13 пъти ужас - 13 кървави нападения

Лондон, Париж, Брюксел, Берлин, а сега и Манчестър. От години насам европейските метрополии са на прицела на терористите.

Обратно в новината

Коментари - 13 пъти ужас - 13 кървави нападения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПОТИЯТА, ПРОСТОТИЯТА и НЕГРАМОТНОСТА Е ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНА В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ! МАЛКО СТАТИСТИКА за научната НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ на ислямските държави! За хората които се инересуват от темата, статията е публикувана в немския SPIEGEL-Online, озаглавена e: Forschung in islamischen Ländern: Wissenschaft im Namen Allahs (Науката в ислямските държави: Наука в името на Алах). Spiegel-ONLINE си задава въпроса, защо науката в ислямските държави е изключително слабо развита. - От 860 носители на Нобелова Награда, само 2 са мюсулмани: Абдус Салам (първия мюсулманин, носител на нобелова награда, роден в Пакистан, НО учил в Кембридж Англия) и Ахмед Зеуаил (роден в Египет, но следвал в САЩ). - Броят на учените в ислямските държави е 500 на 1 милион жители. В Япония и Швеция този брой е 5 000 на 1 милион население. В други 21 ислямски държави, които се намират южно от Сахара, този брой е 20 учени на 1 милион. - средното ниво на научни публикации в световен мащаб е 137 публикации на 1 милион население! В ислямските държави научните публикации са 13 на 1 милион население, в САЩ 666 публикации на един милион. От 200 000 научни труда, публикувани през 2003, половината са от САЩ, една трета от Европа и около седем процента от Япония. - Само 312 университета от ислямски държави от общо 1800 са публикували научни трудове, турски университети са публикували 26 труда, ирански 9.

А когато американците мятат бомби и избиват стотици невинни, тогава дали е ужас??

Само се чудя защо автора умишлено е изпуснал атентата в Сан петрбург??!!!

АТЕНТАТА В МАНЧЕСТЪР. М, ДА. ОТГОВОР ЗА ЩЕДРОТО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ САЩ И САУДИТСКА АРАБИЯ НЕ ЗАКЪСНЯ. ИДИЛ СИ ОСИГУРИ ФИНАНСИРАНЕТО И СНАБДЯВАНЕТО С ВОЕННА ТЕХНИКА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ. ТЕЖКО И ГОРКО НА ОБИТАТЕЛИТЕ НА СТАРИЯ КОНТИНЕНТ. ЗАЩО САЩ НЕ СА ЗАСЕГНАТИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ИДИЛ? ЯСНО И ТОЧНО-РОБА ПАРДОН ИДИЛ НЕ РИТА СРЕЩУ ГОСПОДАРЯ СИ. ЕДНО Е ЯСНО - ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЩЕ ПОНЕСЕ ЕВРОПА. Т. Е ЩАТИТЕ ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ЕВРОПА В СВОЙ РОБ. ЩЕ СТАНЕ ЛИ ТОВА?

Ето ви списък с 23 терористични нападения по света само за този месец: https://link/wiki/ListofterroristincidentsinMay2017

Предопредих за Швеция...., но за концерта забравих... Този атентат и следващия се знаят. Старите кули трябва да се бутат и как така никой не се надигна и да каже истината за първия атентат 11 септември... Всички са в играта :( жална ни майка на обикновенните хора. Атентат в парламент и банка срещу богати и влиятелни няма и няма да има

А къде в тези този списък са другите градове? Те не са важни. Collateral damage? Толерасти

Безсмислено е да се дават пари за здравеопазване и за други неща, ако пускаш свобдно да се разхождат психопати из държавата ти.

Светът нещо не харесва евроатлантическите ценности...Дори е готов да умре, отколкото да ги сподели !

!!!

Ало, ДИР-ници, дали умишлено ни внушавате, че на атака са подложени само западните столици, което в по-далечен план да ни внуши, че единствено и само те са истинските борци срещу тероризма? Айде, стегнете се малко, и бъдете по-обективни! Терористични атаки на джихадистите главорези има много по-често в Сирия, Иран...и къде ли още не! А забравихте ли Санкт Петербург? Или щом не са "наши", жертвите не са истински? Нищо човешко май не е останало у вас?! И имате наглостта да се наричате журналисти! Срам сте за гилдията, вие, а не журналисти!

