Знаят кой е предизвикал ”максималната касапница” в Манчестър

Мъжът, който стои зад самоубийствената атака в Манчестър, е искал да предизвика „максимална касапница“. Арестуван е 23-годишен мъж във връзка с атентата.

Обратно в новината

Коментари - Знаят кой е предизвикал ”максималната касапница” в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от виновниците е и Тони Блеър заради глупавата си политика по отношение на Ирак и Либия!

Може само,да плямпа и нищо,друго...

gonzales

сега ще кажат и че атентаторът е бил под наблюдение и са щели да го арестуват след няколко дни , но той взел , че ги изпреварил :-)

Време е народите на ЕС да изгонят педераските6 си управници и да изберат един нов Хитлер или Пиночет, който да изчисти Европа от тинята!

Браво браво вече и ти си в кюпа на федерализацията която се опитват да вкарат същите които псуваш

Британеца погледнал в огледалото и видял кой е виновен.

Липс ъф чери, стиснати като Кокошо дупи! Дърта кака, трудно се праска в тази уста!

...ма те Саудитска Арабия продават евтино оръжие...купувайте и се борете с тероризма...

Ами след като знаете, постройте му джамия и се н а д у п е т е там да се молите! А, да - и забрадки си сложете...

И аз знам кой е , ей тази същата от снимката и баба ти кралица.

voknid

Ами терорето ако се окаже "стар познайник на органите по сигурността", как да го съобщят? Нали трябва да се извиняват, че са го хващали, пускали, хващали, предупреждавали... и те така до вчера.

Тия не заслужават да ги коментирам... просто една политическа измет и нереализирани като хора същества. Как едно нормално изречение не казаха, че умира бъдещето на нацията им и невинни деца. Кралицата изказвала съчувствие. И какво ще направите сега бе говеда, какъв ще е ответният ви удар и реакция. Или не смеете да развалите сделката си която имате с ИДИЛ, то това вече целият свят го разбира...

Не му ли нарушават правата? Традиционна особеност е при мюсюлманите да убиват "неверници", да убиват за чест, а и содомията също. А жените, жените са животни. Тези хуманни практики трябва да бъдат приети във всеки дом на Европа и дори в света.

Докато не отвърнем на терора с терор гадовете ще продължават да убиват невинни деца. Трябва на всички, дошли отнякъде в Европа, включително и от България да им стане супер некомфортно да живеят в чужбина. Без значение кое поколение са, колко са миролюбиви и интегрирани. Казваш ли се Хасан, Иван или Чон Ли, нямаш място в Англия, Германия, Франция. Нека всички да свикнем да живеем там където сме се родили. Ако не ни харесва как живеем да променим страната си, не местоживеенето. А тия тъпи копелета дето си мислят, че е много яко да убият и умрат в името на Аллаха да ходят да пасат кози в Афганистан и да не се допускат по никакъв начин до цивилизацията.

"Казваш ли се Хасан, Иван или Чон Ли, нямаш място в Англия, Германия, Франция. Нека всички да свикнем да живеем там където сме се родили." - почна що-годе интелигентно, ама тука се оля с тъпизмите. Че ние ако спазваме това правило, ти трябва да си останал и досега в локвата в Сусурлево, където си се родил бе! А я си представи, че сина ти отиде на екскурзия в Чехия и си хареса тамошно момиче? НЕ МОЖЕ, а?!Разделят се, и това е! Откъде се пръквате такива бе ..нискочели идиоти.

Аз пък се чудя от къде се родихте такива тъпанари по тия земи не знам! Според вас всички трябва да си стаим у дома че така било редно! То направо си плачевен!

Естествен подбор, загиват слабите и неприспособимите... В случая сме ние- европейците, много жалко, но това са фактите.

Добре все българи и румънци са кривите, които им пречат, но кой ги бомби ...не ние, нали?

Загинаха деца и млади хора !!! Мир на прахът им ! Виновни за това са тая вещица Мей, ноято се зъбосва на европейците и правителството на торите което живее с идеята за империята, която не съществува от век. Вместо да режат пенсиите на хората и да обезобазяват здравната си политика, да се вгледат по добре в паплачта която са довлекли от бившите колонии. Болшинството от която живее на помощи, за които и тези три милиона европейци работещи там плащат. Надявам се това да е краят на торите и безумната им политика на предстоящите избори!

Съчуствието нема да помогне ,а иска крути мерки бабо Мей.

Пука и на п..... на Мей, нали си взема заплатата като политик. Какво повече я интерисува ? Казва "съжалявам" и отминава.

