Първата идентифицирана жертва в Манчестър е момиче на 18 г.

Първата идентифицирана жертва на терористичното нападение в "Манчестър Арена" 18-годишно девойче. Казва се Джорджина Каландър, пише "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Първата идентифицирана жертва в Манчестър е момиче на 18 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не обърна внимание на едни мигрантки които си правеха селфи на мемориала на жертвите в швеция за мен това е подигравка и начин на мислене те презират европейските ценности и ги отхвърлят чрез радикални прояви

Правителство, което е обезоръжило своите граждани, но не може (не иска) да гарантира безопасността на своите граждани е престъпно, излишно и вредно!

А морето изхвърля по гръцките острови трупове. На млади хора, на деца, без очи, без бъбреци и най-важното - БЕЗ ИМЕНА! Но сега ще правим сапунена опера от живота на онези от концерта на Адриана Гранде и целия свят трябва да подсмърча в знак на солидарност! Не да подсмърча трябва целия свят, а да реве с кървави сълзи до какво падение сме стигнали!

Така е. Убеден съм, че тези, които са нацъкали минуси за мнението ви не са го прочели докрай, а ако са - не са го разбрали. Има вече отгледано второ поколение неграмотни пришълци...

не съм от манчестър

Наречете ме расист, но тва мюслитата са най-долното племе. Имало свестни е да има и свестни цигани, ма не сме ги виждали...стига лицемерие..

Нека западните малоумници да продължават да посрещат терористите с цветя, свещички и държене на ръчичките след всеки атентат. Това е мечтаното за всеки бъдещ терорист - евала на западните ценности!

какво са правили всички онези агенти на МИ -6 ,7,8 ,9 или Бог знае какъв номер имат там, къде са си пили кафето или са си бъркали в носа! Явно и те са като нашите ДАНС - некадърници.

По-вероятно е те да са замесени. С тези средства за информация, с която разполагат, трудно ще стане нещо без знанието/позволението/участието им.

Лоша работа, но все пак не трябва да се забравя историята. Франция, Англия, Португалия и Испания са наи-големите колонизатори които днес са и едни от наи-богатите държави. Може би има някакво възмездие което връща бумеранга обратно при тях. В краина сметка идва един ден в който всички си плащаме вечерята.

Когато гледахме черно-бяла ТВ от български телевизор "Опера", на апарата взе често да му гори високото. Майсторите идват, "поправят" и след седмица отново ги търся, докато не извиках един, който дълго се рови и най-накрая намери причината. Отстрани я, като сложи изолоция на едно място - парче паус (на който чертаехме тогава). Демек, за да спре трайно съвремената идиотщина от подобни терактове, следва да се отстрани причината, която всички си я знаем и сами сме си я създали!

Така е. Но причината се крие упорито. Забранено е да се каже дори - кои са тези, какво искат, защо го правят !? Ако обществото не осъзнае причините, как ще се пребори ? Ще чака като овце на заколение следващия и следващия атентат ? Очевидно че никаква полиция и тайни служби не могат да ги спрат. Докога така ?

Какво има за търсене? Причината сме ние! натовци, американци, европейци - тези които им разбутахме целия арабски свят, тези които искаме да им наложим нечия си "демокрация"!

Съжалявам за абсолютно невинните жертви, те изкупуват греховете на военните и политиците си!Някой обаче мислил ли е за арабските деца, които също невинни загиват или биват осакатени от европейски и щатски бомбардировки?Докато ги имаше Садам Хюсеин, Кадафи и подобни, те си държаха изкъсо собствената паплач, света беше мирен и кротък.Да, но военната индустрия на Европа и САЩ някъде трябваше да пласира оръжия за милиарди, пък и петрола не е за пренебрегване.Сега берем плодовете от поведението на агресивни, лакоми бели политици и за жалост страдат не те или децата им, а мирни граждани.

Кой би предположил, че Манчестер ще пострада, а не Лондон? От както Лондон има мюсли за кмет вниманието е към други градове. Добре, че Тръмп не се заблуждава както другите по отношение на мюслите.

околните на манчестър градчета- стокпорт, редиш, салфорд, олдам и т.н. бъкат от пакита и техните магазинчета за всичко, пакитата са също муслимс, ахмадис и пр. пристигат и без виза, защото са родени в бивша колония...поклон пред невинните жертви!

Бог да го прости детето. Дали обаче ще покажат жертвите на "умерените" терористи в Ирак ,Сирия, Либия...... Тези умерените UК ги подпомагаше безрезервно. Само в Ирак са убити над 200 000 деца от 2003... В Сирия коко деца бяха избити ит терористи които UK подпомагаше. Кой продаваше и продава оръжия на СА и Катар . Основните спонсори на ИД

Ако не им знаеш имената, все едно не са съществували.

