Дрогиран младеж с БМВ помете учебен автомобил

18-годишен шофьор на БМВ удари челно учебен автомобил. Пробата му за наркотици е положителна. Две момичета и 61-годишен мъж са в болница.

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран младеж с БМВ помете учебен автомобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"БМВ" се превърна в диагноза за всички бандити и селски бабаити ! В Германия тази марка се кара предимно от интелигентни хора - лекари, адвокати, зъболекари и др. В България закупуване на БМВ (дори и на старо) трябва да става след успешно издържан тест за интелигентност и психологически тест за шофьор !

Който е употребил алкохол /независимо колко/ и дрога ,веднага конфискация на колата и затвор 1г.,без право на обжалване ! А да видим тогава бабаитите !

Не само това. Какво стана с пробния период след вземане на книжка? На 18 дрогиран и подобна катастрофа би трябвало да означава за спиране на правата поне за 5 години с ново даване на всички изпити! След едни поне 3 месеца затвор, така, да се усети .... Въобще не трябва да има толериране на алкохол и наркотици зад волана, ОСОБЕНО при нови водачи ... Той от самото начало е идиот убиец, няма за къде повече да се развали ...

Единия се доказвал пред 14 годишна, другия пред 16. Я родителите къде са били?

Крайно време е да се въведе възрастова граница и документ от психиатър за закупуването на БМВ , у нас притежанието на БМВ е по скоро диагноза и рисков фактор за пътното движение.

Дебилът с БМВ-то да се пребие до смърт на място! Друга оправия няма! Това е!

БМВ наистина е една от най любимите ми коли но наистина само идиоти ги карат.... нещо като да видиш опел вектра и вътре да няма 7 циганина....

ако погледнеш статистиката: БМВ, АУДИ и фолквагин са начело (с малка разлика), следва мерцедес и след това всички останали. Като гледам какви хора какви коли карат следващата ми коал ще е сув или японски или корейски... Повече немска кола няма да си взема.

Най добре си вземи американска , тях в статистиката за катастрофи на КАТ , въобще ги няма .

съгласен.... в днешно време да караш сув си е почти задължително.... говоря от гледна точка сигурност

Проблема не е в това , каква марка е колата , а в това , кой я управлява . Също както проблема не е в територията на Република България , а в племето което я населява .

Гнусни долни селски комплексари, купуват БМВ-та на по 20 години, мислят се за голямата работа, убиват хора! БМВ е диагноза! Видите ли някой на БМВ, или е селандур, или пълен комплексар с малк пиша, а шансът да е и двете е над 50%.

Ако искаш мога да ти я покажа, ама да не се комплексираш после ;)

Курници с задно предаване. Години 10+. Но пък са евтини. И си имат почитатели заклети.

И аз карам кола със задно и к'во. Номерът е, че ако не ставаш бързо си проличава. А такива като тебе, като не могат да карат... си взимат обикновенно фолквагин.... Познах ли?! Или да.

Открихме комплексара. Лесно се надушват БМВ-ичарите - смърди на комплекси и селска простота.

Такива като мен знаят, че мощните и луксозни коли обикновено са със задвижване на четирите колела. По принцип карам нови автомобили. Сигурно не ставам, защото не карам пил или дрогиран, а и не съм толкова тъп да вярвам на приказките за "великите" автомобили със задно за "майстори". Карал съм като нови, това което ти си мечтаеш да имаш на 10+ години.

Еволюцията към човека тръгва от Балканите, така писаха. Но май еволюцията към приматите пак тръгва от Балканите.

То всичко от тука тръгва и доброто и лошото другите са само статисти.

Противоположното на еволюцията е ДЕволюция

значи вече няма спор, че всеки яхнал варел с емблемата на бмв е ш.бан комплексар и опасен за околните

А ти каква коруба караш бе?

