225 загинали цивилни през април от US удари в Сирия

По данни на Сирийската обсерватория за човешките права (СОЧП) през месец април от американските удари в Сирия са загинали 225 цивилни.

Обратно в новината

Коментари - 225 загинали цивилни през април от US удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

US на какъв език е?

Аз

Ко??? НЕ!!!

И тия ли заедно с руснаците ще трябва да ги съдят за военни престъпления срещу цивилни граждани?! Нали точно за такъв съд над руснаците призоваваха преди има няма по-малко и от година време?! Сега и тях ли ще съдят за такива неща и кой ще ги съди, а?! Ясно е, че нито ООНето, нито те самите ще се съдят, нито пък трибунала в Хага ще ги съди! Тогава кой ще им наложи съдебно наказание за военни престъпления срещу цивилни граждани?!

Абе не, че нещо, ама ако заглавието беше, че Русия е избила 225 цивилни през април месец, тука щеше да има минимум 400 коментара ... Явно когато са демократично избити, работата не е толкова лоша ...

Бе те толкова джихадисти не са отепали колкото цивилни бе!

Аз

За посочения период - трима.

.............НАСАЖДАНЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯ" ПО АМЕРИКАНСКИ...............!!!!!!!!!!!

Да ама на тях никой от днешните дебили не изпрати съболезнования нали??а сега врякат и крякат за 20/ бог да ги прости невинните в Манчестър/ но реалността е такава.. САЩ си правят убийствата Европа плаща прескъпо за тях ама иначе много ''хуманизъм'' има в американските нападения

Не може да бъде. Това са пълни инсинуации. Американските бомби са човечни. Те убиват само доказани и осъдени джихадисти. Американските бомби са хуманни, хирургически точни и насочени от най-мирните ръце на света. Американските бомби не са бомби, те са средство, те са носители на свобода, демокрация, равенство и проспиритет.

Поне са били убити демократично, цивилизовано и хуманно...

слаба ракия. Това ние в Алепо го правихме на седмица. даже доста повече.

Коалицията която воюва срещу ИД и Ал Каида се ръководи от САЩ!Ако САЩ допуснат грешка по време на някоя атака се извиняват,а жертвите се обезщетяват!Путин и Асад както и ИД колят наред като използват цивилното население за щит! Това и истината путлераси!

Аз ще да те убия с кеф и можеш да ми благодариш за извинението ми след това със същата наслада с която защитаваш убийци..

ТИЧАЙ ВЕДНАГА НА ЛЕКАР............ЧЕ ЩЕ СЕ ВЛОШИШ ПОВЕЧЕ !!!!

Стига дрънка глупости, дебил такъв ... За кое се извиняват? По мой спомен имаше едно единствено извинение, а то беше, защото броени дни преди това Обама се беше качил на високия морален кон ... За нищо друго не са се извинявали никога, обезщетение на жертвите никога не е имало. То бива измислици, бива чудо, ама твоето е отвъд границата на идиотизма .... И какво си се разквичал за ИД, самите САЩ си признават за грешката и, че са техни, ти си седнал да ги приписваш пак на руснаците ... Колкото до Путин и Асад - те единствени имат поне виртуалното оправдаване - това е избраното правителство и Русия е там с покана. Всяко въоръжено действие срещу редовното правителство е тероризъм. Като толкова не ви харесва сега Тръмп и крякате срещу него, нищо, че беше избран легално, що не дигнете една въоръжена революция? Нали няма проблем според болните мозъци на такива като теб? Малоумните идиоти като теб трябва да проумеят, че на война е като на война. Няма черно и бяло, няма само добри и само лоши. Всичко зависи от гледната точка. Като всяка война ще има и цивилни жертви. Нито от едната страна, нито от другата можеш да ги оправдаеш, но такива жертви въпреки това ще има. Само малоумни толерасти си мислят, че може да има военни действия без цивилни жертви ... Въпреки това, ако САЩ си седяха на гъзо вместо да изнасят демокрация с дулото на оръжието, нещата там въобще нямаше да са толкова зле. Имаш примери бол - Ирак, Либия, Афганистан ... Абсолютни идиоти само може да си мислят, че САЩ са там понеже са тръгнали да освобождават някого .. Всичко е бизнес и интереси ... Естествено, Русия също не е там, понеже Путин и Асад са първи приятелчета и кръвни братя ... Въпреки това, Русия нямаше да е там, ако САЩ не си разиграваха коня навред в Изтока ... Самата външна политика на двете страни е абсолютен показател, както и армиите които имат - тактиката на САЩ винаги е била пожари далеч от дома.

А бе не е вярно, бре! Лъжат. Само руснаците избиват цивилни. Даже не са американци, ами Путин лично гръмнал болницата на Лекари без граница в Кандахар миналата година, отровил сирийски деца със зарин. Аз призовавам братятя американци да хващат пътя и да дебаркират в Русия. Руская народ ще ги посрещне като освобиодители от гнета на Путинската фашистка диктатура.

истинският брой за Сирия само Бог го знае ,всъщност кой ли го интересува ?!

Абе той тоа търговец с едно дюкянче в Лондон да не са му орязали и на него грантовете от "демократичните" общества, че взе да пише таквиз неприятни работи. Я там службите да вземат мерки - ква е тая слободия бе!? Ще петни той "най-демократчините", "най-технологичните", "най-умните" въоръжени "сили" на вселената!? Я му спрете нета и в някой таен зандан по света да се изпрати! Комунист такъв!

Да се обърне внимание как се поднасят новините за "хирургично точните удари" на краварите. С такова закъснение, че да не прави много впечатление. Пък супер-дупер-свръх-сбръч точните оръжия на краварите не поразявали цивилни? Историята показва, че основно поразяват не това, което целят. Компетентняци и професионалци. Сган!

А,бе 225 цивилни загинали в Сирия!Ний сега ревем за 22 -та убити в Англия,вий ни занимавате с 225 убити в Сирия!

откак дойде на власт тръмпа се увеличават жертвите. Иска да догони руснаците по убийства на на цивилни, та дори и да ги задмине

225 за месец. Тея не могат да стъпят на малкия пръст на Руснаците, които за месец правят по 22 500.

сороститутките откачиха!

тоя е милиционер,толкова е тъп че и сороститутка не можа да бъде

тия откриха топлата вода бе

Демократично е, щото не е чрез ГАЗ. ООН даже се радват

И къде се намира тази Сирийската обсерватория за човешките права? В Москва? А колко са загинали от ударите на Русия и Асад? И къде точно са били ударите на САЩ?

В Москва ли е преместена, нали е в ЛОНДОН? Нещо гадно ли ти става?

Вопиюща неграмотност блика от коментара ти. Въпросната обсерватория е в Ковънтри, баце!

Боже...ела си прибери вересиите!