Прав си, ама май не си бил на английско или френско летище напоследък? 90% от персонала са джагали. Кой точно да ги изгони, като те самите са на такива места?

Тръмп е прав нали...до кога ще търпим тези либерали и педали...да ни се лигавят...До кога?! До кога ще допускаме варварите ?!Идиоти ли ни управляват?!

Същият този Тръмп, който оня ден подписа сделка с баш терористите за 150 милиарда за 10 години. Иди се застреляй.

Ако така между другото си видял, срещу Тръмп в момента е започната невероятна кампания по легален импичмънт. Ако не стане лесно може и да го отстранят като Кенеди. Тепърва Тръмп под натиск ще подписва дивотии като Клинтън за Югославия..

Бог да ги прости ама виновни за това са западните политици и UK има основана вина за създаването на ислямският тероризъм. UK подпомагаха всякаква паплач ,която се биеше срещу Асад. Те свалиха кадафи с помоща на терористи ...... Съжалявам ама точно Uk като държава са виновни за смъртта на милиони хора в БИ . за съжаление не тези които са виновни страдат а невинни . НО АЗ СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ ЗАПАДА НЯМАМ

По този начин,работата не отива на добре!

Милите дечица ....жалко, много жалко, но всички европейски политици са виновни за случващото се.. Да му мислят българите, които са там дали скоро няма да има голямото стягане на куфари и да ги товарят по самолетите наобратно.

както моята баба обичаше да казва ако не можеш да кажеш нещо умно по-добре си замълчи :( куха лейка такава 3:)

Службите за сигурност са били твърде много заети покрай свадбата на Пипа, и не са имали сили да осигурят безопасността на тези невинни дечица .Българите да не се хвалят , че са заминали на работа в Англия , стягайте куфарите за обратни полети.

се пише с "Т" -сваТба

Исляма (турците) извършиха геноцид срещу българският народ. Ние не трябва да сме толерантни към мю(юлманите, трябва да изпитваме единствено омраза към тях.

Дааааааааааа, жалко за детето............Но жалко и за милионите деца по света и Близкия Изток, които уби мръсната краварска паплач и техните подлоги европедалите!

И за афганистанските деца жалко, нали, които ги мачката руските танкове

Аа, за онези брадатите деца на по 30 години ли говориш...

преди няколкто дни прочетох...тече процес с/у имигрант-20 годишен, който: отрязва ушите на приятеля си-17 годишен, изрязва клепачите му, изважда очните ябълки...момчето оживява... Немската полиция има версия, че се касае за човекоядство! Надявам се това да е изолиран случай...Но-КАКВО СТАВА С ЕВРОПА!!!!! БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕРТВИТЕ В АНГЛИЯ, ДАНО ОЦЕЛЕЯТ РАНЕНИТЕ!

това са новите варвари като станат повече от нас европейските ценности ще бъдат забравени всичко с тези мигранти е абсурдно

Да ,убитите деца сега ще бъдат използвани за политически цели ,и се започва едно Je sus Манчестър ...А именно те са виновни за цялата тая свинщина.Във войната най свидни жертви са децата и невинните.Проклети да са всички политици!!!

Главната вина за терористичния акт в Манчестър носят западняшките правителства. Те обявиха Русия за враг номер едно и си затвориха очите пред ислямския тероризъм!

Не е вярно. Това са хора фанатици. Причина винаги ще си намерят, ако ще да им лижеш подметките. Мир на праха на жертвите...

Е НЕВЪЗМОЖНА! Няма как и с какво да се уплашат хора, които НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ СМЪРТТА! ПРИ ТОВА ТЕ СА убедени, ЧЕ ВЪРШАТ"ПРАВЕДНО ДЕЛО". Какъв е смисълът от патрулиращите, въоръжени до зъби полицаи, проверките на документи, следенето в интернет и т.н. Не виждам никакъв начин тероризмът да бъде победен....

Колко са жертвите? Досега 22. Сталин изби повече от 22 МИЛИОНА от собствения си народ и поне още 1 млн. души от подвластните си страни от бившия комунистически блок. Ислямистите има още много боб да ядат, докато стигнат дори 10 % от престъпленията, извършени от руснаците.

Като ръководител на СССР, Сталин е участвал в Антихитлеристката коалиция, заедно със САЩ, Великобритания и Франция. Антихитлеристката коалиция победи хитлеристка Германия през Втората световна война!

Задавал ли си въпроса дали това,че имаш достъп до Интернет ти дава право да пишеш подобни глупости,които даже на са на място .Самото ти съшествуване ме изпълва със срам от това,че ценностите в БГ са стигнали дъното

Напред другари марксисти ! Заедно дружно да унищожим Западния свят с мултикултурализъм и религиозно разнообразое ! Кураж Меркел, кураж Макрон, още малко остава !