Все "българи и румънци" са ви виновни за всичко .... Европейци нещете и вкарвате в страната си само мюсюлмани и индийци ..... А после, като вземат да ви гърмят - ОХ ! Какво искате по дяволите, като сами си ги допускате в страната си и дори си ги толерирате да идват ?!??!?!?!?

Ако е искал такава да беше се гръмнал в залата а не във фоаето ..Аман от интерпретации ама все на чужд гръб..

Трагично просто е. Въпрос: когато един ден Овчарят реши, че Стадото му достатъчно се е угоило и изнежило и повика Месаря, дали овцете го възприемат като Тероризъм?

напълно вярват, че е тероризъм, затова са овце...

Поредната серия на култовия сериал "Западът" от създателите на Хитлер. ИДИЛ е създание на Америка. Щом са поели отговорност значи Америка напада Европа и по-точно Брекзитващата й част!

Аз пък винаги съм бил ужасен от цинизма и арогантността на английската имперска политика.

Най-точен е ДавидоФ. Това са си вашите хора. Бяха ви колонии, цицахте колкото можете, слугуваха ви, за което ги докарахте в белите си страни, те се размножиха..и......ето резултат.

Излиза, че Възродителния процес е едно правилно мероприятие и то ни е спасило до определена степен от такива ужасни явления! Ако англичаните си свършат работата правилно и ги по изпратят в техните арабски държави ще си решат всички проблеми и няма да квичат така!

Кой ги ебе тези британски кобри като тази на снимката. Гаден народ

Като вземат да се правят на ужасени и да осъждат актовете на насилие, направо ми иде да им хвърля по една лимонка! Сякаш, ако искаха, нямаше да смажат досега тероризма - да не са милиони тези терористи! Няколко велики сили за една седмица ще ги изметат от лицето на земята, ако искат. Ама не щат, правят се, че им е мъчно за невинните убити, но знаят, че и занапред ще бъде така и въобще не им пука, само мяукат лицемерно - осъждаме, ужасени сме, няма дя се уплашим бля-бля-бля...

Ха добър ден! Ми ти досега не си ли разбрал че ТОЧНО ТОВА са така наречените - "европейски ценностти" ;) Само едно плямпане и нищо полезно - нали затова се "борехме" и ние - да "споделяме" - европейските "ценностти". Едно време се присмивахме на лозунгите на "партията" пък сега се прехласваме пред ей такива на "ценностти" ;) Ама както е казал дедо Поп - не ма гледай кво правя ами ма слушай кво ти хортувам ;)

1.Засега демокрацията е най-добрият инструмент за управление на управляваните в полза на управляващите. 2.Успехът на демокрацията на дадена територия е право пропорционален на броя на жертвите повярвали в нея. 3.Демокрацията произвежда тъпанари и егоисти, смесени в различни пропорции, от които има нужда за да се самоподдържа.

А жертвите на пищезамещението препили със препарати за кенеф или станали жертва на случайни куршуми по време на отпуската си в Донбас и Чечня или при изпълнение на интернационалният си дълг във Сирия цъфтят и вържат наливайки се със антифриз и възхвалявайки путкин!

Може да се отровиш хапвайки дюнер с кучешко, пардон, пилешко месо. После арабелите ще направят от трупа ти още много дюнери ...

От колко години го смазвате тоя ислямски тероризъм??? Той всъщност победи.

Да, те си направиха 11-ти септември и сега продължават с този план. Само те си знаят какво са планирали.

225 загинали (УБИТИ)цивилни през април от US удари в Сирия

ти си загубеняк!

Написаното за: 225 загинали (УБИТИ)цивилни през април от US удари в Сирия, е ФАКТ ИЗНЕСЕН ОТ ОРГАНИЗАЦИЯ В АНГЛИЯ!

"ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ" !! Ебавайте се с източните емигранти, дундуркайте си арабите и в отговор - видяхте какво се случи !! Плюя на шибаната Ви ДЕМОКРАЦИЯ !!

Ааа, не, бе, атентат самоубиец ще избере място и време така, че да предизвика възможно най-малко жертви. Ето затова ще ви трепят, щото сте дебили.

Аааааа, Дедо - не си прав!!! Ами те терористите така са ги обучавали едни служби като МИ, ЦРУ и прочие - да са хуманни, даже по инструкция с розова вода пръскат бомбите преди да ги взривят - за да е хуманно и да няма жертви ;)

голееееемите политици обожават да ви информират със очевидното......

Жертвите в Сирия, Либия, Тунис, Египет, Йемен, Афганистан, Сърбия, Ирак,....Конго, Ангола, Намибия, Куба, Гренада, Аржентина, Виетнам, Корея също имаха право на живот!? Да добавим: Индия, Пакистан, ЮАР, Кения, Индонезия, Ирландия, Шотландия....другите народи жертви на британо-краварския геноцид!

