”Ислямска държава” пое отговорност за атентата в Манчестър

"Ислямска държава" пое отговорност за терористичното нападение в Манчестър, съобщи иракският интернет портал "Ахбар Ирак".

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” пое отговорност за атентата в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който иска да бъде в неговата страна трябва да спазва ВСИЧКИ ЗАКОНИ - дори и религия - ИСКАШ ЕВРОПА - СТАВАШ ЕВРОПЕЕЦ. Ама Европа имала други виждания - ресто Европа и тогава следва ефекта на доминото.

за всичко това да благодарим на Меркел, абе къкъв ЕС, какви пет лева. Как може един да ги кани - елате всички желаещи, и като се осъществиха мечтите ѝ - квоти. Ай сиктир. Но тя е болна комсомолка, както и семейството ѝ.Верно всички насила ставахме комсомолци, но да сте чували някои от Западна да отива по желание в Източна Германия като родителите ѝ - аз не. Не са добре с главата изначално.

гл. прокурор каза че 5 000 евро е таксата да минат идилци през нашето летище - отделно самолетен билет - това прави 6 000 евра. Кой от нас има 12 000 лв.ей така на ръка? Явно това са хора на които са дадени тези пари в последствие да ни взривяват. Мечтата на всички ислямисти е да поислямчат целия свят, сега само Европа, а после и останалата част. Това са болни хора, които пред нищо не се спират, а сега и граници няма.

Войната е най-големият грях !Грешно тълкуване на необятното духовно начало е трагедията на много хора! Така че това е положението !

То е ясно, че това е само началото ! Тепърва предстои да видим какво ще се случи с оръжията за 110 милиарда долара. Не съм убеден, че в Европа има държава която да разполага с оръжия за такава сума.

Модераторите на link - безумие е да се поместват директни линкове към видео на ИДИЛ! Или искате да пропагандирате идеите ѝ??!!! Защо трябва да помагате на склонните да възприемат античовешки идеи да ги намират по-бързо?! Не ни ли стигат останалите хибридни глупости??? Опомнете се! Заслужавате обвинение в подкрепа на радикален ислям!!! Не превръщайте сайта в dir-nick!

Трябва да бъде: 1. Поставяне на исляма извън закона, разрушаване на всички джамии 2. Изгонване на всички ислямисти 3. Нанасяне на ядрен удар над Авганистан, Иран, Ирак, Сирия, Сауд Арабия, Йемен,

да отговорят като щатското задкулисие атакува Европа с бойци на измислената и несъществуваща "ислямска държава".

Помните ли кой покани всички араби в Европа?

Докато ЕС и Америка не обявят исляма извън закона, не изгонят всички ислямисти и не хвърлят яфрени бомби над Авганистан,Иран,Ирак, Сирия, саудитска Арабия, Йемен, терора няма да спре!

Men mi e interesno zashto Twitter I Facebook ne gi svalqt teq stranici s propaganda na idil

Много просто..американците продават орьжие на арабетата..а те с това орьжие...по нас европейците...и кой в крайна сметка е виновен....ИДИЛ...ЕДВАЛИ...!!!

краино време есветовната организаця на оон, да сложи раи на деиствиета на джихадистите. постиженята на науката в днесчно време позволяват а се спрвиме с деъсрвята на бандите от джехадисти,които постабят в сустоъние на страх , по целят свят, убиват хиляди хора, невиинни,деца , страци, хора, не изживяли своят живот, нима исламизма иса да постави целят свят на колене, хора, хора от целят свят, обединете се в борбата сресчту джихадиетите, които изправиха света пред страха да живеем в 21 век,нима не е преступлението да убивасч невинни хора едопустимо от чвесчото обсчество в днесцни времена/????краино време е целят свят, от всички континенти да се обединят за борба срсчту, джихдистите ислямисти///????????нъма време???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

....Tрампеее и на тебе да ти бера ликата ...скапаняк нещастен дето страната ти саздаде и ваоражи приматите от сатанистка дарjaва !... ти лично ваоражи чаршафите от C. Aрабiя а те останалите сатанисти !...и от там право при евреите на оTchет !...да знаете Jириновски е прав за всичко което казва !...поне до сега !