Най-лошото е, че никога дете на политик няма да е жертва на такова терористично нападение !! Те-политиците ще си прочетат своето конско евангелие както много други пъти - за дълбоки съжаления към жертвите и ще си продължават с безумната си политика !! Либералите и разни други "човеколюбиви" организации къде са сега ?! КЪДЕ СТЕ ВИЕ - ОТ ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ И У НАС И В ЕВРОПА ?! ЗАЩО НЕ "ЦИВРИТЕ" СЕГА ?! ДАААА, ПРОСТО НЯМА СЕГА КОЙ ДА ВИ ПЛАТИ, ГАДОВЕ ИЗМИСЛЕНИ !!!

престанете да обръщате всичко на религиозна основа тъпи овце. В Англия винаги е имало терористични атаки голяма част от които са правени от ИРА. Много са ви промили мозъка. В Сирия всеки ден умират деца.

Жалко за невинните жертви,децата. Те плащат за действията на малоумната политика , която водят в момента соросоидите по целият свят и дърпат конците на политиците от ЕС.Целят свят изказва съболезнования и съпричастност за случилото се, но скоро,когато имаше атентат в Русия, точно от Англия никой не изрази съболезнованията си .

То освен че ги убиват по тези концерти ходят и групички пакистанци и всякакви мюслими и наобикалват жертвите в кръг си за изнасилване в средата, така че никой свестен родител не трябва да си пуска децата там. само че медиите прикриват всичко.

някой се правят на интересни във форума и сами си слагат плюсове

или не различават коментара от репликата и слагат плюсове и минуси

А някои даже изобщо не пишат по темата.

просто толкова им е ума

Когато гласувате за неолиберална партия трябва да се вгледате кой е зад нея и какво ви чака а сега ще си сърбаме попарата защото аз не съм гласувал за тези мафиоти но трябва да търпя защото света се въоръжава пари за пенсионерите няма но ще се копува изтребитдл за милиарди ХА ХА ХА

пуснете малко снимки от " Бенгалския Глад " и може би ще си обясним защо се случват такива неща .

смесването на арабският свят с европейските народи ще бъде болензнено, но само по този начин може да се направи спойка между тях и да се създаде нов етнос от мелези, под контрола на ционистите. това е целта им.

ционистите явно са толкова по- интелигненти от нас мелезите, че просто не знам, защо не им разрешим да ни управляват доброволно.. така или инче го правят..

съжалявам, но снимката казва много

какво казва снимката?

Дивак!

Какво казва снимката?

И за какво съжаляваш?

И аз те съжалявам ...

Както мазнината и водата не се смесват, така и салафитите и християните не могат да се смешат. Салафитите отхвърлят нашата реалност. Тя не е част от техните рабирания. Те не я приемат, но са готови да я ограбят и унищожат. Тръмп вече въоръжи Риад. Светът отдавна се готви за война. Тя предстои. Няма да подмине и България.

Водата и мазнината се смесват, при наличието на подходящ емулгатор /ПАВ/ и развъртени до големи обороти.

а тръмп бил нарекъл скапаняк атентатора,а защо тогава тръмп продава оръжие за стотици милиарди на тия скапаняци

Ами защото неговите господари евреите, които го назначиха на този пост чрез еврейското лоби в Америка искат да е така. А Тръмп не му се иска да е Кенеди...

Хайде, чакам отзиви от Меркел, Оланд и останалите плямпачи. Сега всички те ще се изредят да празнодумстват. Докога? Докато мюсюлманите изтребят всички ни. Лидерите на ЕС и ООН отказват да признаят че толерантността към исляма е основна грешка и първопричина да сме в тази ситуация. И докато отказват да го признаят, нищо няма да се подобри - исляма ще ни наводнява с още орки и рано или късно ще ни очистят

Е, ще кажат всички от Меркел до Тръмп за пореден път: "Ние ще се борим с тероризма"! И ще продължат да си правят парички.

Не са мюсюлманите тези, които нареждат на Меркел. Едни други, също обрязани...

Брекзит стана необратим! Както и да го гледаме. Края на Европейският съюз се задава, и най-интересното е че американците го осъществиха. Просто отново гледаме разделяй и владей. СССР беше силен разделиха го, ЕС беше силен разделиха го. Не знам дали са отценили, обаче оста Германия-Русия-Китай, но трябва да им се отчете на американците прагматизма, решават конкретни проблеми по конкретен начин и после анализират следващите проблеми и как да ги решат.

Ако Брекзита си беше влязъл във функциите, тая малка чалгаджийка още щеше да чака за виза и папагалите дето й се "кланят" и прехласват по нея, щяха да са живи и здрави.

