Джипът на китариста Иван Лечев изгоря на пътя

Китаристът на легендарната група ФСБ Иван Лечев съобщи, че автомобилът му се е запалил по време на движение. Пътниците са невредими.

Обратно в новината

Коментари - Джипът на китариста Иван Лечев изгоря на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичен лумпен-софиянец, прост и алчен. Изпей една песен друже, например "Не щеме ний богатство, не щеме ний пари, искаме джипки и демокрадция да лапкаме!"

Страхотна новина! Направо епизод от "Богатите също плачат".

Попитали радио Ереван : - Защо джип Ланд Ровер не спира на крайпътен сервиз? Радиото: - Защото има и повредени спирачки!

Не се коси Ванка, таралясници колкото искаш! Ще си вземеш друг и ще се му радваш още повече!

Няма как да няма невредими. Може да има и загинали , комунистите крият.

А на мене вчера ми изгоря ютията

на простите хора тъй им изгарят ютиите

Мир на праха му....беше голям китарист. R.i.p. Каква нелепа катастрофа

За първи път чувам джип Ленд Ровър да е голям китарист

И аз за първи път чета, че някой чувал с очите си, щото тука има написано и няма прослушвания.

Ами да обявим Ден на национален траур а? Тарамбуките взривиха Европа за пореден път тези седнали да ми реват и да ме занимават с джипа на фосила Лечев!

И ко стана сега - джипа сам изгорял. Форсмажор - при Тойота е рядко срещано, немарливост от страна на собственика - много вероятно, застрахователно събитие - най-много вероятно. Някой се опитва с трици маймуни да лови.

Професия - китарист, какво да кажеш повече?

А бе какво да ми говориш ,за човек ,който хиляди мои наборки ,от красиви по-красиви ,подмокряха на концертите му ,пък той отиде черни дунди да ...ЛИЖЕ ! СБЪРКАНЯК

Дали па не е имал Самсунг ....

Голям музикант, но НЕМАРЛИВ В МНОГО ДРУГИ ОТНОШЕНИЯ !!

Ми не може сички да са мърливи кат тебе , намли мърльо

МосквичО вие ,вие и вРъви. Трудно ,,пали",но стига на мястото.

супер начин да се отурвеш от кола,която ти идва скупа и да я доплати застраховката.да лечев и всички повярвахме.

За това не си купувам Land Rover!

еее днес ,ако не се напия за Бог да прости приятеля на Лечев ,не знам кога ще е

не им върви на англичаните днес....

Колата изисква поддържане. Също като бойлера, който един ден може да избухне. Е, не се случва често и се надяваш да не се случи точно на теб, но се случва.

мъка голяма , сега има да се чуди какъв цвят да си избере . другите ги моткат с месеци , докато получат нещо от застраховката ,затова Лечев вдига шум да се се знае ,че и той е баш

е то да подържаш ленд роувър не е като да дрънкаш на китара....

хахахахаха!!!:-))) Лечев има жестоко чувство за хумор! супер коментар е сложил! "сбогом, приятелю!" хехехехех:-))))))) добре че си купих новата s класа. бях се засилил към вог на рейндж ровър... мани, късмет!:-)

Аз не вярвах на времето, но имаше хора, със Vouge и със гръмнали мотори, гръмнали турба.... Просто скапана марка, качествен интериор и купе, но до там.

Да бе купил си S-класа офис за 400 000, ама да те питам 16г имаш ли и 5лв дори на снимка виждал ли си?

Началник

Алфа Левака, ти отива повече. дай да ти направя едно крагче? сакаш ли? не вози лошо s класата. юли прави годинка. от шопско съм. офиса е 240 м2 и е на 11 етаж. в офис сграда. нема съседи леваци наоколо. купихме го на примоция от голем, много голем левак - за смешни парици. голем касмет ни е! беше кандидат за президент тоя тотален палячо...

Сбогом приятелю .... Еми, човека си е комплексар

Ами нямал ли е пожарогасител? Ха сега КАТ да ви видя!?

Пич, окъси ли ти инсталацията и не изключиш акумулатора никакъв пожарогасител не може те спаси.

