Предаде се избягал в чужбина шофьор, премазал 3-ма на пътя

32-годишният Бисер Арсов, който през ноември м.г. уби на място трима души на пътя, се е предал в полицията. Той е бил придружен от адвоката си Марин Марковски.

Обратно в новината

Коментари - Предаде се избягал в чужбина шофьор, премазал 3-ма на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Творението на Велзевул, без съмнение много добро изпълнение дори по усърден от създателя си

За съжаление идиоти и престъпници като тоя представляват вече "средностатистическия български гражданин"!!! Друг е въпроса, че тук просто няма Държава - човека си минал свободно границата и бил обявен за общодържавно издирване.........

всички друсат зад волана.... то как да не се надруса човек от тия дупки по пътя.... друса

d4

ако реформират съдебната система/това едва ли ще стане/ трябва да залегне правилото - за умишлено убийство, предумишлено такова или по непредпазливост, обвиняемия НЯМА право на адвокат! просто е, но за нЕкои господа другари е сложно... иначе адвокатите са в стихията си и печелят от нещастието на жертвите.

Всеки има право на адвокат, но на някой адвокати по им отива прозвището айдукати. Може би си искал да кажеш, че трябва да му определят служебен адвокат и така разните уж много знаещи адвокати да са задължени да изпълняват и социални функции, а не само да търсят дела за преяждане с хонорара.

добре де, защо жените не правят такъви неща? глейте последните новини за катастрофите? маже зад волана и х2ма, х3ма, та един изпраска цели 5ма (разпарчатоса ги у едно дръво)! ся осъли некъв, утрепал 6ма. ШЕСТИМА! новината е от днес. ся знаити що във франсе застраховките за жени са по евтини, нЪли?:-)))

щото ги е страх и са флегматични

Те жените и трезви ги вършат тези работи, че даже возейки собствените си деца. На скоро даваха една по телевизията с 3 промила, където беше помляла над 5 коли за радост паркирани и без жертви. Те са още по-големи идиоти на пътя съчетано с останалите им "качества".

МАРИН МАРКОВСКИ ????????? Осъдени , ЙОК !

ДО ККК-МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!А ТАМ ИМА МИТНИЧАРИ,НО ТЕ РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ!УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!

Е, ама друго си е да те защитава такъв строен левент с елегантна талия като Марковски ;)

известният лешояд марковски и сие се препивата от таксите на такава измет!! оправданието на тоя изрод ще му струва най-малко 50 000 евра-цената на апартамент! най-добре роднините да го размажат и него на пътя-той нищо друго не заслужава!!!

За съжаление 94% от населението на тази държавица, са ей-такива боклуци.

Ние с теб обаче сме от останалите 7%! Опппа... ;-)

Е,не го мисля този.Щом Марковски му е адвокат,няма проблеми.Е,взима скъпичко,ама си струва.Излязъл през границата,върнал се,отишъл до Горна Оряховица просто ей така.На тази граница има ли някой изобщо?

Има , има някой на границата - има едни чичковци с усти като "TOBLERON" - чета ;)

Бахти и адвоката честно, каква помия трябва да си да защитаваш винаги откровено виновните?! Къ не го е пометнала тая майка ли е, прасе ли е , квото там го раждало

Пак дебелака е замесен. Където трябва да се защитават убийци, изнасилвачи и всякаква друга измет - Лоената торба с лйна е там....

Пътува дилижансът, внезапно почва снежна буря, кочияшът спира и казва на пътниците да се спасяват кой както може, от тях един индиец, един мюсюлманин и един адвокат се добират до ранчо, ранчерото им казва че има стая само за двама, така че третият да се скрие в обора при животните докато мине бурята, хвърлят жребий, пада се на индиеца да ходи в обора, след малко той чука на вратата на стаята и казва "Не мога в обора, там има крава", пак хвърлят жребий, пада се на мюсюлманина, но и той се връща, казвайки че в обора има свиня, накрая отива адвокатът, след малко пак се чука, и кравата и свинята казват "Не можем в обора, там има адвокат".

Този Марковски, адвокат на дявола

loyola

Егати границата - всеки селски тарикат с мярка за неотклонение може да си я премине безпроблемно! Някои хора вземат пари за да не се случват ти неща и очевидно не се справя...