карам нов японски автомобил и не се правя на катил. Май те засегнах, ще прощаваш бе

Като си мисля, май че тоя войвода Каракачанов е прав. Трябва да се върне задължителната служба, и то както беше навремето, две години + задръжката. Тези бесни 18-20 годишни киртаци само казармата ще ги оправи, ще станат отговорни и разумни мъже, които знаят че света не се върти около пъпа им и че за всяко нарушение си има наказание, ама истинско! Другия вариант е да им се дават на младите книжки на 25 години, което не е никак за предпочитане...

Отново диагнозата БМВ ... 99 % от собствениците на BMW-та са за психиатрични клиники.

Какво генерализираш бе? Пълен т.панар! КАрам бмв , но винаги спирам на пешеходна, пускам коли които правят ляв и и давам газ до 60км/ч в града, след това си продължавам с толкова.

Абе тролчета тоя да не ви е колега бе?! Въпреки че е много млад, вас под 20 и нещо не ви вземат. Има си критерии, за дебилност основно. По повод на това, че някое лекенце се е напушило и качило да кара, не е нищо ново. Жалкото е, че са пострадали невинни.

Да го у ... без вазелин и после да го разстрелят.

С тази демографска криза и без това сме малко, ами и сами се самоизтребваме. Господа политици, не разбрахте ли, че санкциите ни куцат. Защо навън българите внимават да не нарушават правилата за движение, а у нас всичко е позволено.

В България 18-годишните деца трябва да бъдат обучени да шофират 2 години преди да навършат 18 години и да не бъдат обучавани 2 седмици за лиценза си за шофьори и да получат шофьорска книжка

пак мАж зад волана! гледайте какви щети нанасят мАжете шафьори и какви жените? не случайно, във френско, застраховките за жените са ПО ЕВТИНИ. ето точно защо е така... по-примерните и по добрите шафьори са! така мислят застрахователните кампании, пичове! вие кво мислите и за кви се имате - нема никакво значение, левациииии! :-))))))

Кажи го на лелката, дето сгази полицая и "още не могат да го изтържат от колата ѝ". И после пак пиши глупости.

всички със БМВ трябва да се тестват за наркотици... поне може и по един тест за олигофрения да им се прави

Интересно как е успял челно да се блъсне. Напоследък като ,че нещо ги кара да се блъскат преобладаващо челно,явно този маньовър става мода.

d4

интересното е, че идиотите, предизвикващи катастрофите винаги се отървават или с натъртване, охлузване или остават невредими. явно, че за тях има Господ. за жертвите им - ковчег, инвалидна количка или патерици доживот.

БМВ са убили толкова души, колкото и атомната бомба!

Амиии така е като няма полицаи по улиците. Да сте видели някъде полицаи да патрулират? А уж имаме много полицаи на глава от населението.

шофьор е професия. бетата не са шофьори

От същото село, преди няколко години, едни циганета се бяха претрапали, пак с БМВ. Докато не направиш деца, да караш машина с над 1 конска сила е престъпление.

Дрогиран младеж с БМВ помете учебен автомобил Дрогиран селски джигит помете невинни хора. Като чета статията , разбирам , че междуселските пътища в България са превзети от дрогирани и пияни говеда от порода сива сименталска.

Измет, толкова много има за ринене в тая кочина...

Пак селтак. Пак с БМВ. Сигурно и татусите не липсват...

Светът полудя. Едните джихадисти си втълпили, че отиват в рая и се взривяват в тълпата. Други талибани, дрогирани, натискат газта до дупка и се имат за безсмъртни. Тези, които се броят за нормални, гледат, мигат на парцали и чакат "нещо" да стане. Вместо да се вземат в ръце и да ликвидират тази и всяка подобна сган незабавно.

ТАЗИ МАРКА ТРЯБВА ДА Я ЗАБРАНЯТ В БУЛГАРИСТАН!

Постоянни проверки и БЪРЗИ строги И ЕФЕКТИВНИ присъди за такива ТЕРОРИСТИ ..-над 10 години в затвора ..,особено пияни и дрогирани...!!!

