Цачева си избра заместници - преподавател и районен съдия

Премиерът Бойко Борисов назначи Николай Проданов и Десислава Ахладова-Атанасова за заместник-министри на правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Цачева си избра заместници - преподавател и районен съдия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Проданов заради корупционни практики беше махнат от поста зам.-ректор на Великотърновския университет, тия за зам.-министър го сложили, и то на правосъдието! Да бяха сложили Волен Сидеров направо! Явно обаче от Проданов ще се очаква да продължи с тези практики, пряко в полза на Партията......

Тази Десислава Ахладова-Атанасова, Дуловската Деси ли е или Боко и е намерил двойник?

Нещо не ги разбирам тия там дето ни управляват.. Вчера слушах някакъв министър дето казваше че няма да спре да преподава и се запитах кога ще работи като министър или за тях работно време няма..Слушах и е дУпедатка лекарка дето и тя заяви че няма как да си прекъсне практиката????От таквиз властващи ''отдадении'' във властта за ''доброто '' на българите освен пълнене на определени джобове нищо реално не се прави..Тая е толкова боса юридически че белким тоя преподавател успее да я научи на нещо а съдията практически да и покаже прилагането..

Тръмп за 4 месеца направи толкова много неща(друг е въпросът добри или лоши)срешна се със толкова много президенти и политици а нашите два месеца не могат да си назначат заместниците.

От Рабфака са тези..олеле..

Лелее, пак тази! Аман, бе!

Като й гледам физиономията на снимката, и ми идва спонтанно едно възклицание: Грух!

...НЕРЕЗ

Е,тази ще довърши ББ.Може ли да си човек и да си така дебелоок.С какво самачувствие отиваш на работа за която си непригоден?Преди в МВР беше бъчварова и какви негативи си навлече ББ/Прибра я за съветник/Аферим машала.Хора ако сте млади бягайте и назад не се обръщайте,тук оправия никога няма да има.От ден на ден все по зле става.

А днес спираха ли трамваите, та да може Мамата на правосъдието да излезе спокойно от лимузината?

Смятайте, че проектозаконите за изнение и допълнение на НПК, НК, ГПК, Съдебната власт и промяна статута на ДАНС относно дейността направление корупция вече са уредени!

Цачева, махай се ... Върви си с мир. Тази противна и нахална особа не можа да спечели изборите в родното си село, а Боко я направи министър.

Министър по милост на министерство, което се нуждае от човек с гръбнак и топки! Смятай за какво е турена там - без благословията свише, няма да смее и да кихне! И за чий ми е това нещо?!

най-точното, кратко и съдържателно изказване та ..." 13,45 " +++++++++++++++

И що само трошите грешни пари - нито от Тетка файда за "правосъдието" ще има, нито от заместниците ѝ! Само на нашия джоб още двама "директори на водопад"! Айде баста от клатик.рци на данъкоплатска издръжка!