Време е вече да се изчисти светът. Земята сама ще се погрижи , бъдете сигурни.

Докога левите и либералите продължават да лъжат, че това нямало нищо общо с исляма.

ХАХАХА -Смешна гобелско-дойче зелевска олигофренска пропаганда.Напред с фондация розови гащички.Да живеят пластамосовте капачки ЕС и ръждясалият натовски пробит катун.

В материала има истина, но само наполовина. За съжаление, полуистината е по-опасна от лъжата, защото с полуистината се манипулира много по-неусетно и по-ефективно.

А Беслан? А Москва? А Санкт-Петербург? Сирия, Либия, Ирак? Но какво се учудвам. Дирът явно е част от западната мрежа за фейк и пропаганда. Информацията, която ни наливат няма за цел да ни накара да мислим, а да ни манипулира! Западът създаде своя Франкенщайн и сега почва да си плаща. ИДИЛ, АлКайда, Хитлер - това са порождения на Дълбокото Западно Задкулисие. Западняците се раздаваха на благоденствие базиращо се на световен грабеж, но ето че те стават плячката! Ха честито!

Беслан, Москва е под опеката на ФСБ!

Като махнем двата атентата от преди 2014 г. (кой знае защо турени от авторката Бисерка), останалите 11 се случват за период от 3 години и ги свързва един и същ извършител - ИДИЛ. Насочени са към най-големите държави от ЕС и столицата му - Брюксел и са последвани от малоумни призиви на ЕС лидерите: "Не на страха", "Толерантност към различните", "За повече Европа", "Мултикултурализъм", "Мигранти, добре дошли" и др. подобни, без обаче да се вземат реални и адекватни мерки срещу онези маси от хора, които живеят в гетата в тези страни (където полицай не припарва) и които са потенциални носители на самоубийствената "културна особеност". Това "сгъстяване" на терора във времето никак не е случайно и трябва да предизвика много дълбок и много сериозен размисъл у потърпевшите - обикновените европейци (защото Юнкер, Меркел и другите сатрапи на Европа, се движат с бронирани коли и яка охрана, те няма да бъдат между жертвите!!) Нека на първо място се замислим кому е изгодно да хвърля безпросветни ислямисти-варвари срещу християнска Европа? Кой има полза от рухването на Европа - културната столица на света? Кой дава брошури на мигрантите, в които на арабски език се упътват как да стигнат Германия? За кого работи Европейския парламент? Защо малкото лидери, които искат сами да опазват националния си суверенитет, биват критикувани и заплашвани със санкции от същия този ЕП?! Кой иска краха на националните държави в Европа? Кой прави митинги под наслов "Без стени"? Какво ще стане когато Европа отвори границите си за всичката паплач от Третия свят?!? .... и пр., и пр. Мислете, уважаеми българи. Утре потенциалните жертви на джихада може да са у нас - най-беззащитната държава в клоаката, наречена ЕС. Бог да пази България!

Бях те питал оня ден за диагнозата.

А Санкт Петербург? Или там не са ХОРА, защото не са Европейци?!

Напротив, те са по-европейци от гореизброените държави. А явно подобни статистики на безумието показват къде да се търсят семената, т.е. по-голямата част изброените държави берат плодовете на собствените си действия от миналото ... Уви, отиват си невинни по плоската схема на плиткоумния световен "елит"...

Я кажи тогава, в Санкт Петербург чии плодове браха, по твоята логика

1. Не са хора 2. Още по-малко пък европейци

с.петербург и русия не били хора и европейци.Ами точно те са дали огромно качество и количество на днешните остатъци от халифатска европа -поезия, литература, оперна музика, световно известна драматургия и театър ,балет ,спорт ,научни постижения и мног други неща. Но това не интересува розовите капачки които само ядат серат сношават с и пак обратното.

Ами атентата в Бургас? Или България не е държава за тях?

Булгаристан не е в зоната на риска, защото ние сме винаги със свалени гащи( потури) и готови за употреба.... Може би съвсеи случайно мина(:(

А Санкт Петербург! Или за тази журналистка там човешкия живот няма значение! Защото е в Русия!Как не вие срам!