Тези дечица са невинна жертва,бог да ги прости! Имат семейства,които страдат. Обаче ако бъдерм честни,избитите сирийски,иракски и т.н.деца също имат семейства! С какво те са по малко човеци от английските? А нима западните държави начело с Англия и Франция не бяха тия,които нападнаха суверенни държави,добре устроени и благоденстващи преди войната? Нали точно те гърмяха по болници и училища и предизвикаха масовото изселване на арабите! Нали една немкиня сама го покани в Европа! Има поговорка,,какввото почукало,таккова се е обадило" ,а за арабите в момента важи закона на на джунглата,,зъб за зъб,око за две" Да се молим нашит политици да не до,пускат намеса на бългатски войски там,тази война не е наша!!!

путин не е зибил никого...... той е най-великият борец за мир... той е най-добрият, той, той той и само той

некадърен си и за трол :))

Bън всички чалми от европа .

Жалко за децата... В Сирия, Ирак, Афганистан, Йемен, Донбас и прочие ежедневно загиват деца без на англосаксонците да им пука. Доста от тях от техните самолети, дронове и бомби или най-малко от логистичната подкрепа, която оказват на убийците.

Тези терористични актове не са свързани със смъртта в Близкия изток. Като някой започне да се кланя на смъртта, резултатът е този. На запад гледат на емигрантите като на работна ръка за черна работа, но тяхното поколение не иска да работи тази черна работа, а му липсва квалификация, знания и опит за друга. То остава изолирано и озлобено.

Как да не са свързани бе? Та нали Франция и Америка си продават оръжието за милиарди и цял свят мълчи!!! В арабския свят има ВОЙНА! СМЪРТ! Какво не е свързано????? Ако на Турция Меркел и продава автомати, за да затрива България и аз ще се гърмя из ЕВРОПАТА! Разшири мирогледа си, не само да слушаш за терористи, ислямисти, фанатаци и до там! Това е война, от която се печелят милиарди! Всичко друго е прах в очите! Бомбите падат над даца! Какво искате???? Да си седят и да гледат с влажен поглед ли????? Кой ли не се изреди да си пуска бомбите там- САЩ, Русия, Европа!!! А всичко това ще приключи когато големите си разделят кладенците (тоест някоя и друга ДЪРЖАВА се изравни със земята) или петрола свърши!!!

Всички гета в Англия, Франция, Германия, Белгия са кошери в които се заражда тероризма. Склонни към насилие са не самите емигранти, а тяхното поколение. Младото поколение иска да живее така както и техните местни връстници. Отраснали в гетото те нямат цел в живота, необразовани, отритнати от пазара на труда, липса на приходи бързо губят интерес към собствения си живот. Те се смятат за онеправдани и са изпълнени с гняв и омраза. Психически те са готови. Липсва им само оръжието и логистиката, която в момента в който си осигурят, става белята. А Лондон е едно голямо гето.

коя е разликата между така наречения "тероризъм" и възмездието !?

Веднага ти отговарям - възмездието предстои

има я и сексуалната неудовлетвореност. на чалмите от деца им е набивано в главите, че жената е по-низша от тях и с нея даже не може и да говориш. Но като стигнат пубертета и виждат всичките европейски момичета, които ходят непокрити, рязаните момченца отчаяно ги желаят, но не могат да ги имат, защото все пак трябва да можеш да обелиш две думи за нещо друго освен за коран, за да заговориш момиче. затова и прибягват до изнасилвания, напдаения по площадите по Нова година, или ако си съвсем изперкал- до самоубийствен тероризъм с идеята, че като идеш на оня свят, там ще те чакат 72 девици.

А "спасителите" в морето продължават да пълнят Европа и да създават гета.....

просто не мога да разбера как може да си роден в една държава , да си гражданин и да искаш да нараняваш хората

лесно е - трябва да си откачена чалма

Много просто ... ума е инструмент който лесно може да бъде пренастроен.

нещо много мълчат за името на извършителя. да не се окаже пак някой 'горкичък бежанец'?

не, вече ги изкарват психично болни.

Мръсни изроди, хем ги хранят, хем ги търпят, а те неблагодарно ни избиват....мръсна пасмина....

ТЕ ПРОСТО СИ ОТГЛЕЖДАТ ТЕРОРИЗЪМ ЗА ДА ИМ ПОСЛУЖИ,КОГАТО ТРЯБВА,МРЪСНИТЕ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ И АНГЛОСАКСОНСКИ ОТРЕПКИ.

Жалко за децата, но и в Библията си го пише: " и децата ще плащат за грешките на предците си." (цитатът е по памет). Винаги е така за съжаление.

написаното