Англичаните веднага да спуснат с парашути оръжия на "умерените" борци в Сирия. Така можело да подкрепят борбата срещу Даеш :))

....забрана и преследване на исляма в Eвропа !...които иска да е европеец ..приема христянството и живее според неговите общоприети закони и традиции !...които иска ислям ..да хваща патя кам C.Aрабiя ! всяка jaба да си знае гиола !...не е лошо Mеркел ,Mоргени, юнкер..и цялата подобна гнусна глобалистическа сган сащо да стягат багаJa !

Орбан за това се бори - човекът - да спрат тия безумия !!!

Тези не ги ли финансираше САЩ за борба срещу БАШАР АСАД , аман аматьори

Представете си каква секта са от "най-мирната" религия след като така може да се промие мозъка на човек,че той да отиде да се самовзриви.

ВЪПРОСИ: 1. Кой помогна и позволи да се създаде ИД? 2. Кой търгува с ИД и я въоръжава? 3. Кому е изгодно политически да съществува ИД? 4. На кои политици им пука за живота на обикновените хора? Накрая, да припомня ли, че един жалък президент заяви, че на терора ще отговорим с ТОЛЕРАНТНОСТ! А последният въпрос е: Кой ще е следващият окървавен град? УВИ!

за да се дигат цените на петрола, чрез военни конфликти в петролните райони.

Терористите ще се спрат,ако от Европа започнат да им връщат от същото- терор,терор и много терор.

Иначе някой продаде оръжие за няколко милиарда на саудитите и получи орден преди няколко дена

лукавият изпълнява перфектно своите планове- хората да се мразят, убиват, преследват- по религиозен , политически, расов, етнически и какъв ли не признак. Но няма да бъде неговата. Няма. Бог ще възтържествува в света. Бог на Любовта, Мира и Истината.

А дали не се опитват да откажат Англия да напуска ЕС, защото сама няма да се справи?

Много е страшно това което се случва в Света! Омразата и нетърпимостта стават все по-натрапчиви, лицемерието, самозалъгването и агресията стават модел на поведение. И никой не си прави правилните изводи от настоящата ситуация - много сериозно ТРЯБВА да бъде променен моделът на живеене, говорене и водене на политика в Света! Ако това не стане този ад ще продължава ...

Туитър за затвори каналите на ислямистите и техните профили, ако не да бъдат глобени или спрени от световната мрежа.

Ей хора, повярвайте, те - гадовете водят война срешу нас ! Обявете им война по всички фронтове !!! Няма прошка за нито един миусулманин опълчил се срещу нашето християнство !!! Война срещу гадовете !!!

адът на земята се намира в една дупка наречена лангли,оттам се командват всичките мръсотии на земята подкрепени с ционистките пари,за да живеем в страх и да слушаме големите еврейски корпорации,затова ще продължава да ги има тия камикадзета,всичко друго е лицемерие,там е злото на целия свят,оттам води и началото си идил и оттам и дърпат юздите

За всяка жертва сега да бъде взривена по една джамия, при следващия по две и така нататък. Ако не мирясат на курбан байрям ядрена в мека.

Очеизвадно е нежеланието на страните, които претендират да се борят с терористите да решата проблема. По-скоро искат това да се случва за да може масите по лесно да заменят свобода за сигурност и така да бъдат допълнително подчинени на управляващите корпорации и правителства. Нима не се знае къде са главатарите и голяма част от бойците на ИД ? Нима не може да се направи мащабна международна сухопътна операция по протежението на цлята територия, която ИД владее и да бъдат арестувани/заличени ? Нима това не е възможно с мащабите на армиите на ЕС и САЩ ? Нима няма техника и въоръжение ? Не за мен те просто не искат да се борят с ИД и всичко, което правят е пунта мара уж има дейност по борба с тях.

Реакцията трябва да е такава, че арабелите да се НАСИРАТ ОТ УЖАС само при мисълта да направят нов атентат.

СЛЕД КАТО СА ГОТОВИ ДА УМРАТ! Какво може да ги уплаши? АБСОЛЮТНО НИЩО! Безсилни сме-Да пази Господ!

Всеки все от нещо го е страх. Ако не от смъртта то примерно за близките му или опасността да се размине с ония обещаните там девственици. За всичко си има цака.

