Доказват откритието за първия предчовек наесен

Хипотезата, че първият предчовек е живял на Балканите преди 7,2 млн. години, ще бъде представена на геологически конгрес в Атина в началото на септември.

Обратно в новината

Коментари - Доказват откритието за първия предчовек наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некой беше писал, че сме били мързеливи, как така от нас??? Не бре, човекОТ е прав - понеже ние сме се появили 100тина хиляди години преди другите, сме и станали мързеливи 100тина хиляди години преди тех.. Сега чекаме европейците, и по-специално европската униа да стане мързелива като нас :) Ето, гърците вече доказаха, че произхождат от нас. т.е. е*али сме гръцки маймунки докато са станали хора

Евреите и гърците имат общ произход и се родеят с векове. Има писмени източници, че са поддържали връзки като роднински народи. Местният народ са траките, а гърците се настаняват в техните земи и заимстват от техните постижения, технологии и богове. Скоро светът ще го признае това на висок глас. Идва времето. След 50 години в учебниците си светът ще изучава траките, българите и както искате ги наричайте. Не случайно и Дънов, и Ванга са казали, че сме черният дроб на човечеството. А пък ДНК-изследванията говорят за нова уникална хапло-група на българите.

В Македония? Професоре? За пари ли? За много пари ли?

Ех, Братя и Сестрици! Защо ли продължаваме да изкревяме история? Толкова ли им багажът на тези професори? Доказано е, че: 1. Човекът има около 28000 гени, от които 223 не съществуват и не се срещат в никой друг организъм на Земята. 2. Човеците имат възможност и използват САМО 2-5% от възможностите на МОЗЪКА си и т.н. ... ЗАЩО ли продължават да ни залъгват, че сме произлезли от маймуната след като никога не сме имали общи гени с този вид ЖИВОТИНКА? ЧОВЕКЪТ е БИОРОБОТЧЕ доставено на майката ЗЕМЯ за да изпълнява някакви си дейности на това място за определен период от време. Според мен и МИСЛЕЩИТЕ, де ... !

Бе ясно е, че първата амеба се е пръкнала в Искъро, следователно ние българите сме прародители и на хлебарките. Освен това е абсолютно логично маймуната да се превърне в човек на най-мързеливото място на света - Балканския полуостров.

дали са говорили и български?

Професоре, няма ли да пуснете ДНК-то да ви го изследват в белите държави и да ви кажат кое от кога и как?!

За това ли на балканите е пълно с маймуни?

jingiby

Казах ли ви, дека првиот човек е македонец и се кажува Аце Бугариевски....

А на Барак Хюсеинов колко му е обема на скоростната кутия?

ТОВА СА ЗЪБИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИОННАТА ЛЕГЕНДА ВУЧКОВ БЕ,СТАРИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПОДМЕНИ...ВУЧКОПИТЕКА НА СНИМКАТА Е СЪЩИЯТ

Значи човечеството тръгва от балканите, а орките тръгват от анадола, целящи да убият човечеството....

Демек, човек като сбъркал, омаймунил се, Господ казал да го изхвърлят от рая и той-търкул- цоп-та у нас! Е, хубу,поне в едно нещо да сме най-напред в класациите.

Само не мога да разбера защо трябва да бъде изложена /тезата/ на ГЕОЛОГИЧЕСКИ КОНГРЕС? Не трябва ли да е на АРХЕОЛОГИЧЕСКИ?

трябва да е палеонтологически конгрес, ама карай да е весело, тая много дълга дума за съвремените ганьовци

На мама убавеца!!! Не мога да сваля поглед от него! Е па ово си е жив Македонец бре! :-))))

Мога да ви кажа, къде живее първият възникнал на Балканите маймун - на Позитано 20 и се е родил на Бузлуджа. Това е известният Маймунупитекус комунистус путлерастус.

Тия научни прозрения бяха вдъхновени от появата на ГЕРБ май, защото при появата на БКП не е имало такива прозрения на учените. Та се питам дали не са те срещнали направо теб и оттам да ги е осенила идеята.

",,,Тепърва екипът ще установява как грекопитекът е стигнал от Балканите до Африка." Ми как, с БГА "Балкан", ве!

В Банкя. Даже още си живее там...

е как къде??? в Македония естествено

Не са няколко стотин години, а няколко стотин хиляди. Като се говори в милиони години, няколко стотин не ги хваща скалата, защото са от много по-нисък порядък.

В Македонско, де още? Додолу българските и грачките руце от нашиот Саше Маймунски

.... в Перник!

Това е видно, но защо оттогава еволюцията тук е зациклила?

В Банкя. И още си живее там

Първите реакции от научната общност на представената информация е, че данните са малко, каза в отговор на репортерски въпрос проф. Спасов. Вярвам, че постепенно хипотезата ни ще бъде възприета, каза той. Каква е тази научна общност , че да не забележи колко много са доказателствата в българският и гръцкия парламенти. Сто процента съм вече сигурен че първият предчовек се е "пръкнал" на Балканите.

Край Чирпан има още живи наследници , ако им вземат , ДНК 100 % сходство !

в Банкя, и сега един от потомците му управлява

там е живяла първата предмаймуна, бе! :)