Тръмп ще ”направи всичко” за мир в Близкия изток

Доналд Тръмп се ангажира днес във Витлеем, на окупирания Западен бряг, да стори всичко, за да съдейства на израелците и палестинците да постигнат мир.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ще ”направи всичко” за мир в Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА, БЕ, ДА. С ОСИГУРЯВАНЕ НА ОРЪЖИЕ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ И НЕОГРАНИЧЕНИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕРОРИСТИ ПО СВЕТА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ В САЩ НЯМА ДА ИМА АТЕНТАТИ.

резултата вече се вижда

И започна завалията за бая милиарди ще осигурява оръжия за да се ''възцари'' мир и да си го накичат по дърветата за окраса...От такива алчни дебили сме стигнали до тук защото тях парата ги командва а не някакви човешки ценности.

Лицемери! След като продават оръжия за милиарди сега ще се борят за мир. Нямам думи.

Повечето от кометиращите тука не четат между редовете. "Направи всичко" означава всичко за да има мир така както Израел го иска.

вече направихте достатъчно да няма мир там поне за 100 години напред тръмпи...

Направо е смешно човекът с картечницата да говори как ще направи всичко за мир.. Може първо просто да спре да стреля. Тъкмо ще го чуят какво приказва.

Аз подкрепям мира в Близкия изток. Аз подкрепям този човек.

Стига целта да не е заселване на тези територии с джихадисти, че напоследък все такива примери виждаме

225 загинали цивилни през април от US удари в Сирия

Знаем го американския мир!А заканата "ще направим всичко" , явно говори , че накрая ще метнат една ядрена бомба и всичко ще утихне!Първо обаче ще оберат парите на воюващите с търговия на оръжия!

"миротворецът"Тръмп на думи иска мир ,на дела -продава оръжие.

как изобщо са го приели след сделката със СА. Явно им е мнооого полезен.

Колкото и да се мъчат руските ,,съветници"да ,,съветват"и да помагат на арабите срещу Израел резултата винаги ще бъде Победа : 0 за руските примитивни алкохолици!И в Сирия ги чака поредното поражение!

Ай завалията...

"Тръмп ще направи всичко за мир в Близкия изток" Включително, като предшествениците си, да посее демокрация от военните самолети.

докато има еврейска държава тръмп ще види мир през крив макарон,и тоя се прави на палячо пред господарите си ционисти

Чудно ка има такива идиоти като тебе! Такъв си се родил или в следствие на научен експеримент и системен тормоз и затъпял?

Господин И, вие платен трол ли сте или просто зомбе с промит мозак и ниска степен на осведоменост? Споменаването на ционизъм доста ви жегват. Има малка вероятност да сте еврейска подлога или един от все по-малкото объркани евреин на тема какво зло е и какво практикува и проповядва ционизма-кабалистите-сатанистите като цяло. Шалом И и дано бог се смили и ви даде яснота и чиста вода в която да се изкъпете от това с което са ви замърсили.