Съвсем очевидно е ,че тези ,които се взривяват,трудно могат да бъдат наречени хора!Особено когато взривяват със себе си абсолютно невинни деца!Но как да бъдат наречени тези ,които финансират и организират операциите!?Организирането на операцията по-трудно можа да се хване ,но финансирането -съвсем лесно ,стига това да стане с обединени усилия!?Какво пречи да има обединена борба с терора!?

Меркел и Оланд докараха ислямската "демокрация" в Европа.

НЕНОРМАЛНИЦИ, БОЛНИ МОЗЪЦИ

изроди!!!

Когато изтрепаха хора в Ленинградското метро - Путин бе виновен. Сега кой е виновен - кралицата, Тереза Мей или пак Путин ще е виновен? Кой, кой продава оръжие на ислямистите?

Как кой САЩ на Саудитска Арабия а тя ги подарява на Ислямска държава.

Долна европейска толерастия. До кога ще убиват децата ни, а вие политически мърши ще скимтите - НЕ на страха, ДА на интеграцията на исляма в Европа...

Така е... И още ще има, това си е война, а те се правят на неразбрали. Що за изроди избиват деца? Има начин да се спрат и той трябва да е кардинален и категоричен, а не това мрънкане и шушукане, те го наричат инцидент, моля ви се...

ТОЛЕРАНТНОСТ И ГЕЙ ЦЕННОСТИ ИЗПОВЯДВАТ ЗАПАДНИТЕ ОБЩЕСТВА ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМАТ МЪЖЕ А НЯКАКВИ СИ ИЗРОДЕНИ СЪЩЕСТВА ЗАТОВА ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНОТА И ЩЕ .........?

Те припознават и тия, които въобще не познават !! Това е част от шибаната им идеология !!

не филосовствайте , нещата са елементарни, резанките не понасят чуждо изпразнено, а света е препълнен с чуждо изпразнено, време е да разчистят

Съдейки по начина на изписване на буквите и цифрите мога да гарантирам, че човека написал надписа е учил като дете в Англия и най-вероятно ще се окаже, че е роден там. Не знам какво ще правят с тези джихадисти с европейски паспорти.

произношението също.

...в света беше относително добре и спокойно, докато някои страни не нахлуха в Африканските и Азиатски земи, за да завземат и експлоатират тяхните природни богатства. Арабският свят беше мирен, макар че живееше по свои канони, които се различават твърде много от разбиранията на останалия свят. Но така те са живяли хилядолетия. Кой дава право някому да се разпорежда как те да живеят? А ако арабите решат ние да променим начина си на живот според тяхните виждания, ние как ще реагираме? Атентатите са осъдително и нечовешко деяние, но те си имат дълбока причина. Ако не я осъзнаем, нещата могат да станат още много по-зле. На злото винаги се отвръща със зло. И не там трябва да се търси решението...

YES!!!!

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТАЗИ ИДИОТЩИНА ????? 1 Военнопромишлените мафии !!! Не може да продаваш оръжие на сатрапи и да очакваш демокрацията да си се появи от нищото !!!! 2 Диктаторските режими !!!! На путлер , на Ердоган , на арабските диктаторчета , мед им капе на сърцето , когато в Европа се появяват проблеми !!! Как един диктатор може да оправдае съществуването си, ако тормозените от него имат някъде другаде пример, че хората могат да живеят добре и без "батюшки", "султани"и всякакви такива идиоти !!! Европа е виновна за това, че спазва правата на хората !!!! Целта е да стане кочина като всички останали кочини, за да няма "лош" пример за раята !!!:(((

Че кои са тези арабски диктаторчета?! Нали всичките ги демократизирахме, свалихме ги с арабски пролети, само един в Сирия остана за сега, ама и той е пътник. Сега берем плодовете точно на демократизацията на диктаторчетата, ама това е една друга тема....

Когато изтрепаха хора в Ленинградското метро - Путин бе виновен. Сега кой е виновен - кралицата, Тереза Мей или пак Путин ще е виновен? Кой, кой продава оръжие на ислямистите?

До като има люде,непросветени и заблудени като тебе,добро не ни чака!Тежко ни!