чудите се как да се заядете с журналистката.Браво въобще ни дава да се изкажем.

Нека не правим сметки колко са много атентатите срещу миролюбиви, свободни хора! Нека видим сметката на измислените "Соросоидни" организации, превзели планетата ни !! Нека помогнем на държавите от "Вишеградската четворка", защото те са единствената справедлива кауза на безумието на БРЮКСЕЛ !!

Извиняваме се, но водим статистика само на белите държави. Всички останали ги считаме за развъдници на терористи.

Турция не ми изглежда много бяла... ама карай да върви :)

като ги пускат в страните си - сега ще гледат касапница! Както беше казал един политик "Европа е бременна с тероризъм"!

ИДИОТИ! Докато жалеят избирателно за жертвите на терора, ще продължават да бъдат тероризирани! Защо дума не пишат глупаците от дойче веле за жертвите на ислямските терористи в Малайзия, Филипините, Нигерия, Судан, Йемен, Либия, Египет, Ирак и Афганистан? За миналата година там са взривени над 3000 цивилни.

Шибани дираджии, за какво споменавате извършеното от групи нечовеци ? - да им правите реклама ли. Те това искат бе ! Пълно игнориране и само възпоменания в чест на жертвите.

Мисля , че сметката далеч не е вярна. Атентата на Нова година в Истанбул не се ли е случвал ? Не е важно да се напише нещо , важно е да е качествено това , което се пише

а Санкт Петербург а Бургас а гара Буново

Това не са медии , това са Западнала СМРАД. Всички трябва да припадаме по Западналите.

А защо не се споменава тук атентата в Русия?Може би някой, ще ме репликира, че в случая се визират само държавите в ЕС?! А нима Турция е членка на ЕС, или аз не знам ,защото е спомената в списъка.Не, че имам нещо против комшиите, дори напротив, просто констатирам!

Айде да мислиш малко, а? Преди Меркел да "ги пусне", те вече бяха родени там - 2-ро и 3-то поколение мургави "европейци" с ислямски уклони!

КОЙ НАСЪСКВА ТЕРОРИСТИТЕ ? - ХОДЖИТЕ И КЪДЕ СА БАШ ЪАХАБИ ХОДЖИТЕ ? - В САУДИТСКА АРАБИЯ .... УАХАБИЗМА Е ТЕЧЕНИЕ В СУНИТСКИЯ ИСЛЯМ КОЕТО ОТ 18ВЕК СЕ ИЗПОВЯДВА ОТ САУДИТСКОТО УПРАВЛЯВАЩО СЕМЕЙСТВО ( НЕ КАЗВАМ КРАЛСКО , ЗАЩОТО ТЪПИТЕ КОЗАРЧЕТАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ КРАЛЕ ):)))

КВО СА ХОДЖИТЕ ? - ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ НА ДЯВОЛА :))

Ходжите ги насъскват , а Международната Политическа Мафия плаща на ходжите и въоражава терористите...

Викаш преди меркел да дойде на власт в европа нямаше мюсулмани?

не ни пука - каквото повикало, такова и отвърнало!

Интересно що никой от терористите при тези нападения не е католик или източноправославен, а всички атентатори изповядват "миролюбивия" ислям.

подкукуросват в Ислямска държава отиват и христията и будисти .Това не им е изгодно да го споменат.

исляма отмъщава за ционистката омраза ....не знам на каква възраст сте ,за да ви обясняваме геополитиката , расизма и ционизма в 21век ........

Сериозно, а Мухамед в завоевателните си походи за какво е отмъщавал ?

а за руснаците нищо!, че чеченците изклаха над 200 000 руснака-нищо, че единствените, които подържат мира в европа са руснаците-нищо, а бе , щерев, нахуиник, кои ще даде града герои-севастопол на пиндосите бе, ето укрите ги изработиха, нема пари-деистваите,, а стане ли сащ гарант по кредита , ще се увеличи от 3 на 33%

А за ибания ти гЪзУнгер нещо? Турчаляука 500 години клатанлък те е клатил, доде моите пра дядовци не са минали през България, че да имаш правоьотда се наричаш БЪЛГАРИН сега! Клоууу палчоууу.{:-(((

За съжаление това е само началото. В западна европа, на балканите и в русия има десетки милиони мюсулмани. Огромна част от тях не само, че не осъждат ислямския терор, ами се и радват. И това изобщо не е от 2003-та или 2001-ва. Проблемът е в начна на мислене на тия хора. Проблемът е в това, че и запада и русия правят метани на разбеснелия се ердоган. От много десетилетия никой не дава и дума да се каже и срещу срещу средновековните монархии в залива, от където идват парите.