Едно нещо харесвам на френските автомобили - плюсовата клема която още я правят да може да се отвива на ръка. А по принцип запалиш ли се - имаш 10-20 секунди да се загасиш. След това просто се дръпваш на 30 метра и гледаш, защото пожарогасителя не стига а колито горят ужасно бързо. Това го кавам от личен опит - угасих се на десетата секунда, ама щетите бяха прилични - кабели. маркучи... И от тогава ходя с два пожарогасителя, като единият по- малък ми е под седалката, а големия в багажника. И се смея на полицаите като ме питат за пожарогасител като им кажа че имам 2 ония хлъцват.

А пък,ти да видиш,вчера пред съседния блок вдигнаха една шкодичка 120,модел от преди 40 години,обаче готин цвят,червен. На това казвам аз новина!

внимание за течове, пукнатини в шлангове и не дай си Боже зловредна намеса..

и разбираш колко безнадеждно прост е този народ...

по-скоро сайта от какъв матриал се посещава. Има и по-зле даже. Всъщност не знам форум в който постовете да са особено смислени. Някой ако знае, да сподели!

Land Rover is the same as Game Over.

Нищо, баце... сега си вземи един Рендж Ровър, за кадем.

Подкрепят го, като се радват... нямам думи за квалификацията на журналиста и редактора!

Пада му се, щом си е кръстил групата на наследника на КГБ!

Хапчетата! Редовно, че иначе се изпускаш, бре...

Китариста на фондацията?! То верно че сега фондациите са модерни ама той не свиреше ли във Формация Студио Балкантон?

Той откъде има пари за такъв джип бе?! Всички знаем, че музикант къща не храни.

Ааа брат, грешка си. Тоя лаф вече не е верен. На днешно време баш такива правят пари - ритнитопковци, музиканти, артистчета и т.н. Като махнеш първите 4 от най-богатите лекари в света, които са над 1.4 милиарда и нагоре, петият е със 100 милиона а другите надолу ... Демек може да го обобщим, че само 4-ма лекари в света могат да съперничат на спортисти, музиканти и артисти в парично отношение ... Това определено прави старата поговорка напълно невалидна ....

Дреме ми на патката за каруцата на Иван Лечев! Радвам се обаче, че той си е добре!

DMS 1666 - да му купим нов!

сега от гласът на България ще изкара за нов.

Е, какво като е на Иван Лечев... -какво ,като е на ..."КИТАРИСТ" ... Да не би да е направен от огнеупорен материял бре...? Еййй,големи сте клюкари бе ... Днес в България поне 10 такива инцидента ще има ,ама само за този се пише ... Аз в 40 -годишната си практика , два пъти съм се палил .веднъж с "Трабант"-та и веднъж с "Москвич"-а ...и двата пъти го изгасих пожара ...от ел.инсталацията ...за това си има ключ маса ... Ама никой не разбра тогава ...вярно ,бе "Тошово" време и нямаше Интернет :)))

Пожар се гаси с пожарогасител, а не с днешните цигаро-гасители от метро! А и Космича и Кашона нямаха ключ маса. Тва да не ти е ЗИЛ!

...тИ СИ МНОГО ПРАВ ,НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ПРЕДИ ДА СЕ КАЧА НА ""ТРАБАНТ"-а ,а в последствие и на "Москвич"-а ...най-напред карах "ЗИЛ" ,танк в казармата Т-34 ,та тези неща си ги монтирах по подразбиране след това ...На времето бяхме ..."всестранно развити личности" ,не такива идиотчета като днешните ... Направо се чудя от къдя се пръкнаха толкова ГМО-та бре ? :)))

англосаксонски боклуци. само рекламата им е като хората.

СИГУРНО Е БИЛ СОЛИДНО ЗАСТРАХОВАН. ЛЕЧКАТА Е ЗАКЪСАЛ НЕЩО,МАЙ

Нещо нормално за английските произведения, другия път да пита като си купува.

Пък изгорял и с финес баш на отбивката !

Ще изгори, сигурно е бил в ръцете на добри български монтьори.

Еми английска кола е все пак. какво очаквате?!

:)))))))))ТАТА МОТЪРС

ммм да. Land Rover са пословични със гадните си дефекти които включват - гърмене на мотори, турбо, скоростна кутия. е сега вече има и запалил се.... Да Живее Имжинерната Мисъл на UK