добре де, какво се правят на интересни ... ФБ ще ограничава фалшивите новини...а достъпа на тези маймуни до Интернет не може да се ограничи така ли? Много сме толерантни щом ИД може да си има интернет канали и да пропагандира свободно от тях!!!

Работата ще се оправи само ако близките и роднините заедно с камикадзетата в затвора.Дори и ако терориста е загинал. Така ще се издават взаимно...но мама Меркел се е надупи.а и нема да даде

Не в затвора , на кол и го снимат как се гърчи докато пътува към техният цигански пророк. След това видеото се пуска на всички циганьорски държавици които подкрепят тероризма какво се случва с роднините на камикадзетата , ефектът ще е доста качествен.

Продаваме си оръжието за 100 милиарда долара и отгоре, а след това казваме , че сме за мир и демокрация !!! ???????? Правим военни сборища като хитлер, а след това "празнуваме" победата над националсоциализма !!! ??????????? Европа е виновна ????????

Доколкото си спомням, вчера Франс прес нарече ИДИЛ и Ал Кайда "сунитски радикални организации" ...

Никой до сега не коментира едно интерсно предложение от страна на Русия. Путин подадее ръка на англосаксонците и предложи взаимодействие срещу ИДИЛ.Големият въпрос е обаче,защо няма прием на това предложение. Необяснимо е поне за мен и ако някой ме светне ще му бъда благодарен. Нали ако Русия и америка обединят усилията си,просто ИДИЛ ще изчезне за 24 часа. Да му се спре финансирането и доставките на оръжие( тука и България е виновна),да се спре притока на бойци и готово,много е просто. Пак питам,защо англосаксонците не приемат протегнатата ръка на Русия?

Какъв е интересът на изброените от теб да ги няма ИДИЛ? От финансова гледна точка - абсолютно никакъв!

Има и друго решение на проблема. Изграждат се огради по границите, внезапно всички "бозави" имигранти в страните на ЕС се арестуват, товарят се на самолети /ако не стигат парите, преди това се иска помощ от местните хора - всеки ще даде колкото може за каузата/ и се изсипват в региона от където са дошли. Когато това се направи бързо, за 2 дена, никой, вкл. "КГБ-еецът" няма да гъкне.

"Защо англосаксонците не приемат протегнатата ръка на Русия" ли ? Ами защото Русия от доста време бомбардира Сирия, и която страна приеме протегнатата ръка на Русия ще бъде възприета като толкова "миролюбива" колкото Русия.

Капиталите (корпорациите, компаниите, банките и т.н.) печелят от това. Те владеят света. Те назначават и уволняват управляващите на запад. Ако някой се опита да им попречи в най-добрия случай пада от власт. Ако им се противопостави нещата отиват на по-зле. Сети се сам. Примери бол. Те създават тероризма, и така изнудват Държавите. Единствено ги е страх от Народа. Но като го залъжеш Народа, я с обещания, я с пари, работите се разминават. Но се появиха такива Държавници, които им казаха, че тая няма да я бъде. И че не само техните интереси са важни, но и интересите на хората. И сега рев. Губят позиции и хапят като бесни.

Няма как англосаксонците да приемат предложението на Путин, защото те, специално САЩ, в момента правят точно обратното - въоръжават терористите. Точно заради това изпаднах в конфликт и с Ердоган. Явно са доста тъпи парчета, които никога не се учат от грешките си...или просто не им дреме за жертвите в Манчестър (последно) или в другите европейски градове. Важното е алъш-вериша с пушки и бомби да върви. Точно като създадоха преди години Ал Кайда и талибаните, за да се бият с тогавашния СССР, така сега въоръжават, обучават, хранят и всячески поддържат разни други терористи в Сирия, Ирак и къде ли не другаде. Така и не се научиха, че рано или късно хранениците им ще се обърнат срещу тях, явно, малко им дойдоха двата паднали небостъргача!

Всичко е геополитически игри...

Ами като квичите срещу РИМСКИЯ ПОЗДРАВ ето ви ислямокомунизъм в действие!!!

Дотук добре, само че сега можем да квичим, щото Голямата война завърши преди да бъдат унищожени и поробени славянските народи, наред с някои други народи. Наред със сухото щеше да изгори и мокрото през онази война...