят ченгесарите в Пловдив.

Пловдив отдвна е село , в което колхозни пръчки от далечни паланки си форсират беемвето и мерджана все едно са на къро. Постоянно някои търнокоп бръмчи или пили гуми , а чингитата , които са на същия акъл си пасуват, накрая и тях почнаха да блъскат. Гражданите отдавна са напуснали тази евро столица на чалга културата .

Ами Пловдивчани станаха столичани а селяндетата Пловдивчани.Кво да се прай-еволюция баце

като ти чета виждам, че си от шоплука - само те са толкоз не грамотни ...

Днес следобед двама бяха спрели патрулката преди "Метро" доста навътре да не ги виждат навреме и щтракаха здраво с камерата- сигурно за час преизпълниха месечната норма. На такива трябва да им дадат една лопата и да пълнят дупките с асфалт из Пловдив- не може на прав участък където няма никакви условия за ПТП да се правят на велики фотографи...............

Ами спазвайте ограниченията и няма да преизпълнят плана.

На конкретното място ограничението е идиотско. Прав е бил Левски...

Значи като не работят-гадно Като работят още по гадно.

Най-обичаме колегите от дирекция "легнал полицай". Преди тяхната месторабота винаги има знак с ограничение 30 км.ч. Ако колегата е по-широк и не толкова висок, шофьорите масово не спазват ограничението и си преминават с 60-70 км/ч ако пътят е широк и хубав. За 10 мин преизпълняваме нормата за цял месец.

gonzales

преди 10-на дни загиналият полицай беше точно на такъв прав участък - прав. дали е имало условия или не за ПТП сам си отговори.

Тези надути скапаняци трябва да минат на психо преди да стане ченге.

МВР обявява конкурс без документи за набор на полицаи за Пловдив.

Мутрите с Мерцедеси трябва да бъда узаптени с цената на всичко!!!Те не са над закона!

Беззаконието започна да засяга пряко и отговорните за него! Ха да видим сега дали ще могат да го озаптят, след като отдавна е изтървана работа!

на изпрострелият и откачил НАШ НАРОД!

ИЗПРОСТЕЛИЯТ....

Полиция, съдебна система, депутати, министри и мутри са едно цяло, което се защитава от народния гняв с парите на народа.

Ако всички полицаи,следователи, прокурори, съдии и т.н. си вършеха съвестно и коректно работата, то днес нарушителите и престъпниците биха били значително по - малко.

Нищо, те тука и без туй така са си свикнали като видят моторжия да газят, е случва се някой път полицай, роднина комшия, не е приятно ама нали е на две колелета, господ да ги пази.

Е какво сега, всеки ден ХОРА биват блъскани и затривани, всеки ден ли ще ни занимавата. Когато някой свърши нещо, за да се намали това безумие, тогава пишете!!!!

тия същите служебни лица с маторите трябва доста често да минават на опреснителни курсове за правилата за движения по пътищата. А това че е бил блъснат явно някой гледа доста филми от САЩ! Ама не е шофьора на мерца! Честно да си кажа хич не ми пука за ченгето какво ще му стане от тук на сетне. Надявам се той да е виновен за произешствието. Виждал съм ги как се промушват между колите и създават проблеми. Полицаите трябва да разберат че не са богоизбрани. Смях в залата хахахаха! Не не това не е възможно !

Ей такива идиоти като теб трябва да са на мястото на полицая!!!

Още ли Джамбова е ШЕФ НА КАТ ПЛОВДИВ ??? Защо не я махат вече ....стига лицемерие.

Пък аз се чудех що нямало полицаи по улиците, пък кафенетата пълни с тях...;) Ей на в Пловдив - престрашиха се и ... Само че липсва ми "квотата от блъснати на улицата" прокурори и съдии - че тяхна е най-вече заслугата за случващото се по пътищата...И ДАИ-джии, моля - да им платите в натура за купените книжки;)

на всякъде, крият се хората за тва са и толкова мазнички!

Дано човека да е добре и да се оправи. Ама кой да знае, че нищоправенето по цял ден, леките подаръчета от сърце и скатаването, ще доведат до това да те е страх да си полицай.

Пак не ми е жал. Като са продавали шофьорски книжки и са си взимали почерпката да са мислили . Да не е бил тоя точно, другите го правят. И всички си траят. Като си траят, да не се оплакват. Рисковете на професията.

gonzales

"Да не е бил тоя точно, другите го правят." баце, как си го разбираш ?

А бе тъжно е ,но не знам защо ме напушва .... СМЕХ...СМЕХ ...СМЕХ ...

Една хубава новина : ) Пуснете човека сега да си ходи както правите винаги.

Да не са обявили награда или има някакви залагания ....

Явно е поредното модно течение, като "Ледената кофа" и "Ритни бабичка на спирка".