Ако създателят на BMW е би могъл да знае колко жертви и мъка ще провокират човекоподобни зад волана на тази кола, най-вероятно не би я бил създал или би бил изрично резервирал колата само за човеци.

На нас бомбени атентати не ни трябват, малоумните шофьори вършат по-добра работа за намаляване популацията на тази държава.

Най-лошото е, че понякога не умират и така броя на идиотите в страната се увеличава. Тук дори и естествения подбор е сбъркан.

АБЕ ДОКОГА ТИЯ СЕЛСКИ ПОМИЯРИ ЩЕ ЖИВЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО И ЩЕ ВЪРШАТ МИЗЕРИИ.АМАН ОТ ПРИДАТЪЦИ.

1. BMW е диагноза; 2. BMW и дрога е тежка в повечето случаи летална диагноза; 3. BMW, 18-годишен келеш и дрога е ТОТАЛНО ФАТАЛНА за живота диагноза. Извод: На келеша да се наложи ефективна присъда от 10 години затвор и отнемане на шофьорската книжка доживот, да се разследва от къде си набавя дрогичката и да се предприемат мерки с/у разпространителите (ако не си плащат на който трябва, както е масова практика), на родителите - глоба от по 100 000 за пострадалите. Иначе оправия няма, ама май отидох с препоръките си в раздел "Научна фантастика". Все пак тук е България...

Ефективната присъда да е с право на замяна. Може да я излежат вместо него майка му и баща му. Едновременно.

В мъжки затвори и двамата.

Е,ГАА ти ,,баварския Дебилизъм,, на нашите местни младоци!

демокрацuя ...дрога ,геи парад , на маика ви фурката ...

БМВ и Мерцедес произвеждат коли за Идиоти, или поне в БГ само такива ги карат.

"БЕНЗИН "..."БЕНЗИН" ..."БЕНЗИН " ... "БЪРЗИ,ЯРОСТНИ...ТЪПИ И ДРОГИРАНИ..."

Няма, по- хубаво, от това: Бойко ме люля, в "Тайота"

Трябва да се уеднаквят данъците за МПС в малките населени места с тези в големите. Защото разни неграмотни чесънчета безпроблемно карат мощни коли над 110 к.с.. За 18 годишен келеш 60 коня са предостатъчни. Да не говорим, че алгоритъмът за определяне на данъка е шантав - новите еко коли до 5 години плащат повече, а над 15 годишни кюмбета са с почти никакъв данък.

Не. След като веднъж е заловен да кара пиян, дрогиран или без книжка, освен глобата (или съответното време в затвора) трябва да се конфискува и автомобила. Отделно от това, застраховката и данъка на този водач до края на живота му трябва да са в пъти по-скъпи от нормалните.

Майко мила и аз карам колело по междуселските пътища защото си мисля ,че са по-безопасни!

Шефа, ми прати, метачките, на помощ, на Манчестерите! Дано се пазят, от оплождане! Софйски кмет: Фандък Йорде

Кво се напъваш, за нищо не ти стават опитите за рими, разкарай се, тъп трол

Всяко второ БМВ на пътя кара така.

Не са виновни колите, а задкормилните устройства. Тях и в лада да ги сложиш, пак така ще си карат.

жена, мисля, че ще се откаже от книжката, преди да я е изкарала....Келеш!

на мощни автопаркове в някои села и е необходимо сериозно внимание за предпазване от селски джигити, защото кърът им е тесен, а полицията - далече...

..... бантускотска класика

Бравос ненормалници

На тоя тип ,да му се наложи ПЪЛНА ВЪЗБРАНА за управление на МПС , каране на курсове , в поне 20-годишен срок ...Ако до изтичането му все пак оцелее от системна взимане на наркотици ,евентуално след последващ обстоен преглед и 5-на мед. експертиза да бъде допуснат до курсове за Водач на МПС !