Защо така? Виждал съм българи в чужбина, не смеят да пръднат там, а тук се ширят като най-големите тарикати. Задайте си въпроса, защо така? Защо тоя селски чубанин си позволява да кара пил у нас, а като отиде в чужбина не смее да си изхвърли фаса на улицата? Докато съдът ни е такъв и хората ще са такива. Нека го вкарат за 10 -15 год. ефективно и следващия селски чубанин ще се замисли, ако не и той за 10 год. и така докато не почнат тея хора да се замислят. А сега са го инструктирали да се върне у нас при най-корумпирания адвокат, познаващ най-корумпираните съдии и да го отърват от затвора за да може да си лока ракийка на мегдана при съселяните си и да бъде герой в техните очи. Жалка действителност е това!

Съмнявам се да има мисъл в единствената гънка на тоя олигофрен. Той ако можеше да мисли, нямаше да кара без книжка и дрогиран.Доживотен, без право на замяна-това са трима човека, 100 пъти по-достойни от убиеца гаден.Ако единия от убитите само ми беше приятел, с кеф бих го гръмнал тоя идиот, заедно с ......!

Има ли морал този известен адвокат да поема тази защита?Или за пари всичко може.Потресена съм.

Най-големите престъпници след престъпниците са адвокатите-катите-катите.

Явно не си чел Кръстника, щото там е изказана точно обратната теза, че един адвокат с чанта може да ограби колкото хиляда бандити с пистолет.

мррръсна гаадд

Чудесно! Да му вземат копие от личната карта и да го пуснат срещу гаранция от 200 лв.

А този дюмбел Марковски какво ще го правят.На всяка манджа меродия.

Марковски защитава и телефонния измамник.

Да кажем твърдо НЕ на убийците по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

И сега какво, ще му се размине ли? Защото сам и доброволно е отишъл в съда, или защото е придружаван от Марковски, или защото има връзки? Нека да видим колко правдив е БГ съда, и дали наистина заслужават всяка стотинка получена от честния данакоплатец.

"Той е успял да излезе от страната, въпреки че имаше наложена забрана от прокуратурата да напуска пределите на България." Излязъл-влязъл... и после как няма да вярвам на нашичките политикани, когато ме уверяват, че "границите ни се охраняват строго"... Ъхъ - охраняват се границите, ама "охранителите" се купуват с пари!

pompai

Сега да го пуснат под -домашен арест,Всички съдии на САПУН.

Това е масова практика в БЪлгарските села и малки градове - хора, които не притежавта свидетелство а управление на МПС и нямат право да шофират- да се карат МПС в малките села и градове. Вижте градове като Троян, като Стрелча и оше ред други градове- пълни са с некролози на млади хора убити при ПТП. Трябва да се криминализира това деяние - да караш колла без да притежаващ свидетеслтво за управлнеие. За тях- наказанието да е като за умишлено убийство. Защото това са умишлени убийци.

А употребата на алкохол и наркотични вещества да стане силно утежняващо вината обстоятелство.

Напускането на страната след забрана също.

Вместо да се криминализира карането без книжка предлагам да се направи акция за безплатно обучение за управление на МПС по села и паланки. Тези от СБА вместо да декларират, че сме с най-много убити на 1 млн жители в Европа да вземат да направят такава акция - хем ще допринесат за безопасно управление на колите на пътя хем ще са им благодарни хората..

Те не отиват на курсове, не защото нямат пари , а защото са неграмотни и няма да издържат изпита. Да не говорим, че не спазват никакъв ред и закон. Дори да им подариш книжка , кола , бензин каквото си сетиш , циганина ще е същото говедо на пътя , каквото е извън него.

На една хижа до Триград си седим едни приятели. На съседната маса двама местни си пиеха ракийка, ама доста ракийка ... по някое време единият стана, качи се на колата и си замина.

Убиваш 3ма човека и излизаш с 2000 лв гаранция?! И не само е избягал ами се е върнал без да бъде арестуван!!граница ли е това какво е?

Майтапът е, че не само е избягал през границата, въпреки забраната, но и се е върнал пак незаконно! Ужасното е, че ако го съдят за това, присъдата ще е по-висока, отколкото за убийствата. Ама не се надявайте да се сетят..

кой ти казва че е минал през КПП, да те ева в кухата лейка ние при комунистите бегахме с риск за живота та камо ли сега когато Булгаристан вече не се охранява като затвор, непредумишлено убийство, ще му дадът 6 а ще излезе след 2, тия тъпанари защо са стояли насред пътя, прост народ не трябват терористи избивате се сами