Много повече, няколко в Турция, Русия и други страни

И СЕМЕЙСТВОТО НА ВСЕКИ ТЕРОРИСТ ПОЛУЧАВА ПАРИЧНА НАГРАДА ОТ ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА ... КОЯТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ПОХАРЧИ НЕИЗВЕСТНО КАК 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА ОРЪЖИЕ ????:))) КАЖЕТЕ И НИЕ ДА ОТИДЕМ ДА ИЗРОВИМ МАЛКО ПАРИ ОТ МЕКА :))

Ха да видим от къде ли идват тези пари...? От същите места от които се пращат пари за борба стероризма и компенсации на жертвите...

Руските разузнавателни служби използват бойни клубове, за да наемат потенциални размирници в Германия и други страни от ЕС. По последни данни броят на клубовете за бойни изкуства в Европа е нараснал значително през последните години. Някои от клубовете се описват като проводници на спящи клетки. Въпросните бойни клубове имат връзки с руското военно разузнаване и КГБ. Информацията е от Дмитрй Чмелнизкий, който е бил част от руското контраразузнаване, който в момента живее в Берлин. Според него от руското разузнаване ги използват по система, която са използвали, когато са имали военни бази в Източна Германия. Разузнаване показва, че в Германия има мрежа от 63 подобни клуба. Нищо от това не е тайна за германските власти. Поне се надявам, заяви Чмелнизкий.

аман от изкукали милиционери,а глейте си пенсията бе

Сред причините за всичко това е измислената война, която Буш започна в Ирак...

Ако след всеки такъв атентат се изтриваше от лицето на земята по един град с чалми, всичко вече щеше да е приключило! И чалмите щяха да са по ниски от тревата, която я няма у пустинята!!!

Нямаше пак да се реши. Защото терористите са специално обучени в спецнази и нямат общо с мюсюлманите.

И за тази статистика са виновни и политиците в Европа. И тяхната "успешна" интеграция на имигранти. И същите тези сега ни казват какво да правим ние. Дори Кристалина Георгиева да се обогатяваме с имигранти. И новият ни комисар в ЕС сигурно ще се грижа за нас по същият начин.

Защо само атентатите на запад ? А атентата в метрото на Санкт Петербург ?

Що 10 путлераста питате за Путербург, а нито веднъж за 11 септември?

или само ти не разбра...

дкми

А къде са атентатите, извършени от САЩ? Защо не са споменати? Изброявам само местата, защото бройката е много голяма: 1. Югославия 2. Афганистан 3. Ирак 4. Либия 5. Сирия 6. Украйна и още много.... И въпрос: Коя е единствената терористична организация в исторята на човечеството, която два пъти е ползвала атомни бомби срещу цивилни?

Къде е Санкт Петербург бе изроди? То какво ли да очакваш от продажници, които дори Бургас са пропуснали!?

него им е забранено да споменават. но за сметка на това добавят разни събития от 2005 дето нямат нищо общо с ИДИЛ. а що не добавихте и 11 септември? можеше и някой цент отгоре да ви дадат?

Нито Мей, нито Путин, нито Тръмп, никой няма да може да спре ужасът, който пълзи от години в Запада - люлката на културата, но и на антихристиянството, на безличието, на комерсиалното до дупка. Отмъщението е заемането на това пространство (нищо не се губи) от нови, други, подтикнати от Някого сили, а може и от ВСЕСИЛНИЯ!Копирано от link

А Санкт Петербург къде е в списъка?

истамбул е вместо Петербург-той е по-европа

Истанбул с атентата при джамията на площад СултанДоган .Какво да кажем за християните в Египет ? карай да върви.От помен файда нйет.

13 представления на международните артисти от изгорелият театър който вече гастролира от 2001- ва година.