Не, нямат.

И ти си загубеняк

e той и терориста от максималната касапница в Манчестър сигурно е бил цивилен. Жал ли ти е?

Докога бе хора ще си заравяме главата в пясъка. Защо позволихме и какво е наказанието на англииските политици за лъжата с за ядрените оръжия и отровния газ в Сирия и бомбите които изсипаха американците там. Ние хора, Европейци, трябва да потърсим сметка на нашите политици за агресията с която управляват света. И никъде по земята да няма убити деца НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВА РАСА СА! И не съм привърженик на Пути, а съм реалист и ми омръзна черното бяло да наричат политиците, а ние да им пригласяме!!!!

Естествено че е искал много жертви атентатора! Да не е тръгнал с кафе да ги черпи! Анализите сега след атентата са с 0-е значение за избитите и техните близки! Каниха ги, отгледаха ги, джамии им строиха! Е, това е "цената"....

ВСИЧКИ АРАБСКИ ЛАЙНА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ЩЕ ДА ПАТИМЕ ОТ НАШАТА ГЛУПОСТ, ЗАТОВА ЧЕ ИМ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕБИВАВАТ В БГ.

Още преди 20 години, когато за пръв път посетих Острова, видях как глезят всички, пристигнали от "друг" континент. Източноевропейци и дори ЕС граждани, не се ползваха с привилегиите, които имаха всякакви тумби пришълци. Ами, каквото посееш, това ще пожънеш. Лошото е, че ще става по-лошо. Добрата новина е, че Хокинг твърди, че ни остават 100 години на тази планета. Така че, хайде да поживеем още 100-тина години, пък каквото дойде. И без това едва ли много зависи от нас.

А "аз", по-това време им казах какво ги чака и бях обявен за расист!

Фараж, къде си мекотело долно? Кажи сега нещо за българи и румънци!

И КОЙ ГО Е МОТИВИРАЛ ДЖИХАДА ??? ... ОТГОВОР - ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА АЛЛАХ В СУНИТСКАТА ДЖАМИЯ :))

Естествено, Т Мей казва което трябва да каже в такъв случай. Но това не променя факта, че не казва всъщност нищо. Какви ще бъдат политическите, икономическите и военните мерки, които ще последват? Защото ако ги няма, думите и не струват пукната пара!

A БРИТАНСКАТА BAE Systems ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА САУДИТСКИТЕ ТЕРОРИСТИ :))

Днес в Манчестър, а утре ?

Е, как :) Лондон разбира се.

Таня, кагато някой ще се самоубива е естествено да търся повече жертви. Заглавието е наивно.

Може да е наивно, но е точно.

Дядото

Земята се върти! Точно! И ти си дебил! Точно!

Всички днешни атентатори са деца 2-3 поколение араби. Процент от потомците на днешните мигранти са утрешни терористи и това което ги прави такива е религията им. И модела за подръжание педофила мохамед. Вие си мислите че им плащате помощи, те го смятат за доброволен данък джизия който неверника е длъжен да дава. Всичко идва от комплексите на бездетна европа хранеща чужди куковичи деца. А куковичите деца макар и на по 30-40 години първото нещо им е да изхвърлят от гнездото пиленцата на гостоприемника.

Това иде само да покаже, че те не се интегрират - не искат да работят и да учат. В резултат се повтаря идеологическата мантра, че обществото не ги е приело. Ние тук поне знаем от нашите цигани, че насила не можеш да интегрираш никого.

Напротив, "българина реалист" по-долу едва ли не иска да им се извиним! Той смята, че ние сме виновни за арабските свинщини! Напълно споделям мнението ви, че тези хора чакат наготово, не могат да се интегрират и се радикализират крайно при промиване на мозъците им с религиозна ислямска пропаганда.

Недей да разправяш кой бил педофил и кой не. Имай уважение към всички религии и хора. Нещата са прекалено сложни за твоя мозък и не става въпрос каква ти е религията или на арабина, а политиката на къде върви и чуждите интереси какви са. Има конфликт в близкия изток от години, за това използват удобни думи и религии за да манипулират хората и да ги разделят, като създават конфликти м/у тях. После такива хора като теб започват да коментират на религиозна основа и на настройват хората един с/у друг. Успех на всички! Студент по политика в Германия,родом от София! Ус

А, бре студенте по политиката, кой те изпрати у немско и с какви "сороски" парички. Мюслимската теология не е религия, а военна доктрина. Корана е инструкция как да се третират "друговерците" - тоест унощожават!.