В Пловдив да не са обявили ловен сезон за полицаи ?! ... то не че другаде наглите говеда със скъпите тенекета са по стока де, .. ама все пак !

Тия майни са егати шофьорите! Изтрепаха народа и властта в Пловдив!

ти ся за какво се тормозиш за блъснатото ченге или за това че Тотев осра града? Половината град е затворен. Светофарите са в плачевно състояние!

Ако си вършеха работата и вместо да вземат рушвети санкционираха тъпаците на пътя, най-вероятно тези инциденти нямаше да ги има!

Всички сме в кюпа, не само тях ще ги блъскат, но и техните деца, защото те не летят над улиците! Дано тъпият българин най-накрая проумее, че всички сме в кюпа и започне да РАБОТИ!

хайде сега да плюем и по "рокера" ???? Този е карал с 300! Този е донор! Все колите са им виноврни на донорите ! ....... Хайде де ?? Никой ли ?

Е , след като си го знаете , що искате пак да ви го казват!

А никой??? Ей сега ще се включат един куп малоумници.

Не е нарушение автомобили да чакат на светофар. Нарушение е мотористи да се промъкват между тях, за да са първи на светофара. Но после реват, че не ги пазели. Кой е наглия в случая?

същите номера ги правят другарчетата от моторната полиция. Като ти се навре един такъв и седиш и го чакаш да потегле че не го знаеш дали няма се катурне пред теб.

Е освен и пешеходците да почнат да чакат ? Нали това е идеята на мотора, мотопеда,велосипеда.. Да облекчиш трафика. Погледни малко как стоят нешата по света. В Холадния дори има неписан закон, че колите спират възможно най в дясно на платното, за да може мотористи, велосипедисти да преминават безопастно м/у тях.

Ето Пловдив вдигна се въстанието срещи КАТ.Съжалявам за полицаите невинно загинали и пострадали.Простотията на пътя няма край.Съжалявам ,че са жертва на пътя и те и ние.Движението по пътя е мерило за една нация.Интелекта е и на пътя.Той е навсякъде

Материала е гламав, материала за нищо не става. Психично болни, пияници, наркомани, тъпаци, мошеници, надути фукльовци, корумпирани митничари, псевдо бизнесмени, психопати, религиозни откачалки, злобни стари моми и ергени, надъхани бивши комунисти, чалнати сектанти, важни депутати, оскотели хорица, русофили, бивши агенти на ДС, съсипани от бедност, крадливи малцинства, това е състава ни.

Ти в коя от посочените категории попадаш?

майнички... коя от коя по-зле зад волана.

Така е,борбата иска жертви,тя е безмилостно жестока. Малък народ,малка държавичка, но изключително прост ,див и тъп народ.

Интересно къде ги намират тези полицаи в Пловдив.То патрулка да видиш е цяло събитие, камо ли полицай на мотор или пеш.

Тъпанари по-пътищата с лопата да ги ринеш. Но вземат да ги свалят от тези мотори че и въпросните полицаи на мотори карат като тъпанари. Преди две седмици в Пловдив двама бяха спрели на светофара до мен и колата в съседната лента, промъкнаха се без да ги видя.......

Промъкнали са се без да ги видиш..баси фантомите. Очила нещо,опреснителен курс..или...?? За такива дето не виждат си има градски транспорт.

Пловдивските шофьори са пълна трагедия и го доказват ежедневно , но това не им пречи да не слизат от колите по цял ден - хем карат постоянно, хем са като курсанти поне половината !

Поредния заспал чичка, дето не си отваря очите. Аман вече от глупаци по тея пътища, научете се малко как се кара МПС !!!

да засегна някой, но масово коли със започваща регистрация "Р" и последвала буквичка не могат да шофират! Следвани от морските гларуси. Но така ще бъде докато масово си измислят в движение собствени закони и си мислят, че една марка на колата те прави нещо повече от храна за червеите.

Явно в Пловдив има някаква игра - блъсни катаджия...

Играта е: Тия дето се правят, че всичко е наред, ги блъскаме вече и тях.

Жалко за човека ,ама да не би да са открили ловният сезон?

ето, пак мАж се ОПИТВАЛ да шафира... ми питайте жените как се кара? и те правят инциденти, ама съотношението е 1:20. на един женски има 20 мАжки утрепани. че и НАГОРЕ! питайте бе! как се управлява МПС? ЖЕНИТЕ ЗНАЯТ! по-добре от мАжете, със сигурност! :-)))

Ми, той точно Жената от оня ден е питал. Но пак не се е справил. Онази направо ги избива

Началник

за съжаление, митенце, явно не си чел за последните мъжки изцепки с умрели на пакя? няколко пъти х2ма, х3ма, х5ма и х6ма (сега осъдили на 10г и 8г двамата шафьори дето утрепаха общо ШЕСТИМА до Плевен)... успех драги. дано не те нацели некой МОЖЕШ мАЖ! хахахаха! левак! :-)))))