Ужасно искрено съжалявам за погубените млади хора. Много се дразня, че никой не говори за генезиса на тези атентати и арабските майки имат деца като и ние европейските. Ккава политика водят Англия и САЩ спрямо арабските държави??? "Арабската пролет" чие дело е??? Защо ние и нашите съюзници разрушихме живота на тези страни??? Кога ще поискаме сметка от нашите европейски и презокеански лидери, защо основена грижа им е поддържането на американската военна индустрия????

Айде, поредния путеноид с промит мозък седнал да плаче за арабските майки! А как възпитават те децата си? В кой век живеят? Защо мразят ЕВРОПА, а се блъскат да дойдат тук с цената на всичко? Виждал ли си арабин да работи в консервна фабрика, завод или в някакъв университет? Престани да промиваш мозъци и да плюеш по Запада и Америка.

Защо пишеш минуси, с какво не си съгласен колега? Скръбя и съжалявам и нека ние възрасните страдаме, не децата. Ние също сме виновни за гибелта на хората в атентатите, защото не протестираме срещу агресивната плитика на НАТО, чиито член сме .

Виждаш ли, искаш да протестираш срещу "агресивната политика на НАТО", а за Путинова Русия амнезия ли получи?! Путин колко бомби хвърли, колко злини направи и на свои и на чужди? Слепи ли сте за това? Имаш минуси, защото аргументиращ едностранно, обладан от любов към Путин. Той ще те спаси, колкото спаси Украйна.

"Арабската пролет" започва на 17 декември 2010 в Тунис, където един уличен продавач се самозапалва в знак на протест срещу конфискуването на стоката му и униженията, които е принуден да търпи от полицията и някаква служителка в местнта община. Примера му е последван от още няколко души в арабски държави, които по този начин протестират срещу корупцията и униженията на които са подлагани от собствените си правителства. И... така. Нито САЩ, нито Англия, нито Мадагаскар са карали някой да се самозапалва или самоубива...

Ама путеноидите повтарят до главозамайване мантрата за класовеия враг САЩ. АНглия, Франция и т.н. Ако не го правят, ще се пукнат от злоба, няма да имат никакъв смисъл в жалкия си живот. Те живеят, за да мразят.

Йори, не знам на каква основа коментираш кой с какви пари учи в Германия. Много плитко коментираш, без ни най-малко понятие да имаш.Явно според теб всички студенти в чужбина са отишли със "Сороски" парички там...хаха. Явно и от това нямате представа в тази мизерна държавица как се издържат повечето български студенти в чужбина, не като вашите деца, които обикалят по Студентски град всяка седмица и накрая стават бармани и сервитьорки... Я се скрий някъде в миша дупка и не обяснявай простотии. Аз съм православен християнин, но за разлика от 90% от хората в този сайт, имам доста понятие от политика и религия. Доста съм чел и изпити съм писал на религиозна тематика и политика. На болшинството препоръчвам първо да прочетете и да се информирате , за това какво е реално исляма и да не бъркате новото понятие "ислямизъм", въведено от великите сили с исляма, който междувпрочем се доближава най- много до християството като основа. ПС: Йори-к , много смешно ми стана как коментираш за паричките, осъзнай се и попитай приятели ако имаш как се издържат децата им в чужбина. 99 % ти гарантирам,че не са със Сороски парички! Студент по политика в Германия

Почитателите на късия касапин от Кремъл ликуват над нещастието на хората във Англия и заливат мрежата с путинска олигофрения!

Най много ликуват кукловодите дето стоят зад терористите и които уж се борят срещу тероризма.

Почти съм сигурна,че името е Хасан Абдулазис Махмуд ибн Мустафа. Но да изчакаме Мей да потвърди. И разбира се няма нищо общо с исляма, просто не са му издържали нервите.

Като се има предвид,че атентатът в Лондон през 2005-та беше вътрешна работа, работата е ясна. Тогава имаше паралелно учение в метрото дублиращо атентата. Същата година британски бойци от САС се бяха преоблекли като терористи в Ирак и готвеха атентат с кола бомба... Сори ама на лъжливото овчарче вече никой не вярва.

Спри да постваш едно и също под всички новини, окаяно путенодче с промит мозък. Вие, путеноидите, се радвате за атентата заедно с ислямистите! Готови сте да продадете и майките си от свещена простотия!

Ченгенце, вас сега ви назначиха за русофоби ама с разрешението на руснаците.

Е как няма да се раздват, нали шефа им е приятел и с Хизбулла и с ИД.

И какви според тебе са мотивът и целта на подобни инсценировки?